Begravelse

 • 31.03.2016 - 17:26

Processed with VSCO with f2 preset

Hei dere, nå har jeg ikke blogget på en god stund og det har egentlig vært for dårlig, men det er en god grunn for det. Nemlig det at jeg mistet et familiemedlem nå nylig rett før påske. I dag var da begravelsen og det var for min såkalte stebestefar. Han var både en far og en bestefar for mange av oss. Døde av kreft som mange gjør nå til dags og det var noen tunge dager på sykehuset.. Jeg var der bare noen få ganger siden jeg ikke ville se han så syk. Jeg liker best å huske hvordan de døde var når de var frisk eller i live og ikke hvordan var når de enten er syk eller død. Hele familien var samlet rundt denne mannen dagen lang og noen ganger til og med netter. Han var så og si nesten aldri alene og dette varte da i flere uker. Det var vell en lettelse den dagen han døde for mange siden det tok mye energi å gå igjennom alt dette, men det er likevel trist at han ikke lenger er med oss. Han sovnet heldigvis inn så det ble ikke en grusom død for han og det er vi alle glade for. Jeg håper han har det bedre der han er nå. 

Processed with VSCO with t1 preset


En sang ble skrevet om han av meg og teksten finner du HER


Hvil i fred kjære du.
♥​C.S

God morgen

 • 19.03.2016 - 15:17

Processed with VSCO with f2 preset

God morgen/ettermiddag til dere. Idag er det sol ute og det begynner å bli ordentlig påskevær! På denne tiden bruker det som regel å være lite snø på veiene og sol. Denne byen er veldig ustabil så man vet aldri når det begynner å snø igjen helt plutselig eller når det blir fint igjen. Rundt våren kan det både regne, snø og være sol på bare noen minutter. Vanskelig å lage planer i dette været. 

Hiver meg nok på flaska ikveld. 
Hva er deres planer for kvelden? :)
♥C.S

Love ebay

 • 18.03.2016 - 19:05

Jeg bestilte noen plagg fra ebay her om dagen. Det er ikke alltid lett å finne plagg i byen eller på norske nettsider og iallefall ikke til en billig pris. Det er jo selvfølgelig dårligere kvalitet på disse plaggene fra ebay oftest, men noen plagg har faktisk holdt ut lenge hos meg. Jeg bestilte faktisk 3 plagg for bare 1 uke siden og det kom i posten bare noen dager etterpå. 

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset
Denne skjorta kostet meg bare rundt 30 kroner. Syntes den var veldig fin så valgte å bruke den idag.

Bruker dere å handle på ebay?
♥C.S

Våkne opp med tårer

 • 17.03.2016 - 15:36Det verste jeg vet er faktisk det å våkne opp enten livredd eller våkne opp med smerter ifra sorg. Jeg hadde drømmer inatt der jeg mistet 3 personer og det virker merkelig nok ikke tilfeldig siden det var 1 etter 1 som jeg måtte ta farvell med. Alle var fra forskjellige kategorier kan du si. Fra en elsker til en venn til en familiemedlem. Bare 1 av disse personene var fantasi, men likevell kjentes det så ekte ut. De alle skulle forlate meg etter 1 dag jeg fikk med dem. Det var nesten bare tårer hele veien og drømmene avsluttet med at jeg mistet søsteren min og det tok kaka. Jeg våknet opp like etterpå og tårene bare fortsettet. Jeg hadde hatt drømmer der jeg måtte gått igjennom 3 tap på 1 natt. Jeg kan ikke si at dette er sånn man vil starte dagen sin. Jeg har ikke gråtet på lenge og det var rart at jeg gjorde det idag. Det er virkelig ikke en koselig sak, spesielt ikke når man i tillegg har dødsangst. 

Opplevd dette før?
♥C.S

Pakke i posten

 • 16.03.2016 - 17:57

Nå fikk jeg endelig pakken min fra Nelly♥ Jeg bestiller sjeldent klær for tiden, men siden det var 70% salg så fristet det veldig å skaffe seg et par nye plagg. Siden jeg holder på å bytte ut mye klær for tiden for noe nytt så var dette en veldig grei start


Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Toppen jeg bestilte.
Processed with VSCO with p5 preset
Den gleder jeg meg til å bruke :) Håper den ser bra ut på meg da. Enda ikke prøvd den hehe. Den så litt mer oransje ut på bilde, men den er egentlig knall rød.

Processed with VSCO with t1 preset

Da blir det snart Allegiant med søsteren min om hun ikke ditcher haha. Har gledet meg sykt til denne filmen så!

Hva er deres planer for kvelden?
♥​C.S

Biffsnadder

 • 15.03.2016 - 20:43

Processed with VSCO with f2 preset

Idag valgte jeg å lage biffsnadder til middag. Jeg er sjeldent noe særlig kreativ av meg når det kommer til mat, men biffsnadder kan jeg faktisk ikke huske sist gang jeg laget. Det er iallefall noe jeg sjeldent spiser ute også, men en gang iblant går helt fint! 

Oppskriften finner du HER

Middagstips til dere også :)
♥C.S

Cravings

 • 15.03.2016 - 16:58

Processed with VSCO with t1 preset

God dag til dere. Jeg vet ikke med dere, men jeg får skikkelig cravings noen ganger. Spesielt rett før den kvinnelige perioden. Det er mest sjokolade det går i da og veldig mye mat. Jeg blir et totalt matvrak iallefall. Jeg tenker at disse periodene er veldig plagsom for kvinner flest av tanke på hormoner og disse såkalte cravingsene vi får. Jeg som bor så og si rett over butikken har jo veldig lett tilgjengelighet når jeg får disse cravingsene og det kan være skummelt. 30 kr for en 8 pakkning med kvikklunsj og ikke noe nøling fra meg. Min viljestyrke kan være veldig svak i disse tilfellene hehe.

Noen som kjenner seg igjen?
♥C.S

 

Nam! sier jeg bare

 • 14.03.2016 - 20:00

Processed with VSCO with f2 preset

Dette er en is som virkelig er verdt å prøve. For de som er glad i mango så anbefales denne isen. Får nesten en slags sydenfølelse av den og liker måten den smelter i munnen på og hvordan smaken legger seg på tunga. Den er ikke så veldig usunn heller iforhold til andre typer is. Eneste er at jeg kjenner at den kan fort bli litt mektig så jeg spiser bare litt om gangen :) Dette blir nok veldig forfriskende om sommeren.

Prøvd denne? Hva synes du?
​C.S

Skuffet over meg selv

 • 14.03.2016 - 18:57


Hei dere, nå er jeg skuffet over meg selv som blogger. Jeg har ikke blogget hele helgen og det er for dårlig. Jeg vet ikke med dere, men skal man blogge burde man holde seg til det som det er en jobb og det inkluderer å blogge hver dag så og si, spesielt i begynnelsen når man ikke har så mange lesere enda. Jeg trodde jeg hadde blitt flinkere, men der tok jeg feil. Humøret mitt har vært helt elendig og jeg bare gadd ikke å blogge, men jeg skal bli flinkere, lover!

Processed with VSCO with f2 preset
Jeg hadde jo den real food challengen jeg holdt på med, men det vart jo bare tull etter en helg uten blogging såå. Hiver et lite bilde ifra helgen av meg og venninnen min jeg. Ble utrolig nok veldig fornøyd med antrekket, men føler jeg ikke fikk helt vist det fram.. 

Hadde dere en fin helg?
C.S

Real food challenge: dag 5

 • 11.03.2016 - 14:44

Da var det fredag som da blir dag 5 i real food challenge. Denne dagen skal man legge ut ett bilde av et restaurant måltid.

Processed with VSCO with f2 preset

Ville helst unngå å ta ett bilde fra nettet så brukte faktisk ett av mine egne.Dette ble da take away, men er likevell et restaurant måltid (: Jeg er en pizza elsker så dette passet meg veldig bra. Denne pizzaen prøvde jeg faktisk nå nylig og den var kjempegod og ikke minst stor! Hvis jeg husker rett er det biffkjøtt, ruccola, parmaskinke, tomat og bearnèsaus på. Merkelig nok fikk jeg og venninnen min til å spise nesten alt.

Hva er du glad i å spise ute på restaurant?
♥​C.S

Real food challenge: dag 4

 • 10.03.2016 - 22:14

Da var det torsdag som da betyr dag 4 i real food challenge og da skulle man legge ut et bilde av kjøkkenet man har .

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Som dere kan se har jeg hatt lasagne i dag hehe. Kjøkkenet er egentlig ikke så lite. Det er i et eget rom og det er faktisk plass til et lite kjøkkenbord her inne, men siden bordet mitt er stort så står det da i stuen :) Skulle fått til et lite kjøkkenbord etterhvert. 

♥C.S

Digger rema

 • 09.03.2016 - 22:11

Processed with VSCO with f2 preset

Nå har jeg vært å handlet mat som skal holde ut i flere dager. Det er mye kjøtt her som dere kanskje ser. Kjøtt er som regel det dyreste når d gjelder mat og derfor er jeg veldig glad i rema sånnsett. All denne maten ble under 500 lappen så jeg kan si meg fornøyd egentlig! Hater å bruke penger på mat. Spesielt når det blir veldig dyrt for så lite. Man blir glad når man bruker lite penger på mye mat, eller er det bare meg? :)

God kveld.
♥​C.S

Real food challenge: dag 3

 • 09.03.2016 - 17:51

Da var det onsdag som da blir dag 3 i Real food challenge og denne dagen skal man legge ut et bilde av favoritt kniven.

Processed with VSCO with t1 preset
Jeg er ikke en person som elsker å lage mat, men jeg synes det er kos og morsomt noen ganger. Spesielt når man prøver noe nytt. Når det kommer til kniver er det ikke sånn at jeg har noen særlig favoritter, men hvis det er noen knivtyper jeg bruker en del så blir det nok denne. Den passer så godt til både å kutte grønnsaker og kjøtt med. Er ganske greit sånnsett :)

Flere som liker denne typen best?
♥C.S

Enkelt middagstips til dere

 • 08.03.2016 - 19:32

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg bestemte meg for å lage noe simpelt idag og da ble det dette da. Det er bare noe random jeg har blandet sammen, men det ble ikke så ille!

Det du trenger for 1 porsjon:
1 pakke med lårfilet av kylling.
1. pose med basmatiris.
1/3 rødløk.
2 fedd av hvitløk.
1 halv gul paprika.
1 pose med toro kremet kyllingsaus.
Chilikrydder
Hvitløkskrydder

Slikt gjør du: skjær opp paprika, rødløk og hvitløk og legg til siden. Kok opp ris og legg til siden. Krydder kyllingen. Tilsett grønnsakene og stek. Kok sausen mens du steker kyllingen og grønnsakene. Så er du ferdig :)

♥C.S

Real food challenge: dag 2

 • 08.03.2016 - 13:16

Da er det tirsdag og dag 2 på Real food challenge. Denne dagen skulle man legge ut ett bilde av favoritt middagen.Måtte dessverre låne et bilde fra nettet igjen. Butter chicken er da en av mine favorittretter. Jeg er veldig glad i asiatisk mat og det har jeg vært en stund. Denne retten er veldig lik tikka masala, men jeg synes da denne retter er bedre da. For de som liker en god krydret saus og kylling er dette virkelig retten!

♥​C.S

Real food challenge: dag 1

 • 07.03.2016 - 19:00

Da er man med i en challenge uke som da er laget av Søtmonsen :) Hun ble inspirert av en blogg som hadde også en challenge uke med farger. Dette er en uke som handler om mat så da blir det en uke der man skal legge ut litt av hvert som handler om mat hehe og dette blir da første dagen med denne utfordringen. "Legg ut ett bilde av din favoritt kake"


Sjokoladekake! Jeg hadde dessverre ingen bilder av denne kaken selv så måtte låne et fra nettet. Jeg elsker sjokolade og da vart det sjokoladekake da :)

Dere finner hennes challenge uke HER


♥​C.S

Nominert til liebster award

 • 07.03.2016 - 15:55Hei, da var det mandag igjen og det startet med å bli nominert til Liebster award av søteste Søtmonsen. Trykk HER for å komme inn til hennes blogg. Hun blogger mye om oppskrifter til diverse mat og kakebakst så det er en spennende blogg for de som liker å lage mat eller bake :)  Takker for nominasjonen♥

Med nominasjonen følger det et sett regler:
1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk den for nominasjonen.
2. Svar på de 11 spørsmålene som du har blitt stilt.
3. Nominer 11 nye bloggere og tag dem.
4. Gi de 11 spørsmål som de kan svare på.
5. Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen.

Her er spørsmålene:
1. Hvorfor startet du en blogg?
Svar: Jeg elsker å skrive og utrykke meg. Å bli lagt merke til er vell noe de fleste vil og på denne måten får jeg kanskje ut litt av tankene i hode og la meg selv bli "hørt" på. Det å ha en blogg er vell det nærmeste jeg kommer til for å leve drømmen.

2. Hva er det beste du liker å gjøre på en fridag?
Svar: Det er vell sikkert å slappe av med noen gode venner eller sitte å se serier. Jeg gamer også en god del.

3. Hva er den beste iskremen du vet om?
Svar: Japp isen kanskje? usikker der altså.

4. Hvilken musikk hører du på?
Svar: Det meste. Dubstep, pop, alternativ rock, heavy metal, country, chillstep osv.

5. Hvilke hobbier har du?
Svar: Utenom blogging så er det vell å spille litt keyboard, skrive sanger, synge. Mye med musikk og skriving å gjøre :)

6. Hva er du redd for?
Svar: Døden er jeg vell mest redd for. Det å dø før jeg opplever det meste eller det å miste noen til døden. Utenom det er det vell insekter og høyde jeg er mest redd for iallefall.

7. Hva er drømmen din?
Det er vell å jobbe innenfor media og få sangene mine kjent. Reise jorden rundt er også en av de største drømmene mine.

8. Hva er din yndlingsfilm?
Svar: Har ingen. 

9. Hva klarer du deg ikke uten?
Svar: Mobilen, pcn, senga og mine nærmeste.

10. Hva er ditt favoritt godteri?
Svar: Sjokolade!

11. Hva er ditt favoritt feriested?
Har ikke vært så veldig mange plasser men må vell si syden hehe.

De 11 jeg vil nominere er:

http://moniabjrneraas.blogg.no/

http://matogkakeoppskrifter.blogg.no/

http://aleksi.blogg.no/

http://elinenordli.blogg.no/

http://iselinrenee.blogg.no/

http://lisarorvik.blogg.no/

http://sofienils1.blogg.no/

http://iselinaleksandra.blogg.no/

http://litz.blogg.no/

http://julieeandersen.blogg.no/

http://sunnivaare.blogg.no/

Mine spørsmål til dere:
1. Hva fikk deg til å begynne å blogge?
2. Hva er ditt yndlingsnavn?
3. Hva er målet ditt i livet?
4. Hvilke klesplagg foretrekker du?
5. Hva er en av dine beste minner?
6. Hvordan ser ditt drømmebryllup ut?
7. Har du noen gang gjort noe ulovlig og isåfall hva?
8. Hvem er din bestevenn?
9. Hva er din favorittfarge?
10. Hvem har alltid vært der for deg?
11. Hva synes du selv om din egen blogg?

♥C.S

Hairstyles

 • 05.03.2016 - 14:08


Jeg har alltid vært fan av hårstiler. Det å leke med håret og ikke se helt lik ut hver dag. Noen ganger kan man bli litt lei av å se seg selv i speilet og da er det veldig fint å kan style håret på forskjellige måter. Disse hårstilene er fra Tomb raider, Game of thrones, The hunger games og the 100

Har du noen hårstiler du er glad i?

♥C.S

Favoritt trilogier

 • 04.03.2016 - 19:44Jeg er skikkelig fan av Trilogier. Spesielt disse 3. Det å se en actionfylt film med oppfølgere er det som får meg filmgira. Nå er jo 1 av disse ferdig og det består bare 2 filmer igjen av de siste 2 trilogiene og den ene er snart på vei! Allegiant

Hvilke trilogi er dine favoritter? :)
♥​C.S

God helg

 • 04.03.2016 - 16:39

God helg til dere. Som dere kanskje vet så var gårdagen veldig tung, men som jeg håpet på ble dagen litt lysere når jeg våknet idag. Utenom det at jeg klarte å skjære meg på et glass i dag tidlig så har dagen vært helt grei sålangt. Det trapper litt ned på humøret av at jeg er kortløs, men skal ha kortet iløpet av helgen heldigvis så får jeg bli flinkere på å ta vare på bankkortet fremover heheh...

Todays outfit.


Jeg fikk iallefall skaffet meg denne lillashampooen som jeg skal begynne å bruke fremover. Håret er enda gyldent så jeg må bare peise på med kalde pigmenter så får vi se hvordan håret blir. Denne skulle visst være utrolig bra, men hvem vet. Kostet ca 219 kr på en frisørsalong.

Processed with VSCO with t1 preset
Hva slags planer har dere for helgen?
-C.S

Når de tunge tankene kommer

 • 03.03.2016 - 20:55

Det er fakisk utrolig skummelt når disse tankene kommer. De dreger deg så ned og du vet ærlig talt ikke hvor du skal gjøre av deg. Du kan ikke gjemme deg og du kan ikke rømme. Det er de dagene du noen gang får og føler alt bare går galt. Ingenting går din vei og alt føles bare feil ut. Jeg sliter jo psykisk så disse dagene for meg har alltid vært ekstremt tunge noen ganger. Der består det av å finne noe som i det hele tatt kan holde et håp oppe for meg så jeg ikke tar noen drastiske valg. Heldigvis kommer ikke de tankene så ofte lenger som før, men jeg har dager der jeg ikke kjenner livsgleden og bare lever for å leve. 


Denne dagen har vært veldig tung, men jeg er her enda uten noen tanker som handler om å gjøre meg selv noe ondt. Livsgleden er ikke på plass i det hele tatt. Jeg sørger, men vil ikke gå inn på detaljer. Er ikke helt klar for å dele alle tankene som surrer i hode. Det eneste man ser fram til på sånne dager som dette er når man skal gå å legge seg for da slipper man unna virkeligheten en kort stund og forhåpneligvis blir hode fyllt med andre tanker. Man våkner opp til en ny dag der man håper på man føler seg bedre og som regel gjør man det. Kommer man seg igjennom dagen kommer man seg som regel igjennom det meste.

-C.S

Flatere mage sa du?

 • 03.03.2016 - 13:54

God morgen. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er utrolig godt de dagene man bare våkner og ser seg i speilet og har DEN flate magen liksom, men så kommer det problemet vi flest opplever der vi etter noen få måltider ikke har den flate magen lenger og dere vet hva det kommer av ja? LUFT. 

Det er en veldig normal sak, men den er langt ifra morsom. Vi har nesten oppblåst mage hver dag og det synes kanskje bedre på noen enn andre og jeg kjenner veldig til dette problemet, men samtidig er det oss selv som legger best merke til dette. Så istedenfor å trene meg ihjel har jeg prøvd å finne fram noen tips til hvordan man kan unngå denne oppblåste magen og det ligger selvfølgelig i kostholdet så det må da endres.Frokost
Start dagen med noe som gir deg mye fiber. En god frokostblanding kanskje. Iallefall noe som gir magen ditt et stort kick som da hjelper magen din å holde seg aktiv hele dagen og gir en god fordøyelse. Helst 2 forskjellige typer fiber samtidig. Uoppløselig og oppløselig fiber.

Kaliumrik mat
Mat som bananer og poteter hjelper kroppen å bli kvitt overflødig vann, noe som da skal krympe midjen din. Hvis 2 mineraler som kalium og natrium er i ubalanse kan det dannes ekstra væske i kroppen. For å gjennopprette denne balansen må du øke kalium inntaket veldig mye med å spise mye frukt og grønt hver dag. Så etter at balansen i fordøyelsesystemet er gjennomrettet blir det overflødige skylt ut og dermed mindre oppblåsthet.

Vann
Drikker du nok vann støtter du de andre måtene for å unngå å bli oppblåst på. Det kan f.eks hjelpe til med den fiberike frokoster med å trekke væske inn i tarmen og dermed løse opp forstoppelse.
Mat du bør unngå
Noe mat kan også være lurt å unngå for å ikke få oppblåst mage. Natrium hjelper kroppen med å holde på vannet så mat med mye natrium kan være greit å unngå. Prøv å ikke salte maten så mye. Å spise eller drikke raskt kan gjøre at du svelger mye luft som da kan gjøre deg oppblåst så ta deg god tid med maten og det! Mye drikke med kullsyre kan også være greit å unngå.

Det er enkelte søtningstoffer kroppen ikke klarer å fordøye som fines i smaktilsatt vann og i lavkarbo og sukkerfri mat. Dette kan gi luftproblemer. 
Noen av stoffene du bør unngå er 
sorbitol, mannitol, xylitol og laktitol.


Kilder (www.kk.no)
Der har du noen tips du kan følge om du vil unngå å se oppblåst ut. Jeg skal i allefall prøve meg på noen av disse tipsene fremover og se hva som skjer :)
-C.S

 

Brookies

 • 02.03.2016 - 20:05

Jeg og Ida prøvde oss på Brookies idag. Noe jeg aldri har prøvd, men det var faktisk ikke så ille :) Blanding mellom brownies og cookies. Når jeg hører ordet Brookies begynner jeg å tenke på One tree hill haha. (Insidejoke) Var heller ikke så vanskelig å lage og tar ikke lang tid så dere må bare prøve! Koster rundt en 40 kroner eller noe.

Processed with VSCO with p5 preset

Ikke det aller beste bildet men!
Nam nam. Nå blir det Brookies og en episode av The 100!
Ha en fin kveld videre :)
-C.S

Weekly wishlist

 • 02.03.2016 - 16:48
Jeg vet ikke hvorfor, men i den siste tiden har jeg fått en smak av klær som jeg finner litt "classic" om dere skjønner. Jeg har alltid hatt en veldig alternativ stil, men den siste tiden vil jeg nesten kun ha klær som disse. Mange vil kanskje kalle dette "mainstream" eller noe, men det er sjeldent jeg har hatt smaken for klær som de fleste bruker. Jeg er en person som liker å skille meg ut, men nå for tiden er det dette som får meg klesmotivert!

Klærne er fra Nelly! :)
-C.S

Å leve for seg selv kan være tungt

 • 01.03.2016 - 16:19

Hei dere, Jeg har nettopp støvsuget og vasket i et par timer og jeg begynte å tenke over hvor tungt det faktisk kan være å leve for seg selv. Altså det å være på egen hånd. Vi vokser jo opp med stadig omsorg og får dekket alle disse behovene fra en annen person og det varer en stund til man plutselig en dag skal gjøre alle disse tingene alene. Det er du som skal ordne deg selv mat, skaffe deg selv klær, styre med penger, betale regninger, studere, jobbe, vaske og rydde der du bor, få ordnet ting som trengs å gjøres osv. Etter en stund med dette skal du kanskje etterhvert gjøre alt for en annen person i tillegg. Nemlig ditt barn. Det er personer i verden som til og med får aldri gjort alt dette for seg selv før de i det hele tatt blir mor selv og jeg synes det høres sykt ut. Jeg vet jo at man alltid kan be om hjelp fra de kjære og nære, men alikevell synes jeg det er sykt hvordan en person skal få til alt dette. Det sies at livet er ikke enkelt og det forstår jeg godt. Livet er heller ikke rettferdig. Noen har det faktisk enklere enn andre. Disse som vokser opp i et land som Norge, De som får alt fra mamma og pappa og trenger ikke å jobbe for å få alle disse tingene vi andre må streve for å få, De som er så heldige å vinne i lotto, De som vokser opp med et bedre miljø enn andre, De som klarer seg overaskende bra på skolen og klarer å få en skikkelig bra karriere, De som er friske. Det er utrolig mange måter verden er urettferdig på og flaks og uflaks har veldig mye med dette å gjøre synes jeg. Det beste man kan gjøre er jo å gjøre det beste ut av situasjonen, men en ting er sikkert og det er at livet er tungt og vi alle sliter hver eneste dag. Vi kan føle oss alene, men til syvende og sist er vi alle alene sammen. Kan være en trøst kanskje.


Var bare en tanke jeg ville få ut :)
Ha en fin dag videre!
-C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits