Har min blogg blitt bedre eller verre?

 • 29.07.2016 - 19:51

Jeg har over lengre tid hatt det veldig variert på bloggen min og jeg begynte jo nylig å blogge igjen. Sist gang var rundt påsken og før der igjen tror jeg nesten det var rundt 1 år siden eller noe. Jeg husker ærlig talt ikke. Av tanke på at jeg har fått flere lesere vil jeg jo tro at bloggen har blitt bedre og det med at jeg byttet design osv, men så lurer jeg egentlig på hva folk innerst inne mener og da tenker jeg mest da på mine faste lesere.Eller så kan jeg bare spørre generelt dere som leser dette. Hva synes dere egentlig om bloggen? Er det noe jeg burde blogge om mer av som dere liker med den? Isåfall har det hjulpet å fått litt tips og at dere ROPER ut om det skulle mangle noe.

♥C.S

Frokostmuffins

 • 29.07.2016 - 16:24Tenkte jeg skulle dele en oppskrift med dere. Prøvde denne ut først i dag og den er veldig enkel og ikke minst sunt og godt.

Du trenger:
2 Bananer
4 Egg
1 ​Muffinsbrett
1 Håndmikser
Bær av eget ønskeKutt opp bær og legg det i formene. Kan være lurt å smøre formene først.


Ta fram en bolle og legg oppi 2 bananer. Bruk en gaffel og press sunn bananene og deretter legg oppi eggene. Bruk en håndmikser og bland sammen på svak hastighet til det virker blandet og fyll oppi formene som på bildet.Stekes på 190 grader i 12 minutt i midten av ovnen. Jeg måtte ha de inne noen få minutter lengre så man må bare se det an. Da er det bare å bruke en stor skje eller noe og få ut muffinsene ut ifra formene og bruk resten av bærene til tilbehør og kanskje litt flytende sjokolade? Jeg brukte sånn man har på is :)


Oppskrift tatt fra mums.no
Bon appétit!
♥C.S

Det å være en kreativ person

 • 28.07.2016 - 17:00

Jeg har aldri sett på meg selv som en smart person eller som en person som har vært skoleflink. Hvis det er noe jeg er så er det en kreativ person. Dette kan både være en "gave" eller en "byrde". Du kan komme langt med å være kreativ om du virkelig har et talent eller virkelig går inn for det, men det hjelper deg ikke noe særlig i hverdagslivet som f.eks når det kommer til jobb eller skole. Det er vanskelig å finne noe man trives å jobbe med hvis man ikke interesserer seg for noe av det "normale". Jeg vet at mange av dere skjønner hva jeg prater om og vet nøyaktig hva jeg mener.Jeg er en type person som ikke følger noter når jeg f.eks skal spille på keyboard. Jeg beveger meg selv fram med hendene og føler meg fram til musikken. Jeg kan skrive en bra sang på under en halvtime og synge på en sang jeg aldri i mitt liv har hørt før. Jeg bruker lite tid på å skrive innlegg til bloggen min og finner som regel noe å blogge om som ikke er det samme gamle.

Dette er noe jeg brukte flere år på å finne ut av. At jeg var en av disse personene og det begynte da i ettertid å gi mening det med at jeg enda ikke har funnet meg selv og hvorfor jeg enda sliter med å vite hva jeg skal bli og ha som en karriere. Det er et mysterium, men jeg føler jeg har kommet et skritt nærmere.

Flere som kjenner seg igjen?
♥C.S

Søsterkos

 • 28.07.2016 - 13:49

I går hadde jeg overnattingsbesøk av søsteren min. Vi bestemte oss for å lage oss minipizza og kose oss etterpå med godis og film. Ble da filmen "Brave" vi satt på som heter "Modig" på Norsk :) En koselig disneyfilm som jeg synes er verdt å se for de som ikke har sett den enda. Jeg la ut oppskriften for disse minipizzaene litt tidligere. Du finner oppskriften HER

♥​C.S

Nå er jeg lei

 • 27.07.2016 - 19:10

I den siste tiden har det vært mye om og men i forhold til det at jeg og mine venninner skal til Egypt. Det har vært mye bekymringer og sånne kommentarer som "pass på at dere gjør sånn og sånn og holder dere til sånn og sånn". Jeg vet jo at det er en helt annen kultur der enn i de fleste sydenland og at det er andre regler og sånt, men jeg føler at det blir så mye folk mener vi burde passe på at det til slutt ikke blir noe å kose seg med lenger. Jeg føler ikke gleden som jeg f.eks følte for noen uker siden. Vi er 3 venninner og jeg får høre at vi burde ha mannfolk med oss fordi det er ikke trygt å være der bare oss jenter og sånne kommentarer får meg ikke til å bekymre meg noe mindre. Tror dere ikke jeg har tenkt på det selv? Jeg skal for første gang på en tur med bare jenter og den trygghetsfølelsen blir selvfølgelig mindre og da vil jeg ikke høre mer negativt enn positivt. Hvordan skal det gjøre meg noe godt? Jeg vet at folk bryr seg og vil advare fordi man bekymrer seg. Jeg vet det har skjedd en del i Egypt de siste årene, men jeg har nesten ikke hørt en eneste kommentar som "Det høres koselig ut!" eller "Må dere bare kose dere masse". Egypt er en plass der man kan oppleve mye og det ligger mye historie der. Jeg har alltids ville dratt dit for jeg vil nemlig reise jorden rundt og det skal jeg jammen prøve meg på! Så please vis litt positivitet og ikke kun negativitet. 

Måtte bare få det ut :)
♥C.S

 

Mini pizza

 • 26.07.2016 - 16:17

Tenkte jeg skulle dele denne oppskriften med dere for dere som er glad i pizza og kanskje noe enkelt? 

Du trenger:
1 1/2 kopp Pizzafyll
1/3 kopp parmesan
1/2 teskje pepper
1/2 teskje salt
1/2 teskje oregano
Tortillalefser
Revet mozzarella
Mini pepperoni

MuffinsbrettFramgangsmåte:
Bland pizzafyll, salt, pepper, oregano og parmesan med en spiseskje/slikkepott. Bruk et glass som tilsvarer størrelsen som de i muffinsbrettet og bruk glasset til å skjære ut noen rundinger fra tortillalefsene. Legg de små runde tortillalefsene i formene i muffinsbrettet. Fyll deretter halvparten av formen med pizzafyll og legg på litt mozzarella. Så legger du noen biter med mini pepperoni øverst og hvis du ikke får tak i det kan du gjøre det samme som meg og kjøpe en sånn snackspølse som man ofte kjøper i sverige og skjære den opp i små biter.

Stekes i 10-12 min på 220 grader i midten av ovnen.
Oppskrift tatt ifra Tasty.

Burde prøves! Bon apetit.
♥C.S

Hvem sier det må være dyrt?

 • 25.07.2016 - 15:13

Sminke er noe som betyr mye for oss jenter. Igjennom årene har det blitt mer og mer press og eksperimenter med det å sminke seg. Det kan fort gå rundt 1000 kroner for sminke og noen 1000 kroner til bare for selve sminkeutstyret. Bare jeg skal ha en foundation og en dip liner blir det fort litt over 300 kroner

Men hvem sier det trenger alltid å være så dyrt for sminke?
Denne øyenskyggen kjøpte jeg hos Ebay for 15 kroner ca. Den holder godt og jeg virkelig elsker fargene. Kombinerer du de rett får du en amazing look og det er kun for 15 kroner. 

Lyst å prøve? Du finner den HER

♥C.S

Egypt, her kommer jeg!

 • 24.07.2016 - 21:56

Da er det bare 1 uke igjen til jeg og mine kjære venninner skal til selveste Egypt! Byen vi skal til heter Hurghada som da blir et godt stykke unna Kairo.  Nå har det seg sånn at de fleste bekymrer seg over hvor vi skal hen og vi vet selv at det har vært mye tull i Egypt de siste årene, men ifølge flere artikler skal byen Hurghada være en av de tryggeste plassene og i tillegg blir vi litt utenfor byen så håper på det beste :)

Hotellet vårt er 5 stjerners og vi har i tillegg All inclusive og dette fikk vi for under 6000 kroner per person og det innebærer også transport og sånt så det er ikke en pris jeg vil si er ille for alt dette. Man sparer mye penger når det kommer til mat og alkohol osv. 

Her har jeg lagt ut litt bilder da av hvordan hotellet ser ut :)


Blir en 5 timers lang tur med fly og resten av reisen blir med bil til Oslo så det blir litt av en tur. For å se pyramidene må man til Kairo så spørs om vi tar turen dit da siden vi bare skal være der 1 uke og det tar noen timer med buss for å komme seg dit. Skulle virkelig ha opplevd å se dem så får se! 

Noen av dere som har vært i Egypt? Isåfall, hvordan var det? 
♥C.S

Klar for fest

 • 22.07.2016 - 17:59

Da er man klar for fest. Jeg håper virkelig det blir plass til alle. Vi inviterte litt for mange enn det vi har plass til, men vi satser på det går greit. Sist gang var det et sinnsykt rot og jeg håper at denne gangen blir det mer kontroll på ting. Vi har heldigvis sjeldent fester, men følte vi burde ha en liten sommerfest og samle en del gode folk og kose oss. 
Dette ble da mitt antrekk for kvelden. Litt sommerlig siden det er en sommerfest. 

Vart det okei?
♥C.S

Vaskedag

 • 21.07.2016 - 19:33

Idag er det vaske dag og det er noe som virkelig ha trengtes. Eneste som har vært synd med denne dagen er at det er kjempevarmt og fint vær ute. Da blir det som regel mer slitsomt og varmt å vaske inne. Jeg tror det har vært rundt 30 grader ute idag. Må nesten forberede meg til sydenvarmen.


Endelig er vi ferdige nå. Blir en liten sommerfest hos oss i morgen så er bare noen småting som trenger å gjøres så blir det bra :) Tror jeg må komme meg en tur ut snart. 

Hvordan har deres dag vært?
♥C.S

Today

 • 20.07.2016 - 22:00

I dag var det faktisk fint vær og det er det ikke så ofte lenger her på Mo. En perfekt dag for pokemonjakt kan du si. Venninna mi spurte meg om jeg ville bli med ut å fange pokemon og da sa jeg selvfølgelig ja med en gang. Det er en kirke ved sentrum som har 3 pokemon stopper rett ved siden av hverandre sånn at hvis du står i midten av dem så når du alle 3 og idag hadde folk spamma med "Lure" sånn at det kom masse pokemon til stoppene hele tiden så vi ble sittende en stund før vi beveget oss videre.

Min lille misty haha♥​
Vi dro til havmannen og deretter til det tivoliet som har nå havnet i byen vår. Synes Hugo har fått mye mer skumle karuseller nå til dags enn før. Kunne ikke tenkt å tatt noen av de der uansett om jeg ikke er så feig sånn egentlig...

Dagen har vell ikke bestått av så mye annet i dag egentlig. I morgen blir det vasking av leilighet og sånt så det blir jo en "spennende" dag.

Hva har dere gjort idag?
♥C.S

Slik holder du oversikt over pengebruket ditt

 • 19.07.2016 - 21:38

Dette var noe jeg ikke var så flink på før. Jeg brukte penger som jeg ville etter utgiftene var betalt, men så vart det gode liv litt trangere. I januar flyttet jeg til en annen leilighet sammen med bestevenninnen min og der ble utgiftene et par 1000 kroner mer i måneden. Jeg prøvde å leve som jeg gjorde tidligere etter utgiftene var betalt, men da var det som pengene fløy ut av hendene og jeg visste ikke hvorfor og hva jeg brukte pengene på så jeg startet med et månedsbudsjett. Jeg begynte å skrive opp mine faste utgifter og legge til andre utgifter jeg kom sikkert til å bruke penger på den måneden og det hjalp meg veldig mye med å holde oversikt og i tillegg fikk jeg brukt penger på det jeg ville og trengte og ikke bare bli blakk helt uten videre. Hvis det er noe jeg har lyst til å gjøre eller lyst på så legger jeg av penger til det hver måned og det er en veldig fin måte å spare på også.

Piggybank and calculator. Isolated on white background

Det å spare er ganske greit av tanke på hvis det er noe som er dyrt man har lyst på som f.eks bil, leilighet, kirurgi, ferietur, møbler, konsoller, speilreflekskamera osv. Det å legge av litt mindre penger til enten mat eller klær kan gjøre mye bare på selve sparingen. Noe å tenke på! :)

Så vil man heller ikke havne i luksusfellen! Glad jeg ikke har kredittkort for å si det sånn.
♥C.S

Marmorslottet

 • 18.07.2016 - 18:00

Får noen få måneder siden var jeg for første gang på en plass med navn Marmorslottet og det var litt av en tur dit. Måtte sitte i en bil i 1 time ca der veiene var ofte hompette og i tillegg måtte vi gå i rundt en halvtime eller mer for å nå fram og snøen var ikke borte så vi klarte å tråkke oss igjennomvåt hele veien til vi var framme. Jeg husker jeg sa "dette burde virkelig være verdt det" og det var jo på en måte det da uansett om vi var der i bare 15 min, men å få oppleve dette selv uten å se det på bilder var jo magisk.

Bildene er ikke redigert. Det er faktisk sånn det ser ut :) Tror det blir flere turer dit etterhvert.

♥C.S

Hva vil det si å være en sterk person?

 • 17.07.2016 - 16:03

Når jeg får høre at jeg er en sterk person
Dette er noe jeg grubler på hver gang jeg får høre det ordet. Det å være "sterk". Hva det egentlig vil si for da menes det ikke fysisk sterk, men mentalt. Jeg vil si det finnes mange psykiske sterke der ute i verden. Jeg kjenner flere av de og er nær flere av de, men jeg anser meg ikke sterk på den måten jeg føler de er sterk på. De takler hverdagene sine med både sorg, sinne og glede og det er som regel synlig på at de har det tøft uansett om de prøver å skjule dette fra verden. Det er mange som ikke klarer å se igjennom dette skjoldet de holder. 


Håndterer følelser på feil måte

Jeg er en person som ofte har følt sorg i livet mitt og latt det gå så langt at jeg valgte å heller stenge de følelsene ute. Før var det åpenbart om jeg sleit for det kunne være tårer her og der og man kunne se på meg at det gikk dårlig og det kunne gå lengre perioder med de type følelsene.

Dagen idag
Jeg blokkerer ut det meste av sorg og føler meg tom. Dette er noe jeg ikke gjør med vilje, men det er sånn kroppen har funnet ut at jeg takler det best på. Når man er en overfølsom person så føler man mer enn mange andre og jeg er dessverre en av de. Det føltes ut som jeg gråt hele tiden før og nå er det som jeg ikke har et hjerte omtrent. Jeg sliter med samvittighet. Jeg gråter en sjelden gang og jeg føler ikke det jeg burde føle og dermed blir jeg "sterk" som folk sier. Vet ikke om jeg kan kalle dette sterk av det å fortrenge følelser man burde føle. Man burde takle sånt på en annen måte.
Hva anser dere som det å være sterk?
♥C.S

Beste Isen

 • 16.07.2016 - 18:32Når jeg fant denne isen i butikken måtte jeg bare ha den med en gang. Er veldig glad i karamell is og normalt sett er jeg ikke så glad i karamell til vanlig. Ikke like mye ihvertfall. Den var salt og søt samtidig og det var en god del karamell i midten av isen fram til bunnen av isen. Jeg har så langt prøvd denne og den med pecan nøtter, men denne er så langt min favoritt. Neste gang blir det sjokolade tror jeg :) 

Flere som har prøvd en av disse Wanted Isene? 
Hvilke syns dere var best?

♥​C.S

Pokemon Go

 • 15.07.2016 - 18:05

Som de fleste vet er Pokemon Go kommet ut i verden. Det er enda ikke kommet ut i Norge, men det har ikke stoppet meg og andre i å få tak i appen uansett. Jeg var nylig i Trondheim og der var det så og si bare folk ute på pokemon jakt i byen og på kirkegårder osv. Folk plasserte seg rundt pokemon stops og rundt pokemon gym. Jeg selv har blitt avhengig, men ikke nok til at det tar over hele dagen enda hehe.


Min avatar :)
Jeg hadde faktisk en Drowzee inne i leiligheten min.Dette er de jeg har så langt. Fikk ikke med alle på bildet, men de fleste.

Dette er noe som har fått oss latsabber ut på tur. Det er morsomt å tenke på at et spill kan faktisk gjøre noen godt. Flere har kommet seg ut av huset og blitt mer aktiv som er bra for kroppen og ikke minst mer sosial :)

Hva tenker dere om dette?
♥C.S

Back in action

 • 13.07.2016 - 19:55

Hei dere. Nå er det begynt å blitt en stund siden sist jeg blogget. Det har vært mye som har fått meg til å mistet lysten, men den har sakte men sikkert kommet tilbake igjen og nå håper jeg lysten blir der en stund. Jeg føler jeg har sviktet en del lesere og det beklager jeg for. Det er ikke lett å være en blogger og det regner jeg med dere andre forstår som selv er bloggere. Det er som en jobb og det å holde det aktivt i tillegg til å ha et liv utenom er svært utfordrende. 

Jeg har fått nytt hår da! Jeg vet ikke om dere husker at jeg skulle bli blond fra å ha rødt hår? Jeg har gått den langsomme veien ned og nå er det grått  :) Jeg anbefaler virkelig at dere bruker god tid på å få håret så lyst som dette. Ikke gå i fella med å gjør alt på en gang.
Har gått igjennom et helvette for å få det sånn. Håret er meget slitt og det er brukt flere 1000 kroner på. I tillegg har jeg extensions i håret :)

Hva syns dere?
♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits