Derfor er syden bra for meg

  • 11.07.2017 - 19:30

Jeg er en person som elsker å reise og det handler mest å få oppleve ting for å føle at man virkelig lever og får minner for livet.I mitt tilfelle er det ikke bare derfor jeg reiser til syden lenger, men det er vell det de fleste tror.


Etter en god del år nå har jeg hatt mye plager i ledd og vært mye utmattet. Energien har ikke vært sånn den skal være og det har vært mye smerter (spesielt i bena). Etter et par turer til Syden merket jeg en veldig stor forandring i kroppen. Energien var tilbake og jeg var ikke like stiv i kroppen lenger og smertene begynte å lindre. Før jeg fant ut hva jeg slet med og hva slags diagnose jeg hadde så ga dette ingen mening, men jeg forsto jo at det var noe som ikke stemte om jeg liksom skulle vært "normal" i kroppen. Så fikk jeg diagnosen FM (fibromyalgi) i fjor og etter det så har ting gitt mye mer mening. Det er bevisst at de med FM får faktisk en bedre helse av å dra til et varmere klima. Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor og jeg vet at FM er blitt alt for lite forsket på og spesielt av Helsenorge så det er mye vi enda ikke vet som f.eks hvor smertene kommer ifra.Uheldigvis er det ikke sånn at man får behandingsreiser når man har den sykdommen. De med FM må oftest betale reisene selv og de som får penger fra NAV kan bli trekt i penger om de reiser til utlandet..

Jeg har et mål om å få reise til Syden minst 1 gang i året bare for å investere i min egen helse. Får man en sånn tur til å gi litt så kan det medføre gode resultater for de dagene du etterpå skal gå igjennom som da betyr hverdagen. Dette anbefales for alle som sliter med revmatiske plager.


♥C.S
 

Fredrikke Gustavsen

11.07.2017 kl. 19:48
Åhh, har virkelig troen på at syden hjelper på DET MESTE :-D

Søtmonsen

12.07.2017 kl. 10:40
De sier sol skal absolutt hjelpe :) I tillegg til fibromyalgi har jeg psoriasis, og der tror jeg at jeg kan melde meg inn i sånn greier for å få rabatter på sydenturer. men har ikke sjekket det ut, siden jeg ikke har det over hele kroppen men enkelte steder.. Så vet ikke om jeg er kvalifisert ;o

Synd de ikke har det for de med sykdommer som fibromyalgi ja, for legene sier jo at man burde være ute i sola, og det er jo ikke så lett her i Norge :P
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar