VG-lista

  • 12.07.2017 - 21:56I dag var VG lista i Trondheim (som sikkert noen av dere visste) og jeg som aldri har vært på noe sånt tidligere ville jo være med på det. På den plassen jeg kommer ifra så hadde vi vært flere som hadde tatt bilder lagt ut på insta med plakater om å få VG lista dit. Det gikk ikke helt som vi hadde håpet. Siden jeg har flyttet til Trondheim nå så ble jo dette enklere. Må si at været ikke var helt på topp da... Eller egentlig langt ifra. Det var flere ganger det pøsregnet og noen få ganger det var opphold. Så hadde de klart å tukle med skjermen og fått det til å se ut som vi hadde finere vær enn det vi hadde, rart. Klarte uheldigvis ikke å komme noe særlig frem i publikumet.Så fikk jeg hatt denne søte piken med meg da :) Vet vi ble filmet et par ganger, men aner ikke om vi havnet på tvn eller ikke. Ble en koselig dag da uansett om været skulle vært bedre. Kald sommer i Trondheim for å si det mildt. 

Det var iallefall min dag, hvordan var deres? :)

♥C.S

12.07.2017 kl. 22:17
Så spennende ☺

Kristine / KvDesign

13.07.2017 kl. 12:14
Hei!

Har sendt deg mail angående en bestilling du har gjort i nettbutikken min, men har enda ikke fått noe svar. Har du mottatt mailen? Ligger den eventuelt i søppelpost hos deg? Fint om du hadde kunnet svare på mailen, slik at du får produktet du har bestilt før jeg drar på ferie neste uke :-)

mvv

Kristine / KvDesign
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar