SÅ fine!

 • 26.07.2017 - 15:40

God ettermiddag kjære lesere :) Her om dagen fikk jeg nemlig en pakke i posten der disse fine sminke børstene var inni så følte jeg at jeg bare måtte vise de fram! Børstene er inspirerte fra filmen Skjønnheten og udyret og de er bare rett og slett nydelige å se på♥​


Kostet meg under 100 kroner på Ebay. Du får kjøpt de HER

C.S

Fin måte å informere folk på

 • 25.07.2017 - 19:40

Jeg vet at det er en del som ha spurt meg litt om det å ha en blogg kan være litt "skummelt" eller litt for avslørende. At det er litt som det å ha en dagbok der man skriver ned sine dypeste tanker osv, men sånn er det ikke. Jeg velger å holde det jeg føler er privat for meg selv og det jeg føler for å dele velger jeg å være åpen om. Greit nok at det blir litt som en dagbok man har på nett siden man tross alt dokumenterer ned dagene sine iblant, men jeg ser ikke på det som en negativ ting. Jeg med elendig hukommelse synes dette er bedre enn å glemme hvilke dager jeg gjorde ditt og datt på i tillegg får jeg noe ut av det med å dele litt av livet mitt med andre og det å dele oppskrifter, tanker og meninger ikke minst.

Jeg synes det å blogge kan være en fin måte å informere folk på om livet mitt istedenfor å må spørre meg hele tiden eller undre på hvordan livet mitt er for tiden for det er alltids noen som lurer på hvordan det går med en person eller tenker masse på dem uten å si noe om det. Jeg tenker på veldig mange uten at sikkert mange av dere vet det og "stalker" litt innimellom for å vite uten å må spørre alle og alt om ting :) Det som også er en fin ting med å blogge er at jeg har blitt mye flinkere på å ta bilder. Minner jeg aldri tenker noe særlig over og angrer i etterkant om at jeg ikke har noe å se tilbake på, sånne minner som er viktig for hjerte og minner man muligens vil dele med andre. Samme med instagram, den appen kan også være grunnlag nok for å bli flinkere på å ta bilder siden man vil som regel ha noe å legge ut der så noe teknologi kan faktisk få oss bedre på ting som handler om livene vi lever.

♥​C.S

For deg som ønsker et mykere hår

 • 24.07.2017 - 20:03Jeg er en person som sliter med slitte tupper og tørt hår iblant og da bruker jeg som regel hårkur og balsam, men jeg kan likevel ha tørt hår så da er det ganske greit å kan bruke produkter som denne som er en hårolje som gjør håret ditt mye mykere. Jeg har prøvd Moroccanoil sin og Elvital sin, men denne er det som gir best lukt og best resultat. Denne kjøpte jeg hos en frisørsalong i utlandet da, men denne kan fås i Norge også :)

Håper dette var til nytte!
C.S

Båttur og fiskekos

 • 24.07.2017 - 17:30

Nå som helgen er over blir det litt lettere å blogge. Føler jeg fikk litt dårlig tid i helgen. Lørdagen var jeg og samboeren på båttur med en kompis av han og dama. Siden de bor i Møre og Romsdal ble det et par timer kjøring. Var en kjempefin dag til å dra ut å fiske på med båt. Vi skaffet oss grillmat og dro ut med båten for å finne en plass å grille på og deretter dro vi ut for å fiske :) Jeg var den eneste som ikke fikk noe fisk da.. Vi fisket vell i 2-3 timer så syns det var veldig synd å se på andre få fisk, men ikke jeg. Snakker om uheldig haha.Ble heldigvis tatt noen bilder som er verdt å ta vare på. Fikk også kjørt båt så syns det var veldig morsomt egentlig. Forhåpentligvis får jeg noe fisk neste gang jeg drar på fisketur. Var uansett en koselig dag :) I går vart dagen for det meste brukt på husarbeid. matlaging, hente ting fra den andre leiligheten og avslapning. 

Hvordan var deres helg? :)
♥C.S

Deilig med varme!

 • 21.07.2017 - 20:32

Hei dere, må si det var godt å våkne opp til dette utrolige fine været idag. Da var det bare å ta på seg sommerkjole og komme seg ut i godværet som jeg har ventet på skal komme. Temperaturen var på rundt 27 varmegrader idag og det kjentes! Tok meg da en bytur med en venninne så slappet vi bare for det meste ut i sola og koset oss med litt is og milkshake :)
Så sånn var dagen min fram til nå. Skal begynne å forberede middag snart og prøve meg på ny oppskrift igjen. Er en sånn lasagne gryte oppskrift jeg fant på facebook som jeg synes så god ut :) Tror resten av kvelden blir bare å chille med samboeren og se litt serie osv.

Hvordan har deres dag vært? :)
♥C.S

 

Bacon sushi med ost og potet

 • 20.07.2017 - 19:27

Prøvde meg på en ny oppskrift her om dagen som jeg endret litt på ingrediensene på og det smakte himmelsk! Tenkte derfor at jeg skulle dele den med dere og se om det er noe for dere som elsker bacon og ikke minst potetmos :)

Du trenger:
4 store poter
Ost
10 skiver bacon
Persille
Oregano
Gressløk
Salt
Pepper
Smør
Hvitløkspulver
PlastfolieFremgangsmåte: Kok potetene til de blir myke. Rens potetene (før eller etter) og bruk en gaffel til å mose potetene til potetmos. Ha i litt smeltet smør som er kaldt og tilsett krydder etter smak. Bland dette til det smaker greit og sånn at krydderet osv har fordelt seg utover hele potetmosen. Sett ovnen på 220 grader mens du tar frem en stekeplate med bakepapir. Legg de 4 skivene med bacon tett ved siden av hverandre. Legg potetmosen langs baconet som skal dekke ca litt under halvparten og legg til noen skiver med ost som skal helst være skjært i rektangel. Rull så sammen ved hjelp av plastfolien som skal kun brukes til å rulle sammen dette og ikke stekes sammen med. Så blir det som bildet nedenfor.Stekes i 20 min. La det avkjøles før du skjærer det i passe store biter. Som tilbehør brukte jeg salat og BBQ saus.Her har jeg lagt til en video som viser litt klarere hva jeg skrev i oppskriften og hvordan det gjøres.

Håper dette var til hjelp :)
♥C.S

Ny instagram

 • 19.07.2017 - 19:22

Ville egentlig bare informere om at jeg har fått en ny bruker på Instagram for noen måneder siden i tillegg til den gamle jeg enda bruker til alt og ingenting mens den nye brukeren går ut på alle bildene jeg redigerer med et program på mobilen. Har lagt ved noen få bilder under av bilder jeg har jobbet med :)


Hvis du finner disse bildene interessant så gjerne følg cs_photodreams på Instagram for det hadde betydd mye! Det er ikke så mange bilder som er laget enda, men jeg jobber med saken. Trenger bare litt inspirasjon :)
Takker på forhånd!

♥C.S

Endelig!

 • 17.07.2017 - 15:13Nå er Sesongen ENDELIG ute. Jeg har ventet siden april for det er egentlig da det bruker å komme! Så ble det utsettet til Juni og nå juli, men ble heldigvis ikke noe lengre ventetid. Det som er synd er at sesong 8 ikke blir før kanskje 2019 og det er alt for lenge til :( Denne sesongen har dessverre mindre episoder enn de andre sesongene og av tanke på hvor lenge vi ventet så skulle det vært flere.MEN denne sesongen tror jeg skal bli veldig spennende. Vinteren er her og krigen kommer. Begynnelsen på slutten er her! Jeg tror det blir en sesong som handler mye om The white walkers og muligens konflikten om "The iron throne" som fører til en del krig i tillegg mot The white walkers. Komisk at mine 3 favoritt karakterer i denne serien faktisk er på dette bildet. Jeg håper jo selvfølgelig på at Daenerys blir den som får tronen og det er både velfortjent og fordi hun så og si er den rettmessige arvingen.

Nå har jeg enda ikke sett første episoden, men skal se den ikveld tenkte jeg :)
Hvem håper dere vinner krigen om tronen?
♥C.S

Oppskrift for hjemmelaget indisk

 • 16.07.2017 - 15:59

I går laget jeg min hjemmelagde indiske oppskrift som er en oppskrift som er inspirert av flere typer oppskrifter som jeg vil si er en kombo mellom Butter chicken og Tikka masala. Så tenkte jeg at jeg skulle dele denne oppskriften med dere da og vil anbefale den på det sterkeste :)Marinade:
750 Gram Kyllingfilet
1 SS Ingefærkrydder
2 Båter hvitløk
1 SS Garam masala
1 ts Chili krydder
1 ts Sitronsaft
3-4 SS Naturell yoghurt
1/2 SS Malt koriander
1 SS Paprika krydder

Saus:
2 Laurbærblad
1 Kanelstang
2 Båter hvitløk
1 SS Ingefær
150 Gram smør
1 SS Sukker
1 ts Salt
1 SS Tomatpurè
1 Boks hakkede tomater
2 dl Kremfløte
2 SS Naturell yoghurt
1 SS Garam masala
1 SS Tandoori krydder
1/2 SS Chili krydder
1 ts Sitronsaft
1 SS kraft fra marinadeSteg 1: Kutt opp kyllingen i litt store terninger, men ikke for store. Etter dette er gjort tar du fram en bolle og blander sammen marinaden. Start med yoghurten også tilsetter du alt annet ettersom og blander det bare med en Spiseskje. Legg deretter kyllingen oppi bollen og bland. Så skal den stå kaldt og marinere seg i ca 1 time før steking. Når du skal steke kyllingen anbefaler jeg å bruke sånne tre grillspyd som du trer kyllingen på også bruker du en stekeplate eller en ildfast form som du legger spydene på.

Kyllingen stekes på 220 grader i ca 20 min i midten av ovnen.Steg 2: Mens kyllingen stekes (og muligens risen kokes) begynner du med sausen. Start med å legge litt smør i en stekepanne og stek Laurbærblad og Kanelstang i pannen på mellomvarm varme. Mens du gjør dette er det bare å begynne på selve sausen som krever at du tar fram en kasserolle.


Steg 3: Start me 150 gram smør som du smelter i kasserollen. Deretter legger du til ingefæren og hvitløken. Dette freses mens du begynner med å tilsette krydderet. Så er det bare å ta bort laurbærbladet og kanelstangen fra stekepanna og tilsette smøret fra pannen til kasserollen. Tilsett deretter sitronsaft og tomatpurè. Bland og deretter skal de hakkede tomatene legges oppi. Nå anbefales det å bruke en stavmikser for å fjerne alt ut av klumper og sånt i sausen, men hvis du ikke har det tilgjengelig er det bare å la være. Etter tomatene så tilsettes fløten og yoghurten. Mens dette koker tas kyllingen ut av ovnen. Den krafta som nå har lagt seg under kyllingen nå skal du tilsette i sausen. DA er det bare å legge kyllingen oppi sausen og rør om og om ønskelig tilsetter du fersk koriander i toppen :)

Og da var det ferdig! En god og indisk mat tilpasset for 2 porsjoner, eller 3 for de som ikke er like matvrak som meg :) Krydderet som brukes i maten her som f.eks chili kryddet, tandoorikrydderet og garam masala anbefales å skaffes på butikker som har utlanske matvarer. Det er for at man skal få den gode indiske smaken som ikke er "fake" på en måte.


Håper dette var til hjelp og at oppskriften prøves! Vil gjerne vite hvordan det smaker for dere. Spør om det er noe dere lurer på angående oppskriften :)

♥C.S

Sommer og sol!

 • 15.07.2017 - 18:17

Da var det endelig fint vær i Trondheim. Da jeg flyttet hit visste jeg ikke at det brukte å være kalde sommere her. Ifølge de som har bodd her lenge så har det først nå de siste årene blitt kaldt og dårlig vær. Det var regn og overskyet de siste dagene, men idag våknet man plutselig opp til en sånt vær som var unormalt for meg, men tydeligvis normalt for andre som er vant med været her.Så var jeg å leverte inn pcn min idag... Det er synd at en Pc som er bare et halvt år gammel bare slutter å funke, men det var tydeligvis en kjent Asus feil så da må er det vell ikke noe komplisert og ukjent feil iallefall, men innebærer at jeg må låne Samboeren sin Pc de neste dagene fremover. Har ikke lagt så mye planer ikveld da. Blir iallefall å lage indisk mat med min egen inspirerte oppskrift som jeg tenkte jeg skulle dele med dere i et annet innlegg som jeg anbefaler for de som er glad i Indisk mat :) Uten matlagingen er det snakk om å kanskje dra ut å fiske siden det først er blitt fint ute.

Hvordan er været utenfor Trondheim da? :)
♥C.S

Mermaid style and eye candy

 • 14.07.2017 - 17:42Etter jeg så disse på en video på facebook måtte jeg bare ha dem. Se hvordan de skinner og glinser! Ikke minst den søte havfrue finnen på tuppen av børstene :D Du kunne få disse i ulike farger, men jeg valgte å få dem i disse fargene. Var de ikke pene? Denne paletten kalles for "Eye candy" som er fra det kjente sminkemerket Viva la diva som jeg har litt sminke ifra :) Den er godt pigmentert og har en blanding av "naked" og "sparkly" farger som passer til hverdagsminke og til fest.

Kom gjerne med tips til gode paletter dere vet om så skal jeg sjekke dem ut :)
God helg til dere!
♥C.S


 

Hva det vil si å være Gudforelder

 • 13.07.2017 - 18:41

Dette er et tema jeg har vært nysgjerrig på lenge. Har aldri fått hørt så mye om hva det vil si å være Gudmor annet enn at man være med å veilede barnet til foreldrene og skal gi gaver ved bursdager osv. Har også fått hørt at de som blir Gudmor og Gudfar skal være de som tar varen på barnet hvis foreldrene dør. I tillegg har jeg fått hørt at det skal være maks 4 som blir valgt til å være Gudforelder. Noe av dette er faktisk ikke sant.


(Bilde tatt fra google)

Etter mye undersøkelser om hva Fadder er og hva Gudmor er så fikk jeg endelig vite forskjellen. I dags dato er Faddere de som bevitner dåpen og de som blir bedt om være med å gi barnet en kristelig opplæring. De fleste bruker Faddere til å delta i barnets liv og være med på å veilede og gi mye kjærlighet til barnet. Forskjellen altså på selve Gudforelder og Faddere er at de som bærer barnet i dåpen blir Gudforelder og Faddere er de som bevitner dåpen til barnet ved døpefonten blir Faddere. Det kan også holdes en privat avtale mellom Faddere og Foreldrene om at man overtar omsorgen av barnet hvis Foreldrene dør, men dette er noe som blir gjort om det er ønskelig. Man legger som regel i testamentet hvem man ønsker skal overta omsorgen, men det trenger nødvendigvis ikke å være Faddere eller Gudforelder. Selve Fadderansvaret dreier seg om barnets verdier og det å være der for barnet. Det er heller ingen grenser på hvor mange Faddere man kan ha, men i de fleste tilfeller er det ikke normalt å ha flere enn seks. Faddere kan bidra med å feire dåpsdagen som en litt annerledes bursdag. De kan også sende barnet bøker og musikk som inneholder kristent innhold, men de som ikke er kristen gjør altså ikke dette. De fleste velger som regel Faddere i familien eller nære venner man føler kam bety noe positivt for barnet og kommer til å være en del av oppveksten og vil barnets beste.


(Bildet er tatt fra google)

Jeg har jo i flere år tenkt på dette og hvordan jeg vil gjøre det når jeg får barn og det er ikke sånn at jeg ser for meg at det blir så mange flere år til så da er jo dette på en måte noe man begynner å tenke mer på siden det er viktig å vite hva alt dette egentlig innebærer for meg og mitt barn. For min del er det veldig viktig at de jeg velger som Faddere kommer til å være der for mitt barn og ikke bare stiller opp på kun bursdager. Jeg er ikke Fadder for noen enda da, men siden jeg tenker sånt om mitt barn så gjelder det også fra min side at det er sånn det skal være. Noen glemmer bort hva det vil si å være Fadder og Gudforelder og blir bare beæret når de blir spurt, men tenker ikke over hva slags ansvar man får med det. Kjenner dessverre til en del folk som er skuffet over valgene sine... Det er kjipt at noen opplever det sånn og angrer på valgene i ettertid. Derfor er det viktig å tenke over det man gjør og se for seg om den personen kommer til å være der med tiden eller ikke.


Visste dere alt dette?
♥​C.S

 

VG-lista

 • 12.07.2017 - 21:56I dag var VG lista i Trondheim (som sikkert noen av dere visste) og jeg som aldri har vært på noe sånt tidligere ville jo være med på det. På den plassen jeg kommer ifra så hadde vi vært flere som hadde tatt bilder lagt ut på insta med plakater om å få VG lista dit. Det gikk ikke helt som vi hadde håpet. Siden jeg har flyttet til Trondheim nå så ble jo dette enklere. Må si at været ikke var helt på topp da... Eller egentlig langt ifra. Det var flere ganger det pøsregnet og noen få ganger det var opphold. Så hadde de klart å tukle med skjermen og fått det til å se ut som vi hadde finere vær enn det vi hadde, rart. Klarte uheldigvis ikke å komme noe særlig frem i publikumet.Så fikk jeg hatt denne søte piken med meg da :) Vet vi ble filmet et par ganger, men aner ikke om vi havnet på tvn eller ikke. Ble en koselig dag da uansett om været skulle vært bedre. Kald sommer i Trondheim for å si det mildt. 

Det var iallefall min dag, hvordan var deres? :)

♥C.S

Serietips -The magicians

 • 12.07.2017 - 16:28
Tenkte jeg skulle dele et serietips til dere som er ute etter noe nytt og spennende! Det er en serie som heter for The magicians og det er en fantasifull og spennende serie som har en del action i seg og et snev av grøss. Jeg og samboeren fant denne serien på HBO en dag ut av de som var mest anbefalt osv. Det er ca 13 episoder hver sesong og så langt har det kommen 2 sesonger. Det går altså 1 år imellom hver gang (akkurat som game of thrones) Noe som er veldig kjipt siden det avsluttes alltid spennende...Serien handler altså om magikere som studerer på en skole (litt sånn harry potter) der ondskapen ikke slipper inn og de er skjult ifra andre mennesker og magikere som ikke har tilgang. Det er en plass all magien kommer ifra som heter Fillory som egentlig er en myte, men den myten blir ikke så lenge en myte lenger etter at de finner ut at det er virkelig. Der er det spesielle skapninger og plassen virker litt middelaldersk.Så er det selvfølgelig romantikk i serien og det burde det være i alle serier så lenge det ikke er for mye mener da jeg :)

Jeg vil ikke spoile så anbefaler heller at dere sjekker ut serien selv eller trailer i det minste! Legger ved en trailer her for dere.


Flere som har sett denne?
♥C.S

Derfor er syden bra for meg

 • 11.07.2017 - 19:30

Jeg er en person som elsker å reise og det handler mest å få oppleve ting for å føle at man virkelig lever og får minner for livet.I mitt tilfelle er det ikke bare derfor jeg reiser til syden lenger, men det er vell det de fleste tror.


Etter en god del år nå har jeg hatt mye plager i ledd og vært mye utmattet. Energien har ikke vært sånn den skal være og det har vært mye smerter (spesielt i bena). Etter et par turer til Syden merket jeg en veldig stor forandring i kroppen. Energien var tilbake og jeg var ikke like stiv i kroppen lenger og smertene begynte å lindre. Før jeg fant ut hva jeg slet med og hva slags diagnose jeg hadde så ga dette ingen mening, men jeg forsto jo at det var noe som ikke stemte om jeg liksom skulle vært "normal" i kroppen. Så fikk jeg diagnosen FM (fibromyalgi) i fjor og etter det så har ting gitt mye mer mening. Det er bevisst at de med FM får faktisk en bedre helse av å dra til et varmere klima. Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor og jeg vet at FM er blitt alt for lite forsket på og spesielt av Helsenorge så det er mye vi enda ikke vet som f.eks hvor smertene kommer ifra.Uheldigvis er det ikke sånn at man får behandingsreiser når man har den sykdommen. De med FM må oftest betale reisene selv og de som får penger fra NAV kan bli trekt i penger om de reiser til utlandet..

Jeg har et mål om å få reise til Syden minst 1 gang i året bare for å investere i min egen helse. Får man en sånn tur til å gi litt så kan det medføre gode resultater for de dagene du etterpå skal gå igjennom som da betyr hverdagen. Dette anbefales for alle som sliter med revmatiske plager.


♥C.S
 

Denne ansiktsmasken funker!

 • 11.07.2017 - 16:32

Hei dere, hvordan har deres dag vært sålangt? Jeg har iallefall hatt en del dårlige dager i det siste med at jeg føler meg konstant sliten. Har sovet dårlig i det siste og tror det kan være det som er årsaken. Husker dere den svarte masken som alltid ble reklamert for? Det er den jeg har på meg akkurat nå :) Jeg har lenge vært nysgjerrig på denne masken og siden jeg har så tørr hud iblant så tenkte jeg dette kunne være noe for meg. Denne masken skal altså ta bort død hud, hudormer og legge igjen en glatt og fin hud. Denne kjøpte jeg billig på Ebay da så den funker ikke på selve hudormene, men funker på død hud og glatthet. 

Slik funker den: Du legger det flytende på panne, nese(litt utover nesen også) og hake. Det dere har sett på nett og videoer om at man skal ta det på hele ansiktet er bare tull og ikke minst smertefullt! Det er ikke alltid denne masken er like enkel å få av uten at det kjennes som du river av en tapebit etter du har vært å tatt blodprøver liksom. Så det anbefales IKKE å ta det over hele ansiktet. Unngå helst der det er tynn hud. Man lar det sitte på 15-20 min også river man det av med å ta tak i kanten av masken siden masken blir så tørr at du kan kjenne at det er vanskelig å lage visse ansiktsutrykk som du ser på filmer haha.

Denne får du også kjøpt på lokale butikker som f.eks vita.
Hva slags opplevelser har dere som har prøvd denne hatt med denne masken? :)

♥​C.S

Jeg er tilbake

 • 10.07.2017 - 16:07

Da har det blitt en god stund siden jeg har blogget sist. Jeg mener det var i fjor vinter? Jeg trengte en pause og det gjorde meg godt. Blogging i lengden kan være veldig slitsomt så det anbefales en pause for de fleste. Det tar veldig mye av dagen din og det er tidspress om man vil være en vellykket blogger eller om man bare vil blogge et par ganger i uken så er det også greit, men det kommer helt an på hva målet ditt er.

Så her er hva som har skjedd i mellomtiden!


♥Ny boplass. Ja, i slutten av januar flyttet jeg til Trondheim og flyttet inn hos kjæresten. Jeg har lenge ønsket å få bodd her i denne vakre byen og nå fikk jeg endelig det uansett om det var flere som ikke noen gang kom til å tro at det kom til å skje haha. Måtte bare finne drømmegutten først :) Vil si jeg trives av tanke på selve byen og han jeg bor med, men jeg må innrømme at jeg føler det alltids er noe som mangler og det er jo selvfølgelig familie og mine nærmeste. Hadde de vært her hadde det antageligvis blitt perfekt.♥Ny hårfarge. Jeg har faktisk hatt flere hårfarger iløpet av den tiden mens jeg har bodd i Trondheim.Jeg ble brunette rett før jul og etter det har jeg vært rosalilla i håret rett før jeg farget det turkis. Har jo en frisør som søster som gjør alt dette mye enklere for meg heheh. Hun er som regel den som hjelper meg hver gang jeg vil gjøre noe nytt med håret, men denne gangen la jeg farge selv i håret og ble ganske fornøyd egentlig :)


♥Babyshower. Første babyshowern jeg har vært med på og har deltatt så mye på. En av mine nærmeste venninner skal nemlig få baby i år og det skal bli en jente! Jeg kunne ikke vært mer glad på hennes vegne. Uansett om hun bor en god del mil unna meg nå så skal jeg få vært der så mye jeg får til og bli en del av hennes baby's liv også♥ Kanskje det blir min tur snart? Hehe, tankene er der iallefall :)

Utenom alt dette er det ikke så mye som har forandret seg egentlig. Helsa har bare blitt verre og verre og nå er jeg på ny utredning igjen for å finne ut mer av hva som foresaker plagene mine. Det er også en del jeg ikke velger å skrive her angående noe som har skjedd i det siste, men de fleste vet om det allerede ut av de som trenger å vite det så det er ikke noe jeg velger å dele offentlig. Forhåpentligvis får jeg til å blogge mer fremover så lenge tiden og motivasjonen er der.

♥​C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits