Fin måte å informere folk på

  • 25.07.2017 - 19:40

Jeg vet at det er en del som ha spurt meg litt om det å ha en blogg kan være litt "skummelt" eller litt for avslørende. At det er litt som det å ha en dagbok der man skriver ned sine dypeste tanker osv, men sånn er det ikke. Jeg velger å holde det jeg føler er privat for meg selv og det jeg føler for å dele velger jeg å være åpen om. Greit nok at det blir litt som en dagbok man har på nett siden man tross alt dokumenterer ned dagene sine iblant, men jeg ser ikke på det som en negativ ting. Jeg med elendig hukommelse synes dette er bedre enn å glemme hvilke dager jeg gjorde ditt og datt på i tillegg får jeg noe ut av det med å dele litt av livet mitt med andre og det å dele oppskrifter, tanker og meninger ikke minst.

Jeg synes det å blogge kan være en fin måte å informere folk på om livet mitt istedenfor å må spørre meg hele tiden eller undre på hvordan livet mitt er for tiden for det er alltids noen som lurer på hvordan det går med en person eller tenker masse på dem uten å si noe om det. Jeg tenker på veldig mange uten at sikkert mange av dere vet det og "stalker" litt innimellom for å vite uten å må spørre alle og alt om ting :) Det som også er en fin ting med å blogge er at jeg har blitt mye flinkere på å ta bilder. Minner jeg aldri tenker noe særlig over og angrer i etterkant om at jeg ikke har noe å se tilbake på, sånne minner som er viktig for hjerte og minner man muligens vil dele med andre. Samme med instagram, den appen kan også være grunnlag nok for å bli flinkere på å ta bilder siden man vil som regel ha noe å legge ut der så noe teknologi kan faktisk få oss bedre på ting som handler om livene vi lever.

♥​C.S

Iselin Renée

25.07.2017 kl. 20:43
Så fin farge på håret ditt :O

chrissieste

26.07.2017 kl. 15:43
Iselin Renée: Awh, takk :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar