Christina Stenersen

Back to t-town

 • Skrevet 02.12.2016 klokka 19:42
 • Kategori: Helg

Da drar jeg igjen. Har så og si pakket nesten alt så er bare noen småting igjen. Blir godt å komme seg tilbake til kjæresten♥ Blir ikke så lenge der denne gangen. Har en frisørtime til søss og bursdagsfeiringer som venter meg neste uke så :) 


Til meg blir det bare en alenekveld med avslapning og sånt før jeg reiser med nattoget. Skal lage meg løvstek med fries laget av søtpoteter så er spent på hvordan de smaker. Dere som leser dette får bare kose dere resten av kvelden og helgen forsåvidt :) Blogges litt mer når jeg er i Trondheim forhåpentligvis.

♥C.S

Home sweet home?

 • Skrevet 20.11.2016 klokka 19:06
 • Kategori: Helg


Da var man hjemme igjen etter en stund i Trondheim. Kjenner jeg vil tilbake allerede, men samtidig er det godt å føle seg delvis hjemme. Det har vært et godt opphold til kjæresten og jeg kjenner savnet, men heldigvis kommer han til meg neste helg så det er ikke så lenge til. Nå skal jeg iallefall komme meg tilbake i rutine når det kommer til trening. Den rutinen har jeg falt ut av for noen uker siden. Etter mye brusdrikking disse dagene skal jeg prøve å erstatte med te... Vil heller drikke masse brus i julen. Kjenner jeg begynner å glede meg enda mer til å begynne med julegreier og juleshoppingen :)

Håper dere har hatt en fin dag!
♥C.S

Birthday weekend

 • Skrevet 06.11.2016 klokka 22:52
 • Kategori: Helg


Hei dere! Håper dere har hatt en fin helg. Det har iallefall jeg hatt :) Ble en hel helg med bursdag så derfor har det ikke blitt noe blogging. Fredagen var det fult kjør med bursdagsfest der jeg hadde en jentekveld med drikkeleker og bursdagsquiz som også ble om til en drikkelek haha. Etterhvert dro flesteparten av oss ut på byen og fortsatte festen der. Flere bilder kommer senere!

Lørdagen (på selve dagen min)gikk for det meste ut på å slappe av i sengen og opprydding av dagen før. Formen var ikke helt på topp, men jeg fikk til å fungere! Ryddet, laget meg selv middag, sminket meg og dro på kino med en god venninne. Vi så filmen Doctor strange som jeg anbefaler forresten! Dritkule effekter :) Gavene jeg fikk ble jeg utrolig glad for. Fikk Zelda sekk fra den ene venninna og et zelda krus + et kino gavekort fra den andre. Så fikk jeg et spill jeg har lenge ønsket meg som nylig har kommet ut til ps4 fra godeste kjæresten. Her får dere se litt av hvor "geek" jeg egentlig er bakom bloggen haha (A)


Så var det dagen idag som da er søndag som gikk ut på rydding, bake og ordne til familieselskap som jeg hadde et lite av. Hadde over noen tanter, et par søskenbarn, bestemoren min, søsteren min, moren min og hun jeg bor sammen med. Jeg baket kun muffins så moren min og bestemoren min hadde meg seg alt det andre omtrent. Var et koselig selskap, men jeg har ikke spist noe mat idag så det ble alt for mektig for meg med kun sukker.. Nå er det kun det jeg har lyst på så vurderer å lage meg noe mat.

Hvordan var deres helg? :)
♥C.S

En bedre hjemfølelse

 • Skrevet 04.11.2016 klokka 14:24
 • Kategori: Helg

Nå har vi endelig fått litt ting på veggene! Det er faktisk helt utrolig at så lite kan gjøre en så stor forskjell. Man føler seg automatisk mye mer hjemme når man har begynt å fått det koselig rundt seg. Det var jammen på tide, vi hadde sikkert ikke klart det uten gogutten til Roomien min :) Han som burde få mesteparten av æren for all jobben. Nå begynner man kanskje å se at det er noen jenter som bor her? hehe

Nå har jeg vært i byen og hentet pakker som inneholder gaver til både jul og bursdagen til folk, ordnet klart alkohol til ikveld, fikset meg big bite til middag og hentet kinobillettene til den store kinodagen i morgen som tilfeldigvis er på min bursdag i år så det er jo kos :) For de som ikke vet hva "den store kinodagen" er så er det en dag kinoen holder et eget arrangement med både frokost, premier og har billetter til kun halv pris. 

Nå skal jeg gå å gjøre meg klar til bursdagsfesten min i kveld. Kos dere masse :)
C.S

Årets halloween

 • Skrevet 30.10.2016 klokka 18:28
 • Kategori: Helg

Så var jeg ute å feiret halloween i går da! Kostymet mitt var så og si helt greit, men siden jeg ikke fikk mitt egentlige kostyme i tide, måtte jeg bare improvisere og bruke et jeg hadde fra før av da som var et Alice kostyme fra spillet "madness returns" for de som har hørt om det. Som dere ser skulle jeg være en dukke og jeg valgte å gå for en ødelagt dukke med litt woodo greier. Må si de "arrene" jeg skulle lage tok lengst tid. Jeg ble 1 og en halv time for sen til festen jeg skulle på.

Festen var forresten kos. Venninna mi vant kåringen av beste kostymet både på festen og ute på byen der det var utrolig mange som hadde kledd seg ut så var morsomt at hun vant :) Ble egentlig en ganske rolig kveld for min del. Avsluttet tidlig og tok det rolig langs kvelden. Neste år tror jeg at jeg skal gå for noe litt mer blodig eller noe haha. 

Hvordan feiret du halloween i år? :)
♥C.S

I take you to the candy shop

 • Skrevet 14.10.2016 klokka 21:41
 • Kategori: Helg

God kveld. Nå er det fredag, men jeg føler det er lørdag så jeg glemmer litt bort hvordan dag det er og sånt haha. Idag var jeg i byen en tur og møtte en venninne. Vi skaffet oss lunsj og bare pratet. Ganske chill for å si det sånn. Senere var jeg innom denne godteri butikken, og jeg tenkte hvordan det ville vært for meg å jobbe i en sånn butikk. Hadde jeg blitt lei og mer sunn eller hadde jeg blitt totalt det motsatte og endt opp feit? Det hadde virkelig vært et mysterium hehe.
Jeg synes de hadde så mye morsomt i butikken. De hadde f.eks denne sushi godisen som så veldig fancy ut egentlig! Jeg spiser ikke engang sushi, men jeg synes denne var morsom å se på og tenkte det hadde vært noe å gitt til noen som var både glad i sushi og godteri :)Disse minnet meg så om de der dropsene med sånn jordbær krem smak. Følte jeg ville prøve de i sånn myk versjon, men da var de ikke like gode dessverre. Menmen, nå blir det snart taco kos og film :) 

Gjerne kom med film anbefalinger!
♥C.S

It's friday

 • Skrevet 07.10.2016 klokka 17:21
 • Kategori: Helg

Nå er helgen her og dere vet hva det betyr? Unnskyldninger for å spise seg feit på god mat og godteri og ikke minst feste for de som er glad i det. Jeg skal det faktisk i morgen og det begynner å bli noen uker siden sist. Det har vært lite alkohol inni bildet for tiden og det føles faktisk godt. Jeg slipper den hangover dagen de fleste har og føler meg merkelig nok fornuftig. Nå for tiden drikker jeg bare i spesielle anledninger som f.eks i morgen så er det oktoberfest og det er første gangen jeg skal på noe sånt så det blir spennende. Eneste som suger HARDT er at kostymet mitt har enda ikke kommet og det skulle ha vært her for noen dager siden... Jeg føler meg utrolig lei meg pga jeg drømte her om dagen at det ikke kom :(

Processed with VSCO with c1 preset

Ellers har dagen startet med en PPT time og nå er jeg endelig ferdig med diverse tester så nå er det bare å vente på resultatet om hvor "smart" jeg egentlig er haha. Jeg føler egentlig ikke at det har gått helt min vei idag og jeg håper det virkelig forandrer seg og at humøret ikke blir totalt ødelagt pga alle de små bagatellene som driver å tråkke på meg. Det er en fin dag ute og da skal man være glad! 

Tror det blir avslapning idag og full fest imorgen. Gruer meg allerede til søndag.... huff

Hva slags planer har dere i helgen? :)
♥C.S

Taco torsdag

 • Skrevet 30.09.2016 klokka 11:15
 • Kategori: Helg

God morgen dere. I går var jeg på tacokveld til min kjære tante og fremtidige onkel. Kjente det var godt å møte de igjen siden det er lenge siden sist. Fikk koset med dyrene og pratet drit. Bokstavelig talt pratet de om drit under middagen.Jeg og søsteren min var nær på å miste matlysten kan du si haha.Da er jeg på tur til PPT for å få en liten utredning iforhold til skolevansker og slikt så er spent på hva de finner ut. Tok meg over 1 år før jeg kom inn siden voksne blir prioritert sist. Ifølge PPT fikk jeg aldri fullført utredningen, noe som er veldig merkelig. Så dagen blir å gå på det og litt mer husarbeid og forhåpentligvis mer blogging? Skal møte kompisen jeg ikke fikk møtt i går også kommer søsteren på kvelden så blir en full dag :)

Hva skal dere i dag? 
♥C.S 

Home

 • Skrevet 17.09.2016 klokka 17:58
 • Kategori: Helg

Da er man hjemme igjen etter en god stund i Trondheim. Det var godt å komme seg bort, men følte jeg begynte å savne hjemmet. Det å faktisk få byttet klær og være sammen med venner igjen og ikke minst min kjære "kone" haha. Dagen idag blir å gå på å være sammen med en god venninne.Hva er deres planer ikveld? :)
C.S

Konfirmasjon

 • Skrevet 03.09.2016 klokka 21:31
 • Kategori: Helg

Idag var konfirmasjonen til broren min. Vi var først i Lillehammer kirke og deretter dro vi til en plass som heter Strandhytta som ligger på Brøttum. Det var et lokale som lå rett ved stranda. Ganske koselig der. Det var koldtbord og istedenfor tale ble det sanger vi syngte som inneholdt minner og beskrivelse om konfirmanten. Fikk møte igjen en del folk som jeg ikke har sett på mange år. Blant annet tanter og onkler som nesten ikke kjente meg igjen. Det var iallefall hyggelig å få en prat med noen av de igjen :)Jeg tror jeg spiste meg ihjel på den der pavlova kaken. Den smaker som pikekyss så det var det som gjorde det hele. Følte jeg ikke direkte fikk noen fine bilder av meg selv, men det får bare være haha. Tror konfirmasjonen ble ferdig sånn rundt 7 så det ble hele dagen sånn omtrent. Blir godt å legge seg :) Reiser da i morgen så blir trist å forlate denne byen og folkene. Håper det ikke blir så lenge til neste gang.

Hvordan var deres dag?
♥C.S

Klar for fest

 • Skrevet 22.07.2016 klokka 17:59
 • Kategori: Helg

Da er man klar for fest. Jeg håper virkelig det blir plass til alle. Vi inviterte litt for mange enn det vi har plass til, men vi satser på det går greit. Sist gang var det et sinnsykt rot og jeg håper at denne gangen blir det mer kontroll på ting. Vi har heldigvis sjeldent fester, men følte vi burde ha en liten sommerfest og samle en del gode folk og kose oss. 
Dette ble da mitt antrekk for kvelden. Litt sommerlig siden det er en sommerfest. 

Vart det okei?
♥C.S

God morgen

 • Skrevet 19.03.2016 klokka 15:17
 • Kategori: Helg

Processed with VSCO with f2 preset

God morgen/ettermiddag til dere. Idag er det sol ute og det begynner å bli ordentlig påskevær! På denne tiden bruker det som regel å være lite snø på veiene og sol. Denne byen er veldig ustabil så man vet aldri når det begynner å snø igjen helt plutselig eller når det blir fint igjen. Rundt våren kan det både regne, snø og være sol på bare noen minutter. Vanskelig å lage planer i dette været. 

Hiver meg nok på flaska ikveld. 
Hva er deres planer for kvelden? :)
♥C.S

Skuffet over meg selv

 • Skrevet 14.03.2016 klokka 18:57
 • Kategori: Helg


Hei dere, nå er jeg skuffet over meg selv som blogger. Jeg har ikke blogget hele helgen og det er for dårlig. Jeg vet ikke med dere, men skal man blogge burde man holde seg til det som det er en jobb og det inkluderer å blogge hver dag så og si, spesielt i begynnelsen når man ikke har så mange lesere enda. Jeg trodde jeg hadde blitt flinkere, men der tok jeg feil. Humøret mitt har vært helt elendig og jeg bare gadd ikke å blogge, men jeg skal bli flinkere, lover!

Processed with VSCO with f2 preset
Jeg hadde jo den real food challengen jeg holdt på med, men det vart jo bare tull etter en helg uten blogging såå. Hiver et lite bilde ifra helgen av meg og venninnen min jeg. Ble utrolig nok veldig fornøyd med antrekket, men føler jeg ikke fikk helt vist det fram.. 

Hadde dere en fin helg?
C.S

God helg

 • Skrevet 04.03.2016 klokka 16:39
 • Kategori: Helg

God helg til dere. Som dere kanskje vet så var gårdagen veldig tung, men som jeg håpet på ble dagen litt lysere når jeg våknet idag. Utenom det at jeg klarte å skjære meg på et glass i dag tidlig så har dagen vært helt grei sålangt. Det trapper litt ned på humøret av at jeg er kortløs, men skal ha kortet iløpet av helgen heldigvis så får jeg bli flinkere på å ta vare på bankkortet fremover heheh...

Todays outfit.


Jeg fikk iallefall skaffet meg denne lillashampooen som jeg skal begynne å bruke fremover. Håret er enda gyldent så jeg må bare peise på med kalde pigmenter så får vi se hvordan håret blir. Denne skulle visst være utrolig bra, men hvem vet. Kostet ca 219 kr på en frisørsalong.

Processed with VSCO with t1 preset
Hva slags planer har dere for helgen?
-C.S

God morgen

 • Skrevet 27.02.2016 klokka 13:28
 • Kategori: Helg

Processed with VSCO with f2 preset
God morgen dere! Nå er det enda en dag i Trondheim og jeg skal prøve å få ut noe av dagen og det får jeg nok ikke av å sitte her. Søsteren min måtte jobbe til 17.00 idag så våknet da opp alene og blir alene fram til da.Skal kanskje møte en venninne mens jeg er i byen så får se om hun dukker opp!  Tenkte jeg skulle ta meg en liten bytur uansett og titte litt og handle inn litt alkohol til ikveld. Må nesten få sjekket ut utelivet mens jeg er her :) Ha aldri fått den sjansen enda.Nå fikk dere se hvordan det ble i fronten av håret. Det er enda noen plasser som er litt mørkere, men det er fordi søsteren min stripet mesteparten av håret, men ikke alt så er litt tone forskjell i håret, men det gjør meg ikke så mye. Hun er flink!

Da stikker jeg! 
-C.S

Taco fredag med jentene

 • Skrevet 20.02.2016 klokka 19:26
 • Kategori: Helg


Jeg vil først og fremst ønske alle en god helg :) Nå er det lørdag da, så dette innlegget blir da mer om gårdagen. Dagen startet med at jeg var innom karrieresenteret en tur. Jeg trengte virkelig en veiledning på hvilken rettning jeg burde gå for å oppnå en karriere i fremtiden. Jeg fikk en god del nye ideèr, men det blir sikkert mer skrevet om i et annet innlegg senere! Fikk da lunsj fra min mor etter møtet og ble en liten shoppingrunde etterpå :)Hadde da tacokveld med jentene mine i går. Var kjempekoselig! Spiste mat, pratet drit, hadde noen lange timer med masse tull tøys før vi satt på filmen "Pan" som jeg synes da virket litt skuffende, men det var ikke den verste filmen jeg har sett. Etterpå filmen dro hun ene hjem og da vart der bare meg og min roomie igjen da og satt på en episode av "the 100" som er en serie jeg anbefaler forresten!Så har det ikke vært noe mer som ha skjedd i dag da utenom vasking og slikt. 
Hva slags planer har dere for helgen? 

-C.S

Nå blir det fest!

 • Skrevet 26.12.2015 klokka 18:26
 • Kategori: HelgHei dere, nå er det 2.juledag og det betyr at det blir party party! Startet dagen med en veldig grei frokost. Har ikke brukt dagen på noe annet enn å stå foran speilet omtrent, men nå er jeg endelig klar!

Så er dette antrekket mitt ikveld da. Synes det er litt rart å gå i en jumpsuit, men synes den var veldig kul uansett ^^ 

Så håper jeg alle får en fin kveld videre :D
Blogges!

C.S

Sunday is funday

 • Skrevet 20.12.2015 klokka 23:30
 • Kategori: HelgSå vart det en liten spillekveld i kveld da. En av bestevenninnene mine ville holde en spillekveld for hennes nærmeste siden det er jul snart og da blir det ikke like mye tid til venner. Det var 2 som ikke kunne så vi ble bare 4 stykk, men jeg synes det vart kjempekoselig uansett :) Vi spilte Black box, Cluedo og Norsk galskap.

Disse spillene er helt ulike. Noen er morsomme mens andre kan være mer seriøse. Eneste som er dumt med enkelte spill er at hvis man er konkurransemenneske (som meg) så kan man fort bli snurt hvis man taper hehe, men ble heldigvis ikke det i kveld uansett om jeg tapte i hvert spill!

Hvordan har din kveld vært?
♥C.S

Innkjøp

 • Skrevet 18.12.2015 klokka 22:27
 • Kategori: Helg

Hei dere. I dag har jeg vært flere timer i byen og nå er det godt å være hjemme kjenner jeg. Nå er jeg endelig ferdig med julegavene for i år og det føles godt :) Har bare igjen å bake litt mer før julaften også lage eggesalat siden det er så godt og føler det tilhører julen, det og hjemmekokt rulle er det som er årets høydepunkt når det kommer til pålegg!Så var jeg å handlet litt sminke til meg selv siden jeg er snart tom og tenkte jeg skulle prøve noe nytt da så det ble da dette jeg kjøpte :) Den Lash sensational maskaraen har jeg hørt så mye om. venninner som ha kjøpt og mange som reklamerer for den og idag fikk jeg høre at den var årets best i test så da måtte jeg prøve den da og prøvde den på istad og den var faktisk ikke så ille. Den var veldig fyldig ihvertfall så det er et pluss :) Siden jeg ikke har bryn så måtte jeg prøve ut noe annet enn blyant.

Lash sensational kjøpt hos H&M for 79 kr (tilbud)
Master brow pro palette på H&M for 139 kr.

Nå skal jeg lage taco og se litt serie :)
Hva er deres planer for resten av kvelden?

♥C.S

Julefest

 • Skrevet 12.12.2015 klokka 20:36
 • Kategori: Helg


Hei dere! I går holdt jeg en julefest som også var en bursdagsfeiring for venninnen min hjemme hos meg. Det skulle være tapas der alle hadde med seg en rett hver og jeg synes det var masse godt folk hadde med seg og håper virkelig på noe sånt flere ganger :) Fine jenter♥
Bursdagsbarnet var da hun i Rudolf kostymet. Hun ville skille seg ut siden det var hennes bursdag og det forstår jeg godt! Mens vi andre var nisser og det synes jeg bare var koselig. Jeg vil si det ble en ganske koselig fest fram til et viss tidspunkt der det ble litt drama, men sånn er det vell på de fleste fester? Guttene som var tilstede ble da ikke med på bildet og det var kanskje litt dumt å ikke få de også med på et bilde, men tror det ikke var helt gjennomtenkt siden det er mest jenter som er opptatt av sånne ting hehe.

Det var lagt en del arbeid til denne festen og jeg håper det blir flere ganger med sånne koselige temaer. Er mer morsomt synes jeg :)

Hvordan var din fredag?

♥C.S

chrissieste

Jeg er en jente på 24 år som blogger om litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

hits