Christina Stenersen

Deilig med varme!

 • Skrevet 21.07.2017 klokka 20:32
 • Kategori: Hverdag

Hei dere, må si det var godt å våkne opp til dette utrolige fine været idag. Da var det bare å ta på seg sommerkjole og komme seg ut i godværet som jeg har ventet på skal komme. Temperaturen var på rundt 27 varmegrader idag og det kjentes! Tok meg da en bytur med en venninne så slappet vi bare for det meste ut i sola og koset oss med litt is og milkshake :)
Så sånn var dagen min fram til nå. Skal begynne å forberede middag snart og prøve meg på ny oppskrift igjen. Er en sånn lasagne gryte oppskrift jeg fant på facebook som jeg synes så god ut :) Tror resten av kvelden blir bare å chille med samboeren og se litt serie osv.

Hvordan har deres dag vært? :)
♥C.S

 

1. desember endelig!

 • Skrevet 01.12.2016 klokka 15:28
 • Kategori: Hverdag


Nå er det endelig desember! Dette er tiden for at julestemningen skal begynne å kicke inn :) Startet dagen med å åpne adventskalenderen jeg fikk av godeste gutten♥ Julepynten kommer nok etterhvert og alt annet som følger med. Julebaking, julefilmer, julemat, julegavepakking og julemusikken selvfølgelig! Siden jeg er så rar og mister julestemningen veldig fort så liker jeg å drøye det litt mer enn andre. Vil ikke risikere å gå lei av jula før den i det hele tatt har begynt. Det er jo bare kjipt... 


Så sminket søsteren min halve ansiktet mitt i går. Det tok utrolig lang tid og det var bare på halve ansiktet liksom! Hun ville bare vise frem hvor fin jeg kunne ha vært om jeg hadde sminket meg som henne haha. Resultatet ble jo egentlig bedre i virkeligheten enn på bildet. Hadde ikke dagslys og sånt så. Hun klarte iallefall å få brynene mine bra og jeg vil virkelig begynne med fakevipper siden det kler meg bedre.

Hva synes dere? :)
♥C.S

Pakke i posten!

 • Skrevet 30.11.2016 klokka 18:53
 • Kategori: Hverdag

Hei dere, må bare si at idag har jeg følt meg mer produktiv enn de siste dagene. Våknet ikke så sent, sminket meg, spiste frokost, dro til byen med en kompis og fikset en del småting. Var å tittet på julegaver for inspirasjon og nå er det bare noen få gaver jeg er usikre på og det føles godt :) Fikk samtidig ordnet meg julegardiner til jul så mangler egentlig bare juletre og juleløper nå.

SÅ fikk jeg denne pakken i posten da! Er en bursdagsgave fra kjæresten som han bestilte til meg da det var Black Friday. Jeg ANER ikke om denne er bra eller ikke, det finnes jo både bra og dårlige som alt annet ut av rettetang osv så merket har jo en del å si. Jeg vet iallefall at dette skal være mindre skadelig for håret og som i et tidligere innlegg jeg skrev så er dette noe jeg har hatt lyst å teste ut lenge :) Kan hende den ikke retter håret like bra, men litt volum i hår har aldri gjort meg noe. Jeg ser bare rar ut med skikkelig rett hår. 

Har noen av dere testet ut denne typen før?
♥C.S

 

The purple corner

 • Skrevet 29.11.2016 klokka 22:13
 • Kategori: Hverdag

Noen tar opp julepynt, juleduk og julegardiner, mens i denne leiligheten tar vi opp alt vi har ut av lilla. Adventstiden mener jeg skal være lilla og ikke rød, men noen mener det ikke er sånn. Noen har til og med begge deler, men jeg syns ikke rød og lilla går helt sammen når det kommer til pynt.Lilla er uansett min yndlingsfarge så for meg gjør dette ingenting :) Det røde kommer nok etterhvert. Det er ikke meningen at hele desember skal være lilla akkurat så. Alle har jo delte meninger om dette. Jeg mener at mesteparten av julepynten skal komme rundt midten av desember.

Hva er deres meninger om dette?
♥C.S

Uken som gikk

 • Skrevet 28.11.2016 klokka 17:26
 • Kategori: Hverdag

God ettermiddag kjære lesere. Håper uken deres har startet med en fin start. Jeg våknet opp med at jeg lå alene siden kjæresten dro i mårrest. Alltids like trist når han drar, men sånn er det med avstandsforhold. Heldigvis blir det ikke sånn mye lengre nå. Jeg har heller ikke vært noe flink med blogging i helgen. Det har egentlig ikke blitt tid til det. Fikk besøk, vasket leiligheten, ommøblerte, var i byen en tur, pyntet til advent, lagde mat og alt annet man gjør utenom som å dusje, spise, se film, sove. U name it. Det har gått så fort i helgen at jeg føler den bare kom og gikk igjen. Nå er iallefall jeg igang igjen og håper denne uken blir noe mer ut av enn sist uke :)

♥Ukens opptur


Kjærestebesøk og første adventI helgen fikk jeg besøk av kjæresten og nå er vi så og si et steg nærmere julen. Det føltes kos å tenne et lys og faktisk begynne å telle dagene ned til julen. I tillegg fikk jeg ommøblert leiligheten i helgen som jeg blir å vise bilder av senere.

♦Ukens nedtur

Lite produktivt uke. Jeg føler dagene har vært veldig ensformig. Det har ikke vært så mye som har skjedd denne uken som var utenom i helgen.

♥Ukens bilde


♥Ukens matopplevelse

Kyllingfilet surret i bacon med pesto og fløtegratinerte poteterDette er noe jeg sjeldent lager. Prøvde meg på et nytt tilbehør enn det jeg hadde sist. Liker å variere maten noen ganger om det så bare er tilbehøret som er annerledes. Var kjempegodt!

♥Ukens cravings

Grove rundtstykker. Dette er noe jeg spiser til både frokost og kvelds. Er ikke så glad i sånne typiske ting andre liker til frokost osv som brødskive, frokostblanding og yoghurt. Jeg blir dårlig av yoghurt, jeg blir fort lei brød og frokostblanding er noe jeg sjeldent blir mett på og i tillegg tar det lang tid å spise synes jeg. Rundstykker er noe jeg aldri blir lei av derimot så dette er noe som funker for meg i lengden.

♥Ukens innkjøp

Julepynt. Denne uken kom det noen få pakker som jeg har bestilt for en stund siden. Fant mye rart på ebay til en billig penge og siden det er noe som bare blir brukt 1 gang i året har ikke kvaliteten såå veldig mye å si så lenger man tar godt vare på det. 

Hvordan har deres uke vært? :)

♥C.S

Lazy days

 • Skrevet 23.11.2016 klokka 20:19
 • Kategori: Hverdag

I de siste dagene har jeg følt meg veldig sliten og umotivert. Har egentlig ikke hatt noe spesielt motivasjon til å blogge og heller ikke å trene. Har så og si bare sperret meg selv inne. Jeg tror mye av dette kommer av at mørketiden har kommet og i tillegg har den påvirket døgnrytmen min. Jeg føler det er vanskelig å skille dag og natt. Jeg vet innerst inne at dette bare er en periode, men det er iallefall sånn det er for meg akkurat nå.


Ting får jeg gjort uansett. Har faktisk fått til å trene rundt 10 minutter idag så det er jo en start. Den verste delen er å begynne igjen etter en stund uten trening, men jeg burde virkelig bli flinkere på å holde på rutinen. Er bare litt vanskelig av og til. Husarbeid for jeg også gjort, men det er fordi at jeg føler meg enda mer rotete i hode når det er rotete rundt meg. Så ble det en enkel middag idag. For meg er dette enkelt og for andre er dette normalt. Jeg liker egentlig å lage mer avansert og variert mat, men noen ganger blir det dager med litt mer sånn kjedelig mat.

Takler dere mørketiden bedre enn meg?
♥C.S

 

Uken som gikk

 • Skrevet 22.11.2016 klokka 20:00
 • Kategori: Hverdag

God kveld alle sammen. Håper uken deres har startet greit. Dette innlegget skulle egentlig komme i går, men ble borte mesteparten av dagen og når jeg kom hjem synes jeg det ble litt for sent å blogge så derfor ble dette innlegget lagt ut idag. Uken for min del har startet helt fint.. Eneste er at døgnrytmen min begynner å bli litt dårlig igjen. Synes det blir så fort mørkt ute, noe som gjør det litt deprimerende. Fikk nylig vite at jeg mangler D-vitamin igjen... Tror jeg virkelig må ta overdose av det snart siden jeg tar vitaminer, men det ser ikke ut til å hjelpe. Skulle forresten ta HPV vaksinen idag, men det var tomt så jeg får ikke tatt den før jeg blir ringt opp. Det går tydeligvis rykter om at man kan bli steril av den? Jeg spurte de som tar sprøyten idag og de sa at hvis det var sant har de aldri tilbydd å gitt den sprøyten til noen.

♥Ukens opptur

Kinodaten. Endelig fikk jeg dratt på kino igjen med kjæresten. Det har alltids vært hindringer for at vi kunne dra på kino sammen så det gjorde meg veldig glad at jeg fikk endelig gjort det med han igjen.

♦Ukens nedtur

Den dårlige nyheten. Fikk vite at jeg ikke fikk den jobben jeg søkte på og det gjorde meg veldig nedpå.

♥Ukens låt


♥Ukens bilde


♥Ukens matopplevelse


♥Ukens cravings

Bacon. I den siste uken har det vært mye bacon behov av en eller annen grunn. Må nesten prøve å roe litt ned på bacon spisingen hehe...

♥Ukens innkjøp

Bryn, ansikt og øyne. Trengte påfyll av foundation og mascara. Jeg liker denne mascaraen veldig godt, men liker å variere.. Prøvde Nyx sin foundation og kan trygt si at den dekker mye, men anbefaler å contoure og highlighte ansiktet etter å brukt denne siden den er veldig gul i tonen og det ser bare rart ut hvis man ikke skyggelegger og legger litt lyse toner i huden etterpå.

Det var iallefall min uke. Hvordan var deres? :)
♥C.S

Date night

 • Skrevet 18.11.2016 klokka 18:15
 • Kategori: Hverdag

I går var jeg på filmen "fabeldyrene og hvor de er å finne" som er en ny film av J.K Rowlings som er skaperen av Harry Potter. Jeg er veldig glad i Harry Potter filmene, så da fikk jeg lyst å gi denne filmen en sjanse så da ble det kino date med kjæresten. Denne filmen handler om tiden før Harry Potter og har egentlig en helt annen handling. Det er mer en film om magiske dyr og om de magiske og de ikke-magiske menneskene. Synes filmen var helt grei, hadde egentlig forventet litt mer, men det var gode effekter i filmen. Jeg bare synes handlingen ikke var så veldig bra. Jeg er veldig kresen da så jeg vil gi denne filmen en 3 eller 4 i terningkast.


Disse var utrolige gode! Passelig mengde var det også. Anbefales til de som er glad i popkorn og sjokolade.
Vi var å så filmen i kongens sal. Dette er første gangen jeg har vært i en sånn type kinosal. Den var liten med stor skjerm og de var sånn at man kunne ha 2 stoler sammen med bord imellom setene. I tillegg var det sånn benk plassert i hjørnet av kinosalen der de serverte vann, kaffe, kakao og sukkertøy. Så da ble de kakao på oss også haha. Tror dette er noe jeg kunne gjort flere ganger :)

Har dere sett filmen? Hva synes dere isåfall?
♥C.S

Nå er julen snart her

 • Skrevet 15.11.2016 klokka 17:15
 • Kategori: Hverdag

God ettermiddag til dere. Håper dere hadde en fin start på dagen, jeg derimot kunne hatt bedre. Fikk vite idag at jeg ikke fikk jobben jeg søkte på. Jeg hadde vell egentlig på magefølelsen at jeg ikke fikk den, men hadde enda dette lille håpet etter å vært på intervju og hadde folk som oppmuntret situasjonen. Nå fikk jeg iallefall et klart svar da så nå er det bare å holde øyene på ekstra utkikk etter noe annet.


Nå er julen her snart da :) Den begynner å vise seg mer og mer rundt på senter, i butikker og ute i gatene. Som regel får jeg ikke julestemning før desember. Jeg klarer merkelig nok ikke å få den stemningen før da, Noe som egentlig ikke gjør meg noe. Jeg kjenner iallefall at jeg begynner å glede meg. Det eneste jeg syns er styr med julen er alt av innkjøp av både julegaver og det man skal ha til jul. Det er både dyrt og krever en del tid. I de siste årene har jeg begynt med gavene 2 måneder før jul enn å begynne i siste liten som de fleste noen gang gjør. Nå er jeg ferdig med halvparten allerede og det føles godt!

Flere som gleder seg til jul? :)
♥C.S

Uken som gikk

 • Skrevet 14.11.2016 klokka 21:47
 • Kategori: Hverdag

Hei dere. Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg har for ikke så lenge siden vært i trondheim sentrum på en liten bytur med en venninne. Skaffet noen få ting som jeg manglet ut av sminke og skaffet bursdagsgave til mamma som har bursdag idag. Siden jeg ikke er hjemme akkurat nå kunne jeg ikke delta på det lille selskapet hennes, men skal gjøre det opp igjen med å tilbringe en lang dag med henne når jeg kommer hjem :) Ooooog beklager for lite blogging den siste uken, men noen ganger vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal blogge om. Inspirasjonen har dødd litt i det siste! Men den kommer nok tilbake med tiden.

♥Ukens oppturTrondheimsturen. Det var garantert turen til Trondheim for å møte han her. Føltes godt å kunne tilbringe tid sammen med han på selve bursdagen hans. Siden vi bor flere mil ifra hverandre så blir tiden med han enda mer verdifull.


♦Ukens nedtur
P-M-S. Det må være den største nedturen denne uken. Å få mensen rett før man skal dra nedover til kjæresten.. Det er ikke koselig i det hele tatt. Regner med dere skjønner greia jenter?

♥Ukens låt
♥Ukens bilde♥Ukens matopplevelse


The ultimate burger. Egon hadde en av de beste burgerene jeg har smakt. Løkringene var kjempegod og jeg er ikke engang glad i løkringer. Alt i sin helhet smakte utrolig godt. Anbefales :)

♥Ukens cravings


Julebrus! Denne uken har jeg drukket mye julebrus. Det er jo en type brus som ikke varer så lenge. De kommer i oktober og går bort igjen rundt januar. Noen ganger varer de jo lengre, men det er ikke meningen man skal drikke seg ihjel på dette. Denne uken har det vært litt mer spesielt, men blir nok å hakke ned på brusdrikkingen fremover ja.

♥Ukens fristelser


Pikachu kake! Denne frista veldig. Så den mens vi var innom bakeriet. En sånn kake fikk jeg lyst på :D

Det var iallefall litt av min uke. Hvordan var din? :)
♥C.S

Tilbake i Trondheim by

 • Skrevet 10.11.2016 klokka 19:54
 • Kategori: Hverdag

Da var jeg i Trondheim igjen. Det føles godt å være her. Trives med både byen og kjæresten så det er et stort pluss for meg med begge deler. Ble dessverre ikke noe blogging i går siden jeg ble for opptatt med å gjøre dagen til kjæresten så bra som jeg fikk til. Startet med at han åpnet sin gave fra meg (som han heldigvis ble glad for) Phew, det er skikkelig vanskelig å finne ut hva den første gaven til noen man nylig har blitt sammen med skal være. Spesielt når de aldri kan gi noen hint på hva de kunne likt annet enn sokker, middag og sex haha. Man vil jo helst gi noe annet utenom. Senere dro vi ut for å spise på en restaurant han ønsket å vise meg. Det var kjempegod service. Fikk gratis forrett og god middag. Prisene var heller ikke så ille.


Ble bowling etterpå, og som dere ser tapte jeg heheh... Fant ut at han er veldig flink i spill som krever aktivitet (Noe jeg skulle visst på forhånd). Siden han vant over meg i både bowling, billiard og air hockey. Jeg er en dårlig taper da, men det er tydeligvis han også så dere kan tenke dere hvordan det var. Begge like konkurranse innstilt. Eller kjøpte vi bare inn litt snop og dro hjem og så en film og slappet av resten av kvelden. Følte at bloggingen kunne vente en dag siden han hadde bursdag :)

Nå skal jeg ta meg en tur til byen. Hva slags planer har dere ikveld? :)
♥C.S

Back to trondheim

 • Skrevet 08.11.2016 klokka 19:36
 • Kategori: HverdagI natt reiser jeg tilbake til Trondheim. Nå er det snart 1 måned siden jeg var der sist. Siden kjæresten har bursdag i morgen så tenkte jeg å være der på dagen hans. Han fikk ikke vært tilstede på min så da er det ganske greit sånn. Blir godt å se han igjen. Nå gjenstår det egentlig bare det å pakke. Har idag vært hos legen og gjort litt småting i byen. Dusjet, fikset meg, laget meg mat så jeg merker at tiden har gått veldig fort idag. Ser ut som det blir lite med trening idag. Heldigvis fikk jeg meg en gåtur til og fra byen da så det er jo bedre enn ingenting. Nå skal jeg gå å pakke og chille litt med roomien min før jeg reiser med toget :) Neste innlegg blir nok mens jeg er i Trondheim så vi blogges da!

Ha en fin kveld :)
♥C.S

Uken som gikk

 • Skrevet 07.11.2016 klokka 18:48
 • Kategori: Hverdag

Da var det mandag igjen og jeg sitter under et pledd med kvinnelige smerter og føler at universet hater meg idag haha. Bare 1 dag til jeg reiser nedover til kjæresten så dette var ikke akkurat det jeg ønsket meg så man kan si det er en liten dårlig start på uken, men forhåpentligvis ødelegger det ikke hele uken. Det er blitt utrolig kaldt ute merker jeg siden det ikke holder med vanlig ovn varme lenger. Man må nesten kle seg godt eller ha et pledd rundt seg for å ikke fryse... Uff. Her er iallefall uken som gikk!

♥Ukens opptur

Dekorering og bursdagsfeiring. Jeg må si at ukens opptur definitivt var å få opp ting på veggene som vi lenge har egentlig ventet på skulle bli gjort og det var en utrolig god følelse. Så var det i tillegg bursdagsfeiringene jeg hadde i helgen med både venner og familier og ikke minst gavene jeg fikk :)

♦Ukens nedtur
Hangoveren på selve bursdagen min. Det gikk litt utover dagen og jeg fikk ikke helt koset meg like mye som jeg hadde håpet på, men neste år slipper jeg nok unna det som skjedde i år haha.

♥Ukens låt
♥Ukens bilde♥Ukens matopplevelse


Kantarellsuppen. Jeg lagde lite avansert mat denne uken. Dette var merkelig nok den beste matopplevelsen denne uken. Den smakte så og si hjemmelaget og jeg kunne faktisk spist meg ihjel på denne suppen. Kjøpte den i Sverige og skal nok skaffe den flere gang!

♥Ukens cravings


Chai te. Jeg har elsket denne teen veldig lenge. Det finnes forskjellige chai te, men så langt er denne en av de beste..Dette er veldig greit å drikke når man føler for noe godt å drikke. Elsker den enda mer til ost og kjeks kvelder.

♥Ukens innkjøp


Maaaaaaaaaaaat. Denne uken ble det mest fokus på mat. Kjøpte inn til flere dager enn å kjøpe inn hver dag. Det er noe jeg vil anbefale for å ha mer oversikt over pengene man bruker, spesielt til mat som er noe som sluker penger sånn egentlig.

♥Ukens fristelserHvordan var deres uke? :)
C.S

Viktig med sånne kvelder som dette

 • Skrevet 02.11.2016 klokka 15:01
 • Kategori: Hverdag

God dag bloggere og lesere. I går kveld valgte jeg å ha en liten kosekveld for meg selv. Jeg synes egentlig stemning har veldig mye å si for humøret. Spesielt nå i mørketiden som nærmer seg fortere og fortere for hver dag som går. Juletiden er alltids kos for det er god stemning sant? Ingen som sier man ikke kan ha god stemning utenom juletiden som jeg hadde i går kveld/natt. Jeg laget meg en kopp te, stekte opp noen rundstykker og hørte på musikk på rommet mitt. Så hjelper det også mye på at man har det ryddig og koselig rundt seg :)I dag har jeg og Roomien min en plan om å prøve å få litt ting på veggene i stuen. Vi har snart bodd her i 1 år og enda ikke fått noe på veggene.. Det er litt deprimerende for det er som jeg nevnte tidligere, viktig å ha det koselig rundt seg. Det er jo mer hjemmekoselig med veggpynt. Det er bare vi som har vært utrolig sløve og ingen av oss er noe Handywoman heller så da blir ting ekstra tungvint og sløvt. Får se hva vi får til idag :)

Hva er deres planer for dagen?
♥C.S

En tåpelig tabbe

 • Skrevet 01.11.2016 klokka 18:56
 • Kategori: Hverdag

Idag har vi kommet oss til 1. november og snøen har allerede begynt å legge seg smått på bakken. Jeg hadde egentlig et håp om at den ikke skulle det fram til min bursdag så får se om det blir snø på dagen min i år eller ikke. Idag har jeg egentlig hatt en helt grei dag. Jeg har allerede hatt min treningsøkt og bestemte meg for å ha suppe til middag og det er ikke så likt til å være meg. Suppe foretrekker jeg helst hjemmelaget, men denne suppen her kunne man nesten si var like god. Første gangen jeg har prøvd kantarellsuppe så det var ekstra nam siden jeg brukte helmelk oppi :) 

Eneste minuset idag var at jeg våknet opp til en beskjed der det sto at kjæresten min hadde blitt fratatt mobilen sin på flyplassen i værnes. De hadde tatt den før han skulle på flyet til Oslo og sagt han ikke kunne ha den med pga den hadde en fare med å kunne eksplodere. Tydeligvis er dette en ny greie som har blitt en stor sak om, men greia er at når jeg begynte å søke om det på nettet sto det at det var en samsung galaxy NOTE 7 som var farlig og ikke samsung galaxy s7 som da han har. De hadde tatt feil av mobilen, noe som jeg synes virker rart og teit for man burde kunne sjekke ordentlig etter om det er en NOTE eller ikke. Jeg begynte å ringe rundt på flyplassen for å si ifra min mening om det og høre om at den lå der klart til han kom tilbake og det ble skikkelig mye styr rundt det og de fant ikke mobilen hans og ba meg til slutt å ringe SAS, men de fikk jeg aldri kontakt med, så jeg håper for hans del at den ligger der klart til han kommer tilbake fra kurs siden de i tillegg hadde tatt feil og lot han være mobilløs. Tåpelige greier, menmen. 

Hvordan har deres første dag denne måneden vært? :)
♥C.S

Uken som gikk

 • Skrevet 31.10.2016 klokka 16:04
 • Kategori: Hverdag

Det er mandag som betyr ny uke og nye muligheter. Denne uken er jeg faktisk spent på. Får svar på om jeg får jobb eller ikke, skal ha en bursdagsfeiring med glamour tema med jentene mine og forhåpentligvis en grei bursdagshelg med både venner og familie. Eneste som mangler er kjæresten, men skal nedover til han til hans bursdag som også er snart så da får man ta det igjen da :) Ble lite trening sist uke så må nok ta det igjen denne uken. Dette er da uken som gikk.

♥Ukens opptur


Jobb intervju og halloween. Halloween er noe jeg aldri kommer til å bli lei av tror jeg. Jeg har en ting for det å kle meg ut og synes halloween tema er ganske kult sånn egentlig. Har jeg hatt masse penger så skulle jeg ha dekorert hele leiligheten på halloween haha.

♦Ukens nedtur


Kjæresten måtte dra og kostymet kom ikke. Dessverre så kom ikke kostymet denne gangen heller tidsnok.. Jeg klarte selvfølgelig å se feil på hvor pakken skulle sendes ifra så jeg trodde det kom fra England når det skulle visst komme fra Kina.. Og fra Kina tar det utrolig langt tid noen ganger. Så da ble det jo backup kostyme jeg måtte bruke. Siden jeg har et avstandsforhold måtte kjæresten dra hjem i helgen. Enten må man være sammen nesten hele tiden eller så kan man ikke være sammen i det hele tatt. Det er utrolig tungt med sånt type forhold, men i lengden blir det såklart forandringer.

♥Ukens låt♥Ukens bilde


Var til mamma tidligere i forrige uke og da så vi gjennom album fra barndommen min. Fant et bilde av meg der jeg var rundt 3 år. Synes øyene mine så litt svarte ut, men søt var jeg vell? heheh. Som dere ser er jeg opprinnelig brunette.

♥Ukens matopplevelse


Mamma sin hjemmelaget pizza er alltids like nam. Hun hadde dessverre kjøpt julebrus så jeg brøt faktisk tradisjonen i år med å vente til bursdagen min :( 

♥Ukens cravings


♥Ukens innkjøp♥Ukens fristelserHvordan var deres uke? :)
C.S

Dagen i dag + pakke i posten

 • Skrevet 26.10.2016 klokka 20:39
 • Kategori: Hverdag

Hei bloggen. Jeg må si det har blitt litt lite innlegg i det siste, men jeg har nemlig kjæresten på besøk så da blir det ikke alltids like lett å blogge om dere skjønner (a) I dag var vi i byen en tur der vi skaffet hårfarge til typen og resten av det jeg trenger til halloween da. Så skaffet vi mat fra Mama Rosa idag siden vi ville teste ut mer av den nye menyen de har fått og man kunne bestille maten hjem til seg for 50 kr så det er ikke det aller verste. Han ville ha et hakk mørkere enn sin naturlige hårfarge så da prøvde vi på en 4-er i farge som da ble litt mørkere, men det synes kanskje ikke like godt på bildene.Da fikk jeg den siste delen til glamour bursdagen min idag i posten som jeg håper funker bra. Siden vi ville ha 2 forskjellige retter så delte vi opp sånn at vi fikk en halv rett hver av de 2 rettene haha. Den ene besto av mixsnadder som da er en blanding av biffsnadder og kyllingsnadder og den andre retter som besto av kylllingfilet snurret i bacon med ris, grønnsaker og soppsaus. Jeg synes maten var helt grei, men jeg er kresen da så!

Hvordan har deres dag vært? :)
♥C.S

 

Uken som gikk

 • Skrevet 24.10.2016 klokka 21:46
 • Kategori: Hverdag

Da var det mandag igjen. Håper dere har hatt en fin helg. Helgen min har iallefall vært kos :) Dagen startet helt grei. Var på behandling idag og fikk en øvelse jeg skal forholde meg til fram til neste time så får håpe det blir noe framgang. Her er iallefall uken som gikk!

♥Ukens opptur


Frivillig arrangementet som var for oss som hjalp til på verket festivalen i år. Det var ordnet god mat til oss, drikke, loddtrekning for gode premier og konsert som vi fikk være med på. Det var en veldig koselig kveld for meg :)

♦Ukens nedtur
Jeg fant ikke Zingo brusen da jeg var i sverige :( Var noe jeg hadde gledet meg til haha. Så da ble det fanta istedenfor, men jeg er faktisk mer glad i Zingo.


♥Ukens låt♥Ukens bilde

Processed with VSCO with c1 preset

Høsten er så utrolig fin og det er perfekt tid til å ta bilder ute i naturen osv!

♥Ukens matopplevelse


Denne var bare sykt god! Jeg har spist denne desserten en gang tidligere på bursdagen min for 2 år siden, men jeg hadde halvveis glemt hvordan den smaker. Denne gangen fikk man velge om man ville ha halvt mørk og halv hvit sjokolade i denne fondanten  eller en vanlig type med bare mørk og da ville jeg prøve den med halvt om halvt og den var bare nam! 

♥Ukens cravings


I det siste har jeg hatt et rart behov for å spise sylteagurk. Det er veldig greit som en snacks eller noe lignende. Likte aldri sylteagurk tidligere, men etter jeg begynte å få det på burger osv så bare begynte jeg å like det.

♥Ukens innkjøp


Handlet klart til både halloween og glamour bursdagsfesten min. Mangler bare få ting så har jeg det klart :)

♥Ukens fristelser


Hvordan har din uke vært? Gjort noe spennende? 
♥C.S

Yesterday

 • Skrevet 21.10.2016 klokka 17:37
 • Kategori: Hverdag

God helg til dere! Fikk ikke blogget så mye i går som dere ser. Var nemlig borte hele dagen. Startet dagen med en sverige tur med mitt kjære søskenbarn der vi handlet inn litt og spiste lunsj på sibylla før vi tok veien tilbake der jeg måtte bare slenge inn varene i leiligheten og dra direkte til byen med min samboer/bestevenninne der vi skulle på et arrangement i samarbeid med verket festivalen i år :)

Arrangementet besto av 2 bong, 1 billett til konsert på Nordlandsteateret, middagsbuffét og loddtrekning av fine premier. Maten var helt herlig bare så det er sagt. Jeg forelsket meg i pastasalaten som jeg nå vet hvor jeg kan finne den så da får jeg spise den flere ganger senere en gang! Vant dessverre ikke noe premier, men var såå nær at jeg ble nesten lei meg haha. Arrangementet varte i ca 3 timer før vi skulle bevege oss oppover til Nordlandsteateret. Artistene som spilte var fra Tromsø og har vell egentlig nylig begynt å turnere rundt i landet. De var flinke, men vi ville også være med på nattåpent så vi var bare der en halvtime før vi tok veien inn til butikkene i byen. Var på julegave utkikk og fant nok bare 1 gave, men bedre enn ingenting. 

Det var iallefall min dag i går. Var ikke hjemme før 11 tiden på kvelden. 

Hvordan var deres dag i går? :)
♥C.S

Den gode følelsen

 • Skrevet 19.10.2016 klokka 16:33
 • Kategori: Hverdag

God ettermiddag lesere. Må si det føles godt med en treningsøkt. Det å få en ordentlig rutine igjen i hverdagen. Jeg får alltid en bedre følelse inni meg når jeg trener og føler jeg gjør noe annet enn å slakke. Idag har jeg faktisk funnet en del jobber jeg skal søke på og håper på det beste :)Håper dere får en fin dag videre!
C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

hits