Egenandel hos tannlege

  • 06.01.2016 - 18:45Hvis det er noe som irriterer meg mest enn noe annet omtrent så er det akkurat dette temaet. Jeg vet ikke hvor lenge denne diskusjonen har pågått. Hvor mange delinger på facebook det har vært om dette som et veldig godt forslag. Tenner er jo en viktig del av helsa vår. Det er de vi skal bruke for å overleve kan du si. Man spiser mat med de og har du hull eller tannverk så går det utover hele kroppen. Det påvirker funksjonen din og hva skal du gjøre når du ikke fungerer og ikke har råd til tannlege? Det blir jo for dumt å sykemelde seg og da er det kun smertestillende som kan hjelpe på, men skal du liksom ødelegge leveren din fordi du må spise tabletter hver dag? Jeg kjenner til flere som har dårlig råd og kan ikke dra til tannlege. Det koster jo opp til flere 1000 om du skal reparere tennerne dine. Jeg har f.eks gått flere år med hull og smerter, men vet at hvis jeg skal fikse dette må jeg ut med mye penger og jeg har ikke råd til å spare penger til bolig engang så fremover må jeg faktisk kutte ned på mye mat for å kunne ha råd til å fikse tennerne mine og jeg har tannlegeskrekk.. Dette er jo noe man helst vil unngå å bruke masse penger på. Hiv på noen 1000 lapper til og du vil få råd til en plastisk operasjon.

Hva mener dere om dette?
♥C.S

New look

  • 05.01.2016 - 22:16Ja dere hørte rett. I dag var jeg til frisøren og klippet meg kort! Mistet ca 20 cm av håret eller noe. Mange lurer på hvorfor jeg skulle gjøre dette og det er nemlig pga håret var veldig slitt og trengte en god klipp. Jeg valgte da å ha en litt lang bob for å få det til å se litt mer "classy" ut.  Jeg er fornøyd, men jeg har aldri likt å ha kort hår så det blir litt av en tilvenning.Dro ut å spiste i dag. Denne pastaretten var kjempegod! Kostet ikke så mye heller. Bare synd jeg ble veldig dårlig i magen av fløten..Suger å ha laktoseintoleranse.  Man glemmer det så fort noen ganger.

Så hva synes dere?
♥C.S

Godt nytt år!

  • 03.01.2016 - 23:01

Hei og godt nytt år alle sammen! Jeg beklager for en treg oppdatering, men bedre sent enn aldri :) Jeg feiret nyttårsaften med søsteren min og familien til søskenbarnet mitt i år. Var utrolig koselig å få feire sammen med dem. Ble fyrverkeri oppskytning klokken 18 i byen og maten ble rundt 21.00 ca. Maten skulle egentlig være ferdig tidligere, men vart litt senere enn forventet. Hadde en plass jeg skulle være rundt 21 tiden så det ble litt stress, men det ordnet seg. Kjolen min i år♥Søster til venstre og søskenbarnet mitt. De betyr alt..Tre-kløveren vår♣


Magical.Maten var kjempegod, synd jeg fikk plass til så lite.


Bilde fra festen. Annette snuppa♥

Jeg synes dette var en av de beste nyttårsaftenen jeg har opplevd på lenge. Dette året kommer til å bli spennende på mange måter og det kommer til å bli nye ting å tilvenne seg, men det går seg til. 2015 har vært et år jeg har opplevd  mye på, fått nye venner og et år der tårer har vært lite av og det føles bra.

Håper dere hadde en bra nyttårsaften! Godt nytt år fra meg :)
♥C,S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits