Serietips -The magicians

  • 12.07.2017 - 16:28
Tenkte jeg skulle dele et serietips til dere som er ute etter noe nytt og spennende! Det er en serie som heter for The magicians og det er en fantasifull og spennende serie som har en del action i seg og et snev av grøss. Jeg og samboeren fant denne serien på HBO en dag ut av de som var mest anbefalt osv. Det er ca 13 episoder hver sesong og så langt har det kommen 2 sesonger. Det går altså 1 år imellom hver gang (akkurat som game of thrones) Noe som er veldig kjipt siden det avsluttes alltid spennende...Serien handler altså om magikere som studerer på en skole (litt sånn harry potter) der ondskapen ikke slipper inn og de er skjult ifra andre mennesker og magikere som ikke har tilgang. Det er en plass all magien kommer ifra som heter Fillory som egentlig er en myte, men den myten blir ikke så lenge en myte lenger etter at de finner ut at det er virkelig. Der er det spesielle skapninger og plassen virker litt middelaldersk.Så er det selvfølgelig romantikk i serien og det burde det være i alle serier så lenge det ikke er for mye mener da jeg :)

Jeg vil ikke spoile så anbefaler heller at dere sjekker ut serien selv eller trailer i det minste! Legger ved en trailer her for dere.


Flere som har sett denne?
♥C.S
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar