Serier jeg følger

 • 29.02.2016 - 23:37Noen av serierene jeg følger med på for tiden. Enkelte av disse er jo nesten 1 år med pause imellom, men sånn er det bare. Har selvfølgelig flere serier jeg følger, men disse er noen av de jeg har fulgt med på en stund og som jeg finner veldig avhengende og underholdende. Noen av disse er jo overnaturlige og det er fordi jeg liker sånne type serier. Så er jo en del av disse chick flicks serier og det liker jo vi jenter sant? :) Iallefall oss flest.

Disse anbefales iallefall!
-C.S

Når hangoveren tar over

 • 29.02.2016 - 14:03


Nå har det gått 1 dag siden jeg har blogget og overskriften forteller hvorfor. Jeg var da på utelivet i trondheim på lørdagen og jeg ble visst en smule full... Jeg tror jeg drakk 2 vinflasker på et par timer så det sier jo en del + noen drinks ute på byen. Jeg klarte selvfølgelig å miste bankkortet igjen! Det er bare 4 uker siden sist og jeg lærte tydligvis ikke av sist gang. Jeg tror jammen universet prøver å si meg noe angående meg og alkohol altså. Nå blir ikke banken noe særlig blid på meg for å si det mildt, men ja jeg ble megadårlig i går og heele gårdagen + togturen hjem var jeg dårlig. Det frister lite med alkohol fremover.

Anyways, et par bilder jeg tok før jeg dro ut på fylla!


Processed with VSCO with f2 preset
Ble Pizza date med venninna mi.


Processed with VSCO with c1 preset
Jeg vil tilbake! Blir sikkert noen uker før til neste gang :(

Utenom dette var det en koselig helg.
Hvordan var din?
-C.S

God morgen

 • 27.02.2016 - 13:28

Processed with VSCO with f2 preset
God morgen dere! Nå er det enda en dag i Trondheim og jeg skal prøve å få ut noe av dagen og det får jeg nok ikke av å sitte her. Søsteren min måtte jobbe til 17.00 idag så våknet da opp alene og blir alene fram til da.Skal kanskje møte en venninne mens jeg er i byen så får se om hun dukker opp!  Tenkte jeg skulle ta meg en liten bytur uansett og titte litt og handle inn litt alkohol til ikveld. Må nesten få sjekket ut utelivet mens jeg er her :) Ha aldri fått den sjansen enda.Nå fikk dere se hvordan det ble i fronten av håret. Det er enda noen plasser som er litt mørkere, men det er fordi søsteren min stripet mesteparten av håret, men ikke alt så er litt tone forskjell i håret, men det gjør meg ikke så mye. Hun er flink!

Da stikker jeg! 
-C.S

Hårmodell og kos i trondheim

 • 26.02.2016 - 20:51

Hei dere! Da var jeg endelig kommet fram til Trondheim og det føles godt! Fikk ikke sovet noe på toget da så dere kan tenke dere til hvor trøtt jeg er nå etter å ha sittet i 7 timer på tog og i tillegg 7 timer hos Nikita. Ja dere leste rett. Jeg satt på Nikita i hele 7 timer og det var søsteren min som fikset håret :) Var hårmodell for henne siden hun var utplassert hos Nikita i noen få dager.

Dette ble da resultatet! Jeg var brunette tidligere og nå er jeg blond. Skulle egentlig bare stripe det litt, men var visst mer enn som så. Måtte gå igjennom 3 behandlinger for å få det sånn. Bleiking, korigering og farging. Hadde veldig gyldent hår fra starten av så nå er det ikke så gyldent lenger ^^

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Jeg måtte selvfølgelig handle godis <3


Middagen etter flere timer med stolsitting.

Processed with VSCO with c1 preset
Trondheim er så vakker by! Får virkelig håpe jeg kan få flyttet hit en dag. Nå blir det netflix kos med lille søss som har vært så flink idag :)


Hva synes dere om resultatet av håret?
-C.S

Trondheim here I come!

 • 25.02.2016 - 18:57


I kveld reiser jeg til trondheim! Endelig får jeg komme meg litt bort fra denne byen :D Har ikke vært i trondheim på noen år nå og det er virkelig trist siden jeg elsker denne byen. Har allltids ville flytte hit, men det har som regel vært noe som har holdt meg tilbake, men vi får se nå fremover om det blir :) Skal besøke min lillesøster som går frisørskole der så vi skal nok kose oss i helgen. Skal i tillegg være hårmodell for henne i morgen så det blir spennende :)Skal prøve å se om jeg får blogget mens jeg er der nede ^^
Prekæs!
-C.S

Kosttilskudd jeg tar daglig

 • 24.02.2016 - 20:58Vitaminer er viktig for oss alle, men alle er ikke like flink på dette og dermed får man dårligere helse og immunforsvar. Jeg mangler f.eks myye D-vitamin så jeg går på sånne tabletter du kun får tak i på apotek som er litt sterkere enn vanlig tilskudd tror jeg. Multivitamin er også veldig greit å ta siden det er mange type vitaminer som er da slått sammen. 

Hva vitamin D og vitamin B er godt for:

D-vitamin sikrer nok opptak av kalsium fra tarmen, opprettholde god helse, forebygger en del sykdommer og kreftformer.
D-vitamin gjør også sånn at du ikke blir fort sliten og hjelper mot leddsmerter.
Kort sagt trenger du D-vitamin for å beholde sterkt skjelett og tenner.
D-vitamin kan du finne i fet fisk og i lever.

B-vitamin er nødvendig for produksjonen av røde blodlegemer og nervenes nydannelse. forebygger hud og nerveproblemer. omsetting av sukker og fett. energistoffskkiftet i kroppens celler. betydning for vekst av hud, hår og negler. Betydning for nervesystemet, fordøyelsen, musklene og hjertet. B-vitamin finner du ris, kornprodukter, bønner, melk, kjøtt, ost, egg, poteter, fisk, grønnsaker og frukt.
Dette gjelder for de fleste B-vitamin typene.


(kilder, nettdoktor.no og wikipedia.no)

Alle vitaminer er viktig, men vitamin D og vitamin B er de jeg tar mest av :)
Visste du alt dette?

-C.S

 

Er dette begynnelsen på et nytt eventyr?

 • 24.02.2016 - 13:55

Nå har jeg kommet til et punkt i livet der ting begynner å komme på plass og det føles godt for en gang skyld.. Jeg har gått med den usikkerheten der jeg prøver å finne meg selv så lenge uten å vite hvilken vei jeg skal gå og hva mine muligheter har kunne vært og nå vet jeg mer. Helsen har selvfølgelig vært den største utfordringen så langt, men jeg vil ikke la den definere fremtiden min og stå i veien. Jeg har nå bestemt meg for å søke meg inn på skole til høsten og se om jeg kommer inn. Siden dette da er voksenopplæring har jeg ikke rettigheten før til neste år, men det er verdt å prøve! Jeg vil da ta skolegangen for å få generell studiekompetanse og deretter søke meg videre inn på høgskolen for få bachelor. Hvor enda vet jeg ikke enda, men det finner jeg ut! Jeg kan si ærlig talt at allmenfag er noe av de kjedeligste jeg vet om, men så lenge jeg har et mål skal jeg nok få det til.. Jeg ser fram til et nytt eventyr iallefall :)Hva jeg vil bli? Nei det har vært utrolig mange tanker angående det i hode mitt de siste månedene. Alt fra Rådgiver til Psykolog til Sekretær til Ernæringsfysiolog til Eiendomsmegler til Spaltist. Det er noe jeg må finne ut av nærmere fremover.

Kommer med oppdatering!
-C.S

Denne appen digger jeg

 • 23.02.2016 - 17:05Tenkte det kunne vært litt greit å dele dette med dere siden det er noe ikke alle enda vet helt om og det er noe jeg nå for tiden bruker nesten hele tiden. Det er jo lett at det blir surr når man skal enten spleise på noe eller at man låner penger av den andre eller at den andre legger ut for deg og da istede for å ta ut kontanter eller overføre via nettbanken så kan man heller bruke denne appen da som overfører via mobilnummer. Du trenger bare å trykke på den personen du skal overføre til fra kontaktlisten din også beløpet du vil overføre og VIPPS så er det gjort! Dette er virkelig super enkelt, men om man har forskjellige nettbank så bruker det ca 1 dag før pengene er på kontoen (bare så dere vet det). Unngå helst store beløp siden Vipps tar litt betaling for at du bruker appen om det blir litt store beløp som f.eks 2000 kr,

Flere som bruker denne? :D
-C.S


 

Lompe hekta

 • 23.02.2016 - 14:17God morgen kjære lesere. Jeg sto visst opp litt senere i dag enn det jeg bruker for tiden. Normalt sett våknet jeg rundt 10-11, men idag ble nok klokken 1 og nå håper jeg virkelig på at jeg får tid å sove ikveld uten noe påvirkning fra dette. Har endelig klart å snu døgnet så vil ikke fucke det opp! haha. Det er ikke så lett og morsomt å være arbeidsledig. Man må holde på døgnet og være kreativ i hverdagene mens alle andre er på jobb.. Kan fort bli veldig kjedelig i lengden. 

Men ja! Jeg har hekta på lomper for tiden til frokost/lunsj osv. Lompe med smør og skinke er tingen, men utrolig dyrt i lengen så dette må jeg virkelig slutte med. Man må jo kanskje ha en 3 lomper til hvert måltid om man skal bli mett og det blir en god del skinke som blir brukt opp lett. Dere som ikke har prøvd dette enda burde virkelig prøve! Noen ganger har jeg med ost i også, er nam og mer mettende :D


Have a nice day.
-C.S

My every day makeup

 • 22.02.2016 - 18:40


Hei dere! Nå er det blitt mandag og jeg tenkte jeg kunne dele litt om hva jeg bruker til hverdagslig sminke. Alt dere ser på bildet er det jeg bruker omtrent hver dag utenom enkelte dager der jeg kanskje bruker en annen type øyenskygge.

1. Først påfører jeg Superstay foundation med en sminkekost og deretter litt dekkekrem rundt øyenene.
2. Jeg bruker da Master brow palette for brynene og bruker litt av øyenskygge som jeg da påfører i fronten av brynene.
3. Kombinerer som regel 2 farger av øyenskygge. Ene litt lys og den andre noen hakk mørkere. (dette varierer)
4. Legger på da Master piece lineren og går over med Glossy eyeliner som jeg da bruker til å lage vinger med.
5. Når det gjelder maskara bruker jeg en vippetang og påfører et lite fiberlag av mascaraen False lash superstar og deretter legger på mascara fyllet fra Lash sensational.


I dag gikk jeg for litt smokey eyes, men det er ikke så ofte jeg gjør sånt :)

Hvilke type sminke bruker dere hverdagslig? Gjerne kom med tips!
-C.S

Plutselig likte jeg disse tingene!

 • 20.02.2016 - 20:46Jeg har lenge vært kresen i matveien. Det er jo en god del jeg ikke liker som f.eks annanas, mais, tomat, laks osv, men en dag begynte smaksansene mine å forandre seg for da likte jeg plutselig alt som da er på dette bildet. Startet med at jeg likte majones og gradvis testet jeg ut andre ting jeg ikke hadde prøvd å smakt på en stund. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har gått uten å ha dressing på burger eller rømme på vaffler eller sammen med taco. Da jeg kun hadde ketchup på pølse og ikke sennep. Hvitløkslukten fikk meg til brekke meg og nå føler jeg det er nesten som et must i mange matretter. Ostepop er noe jeg ikke har klart å lukte på uten at jeg måtte spy nesten, men smaken er så mye bedre enn lukta. Det føles ut som jeg har gått glipp av så mye smaksmessig disse årene, men samtidig er jo mye av dette usunt og ikke så bra for kroppen så er veldig blandingsfølelse sånnsett. Eneste er jo hvitløken da som er sunt (:

Er det noe dere har ikke likt før som dere plutselig begynte å like? :)

-C.S

 

Taco fredag med jentene

 • 20.02.2016 - 19:26


Jeg vil først og fremst ønske alle en god helg :) Nå er det lørdag da, så dette innlegget blir da mer om gårdagen. Dagen startet med at jeg var innom karrieresenteret en tur. Jeg trengte virkelig en veiledning på hvilken rettning jeg burde gå for å oppnå en karriere i fremtiden. Jeg fikk en god del nye ideèr, men det blir sikkert mer skrevet om i et annet innlegg senere! Fikk da lunsj fra min mor etter møtet og ble en liten shoppingrunde etterpå :)Hadde da tacokveld med jentene mine i går. Var kjempekoselig! Spiste mat, pratet drit, hadde noen lange timer med masse tull tøys før vi satt på filmen "Pan" som jeg synes da virket litt skuffende, men det var ikke den verste filmen jeg har sett. Etterpå filmen dro hun ene hjem og da vart der bare meg og min roomie igjen da og satt på en episode av "the 100" som er en serie jeg anbefaler forresten!Så har det ikke vært noe mer som ha skjedd i dag da utenom vasking og slikt. 
Hva slags planer har dere for helgen? 

-C.S

Dette blir man dårlig av

 • 18.02.2016 - 17:50Dette har jeg sett bilder av lenge, men aldri fått sett i de lokale matbutikkene. Jeg fikk øye på det da jeg var i Sverige her for 1 uke siden og jeg tror jeg spiste meg ihjel på det.. Det var som å spise sjokoladepålegg med krispy kjeks utenpå og man ble seriøst dårlig av dette. Jeg har jo samtidig laktoseintoleranse så jeg tåler ikke meieriprodukter like godt som mange andre så dette ble veldig mektig for meg, men verdt det!

Anbefales for dere som elsker sjokolade, sjokoladepålegg eller nutella :D
Har noen av dere prøvd dette enda? 

-C.S


 

På tide å blogge igjen?

 • 17.02.2016 - 14:02

Hei dere. Beklager for at jeg ikke har blogget på en stund. Jeg har hatt en del ting som har hindret meg den siste tiden. Blandt annet at jeg har flyttet inn med en venninne og hatt en del ting å tenke på som da har dratt ned humøret mitt og ikke minst motiveringen til å blogge. Alle går vell igjennom drastiske endringer iblant og da forstår dere sikkert hvorfor jeg ikke er så motivert lengre. Jeg beundrer virkelig dere andre bloggere der ute som får til å blogge uansett hva som skjer uten noe særlig pusterom! Dere får jammen noen klapp fra meg :)


I går var jeg hårmodell for en god venninne av meg. Jeg begynte å bli veldig lei av hårfargen min og ikke minst etterveksten så hun fikk håret mitt til nesten samme farge som jeg hadde det før det ble rødt. Nemlig lysebrunt :) Jeg er virkelig stolt av jenta mi. Hun fortjener mye ros for alle de timene hun brukte på håret mitt.Tror jeg satt der i 5 timer. Håret mitt har alltids vært vanskelig og derfor burde man være stolt hvis man får noe til med mitt hår.

Min plan er å bli lysere i håret, men vet ikke hvor lys enda :) Spørs hva som kler meg, men nå får jeg bare la håret kvile.

Jeg vet virkelig ikke om jeg får til å blogge hver eneste dag fremover, men jeg kan prøve!
Hjelper iallefall på hvis dere enda leser bloggen min <3

-C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits