Deilig med varme!

 • 21.07.2017 - 20:32

Hei dere, må si det var godt å våkne opp til dette utrolige fine været idag. Da var det bare å ta på seg sommerkjole og komme seg ut i godværet som jeg har ventet på skal komme. Temperaturen var på rundt 27 varmegrader idag og det kjentes! Tok meg da en bytur med en venninne så slappet vi bare for det meste ut i sola og koset oss med litt is og milkshake :)
Så sånn var dagen min fram til nå. Skal begynne å forberede middag snart og prøve meg på ny oppskrift igjen. Er en sånn lasagne gryte oppskrift jeg fant på facebook som jeg synes så god ut :) Tror resten av kvelden blir bare å chille med samboeren og se litt serie osv.

Hvordan har deres dag vært? :)
♥C.S

 

1. desember endelig!

 • 01.12.2016 - 15:28


Nå er det endelig desember! Dette er tiden for at julestemningen skal begynne å kicke inn :) Startet dagen med å åpne adventskalenderen jeg fikk av godeste gutten♥ Julepynten kommer nok etterhvert og alt annet som følger med. Julebaking, julefilmer, julemat, julegavepakking og julemusikken selvfølgelig! Siden jeg er så rar og mister julestemningen veldig fort så liker jeg å drøye det litt mer enn andre. Vil ikke risikere å gå lei av jula før den i det hele tatt har begynt. Det er jo bare kjipt... 


Så sminket søsteren min halve ansiktet mitt i går. Det tok utrolig lang tid og det var bare på halve ansiktet liksom! Hun ville bare vise frem hvor fin jeg kunne ha vært om jeg hadde sminket meg som henne haha. Resultatet ble jo egentlig bedre i virkeligheten enn på bildet. Hadde ikke dagslys og sånt så. Hun klarte iallefall å få brynene mine bra og jeg vil virkelig begynne med fakevipper siden det kler meg bedre.

Hva synes dere? :)
♥C.S

Pakke i posten!

 • 30.11.2016 - 18:53

Hei dere, må bare si at idag har jeg følt meg mer produktiv enn de siste dagene. Våknet ikke så sent, sminket meg, spiste frokost, dro til byen med en kompis og fikset en del småting. Var å tittet på julegaver for inspirasjon og nå er det bare noen få gaver jeg er usikre på og det føles godt :) Fikk samtidig ordnet meg julegardiner til jul så mangler egentlig bare juletre og juleløper nå.

SÅ fikk jeg denne pakken i posten da! Er en bursdagsgave fra kjæresten som han bestilte til meg da det var Black Friday. Jeg ANER ikke om denne er bra eller ikke, det finnes jo både bra og dårlige som alt annet ut av rettetang osv så merket har jo en del å si. Jeg vet iallefall at dette skal være mindre skadelig for håret og som i et tidligere innlegg jeg skrev så er dette noe jeg har hatt lyst å teste ut lenge :) Kan hende den ikke retter håret like bra, men litt volum i hår har aldri gjort meg noe. Jeg ser bare rar ut med skikkelig rett hår. 

Har noen av dere testet ut denne typen før?
♥C.S

 

The purple corner

 • 29.11.2016 - 22:13

Noen tar opp julepynt, juleduk og julegardiner, mens i denne leiligheten tar vi opp alt vi har ut av lilla. Adventstiden mener jeg skal være lilla og ikke rød, men noen mener det ikke er sånn. Noen har til og med begge deler, men jeg syns ikke rød og lilla går helt sammen når det kommer til pynt.Lilla er uansett min yndlingsfarge så for meg gjør dette ingenting :) Det røde kommer nok etterhvert. Det er ikke meningen at hele desember skal være lilla akkurat så. Alle har jo delte meninger om dette. Jeg mener at mesteparten av julepynten skal komme rundt midten av desember.

Hva er deres meninger om dette?
♥C.S

Uken som gikk

 • 28.11.2016 - 17:26

God ettermiddag kjære lesere. Håper uken deres har startet med en fin start. Jeg våknet opp med at jeg lå alene siden kjæresten dro i mårrest. Alltids like trist når han drar, men sånn er det med avstandsforhold. Heldigvis blir det ikke sånn mye lengre nå. Jeg har heller ikke vært noe flink med blogging i helgen. Det har egentlig ikke blitt tid til det. Fikk besøk, vasket leiligheten, ommøblerte, var i byen en tur, pyntet til advent, lagde mat og alt annet man gjør utenom som å dusje, spise, se film, sove. U name it. Det har gått så fort i helgen at jeg føler den bare kom og gikk igjen. Nå er iallefall jeg igang igjen og håper denne uken blir noe mer ut av enn sist uke :)

♥Ukens opptur


Kjærestebesøk og første adventI helgen fikk jeg besøk av kjæresten og nå er vi så og si et steg nærmere julen. Det føltes kos å tenne et lys og faktisk begynne å telle dagene ned til julen. I tillegg fikk jeg ommøblert leiligheten i helgen som jeg blir å vise bilder av senere.

♦Ukens nedtur

Lite produktivt uke. Jeg føler dagene har vært veldig ensformig. Det har ikke vært så mye som har skjedd denne uken som var utenom i helgen.

♥Ukens bilde


♥Ukens matopplevelse

Kyllingfilet surret i bacon med pesto og fløtegratinerte poteterDette er noe jeg sjeldent lager. Prøvde meg på et nytt tilbehør enn det jeg hadde sist. Liker å variere maten noen ganger om det så bare er tilbehøret som er annerledes. Var kjempegodt!

♥Ukens cravings

Grove rundtstykker. Dette er noe jeg spiser til både frokost og kvelds. Er ikke så glad i sånne typiske ting andre liker til frokost osv som brødskive, frokostblanding og yoghurt. Jeg blir dårlig av yoghurt, jeg blir fort lei brød og frokostblanding er noe jeg sjeldent blir mett på og i tillegg tar det lang tid å spise synes jeg. Rundstykker er noe jeg aldri blir lei av derimot så dette er noe som funker for meg i lengden.

♥Ukens innkjøp

Julepynt. Denne uken kom det noen få pakker som jeg har bestilt for en stund siden. Fant mye rart på ebay til en billig penge og siden det er noe som bare blir brukt 1 gang i året har ikke kvaliteten såå veldig mye å si så lenger man tar godt vare på det. 

Hvordan har deres uke vært? :)

♥C.S

Lazy days

 • 23.11.2016 - 20:19

I de siste dagene har jeg følt meg veldig sliten og umotivert. Har egentlig ikke hatt noe spesielt motivasjon til å blogge og heller ikke å trene. Har så og si bare sperret meg selv inne. Jeg tror mye av dette kommer av at mørketiden har kommet og i tillegg har den påvirket døgnrytmen min. Jeg føler det er vanskelig å skille dag og natt. Jeg vet innerst inne at dette bare er en periode, men det er iallefall sånn det er for meg akkurat nå.


Ting får jeg gjort uansett. Har faktisk fått til å trene rundt 10 minutter idag så det er jo en start. Den verste delen er å begynne igjen etter en stund uten trening, men jeg burde virkelig bli flinkere på å holde på rutinen. Er bare litt vanskelig av og til. Husarbeid for jeg også gjort, men det er fordi at jeg føler meg enda mer rotete i hode når det er rotete rundt meg. Så ble det en enkel middag idag. For meg er dette enkelt og for andre er dette normalt. Jeg liker egentlig å lage mer avansert og variert mat, men noen ganger blir det dager med litt mer sånn kjedelig mat.

Takler dere mørketiden bedre enn meg?
♥C.S

 

Uken som gikk

 • 22.11.2016 - 20:00

God kveld alle sammen. Håper uken deres har startet greit. Dette innlegget skulle egentlig komme i går, men ble borte mesteparten av dagen og når jeg kom hjem synes jeg det ble litt for sent å blogge så derfor ble dette innlegget lagt ut idag. Uken for min del har startet helt fint.. Eneste er at døgnrytmen min begynner å bli litt dårlig igjen. Synes det blir så fort mørkt ute, noe som gjør det litt deprimerende. Fikk nylig vite at jeg mangler D-vitamin igjen... Tror jeg virkelig må ta overdose av det snart siden jeg tar vitaminer, men det ser ikke ut til å hjelpe. Skulle forresten ta HPV vaksinen idag, men det var tomt så jeg får ikke tatt den før jeg blir ringt opp. Det går tydeligvis rykter om at man kan bli steril av den? Jeg spurte de som tar sprøyten idag og de sa at hvis det var sant har de aldri tilbydd å gitt den sprøyten til noen.

♥Ukens opptur

Kinodaten. Endelig fikk jeg dratt på kino igjen med kjæresten. Det har alltids vært hindringer for at vi kunne dra på kino sammen så det gjorde meg veldig glad at jeg fikk endelig gjort det med han igjen.

♦Ukens nedtur

Den dårlige nyheten. Fikk vite at jeg ikke fikk den jobben jeg søkte på og det gjorde meg veldig nedpå.

♥Ukens låt


♥Ukens bilde


♥Ukens matopplevelse


♥Ukens cravings

Bacon. I den siste uken har det vært mye bacon behov av en eller annen grunn. Må nesten prøve å roe litt ned på bacon spisingen hehe...

♥Ukens innkjøp

Bryn, ansikt og øyne. Trengte påfyll av foundation og mascara. Jeg liker denne mascaraen veldig godt, men liker å variere.. Prøvde Nyx sin foundation og kan trygt si at den dekker mye, men anbefaler å contoure og highlighte ansiktet etter å brukt denne siden den er veldig gul i tonen og det ser bare rart ut hvis man ikke skyggelegger og legger litt lyse toner i huden etterpå.

Det var iallefall min uke. Hvordan var deres? :)
♥C.S

Date night

 • 18.11.2016 - 18:15

I går var jeg på filmen "fabeldyrene og hvor de er å finne" som er en ny film av J.K Rowlings som er skaperen av Harry Potter. Jeg er veldig glad i Harry Potter filmene, så da fikk jeg lyst å gi denne filmen en sjanse så da ble det kino date med kjæresten. Denne filmen handler om tiden før Harry Potter og har egentlig en helt annen handling. Det er mer en film om magiske dyr og om de magiske og de ikke-magiske menneskene. Synes filmen var helt grei, hadde egentlig forventet litt mer, men det var gode effekter i filmen. Jeg bare synes handlingen ikke var så veldig bra. Jeg er veldig kresen da så jeg vil gi denne filmen en 3 eller 4 i terningkast.


Disse var utrolige gode! Passelig mengde var det også. Anbefales til de som er glad i popkorn og sjokolade.
Vi var å så filmen i kongens sal. Dette er første gangen jeg har vært i en sånn type kinosal. Den var liten med stor skjerm og de var sånn at man kunne ha 2 stoler sammen med bord imellom setene. I tillegg var det sånn benk plassert i hjørnet av kinosalen der de serverte vann, kaffe, kakao og sukkertøy. Så da ble de kakao på oss også haha. Tror dette er noe jeg kunne gjort flere ganger :)

Har dere sett filmen? Hva synes dere isåfall?
♥C.S

Nå er julen snart her

 • 15.11.2016 - 17:15

God ettermiddag til dere. Håper dere hadde en fin start på dagen, jeg derimot kunne hatt bedre. Fikk vite idag at jeg ikke fikk jobben jeg søkte på. Jeg hadde vell egentlig på magefølelsen at jeg ikke fikk den, men hadde enda dette lille håpet etter å vært på intervju og hadde folk som oppmuntret situasjonen. Nå fikk jeg iallefall et klart svar da så nå er det bare å holde øyene på ekstra utkikk etter noe annet.


Nå er julen her snart da :) Den begynner å vise seg mer og mer rundt på senter, i butikker og ute i gatene. Som regel får jeg ikke julestemning før desember. Jeg klarer merkelig nok ikke å få den stemningen før da, Noe som egentlig ikke gjør meg noe. Jeg kjenner iallefall at jeg begynner å glede meg. Det eneste jeg syns er styr med julen er alt av innkjøp av både julegaver og det man skal ha til jul. Det er både dyrt og krever en del tid. I de siste årene har jeg begynt med gavene 2 måneder før jul enn å begynne i siste liten som de fleste noen gang gjør. Nå er jeg ferdig med halvparten allerede og det føles godt!

Flere som gleder seg til jul? :)
♥C.S

Uken som gikk

 • 14.11.2016 - 21:47

Hei dere. Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg har for ikke så lenge siden vært i trondheim sentrum på en liten bytur med en venninne. Skaffet noen få ting som jeg manglet ut av sminke og skaffet bursdagsgave til mamma som har bursdag idag. Siden jeg ikke er hjemme akkurat nå kunne jeg ikke delta på det lille selskapet hennes, men skal gjøre det opp igjen med å tilbringe en lang dag med henne når jeg kommer hjem :) Ooooog beklager for lite blogging den siste uken, men noen ganger vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal blogge om. Inspirasjonen har dødd litt i det siste! Men den kommer nok tilbake med tiden.

♥Ukens oppturTrondheimsturen. Det var garantert turen til Trondheim for å møte han her. Føltes godt å kunne tilbringe tid sammen med han på selve bursdagen hans. Siden vi bor flere mil ifra hverandre så blir tiden med han enda mer verdifull.


♦Ukens nedtur
P-M-S. Det må være den største nedturen denne uken. Å få mensen rett før man skal dra nedover til kjæresten.. Det er ikke koselig i det hele tatt. Regner med dere skjønner greia jenter?

♥Ukens låt
♥Ukens bilde♥Ukens matopplevelse


The ultimate burger. Egon hadde en av de beste burgerene jeg har smakt. Løkringene var kjempegod og jeg er ikke engang glad i løkringer. Alt i sin helhet smakte utrolig godt. Anbefales :)

♥Ukens cravings


Julebrus! Denne uken har jeg drukket mye julebrus. Det er jo en type brus som ikke varer så lenge. De kommer i oktober og går bort igjen rundt januar. Noen ganger varer de jo lengre, men det er ikke meningen man skal drikke seg ihjel på dette. Denne uken har det vært litt mer spesielt, men blir nok å hakke ned på brusdrikkingen fremover ja.

♥Ukens fristelser


Pikachu kake! Denne frista veldig. Så den mens vi var innom bakeriet. En sånn kake fikk jeg lyst på :D

Det var iallefall litt av min uke. Hvordan var din? :)
♥C.S

Tilbake i Trondheim by

 • 10.11.2016 - 19:54

Da var jeg i Trondheim igjen. Det føles godt å være her. Trives med både byen og kjæresten så det er et stort pluss for meg med begge deler. Ble dessverre ikke noe blogging i går siden jeg ble for opptatt med å gjøre dagen til kjæresten så bra som jeg fikk til. Startet med at han åpnet sin gave fra meg (som han heldigvis ble glad for) Phew, det er skikkelig vanskelig å finne ut hva den første gaven til noen man nylig har blitt sammen med skal være. Spesielt når de aldri kan gi noen hint på hva de kunne likt annet enn sokker, middag og sex haha. Man vil jo helst gi noe annet utenom. Senere dro vi ut for å spise på en restaurant han ønsket å vise meg. Det var kjempegod service. Fikk gratis forrett og god middag. Prisene var heller ikke så ille.


Ble bowling etterpå, og som dere ser tapte jeg heheh... Fant ut at han er veldig flink i spill som krever aktivitet (Noe jeg skulle visst på forhånd). Siden han vant over meg i både bowling, billiard og air hockey. Jeg er en dårlig taper da, men det er tydeligvis han også så dere kan tenke dere hvordan det var. Begge like konkurranse innstilt. Eller kjøpte vi bare inn litt snop og dro hjem og så en film og slappet av resten av kvelden. Følte at bloggingen kunne vente en dag siden han hadde bursdag :)

Nå skal jeg ta meg en tur til byen. Hva slags planer har dere ikveld? :)
♥C.S

Back to trondheim

 • 08.11.2016 - 19:36I natt reiser jeg tilbake til Trondheim. Nå er det snart 1 måned siden jeg var der sist. Siden kjæresten har bursdag i morgen så tenkte jeg å være der på dagen hans. Han fikk ikke vært tilstede på min så da er det ganske greit sånn. Blir godt å se han igjen. Nå gjenstår det egentlig bare det å pakke. Har idag vært hos legen og gjort litt småting i byen. Dusjet, fikset meg, laget meg mat så jeg merker at tiden har gått veldig fort idag. Ser ut som det blir lite med trening idag. Heldigvis fikk jeg meg en gåtur til og fra byen da så det er jo bedre enn ingenting. Nå skal jeg gå å pakke og chille litt med roomien min før jeg reiser med toget :) Neste innlegg blir nok mens jeg er i Trondheim så vi blogges da!

Ha en fin kveld :)
♥C.S

Uken som gikk

 • 07.11.2016 - 18:48

Da var det mandag igjen og jeg sitter under et pledd med kvinnelige smerter og føler at universet hater meg idag haha. Bare 1 dag til jeg reiser nedover til kjæresten så dette var ikke akkurat det jeg ønsket meg så man kan si det er en liten dårlig start på uken, men forhåpentligvis ødelegger det ikke hele uken. Det er blitt utrolig kaldt ute merker jeg siden det ikke holder med vanlig ovn varme lenger. Man må nesten kle seg godt eller ha et pledd rundt seg for å ikke fryse... Uff. Her er iallefall uken som gikk!

♥Ukens opptur

Dekorering og bursdagsfeiring. Jeg må si at ukens opptur definitivt var å få opp ting på veggene som vi lenge har egentlig ventet på skulle bli gjort og det var en utrolig god følelse. Så var det i tillegg bursdagsfeiringene jeg hadde i helgen med både venner og familier og ikke minst gavene jeg fikk :)

♦Ukens nedtur
Hangoveren på selve bursdagen min. Det gikk litt utover dagen og jeg fikk ikke helt koset meg like mye som jeg hadde håpet på, men neste år slipper jeg nok unna det som skjedde i år haha.

♥Ukens låt
♥Ukens bilde♥Ukens matopplevelse


Kantarellsuppen. Jeg lagde lite avansert mat denne uken. Dette var merkelig nok den beste matopplevelsen denne uken. Den smakte så og si hjemmelaget og jeg kunne faktisk spist meg ihjel på denne suppen. Kjøpte den i Sverige og skal nok skaffe den flere gang!

♥Ukens cravings


Chai te. Jeg har elsket denne teen veldig lenge. Det finnes forskjellige chai te, men så langt er denne en av de beste..Dette er veldig greit å drikke når man føler for noe godt å drikke. Elsker den enda mer til ost og kjeks kvelder.

♥Ukens innkjøp


Maaaaaaaaaaaat. Denne uken ble det mest fokus på mat. Kjøpte inn til flere dager enn å kjøpe inn hver dag. Det er noe jeg vil anbefale for å ha mer oversikt over pengene man bruker, spesielt til mat som er noe som sluker penger sånn egentlig.

♥Ukens fristelserHvordan var deres uke? :)
C.S

Viktig med sånne kvelder som dette

 • 02.11.2016 - 15:01

God dag bloggere og lesere. I går kveld valgte jeg å ha en liten kosekveld for meg selv. Jeg synes egentlig stemning har veldig mye å si for humøret. Spesielt nå i mørketiden som nærmer seg fortere og fortere for hver dag som går. Juletiden er alltids kos for det er god stemning sant? Ingen som sier man ikke kan ha god stemning utenom juletiden som jeg hadde i går kveld/natt. Jeg laget meg en kopp te, stekte opp noen rundstykker og hørte på musikk på rommet mitt. Så hjelper det også mye på at man har det ryddig og koselig rundt seg :)I dag har jeg og Roomien min en plan om å prøve å få litt ting på veggene i stuen. Vi har snart bodd her i 1 år og enda ikke fått noe på veggene.. Det er litt deprimerende for det er som jeg nevnte tidligere, viktig å ha det koselig rundt seg. Det er jo mer hjemmekoselig med veggpynt. Det er bare vi som har vært utrolig sløve og ingen av oss er noe Handywoman heller så da blir ting ekstra tungvint og sløvt. Får se hva vi får til idag :)

Hva er deres planer for dagen?
♥C.S

En tåpelig tabbe

 • 01.11.2016 - 18:56

Idag har vi kommet oss til 1. november og snøen har allerede begynt å legge seg smått på bakken. Jeg hadde egentlig et håp om at den ikke skulle det fram til min bursdag så får se om det blir snø på dagen min i år eller ikke. Idag har jeg egentlig hatt en helt grei dag. Jeg har allerede hatt min treningsøkt og bestemte meg for å ha suppe til middag og det er ikke så likt til å være meg. Suppe foretrekker jeg helst hjemmelaget, men denne suppen her kunne man nesten si var like god. Første gangen jeg har prøvd kantarellsuppe så det var ekstra nam siden jeg brukte helmelk oppi :) 

Eneste minuset idag var at jeg våknet opp til en beskjed der det sto at kjæresten min hadde blitt fratatt mobilen sin på flyplassen i værnes. De hadde tatt den før han skulle på flyet til Oslo og sagt han ikke kunne ha den med pga den hadde en fare med å kunne eksplodere. Tydeligvis er dette en ny greie som har blitt en stor sak om, men greia er at når jeg begynte å søke om det på nettet sto det at det var en samsung galaxy NOTE 7 som var farlig og ikke samsung galaxy s7 som da han har. De hadde tatt feil av mobilen, noe som jeg synes virker rart og teit for man burde kunne sjekke ordentlig etter om det er en NOTE eller ikke. Jeg begynte å ringe rundt på flyplassen for å si ifra min mening om det og høre om at den lå der klart til han kom tilbake og det ble skikkelig mye styr rundt det og de fant ikke mobilen hans og ba meg til slutt å ringe SAS, men de fikk jeg aldri kontakt med, så jeg håper for hans del at den ligger der klart til han kommer tilbake fra kurs siden de i tillegg hadde tatt feil og lot han være mobilløs. Tåpelige greier, menmen. 

Hvordan har deres første dag denne måneden vært? :)
♥C.S

Uken som gikk

 • 31.10.2016 - 16:04

Det er mandag som betyr ny uke og nye muligheter. Denne uken er jeg faktisk spent på. Får svar på om jeg får jobb eller ikke, skal ha en bursdagsfeiring med glamour tema med jentene mine og forhåpentligvis en grei bursdagshelg med både venner og familie. Eneste som mangler er kjæresten, men skal nedover til han til hans bursdag som også er snart så da får man ta det igjen da :) Ble lite trening sist uke så må nok ta det igjen denne uken. Dette er da uken som gikk.

♥Ukens opptur


Jobb intervju og halloween. Halloween er noe jeg aldri kommer til å bli lei av tror jeg. Jeg har en ting for det å kle meg ut og synes halloween tema er ganske kult sånn egentlig. Har jeg hatt masse penger så skulle jeg ha dekorert hele leiligheten på halloween haha.

♦Ukens nedtur


Kjæresten måtte dra og kostymet kom ikke. Dessverre så kom ikke kostymet denne gangen heller tidsnok.. Jeg klarte selvfølgelig å se feil på hvor pakken skulle sendes ifra så jeg trodde det kom fra England når det skulle visst komme fra Kina.. Og fra Kina tar det utrolig langt tid noen ganger. Så da ble det jo backup kostyme jeg måtte bruke. Siden jeg har et avstandsforhold måtte kjæresten dra hjem i helgen. Enten må man være sammen nesten hele tiden eller så kan man ikke være sammen i det hele tatt. Det er utrolig tungt med sånt type forhold, men i lengden blir det såklart forandringer.

♥Ukens låt♥Ukens bilde


Var til mamma tidligere i forrige uke og da så vi gjennom album fra barndommen min. Fant et bilde av meg der jeg var rundt 3 år. Synes øyene mine så litt svarte ut, men søt var jeg vell? heheh. Som dere ser er jeg opprinnelig brunette.

♥Ukens matopplevelse


Mamma sin hjemmelaget pizza er alltids like nam. Hun hadde dessverre kjøpt julebrus så jeg brøt faktisk tradisjonen i år med å vente til bursdagen min :( 

♥Ukens cravings


♥Ukens innkjøp♥Ukens fristelserHvordan var deres uke? :)
C.S

Dagen i dag + pakke i posten

 • 26.10.2016 - 20:39

Hei bloggen. Jeg må si det har blitt litt lite innlegg i det siste, men jeg har nemlig kjæresten på besøk så da blir det ikke alltids like lett å blogge om dere skjønner (a) I dag var vi i byen en tur der vi skaffet hårfarge til typen og resten av det jeg trenger til halloween da. Så skaffet vi mat fra Mama Rosa idag siden vi ville teste ut mer av den nye menyen de har fått og man kunne bestille maten hjem til seg for 50 kr så det er ikke det aller verste. Han ville ha et hakk mørkere enn sin naturlige hårfarge så da prøvde vi på en 4-er i farge som da ble litt mørkere, men det synes kanskje ikke like godt på bildene.Da fikk jeg den siste delen til glamour bursdagen min idag i posten som jeg håper funker bra. Siden vi ville ha 2 forskjellige retter så delte vi opp sånn at vi fikk en halv rett hver av de 2 rettene haha. Den ene besto av mixsnadder som da er en blanding av biffsnadder og kyllingsnadder og den andre retter som besto av kylllingfilet snurret i bacon med ris, grønnsaker og soppsaus. Jeg synes maten var helt grei, men jeg er kresen da så!

Hvordan har deres dag vært? :)
♥C.S

 

Uken som gikk

 • 24.10.2016 - 21:46

Da var det mandag igjen. Håper dere har hatt en fin helg. Helgen min har iallefall vært kos :) Dagen startet helt grei. Var på behandling idag og fikk en øvelse jeg skal forholde meg til fram til neste time så får håpe det blir noe framgang. Her er iallefall uken som gikk!

♥Ukens opptur


Frivillig arrangementet som var for oss som hjalp til på verket festivalen i år. Det var ordnet god mat til oss, drikke, loddtrekning for gode premier og konsert som vi fikk være med på. Det var en veldig koselig kveld for meg :)

♦Ukens nedtur
Jeg fant ikke Zingo brusen da jeg var i sverige :( Var noe jeg hadde gledet meg til haha. Så da ble det fanta istedenfor, men jeg er faktisk mer glad i Zingo.


♥Ukens låt♥Ukens bilde

Processed with VSCO with c1 preset

Høsten er så utrolig fin og det er perfekt tid til å ta bilder ute i naturen osv!

♥Ukens matopplevelse


Denne var bare sykt god! Jeg har spist denne desserten en gang tidligere på bursdagen min for 2 år siden, men jeg hadde halvveis glemt hvordan den smaker. Denne gangen fikk man velge om man ville ha halvt mørk og halv hvit sjokolade i denne fondanten  eller en vanlig type med bare mørk og da ville jeg prøve den med halvt om halvt og den var bare nam! 

♥Ukens cravings


I det siste har jeg hatt et rart behov for å spise sylteagurk. Det er veldig greit som en snacks eller noe lignende. Likte aldri sylteagurk tidligere, men etter jeg begynte å få det på burger osv så bare begynte jeg å like det.

♥Ukens innkjøp


Handlet klart til både halloween og glamour bursdagsfesten min. Mangler bare få ting så har jeg det klart :)

♥Ukens fristelser


Hvordan har din uke vært? Gjort noe spennende? 
♥C.S

Yesterday

 • 21.10.2016 - 17:37

God helg til dere! Fikk ikke blogget så mye i går som dere ser. Var nemlig borte hele dagen. Startet dagen med en sverige tur med mitt kjære søskenbarn der vi handlet inn litt og spiste lunsj på sibylla før vi tok veien tilbake der jeg måtte bare slenge inn varene i leiligheten og dra direkte til byen med min samboer/bestevenninne der vi skulle på et arrangement i samarbeid med verket festivalen i år :)

Arrangementet besto av 2 bong, 1 billett til konsert på Nordlandsteateret, middagsbuffét og loddtrekning av fine premier. Maten var helt herlig bare så det er sagt. Jeg forelsket meg i pastasalaten som jeg nå vet hvor jeg kan finne den så da får jeg spise den flere ganger senere en gang! Vant dessverre ikke noe premier, men var såå nær at jeg ble nesten lei meg haha. Arrangementet varte i ca 3 timer før vi skulle bevege oss oppover til Nordlandsteateret. Artistene som spilte var fra Tromsø og har vell egentlig nylig begynt å turnere rundt i landet. De var flinke, men vi ville også være med på nattåpent så vi var bare der en halvtime før vi tok veien inn til butikkene i byen. Var på julegave utkikk og fant nok bare 1 gave, men bedre enn ingenting. 

Det var iallefall min dag i går. Var ikke hjemme før 11 tiden på kvelden. 

Hvordan var deres dag i går? :)
♥C.S

Den gode følelsen

 • 19.10.2016 - 16:33

God ettermiddag lesere. Må si det føles godt med en treningsøkt. Det å få en ordentlig rutine igjen i hverdagen. Jeg får alltid en bedre følelse inni meg når jeg trener og føler jeg gjør noe annet enn å slakke. Idag har jeg faktisk funnet en del jobber jeg skal søke på og håper på det beste :)Håper dere får en fin dag videre!
C.S

Todays look

 • 18.10.2016 - 18:17

God ettermiddag til dere :) Håper dere har hatt en fin dag så langt. Idag våknet jeg med både hodepine og gangsperre heh. Prøvde ut noen øvelser i går som jeg normalt ikke har gjort og jeg tøyer bestandig ut etter trening, men denne gangen merket jeg at det var gangsperre rundt armene og skuldrene, så tydeligvis må jeg tøye ut mer rundt armene og det neste gang hvis jeg fortsetter med de nye øvelsene.Dette er da dagens look. Jeg begynte å sminke meg litt sent idag så dagslyset ute var borte og dermed ble det et litt uklart bilde. Føler bildene blir enda styggere med blitz så da vart det bare som dette da. Nå skal jeg ut å ha en bursdagsmiddag med min bestevenninne :) Det er 1 måned mellom oss og hun har nylig hatt bursdag og jeg har bursdag om litt over 2 uker så da har vi ordnet en avtale for et par år siden at istedenfor å gi gave så drar vi heller ut og gjør noe koselig sammen som en middag eller kino.

Hva skal dere resten av kvelden? :)
♥C.S

Uken som gikk

 • 17.10.2016 - 17:13

Hei dere, Da er det på tide med en ny uke med blogging, trening og andre ting som følger med i min hverdag. Jeg beklager for 0 innlegg de 2 siste dagene. Som sikkert noen av dere bloggere vet så er det vanskelig å holde seg aktiv i helgene med mindre man har ekstremt lite å gjøre da selvfølgelig, men for meg skjer det mest i helgene så da blir det noen ganger litt vanskelig, men jeg prøver :)

♥Ukens opptur

Processed with VSCO with c1 preset

Trondheims turen. Trives veldig godt der uansett om det er et godt stykke unna.

♦Ukens nedtur

Vet ærlig talt ikke om noe nedtur i forrige uke. Ikke noe spesielt jeg kommer på iallefall.

♥Ukens låt♥Ukens bilde


Fikk tatt lite bilder forrige uke, så ble et bilde av kommoden som jeg nylig ommøblerte litt på hehe.

♥Ukens matopplevelse♥Ukens cravings


Har hatt litt mye cravings på søtsaker forrige uke. Det er veldig typisk når vi jenter venter på tante rød.

♥Ukens innkjøp


Endelig ny shaver. De der engangshøvelene har skjært meg opp til flere ganger. Så godt med noe ordentlig!

♥Ukens fristelser


Hvordan har din uke vært? :)
♥C.S

I'm here!

 • 13.10.2016 - 20:14

Processed with VSCO with c1 preset
Da var jeg endelig i Trondheim :) Togturen føltes både kort og lang ut. Den var i nesten 8 timer, men siden jeg reiste om natten og fikk til å sove litt så føltes det ikke like lenge ut, men på den tiden jeg ikke sov så var det som en evighet... Det første jeg gjorde når jeg kom fram var å sove, men ble bare noen få timer. Første måltidet idag ble faktisk middag, noe som føltes helt feil ut for meg siden jeg er en frokost person, men klokken begynte å bli mange plutselig og det vart fort middagstid. Prøvde ut en populær thai restaurant idag med en kokos curry saus som servitøren anbefalte til meg. Det var faktisk veldig godt, men jeg følte det ikke var så mye kjøtt i maten iforhold til grønnsaker, så derfor tror jeg at jeg kommer til å bli fortere sulten igjen snart.

Hvordan var deres dag?

♥C.S

Da reiser jeg igjen

 • 12.10.2016 - 19:40I natt reiser jeg tilbake til Trondheim by. Denne gangen blir jeg bare der fram til søndagen da så det blir ikke så lenge som de andre gangene. Kjenner jeg savner byen litt allerede. Håper på at jeg får til å sove på toget. Jeg synes nattogene har blitt så dårlige de siste årene. Jeg savner å ha de gode gamle nattogene der man hadde større seter som var bedre å sitte i også sånn gardin lignende man kunne trekke foran seg så ikke folk glanet på deg mens du sov... Hvor ble de togene av? Jeg likte de mye bedre. 

Blogges da!
♥C.S

Movie night

 • 11.10.2016 - 21:18


Nå begynner det å bli en liten stund siden sist jeg var på kino. Venninnen min fra Trondheim har høstferie så vi bestemte oss for å ha en liten filmkveld sammen, og valgte å se den nye filmen på kino av den kjente direktøren Tim Burton :) Jeg synes denne filmen var veldig spesiell og faktisk verdt å se. Jeg er generelt kresen, men hvis det er noen som kan "please" meg så er det faktisk Tim Burton sine filmer. Ikke alle selvfølgelig, men mange av dem. Jeg synes fantasien blir tatt til et helt annet nivå i disse filmene og det gjør det så utrolig spennende. For de som liker fantasi, eventyr, action og muligens litt humor så vil jeg anbefale denne filmen og flere av hans filmer :)

Har du sett denne og hva syns du?
♥C.S

Uken som gikk

 • 10.10.2016 - 19:17

God mandag til dere. Håper uken deres har startet greit. Min startet med en liten bytur med mamsen så det var veldig kos det da :) Fikk spandert brunsj og greier. Har ikke fått blogget noe i går, men her er iallefall en liten oppsummering fra forrige uke.

♥Ukens opptur


Oktober festen med trion min. Et arrangement jeg aldri har prøvd ut før. Det var kjempekoselig :) Håper på flere gang.

♦Ukens nedtur


Fikk ikke kostymet jeg bestilte så måtte bruke noe annet. Det gikk greit, men jeg hadde virkelig håpet på at kostymet skulle komme i tide, men det gjor det ikke...

♥Ukens låt♥Ukens bilde


Mitt nye profilbilde på facebook :)

♥Ukens cravings


Jeg har alltids ulike perioder der jeg drikke forskjellige brus typer, men i det siste har cola life fristet mest.

♥Ukens innkjøp


Sminke fra makeup mekka.

♥Ukens fristelser

God morgen

 • 05.10.2016 - 12:17

God morgen, da har jeg nettopp kommet hjem fra VOP og neste gang skal behandlingsplanen komme i gang så nå føler jeg det begynner å bli litt framgang her. I går kveld ble det en liten jentekveld der jeg, søsteren min og søskenbarnet mitt var ute å tok en kaffe med noen kjente og deretter dro hjem til meg og fortsatte kvelden med popcorn og sjokolade. Spiste nesten ingenting iforhold til de, noe som er uvant til å være meg haha. Men det var kos da! Lenge siden sist.Nå tror jeg at jeg skal prøve meg litt mer på trening og finne ut hva jeg skal gjøre resten av dagen :)

Hva slags planer har dere idag?
♥C.S

Uken som gikk

 • 03.10.2016 - 19:39

Hei dere, da er det mandag igjen og en ny start på uken :) Jeg beklager for lite blogging i helgen, men jeg fikk iallefall blogget litt og det er jo bedre enn ingenting eller hva? I helgen regnet det mye, men jeg fikk heldigvis skviset inn 1 eller 2 småe. Så forresten Conjuring 2 i helgen for første gang og jeg skjønner hva folk mener med skummelt og det med at man ikke vil være hjemme alene etter å ha sett den. Heldigvis var jeg ikke alene. 

♥Ukens opptur


Nytt hår, ordnet av min kjære søster.

♦Ukens nedtur


Klarte å miste paletten min i gulvet sånn at alle de beste fargene ble borte :(

♥Ukens låt♥Ukens matopplevelse♥Ukens bilde

Processed with VSCO with c1 preset

♥Ukens cravings♥Ukens innkjøp


Påfyll av dip liner og ny palette siden min ble ødelagt.

♥Ukens fristelser
Hvordan var deres uke?
♥C.S

Todays outfit

 • 29.09.2016 - 14:15

God morgen til dere. Idag var jeg å fikset litt på håret til min søster igjen. Hun la bare inn noen striper siden håret ikke blandet seg så godt som vi trodde det skulle gjøre. Det som var litt synd var at håret tok seg ikke til fargen på den måten det skulle gjøre siden det er så skadet så jeg fikk ikke den gyldenheten som jeg skulle ha.. Men det er ikke så mye å gjøre med nå. Har brukt nok penger og tid på håret så nå får det holde for en stund. Dette er da dagens antrekk. Nå skal jeg være litt husmor og rengjøre litt osv også blir det en liten treningsøkt før jeg skal møte en kompis og senere dra til min godeste tante på taco kveld. Er lenge siden jeg har vært til hun så skal bli kos :) 

Hva slags planer står det for deres dag?
♥C.S


 

Shoppingfrokost

 • 22.09.2016 - 11:23

Idag var jeg på shopping frokosten til H&M. Jeg og mine 2 venninner våknet halv 7 ca og var der 07.35 og da var vi noen av de første som hadde kommet haha. Det sto klart bord med pizzaboller, yoghurt, annanasjuice, frukt og twist. Jeg tror vi spiste rundt 2-3 av de pizzabollene siden vi var så sulten....hehe. Så måtte vi bare lete etter noe å kjøpe som fikk oss med på trekningen av et gavekort på 500 kr som blir gjort senere idag. Var heldigvis 20% på alle plagg og 30% for oss som er medlem og de gjaldt også salgs plaggene.En sitat jeg kom over fra en sang jeg hører på for tiden som jeg syns var litt bra.

"You cannot teach a selfish person to be unselfish by any means. Whatever a selfish person does, whether it be giving his body to be burned or giving all that he possesses to the poor,  he will still do it in a selfish way of feeling. He will be able to do this with extreme cunning, a marvelous self deception, and deception of others besides." - Alan Watts.

Resten av dagen blir nok brukt på avslappning, trening og kanskje en gåtur litt senere.

Hva slags planer har dere for dagen? :)
♥C.S

Todays look

 • 20.09.2016 - 18:31

Dagens antrekk og dagens sminke.
Jeg prøvde forresten en ny "messy hair bun" idag. Veldig enkel og fin hårstil.

     Syns? :)
♥C.S

 

This week

 • 19.09.2016 - 13:19

God morgen dere. Da er det mandag og en ny start på uken. Helgen har gått for det meste på venninne kos og film. I går så jeg en episode av en taiwansk serie som heter Why why love ​med hun jeg bor sammen med. Det er en serie med litt av samme humor som du finner i Anime osv. Anbefales! Så tenkte jeg å nevne noen få gjøremål for denne uken.

- Blogge mer
- Trene
- Spille på min ps4 som er nå reparert
- Se serien New girl igjen som jeg aldri fikk sett ferdig
- Fortsette med jobbsøkingen
- Dra til søsteren min hos frisørsalongen og bli en ny meg
- Være med på shopping frokosten til H&M 
- Ha flere kvelder med venninne kos
- Få besøk i helgen og muligens kino og spillekveld

Hvilke gjøremål har dere denne uken? :)
♥C.S

Monday

 • 12.09.2016 - 14:05


God morgen dere. Da er det mandag igjen. Går dagen lå jeg med hangover og det tok seriøst hele dagen... Vin kan visst være kraftigere enn man tror. Fredagen var jeg for første gang på Pirbadet i trondheim. Det var vell egentlig helt greit. Synes nesten at Nordlandsbadet i Bodø er bedre for å være ærlig, men det er jo mye bedre i Trondheim da enn hjemme der jeg bor garantert! Så lagde jeg en god frokost idag da :) Eggerøre, ost og bacon pakket inni en slags ball av pizzadeig. Oppskriften er tatt ifra Mums på facebook.

Hvordan var deres helg? Noen flere som endte opp med en veldig redusert dag i går?
♥C.S

Trondheim city

 • 07.09.2016 - 21:06

Another day in one of the most beautiful cities in Norway. Idag var jeg rundt å gikk i byen med min kjære venn Jackie. En venninne fra der jeg bor som har flyttet hit ned for å gå skole. Vi var vell i byen sånn ca i 5 timer tror jeg. Hadde en del å prate om samtidig som vi vandret å så på ting og tang i butikker. Jeg fant ut at det er ganske greit å ha penger når man skal "shoppe". Hvis ikke blir det veldig kjipt å se på alt man ikke kan få :( Er det ikke komisk at man vil ha mer av det man ser når man ikke har råd, men når man har råd så finner man ingenting? 


Jeg kommer ikke over den boken.der...Signert av selveste oppfinneren av Zelda. VIL HA!

Sjansen for at jeg flytter hit er egentlig nå for tiden 50/50. Jeg må flytte hit for å gå skole og da tenker jeg fagskole, men da burde jeg ha generell studiekompetanse først så spørsmålet er om jeg vil få det hjemme eller her. Jeg har frem til vinter å finne det ut før jeg tar valget mitt :)

Så hvordan var deres dag?
♥C.S

Lillehammer

 • 02.09.2016 - 17:40

Da var man i Lillehammer by. Det er veldig koselig å være tilbake. Er veldig glad i denne byen så! Føler meg delvis hjemme siden jeg har vært her en god del siden jeg var unge. Lillehammer og Trondheim er vell som mine 2 andre hjem :) Var på en liten shoppingrunde med søsteren min idag da. Hun trengte jo nye sko til å ha på seg i konfirmasjonen til broren vår så da måtte jeg følge etter henne litt på senteret haha. Fant en jakke jeg likte da i mellomtiden høhø.. Jeg som egentlig ikke skulle ha noe, men høstjakker har jeg lite av så da tenkte jeg at det kanskje ikke skadet siden den var på salg. *kremt* Så fikk til en ordning (a)


Så ble det taco til middag da. Lenge siden jeg har delt noe måltid med disse folkene så det var kos :) Ble veldig fornøyd med sminken idag faktisk. Fikk prøvd ut øyenskygge paletten til søsteren min som jeg likte veldig og en lip gloss som kledde meg kjempegodt. Av en eller annen grunn så jeg litt skeiv i øyene på det nederste bilde..Hmm.

Hva synes dere om looken?
C.S

I morgen reiser jeg

 • 31.08.2016 - 19:30

Da er det ikke lenge til jeg reiser. Jeg reiser sammen med min søster til Lillehammer i morgen. Vi skal i konfirmasjon til broren vår. Sist gang jeg var i Lillehammer utenom da jeg reiste kun igjennom var vell i fjor sommer. Jeg synes det er en av de fineste byene i Norge. For dere som enda ikke har vært der så burde dere jammen ta dere en tur :) Føler det er som en mini versjon av Trondheim eller noe. De har en veldig fin park og gågate som gjør byen så fin. 


Et lite bilde fra hvordan parken ser ut
Rart å tenke på at dette er offisielt den siste sommerdagen. Nå er det straks høst! Huff, jeg gruer meg allerede til vinteren, men gleder meg til jul!

Enn dere?
♥C.S

Kilroy og Quiz

 • 30.08.2016 - 20:25

Hei dere. Først må jeg si at jeg har hatt en merkelig dag med magen. Jeg spiste frokost og etter 3 timer var jeg sulten igjen så jeg lagde meg middag også gikk det litt over 1 time og da var jeg sulten igjen. En ting er å ha høy forbrenning (Noe jeg ikke har hatt på en stund) men en annen ting er å bli sulten nesten rett etter man har spist seg mett. Det må jo være magen som lurer meg sant?Så var Kilroy innom byen vår da idag. Som de fleste sikkert vet så er Kilroy et kjent reisebyrå i Norge og har hatt opp til flere konkurranser der man kan vinne ulike reiser. Noe som også skjedde idag faktisk . De ville holde et foredrag der de skulle prate om hvem de er og hvordan det er å reise til ulike land osv. Det meste de pratet om visste jeg allerede fra før så jeg brydde meg mest om quizen de hadde der man kunne vinne et reisegavekort på 2500 kr. Ikke så mye penger, men det er jo litt. Vi fikk til og med lov til å bruke google, så sjansen for at jeg vinner ligger nok der, men med min flaks skjer det sikkert ikke haha.

Hadde også vaskedag idag, så er godt med litt ren leilighet nå :)

Hvordan var deres dag?
♥C.S

Selfies sa du?

 • 29.08.2016 - 18:35

Jeg føler jeg har lagt litt lite selfies på bloggen og iallefall i det siste. Det har vært noen få gamle bilder i de siste innleggene der jeg har lagt ut selfie så derfor tenkte jeg å legge ut noen ifra idag. Det som er så komisk med å ta selfies er at når man først begynner så står man der en stund haha. Merket det?
Det som er litt morsomt er at bildene er heller ikke redigerte. Kun såvidt det ene bilde. Er så fint når bilder ikke trenger å redigeres for å se bra ut :) Er uansett ikke lenge til jeg skal farge håret så da blir det en del selfie spam mens man nå har grått hår hehe.

Nå er det da mandag igjen da og det betyr at hverdagen er tilbake. Uheldigvis for meg som er arbeidsledig for tiden er det ikke så mye forskjell fra andre typer dager. Utenom at i helgene er jeg mer med folk og fester noen ganger. I helgen var verket festivalen da som jeg nevnte tidligere. Var kjempe kos, men fikk ikke noe bilder av det dessverre... Anyways så har jeg vært lite i aktivitet i det siste og derfor vurderer å ha få tilbake trenings rutine. 


Dette er noe jeg holdt på med en stund tilbake. Det var både morsomt og slitsomt! Jeg trener allerede styrke, men får ikke så mye kondisjon av det så da tror jeg dette kan være noe :) Skulle fått flere sånne. Noen som har prøvd?

Hvordan var deres helg forresten?
♥C.S

Opprigging av verket festivalen

 • 25.08.2016 - 22:03

Idag var jeg på opprigginga av verket sammen med mitt kjære søskenbarn. Jobben besto av 4 timer der vi skulle hjelpe til å gjøre klar til festivalen som skal være i helgen. Fikk slå med hammer og greier. Noe av det var faktisk morsomt. Så nå er det nesten helt klart til imorgen :)

Da er det bare lørdagskiftet igjen på oss. Der vi skal stå i baren på morgenen og servere snørrunger. Haha neida. Men blir nok en god del unger der siden det er arrangement for de unge. Så blir det bare å dra rett hjem og sminke seg og begynne å feste :) Håper det blir verdt det i år!

Hvordan var din dag?
♥C.S

Lat mandag

 • 22.08.2016 - 19:10I dag har det vært en veldig slapp dag. Føler kun for å være i ro og se serie. Lagde meg en enkel middag. Minipizza som er ingenting feil med og er kjempegodt :) Oppskriften ligger ute på bloggen for de som enda ikke har fått det med seg. Helgen har for det meste bestått av spillekveld med gode folk og sofakos. 

Hvordan har deres helg vært?
♥C.S

Søsterkos

 • 28.07.2016 - 13:49

I går hadde jeg overnattingsbesøk av søsteren min. Vi bestemte oss for å lage oss minipizza og kose oss etterpå med godis og film. Ble da filmen "Brave" vi satt på som heter "Modig" på Norsk :) En koselig disneyfilm som jeg synes er verdt å se for de som ikke har sett den enda. Jeg la ut oppskriften for disse minipizzaene litt tidligere. Du finner oppskriften HER

♥​C.S

Vaskedag

 • 21.07.2016 - 19:33

Idag er det vaske dag og det er noe som virkelig ha trengtes. Eneste som har vært synd med denne dagen er at det er kjempevarmt og fint vær ute. Da blir det som regel mer slitsomt og varmt å vaske inne. Jeg tror det har vært rundt 30 grader ute idag. Må nesten forberede meg til sydenvarmen.


Endelig er vi ferdige nå. Blir en liten sommerfest hos oss i morgen så er bare noen småting som trenger å gjøres så blir det bra :) Tror jeg må komme meg en tur ut snart. 

Hvordan har deres dag vært?
♥C.S

Today

 • 20.07.2016 - 22:00

I dag var det faktisk fint vær og det er det ikke så ofte lenger her på Mo. En perfekt dag for pokemonjakt kan du si. Venninna mi spurte meg om jeg ville bli med ut å fange pokemon og da sa jeg selvfølgelig ja med en gang. Det er en kirke ved sentrum som har 3 pokemon stopper rett ved siden av hverandre sånn at hvis du står i midten av dem så når du alle 3 og idag hadde folk spamma med "Lure" sånn at det kom masse pokemon til stoppene hele tiden så vi ble sittende en stund før vi beveget oss videre.

Min lille misty haha♥​
Vi dro til havmannen og deretter til det tivoliet som har nå havnet i byen vår. Synes Hugo har fått mye mer skumle karuseller nå til dags enn før. Kunne ikke tenkt å tatt noen av de der uansett om jeg ikke er så feig sånn egentlig...

Dagen har vell ikke bestått av så mye annet i dag egentlig. I morgen blir det vasking av leilighet og sånt så det blir jo en "spennende" dag.

Hva har dere gjort idag?
♥C.S

Begravelse

 • 31.03.2016 - 17:26

Processed with VSCO with f2 preset

Hei dere, nå har jeg ikke blogget på en god stund og det har egentlig vært for dårlig, men det er en god grunn for det. Nemlig det at jeg mistet et familiemedlem nå nylig rett før påske. I dag var da begravelsen og det var for min såkalte stebestefar. Han var både en far og en bestefar for mange av oss. Døde av kreft som mange gjør nå til dags og det var noen tunge dager på sykehuset.. Jeg var der bare noen få ganger siden jeg ikke ville se han så syk. Jeg liker best å huske hvordan de døde var når de var frisk eller i live og ikke hvordan var når de enten er syk eller død. Hele familien var samlet rundt denne mannen dagen lang og noen ganger til og med netter. Han var så og si nesten aldri alene og dette varte da i flere uker. Det var vell en lettelse den dagen han døde for mange siden det tok mye energi å gå igjennom alt dette, men det er likevel trist at han ikke lenger er med oss. Han sovnet heldigvis inn så det ble ikke en grusom død for han og det er vi alle glade for. Jeg håper han har det bedre der han er nå. 

Processed with VSCO with t1 preset


En sang ble skrevet om han av meg og teksten finner du HER


Hvil i fred kjære du.
♥​C.S

Love ebay

 • 18.03.2016 - 19:05

Jeg bestilte noen plagg fra ebay her om dagen. Det er ikke alltid lett å finne plagg i byen eller på norske nettsider og iallefall ikke til en billig pris. Det er jo selvfølgelig dårligere kvalitet på disse plaggene fra ebay oftest, men noen plagg har faktisk holdt ut lenge hos meg. Jeg bestilte faktisk 3 plagg for bare 1 uke siden og det kom i posten bare noen dager etterpå. 

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset
Denne skjorta kostet meg bare rundt 30 kroner. Syntes den var veldig fin så valgte å bruke den idag.

Bruker dere å handle på ebay?
♥C.S

Våkne opp med tårer

 • 17.03.2016 - 15:36Det verste jeg vet er faktisk det å våkne opp enten livredd eller våkne opp med smerter ifra sorg. Jeg hadde drømmer inatt der jeg mistet 3 personer og det virker merkelig nok ikke tilfeldig siden det var 1 etter 1 som jeg måtte ta farvell med. Alle var fra forskjellige kategorier kan du si. Fra en elsker til en venn til en familiemedlem. Bare 1 av disse personene var fantasi, men likevell kjentes det så ekte ut. De alle skulle forlate meg etter 1 dag jeg fikk med dem. Det var nesten bare tårer hele veien og drømmene avsluttet med at jeg mistet søsteren min og det tok kaka. Jeg våknet opp like etterpå og tårene bare fortsettet. Jeg hadde hatt drømmer der jeg måtte gått igjennom 3 tap på 1 natt. Jeg kan ikke si at dette er sånn man vil starte dagen sin. Jeg har ikke gråtet på lenge og det var rart at jeg gjorde det idag. Det er virkelig ikke en koselig sak, spesielt ikke når man i tillegg har dødsangst. 

Opplevd dette før?
♥C.S

Cravings

 • 15.03.2016 - 16:58

Processed with VSCO with t1 preset

God dag til dere. Jeg vet ikke med dere, men jeg får skikkelig cravings noen ganger. Spesielt rett før den kvinnelige perioden. Det er mest sjokolade det går i da og veldig mye mat. Jeg blir et totalt matvrak iallefall. Jeg tenker at disse periodene er veldig plagsom for kvinner flest av tanke på hormoner og disse såkalte cravingsene vi får. Jeg som bor så og si rett over butikken har jo veldig lett tilgjengelighet når jeg får disse cravingsene og det kan være skummelt. 30 kr for en 8 pakkning med kvikklunsj og ikke noe nøling fra meg. Min viljestyrke kan være veldig svak i disse tilfellene hehe.

Noen som kjenner seg igjen?
♥C.S

 

Trondheim here I come!

 • 25.02.2016 - 18:57


I kveld reiser jeg til trondheim! Endelig får jeg komme meg litt bort fra denne byen :D Har ikke vært i trondheim på noen år nå og det er virkelig trist siden jeg elsker denne byen. Har allltids ville flytte hit, men det har som regel vært noe som har holdt meg tilbake, men vi får se nå fremover om det blir :) Skal besøke min lillesøster som går frisørskole der så vi skal nok kose oss i helgen. Skal i tillegg være hårmodell for henne i morgen så det blir spennende :)Skal prøve å se om jeg får blogget mens jeg er der nede ^^
Prekæs!
-C.S

Sverigetur

 • 29.12.2015 - 21:15Så ble det en liten roadtrip på meg i dag da. Venninnen min som inviterte meg til å sitte på med hun og kjæresten til Sverige for å handle inn alkohol og litt mat osv. Synes det var en veldig koselig tur. Jeg bor jo bare 1 og en halvtime unna med bil så det er ikke en veldig lang kjøretur. Kommer også litt an på hvem som er bak rattet haha :) Ble en rask tur i dag for å si det sånn! Møtte også en barndomsvenninne som jeg har ikke sett på noen år helt tilfeldig, men det var bare kos.Ble 2 poser med mat ca. Er ikke så mye billigere for mat i Sverige sånn egentlig!Så vart det en liten burger på sibylla, men sånn blir det nesten hver gang haha, Bra jeg sjeldent er i sverige.

Hvordan har din dag vært så langt?
♥C.S

God jul!

 • 25.12.2015 - 21:39

Hei dere, nå har jeg ikke hatt pc de siste dagene også har jeg vært opptatt med familie, men hvem har ikke det liksom? Jeg forstår meg faktisk ikke på bloggere som klarer å blogge mens de er på ferie eller som er opptatt med familien eller venner. Jeg syns det iallefall er vanskelig å blogge i noen tilfeller som f.eks i julen, men fikk litt tid nå da : )

Oppdatering!

Lillejulaften ble det pynting av juletre hjemme hos meg og må si jeg ble kjempefornøyd med juletreet i år! Så ble det grøt spising hos familien til samboeren min. Jeg fant nok ikke mandelen i år heller, men det gjorde meg ingenting. Var koselig uansett. Så dro jeg til søsteren min og så grevinnen og hovmesteren  på tv og deretter serie til langt utpå natt til vi da la oss.

Julaften våknet jeg ca halv 12 og da var ikke søsteren min eller samboeren hennes våknet enda så måtte vekke dem hehe. Så har vi det som en tradisjon at jeg og søsteren min får julesokk hver jul så hentet den på lillejulaften og åpnet den da på morgenen på julaften. Satt å koste meg litt med godis mens jeg så på reisen til julestjernen. Så lagde jeg kakao til frokost og det var kjempegodt! Ble julemiddag hos bestemor i 4 tiden også ble det litt dessert før vi begynte å pakke opp gaver.

1. Juledag var jeg hos moren min å spiste pinnekjøtt med søsteren min, samboeren hennes og med min samboer. Det var kjempegodt også ble det karamelldrøm til dessert! Så langt har julen vært bra og håper det blir like bra fremover. Jeg tok en del bilder, men fant ut senere at det ble veldig dårlige bilder så ble lite bilder å poste ut i år.


God jul fra oss! Synes dere vi er søskenlike? Noen mener vi er helt totalt ulike og andre sier vi kunne vært tvillinger, men det syns ikke jeg.

Har dere hatt en fin jul så langt? :)
♥C.S

Ukens start

 • 21.12.2015 - 21:36


Såå var det mandag igjen. Tiden går fort, syns dere ikke? Det er jo bare 3 dager igjen til jul! Jeg kjenner gleden begynner å komme, men samtidig vil jeg ikke at julen skal bli over :( Som regel forsvinner julefølelsen etter 1. juledag og det synes jeg er litt kjipt siden det er jo jul fram til nyttår. Jaja, sånn er det bare.

Ble handledag i dag også. Nå har jeg kjøpt inn alkohol til 2. juledag og til nyttårsaften. Jeg tenkte å prøve en ny jordbærvin, den til høyre som heter Fresita, Hmm, interessant ord. Høres nesten spansk ut. Usikker på hvordan den smaker, men den til venstre er ihvertfall med kunstig jordbærsmak så jeg synes det smaker mer jordbær enn de vinene som er basert på ekte jordbær. Er ikke så veldig glad i vinsmaken jeg da såå...Etter å vandret i byen og i matbutikk i noen timer var det godt å sette seg ned med en pizza og se på The big bang theory mens man koser seg med julebrus. Det blir sikkert en hel uke så med julemat fremover så derfor var det litt greit med en pizza siste dagen før julematen starter. For i morgen blir det årets første pinnekjøtt og jeg storgleder meg! Skal ordne til selv så håper det blir godt, men det regner jeg nesten med at det blir :D Føler starten på uken var helt grei utenom at det er kjempeglatt og vått ute, så håper på snø ganske snart...

Hvordan var deres start på uken?
♥C.S

Når julefølelsen forsvinner

 • 16.12.2015 - 18:28Det er så kjipt når man kommer inn i den fasen der man får den julefølelsen også plutselig forsvinner den. Jeg fikk ikke opp julepynt og diverse før i slutten av forrige uke og allerede virker det som jeg er lei, men jeg er jo ikke det? Jeg elsker jo julen og all kosen som kommer med den og nå er julefølelsen allerede borte og det er enda 1 uke til jul? Nei jeg synes det blir for dumt, men kan jo hende den følelsen kommer tilbake på julaften og i romjulen da man skal være rundt de kjære og nære. Jeg får bare prøve å bake litt og høre på julemusikk eller noe. Man blir nesten litt deppa når man ikke har den koselige følelsen lenger.

Har dere fortsatt julefølelsen?
♥C.S

Våknet opp til dette

 • 08.12.2015 - 17:14

Hei dere, jeg sitter nå med støttebandasje og blogger med venstre hånda (jeg som er høyre hendt) med et håp om at jeg ikke har fått sene betennelse på nytt igjen... Hadde det i en hel måned bare for noen måneder siden så håper virkelig det ikke er det :( Våknet opp med en hoven arm jeg ikke kan strekke ut. Jeg som har en hel uke med baking planlagt også skjer dette... Jeg kan ikke engang sminke meg for øyeblikket. Tragisk, eller hva? Men dette lar meg ikke stoppe! Jeg skal fortsette å blogge om det så tar halvparten så mye lengre tid enn til vanlig og jeg skal få til andre ting, men baking er jeg veldig usikker på siden man må bruke armene en del.Ser ut som jeg er handikappet nesten, men jeg føler jo jeg er det da så vet ikke hehe.

Håper dere våknet opp til en bedre morgen enn jeg gjorde :)

♥C.S 

Ukens start

 • 07.12.2015 - 21:01

Hei dere! Nå er helgen over og da starter hverdagen igjen.

Lørdagen var jeg ute å spiste med 2 venninner og da spiste vi Indisk buffé og jeg elsker jo indisk mat så det ble jo orgasmisk for meg da! :)
 Så dro vi hjem til meg og så julefilm på netflix og jeg må bare si det men denne filmen vi så var sykt irriterende!Jeg vet ikke hvor mange ganger vi faktisk klaget på filmen på hvor fucked up den egentlig var og ikke minst urealistisk!
Jeg vet ikke om dere har sett denne filmen? Føler jeg ikke kan spoile noe, men jeg var ihvertfall ikke imponert.Søndagen Ble det Star wars maraton med samboern min, søsteren min og typen hennes.
Vi klarte ikke å få sett så mange filmer siden de er litt lange, men fikk iallefall sett 2 filmer da :)
Den nyeste Star wars filmen kommer jo ut i desember og jeg skal på premiere så da må man jo nesten se alle filmene igjen!Så fikk jeg billetten til 2. juledag i dag!
Skal være et arrangement der det blir live artister/band og Dj musikk resten av kvelden og jeg tror det blir veldig bra og da får jeg endelig sett hvordan det nye lokalet har blitt inne på det nye bygget på hotellet siden det er der det skal være :)
Mitt første forsøk på et grantre med en serviett!
Forberedelser til Julefesten som jeg og en venninne skal ha på fredag :)
Det var IKKE lett å finne grønne servietter lokalt, men fant til slutt. Bare synd det ble lime grønn.Så hvordan var deres helg? Og hvordan var deres start på uka? 

C.S


1. desember endelig!

 • 01.12.2015 - 20:48

Hei dere! Nå er den ENDELIG 1 desember og nå føler jeg julen begynner å nærme seg, føler ikke dere? :D Nå har jeg begynt å bli ferdig handlet fram til jul. Består bare noen få gaver igjen og litt pålegg og slikt til å ha i juletiden og selvfølgelig bakinga! Bakinga er jo så koselig, spesielt sammensveisa med julemusikk og gode venner ^_^

Så har jeg skaffet meg adventskalender i år også da, men i dette året ble det ikke noe godis på meg men andre ting som jeg sikkert har nytte av!Kostet meg 300 kr på glitter. Synes det var bedre med enn sånn type kalender enn godteri som jeg sikkert får nok av i jul. Nå er vell det meste av advent pynt og det kommet fram. Blir vell ikke så lenge det lilla blir omgjort til rødt :)Lilla dilla♥

Har dere det lilla eller rødt nå for tiden? :)
Jeg føler det røde skal kommer litt mer ut i desember, men det er meg da!

♥C.S

Nå er det snart jul!

 • 24.11.2015 - 19:34

Tenk, nå er det bare 1 måned igjen til jul fra og med i dag.
Advent kommer først og fremst, men den er bare noen dager unna!
Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker jul♥
Det er ikke gavene jeg gleder meg til lenger, nå er det selve julekosen.
Der man ser julefilmer og sitter under et varmt pledd med en kopp kakao i hånda.
Når man er samlet med de nærmeste og spiser god mat og prater sammen.
Også må man ikke glemme julefestene som foregår i mellomjula der man koser seg med sine nærmeste venner. Jeg er kjempeglad i å gi gaver også, er faktisk mer glad i å gi enn å få og det er sånn det skal være synes nå jeg :) Forberedelse fram til jul er også kos. Litt stress, men det å høre på julemusikk og bake er så kos!

Eller hva synes du? Hva er dine høydepunkt med julen?

♥C.S

Gave til meg selv

 • 16.11.2015 - 21:58

Hei dere! Nå har jeg ikke fått blogget på noen få dager og det har ikke vært fordi jeg er lat eller noe.
Har egentlig bare hatt en opptatt helg der jeg prøvde å nyte den istedenfor å sitte alene å blogge.
Har både vært feiring av venninnen min i helgen og bursdagen til moren min så da ble det en del kaker igjen.. Så vart det zelda monopol kveld med noen venninner i går da :)Fikk endelig pakken min i posten i dag!
Har brukt bursdags penger på å kjøpe meg selv en Ghd rettetang♥
Bestilte fra Eleven.no
De hadde ikke de værste prisene og ikke lang ventetid heller :)Måtte selfølgelig ha den i lilla! En av mine yndlingsfarger♥Så er det mandag igjen..
Måtte ta ut extensions håret i går :(
Må bytte teip så nå er håret kort igjen... Men forhåpneligvis er det fikset til i morgen.

Hva med dere, har dere hatt en fin helg? :)

♥C.S

 

Advent shopping

 • 03.11.2015 - 19:54

Bestemte meg for å gjøre litt advent-shopping i dag siden det er så stress å begynne med det i november. Startet sent i fjor og det ble bare stress og da var masse utsolgt osv..
Så det ble litt tidligere i år da og det samme tror jeg det blir med juleting. Handlet f.eks pinnekjøtt idag fram til jul så det ikke blir så stress med det heller! Elsker pinnekjøtt♥


Handlet alt på Nille, der jeg jobber så har en liten fordel når det
gjelder å vite hva slags varer man har i butikken!Disse lys-ballene er ikke ment for adventstiden da. Var bare noe jeg ville ha for å få det mer hjemmekoselig og for å få mer lys i stua :)  Ble ikke helt fornøyd, men var vanskelig å få det til å se perfekt ut altså, er en nedtur når man er litt perfeksjonist :<

Nå blir det bare å chille med litt gaming og serie så skal jeg prøve å få til litt trening senere.
Hvordan har din dag vært så langt? 

C.S

Min flinke søster!

 • 29.10.2015 - 23:02

Så dagen i dag har på en måte vært litt stress føler jeg.
Var mange kunder på jobb siden det snart er halloween og da skal jo alle ha ting og tang!
Var bare å grabbe seg en big bite og dra hjem med Ida som da skulle få ordnet håret sitt av søstra mi som skal nå i januar utdanne seg til frisør :D
Hun er den som har ordnet mitt hår og i dag var det bestevenninnen min sin tur.


Frokosten min i dag, elsker bacon <3


Middagen min idag.Tok hvertfall over 1 time å feste på disse tapene! Men vi var 2 stykk da.The Restult.

Ida har veldig tykt hår da så egentlig mangler hun noen gram, men det ble bra da! Nå skal jeg farge håret og chille og så er det bare å legge seg for i morgen er det halloween fest og det skal bli morsomt :D
Hva skal du kle deg ut som til halloween? 

C.S
Sminke fritids?

 • 28.10.2015 - 21:45

Ja altså, overskriften sier vell egentlig alt?
Det å sminke seg har vell egentlig blitt ganske fritids for tiden. Man sminker seg når man skal ut, få besøk eller når man rett og slett kjeder seg. Idag var det fordi jeg ville prøve ut den nye øyenskygge kosten min som jeg kjøpte i går og da vart det jo det å sminke seg...Noen synes det til og med er morsomt å sminke seg. Jeg synes det er spennende noen ganger pga man vil liksom prøve ut litt forskjellig. Men det å sminke seg og ha den samme "looken" hver dag. Hva er det morsomme i det?Burde vell kanskje finne fram kameraet mitt igjen. Man ser så lite av sminken når man bruker mobilen.
Vell, vell. Synes dere at det er morsomt å sminke seg, isåfall hvorfor? Jeg er nysgjerrig :)

C.S

Hekta!

 • 23.10.2014 - 16:38

Jeg blir fort hekta av tv serier jeg finner interessante og nå er jeg blitt det igjen.
Serien heter Under the dome.
Jeg fant den via en skuespiller fra Life unexpected, Britt Robertson.
 Så tenkte jeg aldri helt over at jeg skulle begynne å se litt på den før søsteren min da anbefalte den til meg i går kveld.

For de som ikke vet handlingen så er det om en by som plutselig blir Fanget under en slags fiskebolle.
Et slags kraftfelt som er elektrisk på et vis og er umulig å komme seg igjennom.
De har ingen dekning eller wi-fi.
Foreløbig er det veldig interessant siden det er alltids noe som skjer.
For de som liker Science fiction og mysterium er dette noe for deg :)

 

-C.S

Taco Torsdag

 • 15.08.2014 - 01:05

I "kveld" Hadde jeg jentekveld med min søster og mitt søskenbarn.
Søskenbarne mitt skal flytte snart og gå på folkehøgskole og derfor måtte det bli en "avskjedskveld" før det skjedde. Vi bestemte oss for 2 filmer som skulle være en skrekk og en chick flick haha.Denne vil jeg gi en 3. Den var helt ok å se på, men er ikke noe jeg kunne sett flere ganger.
Man skvatt en del, men var ikke så bra handling og litt kjedelig.
Den minnet oss faktisk litt om Pretty little liars. Denne hadde vi sett tidligere, fikk ikke sett den ferdig men gir den en 4,5
Den er koselig,morsom og underholdende.

 

Bare noen få dager til syden nå :D

-C.S 

Festivalbillett i boks

 • 11.08.2014 - 18:22

Da har jeg fått ordnet meg festivalbillet i år også (:
Festivalen heter Verket, sikkert ikke så mange som har hørt om denne, men den er ikke så ukjent.
Festivalen holder til i revelen på gruben som ligger i Mo i Rana by.
Det har vært en del kjente artister der tidligere som:

Madcon
Erik og kriss
Karpe diem
Morten Abel
Paperboys
Gabrielle
Oslo Ess
Turbonegro
Enslaved
Kurt Nilsen 
Kråkesølv
Honningbarna
Joddski

Osv.

Jeg har lørdagspass og disse artistene skal spille på lørdagen:

Isac Elliot (underverket)
Away
Ane Brun
Kaveh
Bernhoft
Montèe
Skambankt
Satyricon
Åge og Sambandet

Er ikke noen jeg gleder meg noe særlig til, men stemningen på festivalen er kjempegod og artistene kan jo overaska meg (:
Og se hva jeg fikk i posten i dag :DDette er lenge siden altså!
Har ikke smakt dette på flere år.
Er ikke noe man kan drikke så ofte, men noe som man kan kose seg med en gang i blant ^^
Fikk det bestilt fra ebay siden det ikke selges i butikken lenger...Noe som er synd.

Sheldon's favorittdrikke i The Big bang theory heheh.

Er foresten bastue her i leiligheta akkurat nå....

-C.S

1 uke igjen til jeg er her!

 • 10.08.2014 - 19:42

Om 1 uke er jeg i Golden sands og kjenner reisefeberen begynner å komme!
Det er litt over 1 år siden jeg var i syden sist gang og da var jeg i Kreta som også er en veldig fin plass med god stemning og hyggelige folk.
Det var mer en plass for familier da, og dit jeg skal nå er mer en party plass heheh..
Jeg har alltids hatt lyst å dra til Bulgaria siden det har så gode rykter på seg og det er en av de billigste plassene i syden.

Her er hvertfall noen bilder som viser hvordan plassen ser ut (:

 Her er hotellet som ligger rett ved stranden, herlig (:

Håper jeg ikke dør på flyet, har alltids hatt flyskrekk o.O
Og ettersom det er blitt terrortrussel i norge så blir jeg enda mer redd når det gjelder å reise, men håper på det beste.

Har noen av dere vært i golden sands? Hva syns dere om plassen?

-C.S 

Kingdom hearts smykke

 • 08.08.2014 - 23:57

Fikk endelig smykket mitt i posten :D
Elsker kingdom hearts spillet og alt med det.
Måtte nesten ha noe som minnet meg om det.
Love it!


Vell, jeg og kjæresten skulle ta resten av feiringa i dag og spiste middag i mosjøen på milano. Biffsnadder (:

Ble film på oss siden vi ikke rakk å dra på kino.Endelig kom den ut!

Hva skjer hos dere denne fredagskveld?

-C.S

 

Jenta jeg ikke har sett på 4 år!

 • 08.08.2014 - 17:17

Onsdags morgen fikk jeg en overaskende melding om å få møte min godeste venninne igjen og den sjangsen lot jeg ikke gå ifra meg. Jeg hadde ikke sett henne på 4 år og kontakten vår har ikke alltids vært like bra, men hun kommer aldri til å slutte å være i livet mitt. Måtte stå opp klokken halv 9 i dag for å møte henne, men det var så verdt det (:
Hun holder til et stykke unna meg så det var ikke så lett å møtes og da måtte vi bare gjøre det beste ut av det.
Skal heldigvis få møte henne 1 gang til før hun drar hjemover :D Jeg er faktisk bare 45 min eldre enn henne haha :D 

Fin dag i dag!  Varmen kom tilbake

-C.S 

Gårdagens lille shopping

 • 06.08.2014 - 02:23

Ble sen blogging men, bedre enn ingenting. 
I "dag" var jeg på en liten shoppingrunde siden jeg skal til bulgaria snart måtte jeg ha meg sandaler!
Samtidig kjøpte jeg noe som heter babyfoot som fjerner døde hudceller og etter det jeg har blitt fortalt skal det funke fett (:
Prøvde det i dag og om 2 uker skal resultate være ferdig. Håper føtterne mine blir sooooft.

 

Disse var ekle å ha på for de sklei jo bare av så fort! Men skal prøve å bli vant med dem, er lurt å ha i varmen.Disse er ny og jeg har enda ikke fått testet de ut, men når jeg lukta på det luktet det mann o.O Disse er da sandalene jeg endte opp med. Jeg skulle egentlig velge noen andre, men de gnagde så ville jeg heller ha disse.


Zero makeup haha

-C.S
 

Dagen i dag

 • 15.02.2014 - 23:11
Spiste på kinakroa i dag. Er honningmarinert biff og kinesiske biff i soyasaus.
Jeg elsker kinesisk mat!Lørdagskvelden består da av film siden man blir hjemme alene.
Har sett The lifeguard, men synes den var ekkel og rar så den var ikke så bra.
Har enda ikke sett grace unplugged men skal det nå (:


Har du sett noen av disse filmene? 
Hva synes du?

-C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits