I morgen reiser jeg

 • 31.08.2016 - 19:30

Da er det ikke lenge til jeg reiser. Jeg reiser sammen med min søster til Lillehammer i morgen. Vi skal i konfirmasjon til broren vår. Sist gang jeg var i Lillehammer utenom da jeg reiste kun igjennom var vell i fjor sommer. Jeg synes det er en av de fineste byene i Norge. For dere som enda ikke har vært der så burde dere jammen ta dere en tur :) Føler det er som en mini versjon av Trondheim eller noe. De har en veldig fin park og gågate som gjør byen så fin. 


Et lite bilde fra hvordan parken ser ut
Rart å tenke på at dette er offisielt den siste sommerdagen. Nå er det straks høst! Huff, jeg gruer meg allerede til vinteren, men gleder meg til jul!

Enn dere?
♥C.S

Frokost burrito

 • 31.08.2016 - 17:49

Jeg hadde lyst på noe i går kveld som både var godt og mettende så jeg lagde noe jeg aldri tidligere har prøvd. Denne passer vell bedre til frokost, men kan også funke til kvelds eller som et mellommåltid.

Du trenger:
3 Egg
1 - 2 dl melk
6 mini pølser
3 skiver bacon
1 fullkornslefse
Persille krydder
Salt
Pepper
Smør til steking
Slik gjør du: Kutt opp bacon i biter og stek med mini pølsene. Skjær opp pølsene i biter og legg til siden. Lag en eggerøre av egg, melk, persille og tilsett salt og pepper. Hiv pølsene og bacon bitene sammen med eggerøren før den blir fast. Den skal helst være litt våt. Så er det bare å varme opp lefsen i mikro og legg fyllet i lefsen og spis :D

Anbefales! 
♥C.S

Disse tingene får meg motivert som blogger

 • 30.08.2016 - 21:30

Det å være blogger er ikke alltid like enkelt. Det er det å finne noe å skrive om hele tiden og holde det rimelig oppdatert så folk ikke slutter å lese. Det å beholde leserne sine og ikke minst beholde gleden som blogger. Jeg regner med mange av dere kjenner dere igjen i det jeg skriver. Jeg har hatt flere oppturer og nedturer som blogger, men til syvende og sist er det disse tingene som motiverer meg som blogger. 

Leserne: Det å se at folk i det hele tatt interesser seg i det jeg skriver er det som holder meg gående. Jeg blir så glad når jeg ikke forventer noe som helst og bare skriver utifra det jeg har opplevd eller mener og ser hvor stor interesse det faktisk får er virkelig rørende. Det er like koselig hver gang :)

Bloggerne: De jeg følger som legger ut interessante innlegg. Dere får meg ofte inspirert og dere hjelper meg med å bli en bedre blogger! Jeg har fått hørt det gjennom den siste tiden hvor fin blogg jeg har og at jeg er en flink blogger. Flinkere vil jeg bli siden det å skrive er det som er livet mitt. En dag håper jeg jo på det å skrive skal bli en stor del av min karriere. 

Kommentarene: Til dere som kommenterer. Det er kjempekoselig å få kommentarer fra dere. Jeg setter virkelig pris på det hver eneste gang :) Dere fortjener å få like mange kommentarer tilbake fra både meg og andre. Ikke noe tvil om!
Jeg setter pris på dere alle! 
♥C.S

Kilroy og Quiz

 • 30.08.2016 - 20:25

Hei dere. Først må jeg si at jeg har hatt en merkelig dag med magen. Jeg spiste frokost og etter 3 timer var jeg sulten igjen så jeg lagde meg middag også gikk det litt over 1 time og da var jeg sulten igjen. En ting er å ha høy forbrenning (Noe jeg ikke har hatt på en stund) men en annen ting er å bli sulten nesten rett etter man har spist seg mett. Det må jo være magen som lurer meg sant?Så var Kilroy innom byen vår da idag. Som de fleste sikkert vet så er Kilroy et kjent reisebyrå i Norge og har hatt opp til flere konkurranser der man kan vinne ulike reiser. Noe som også skjedde idag faktisk . De ville holde et foredrag der de skulle prate om hvem de er og hvordan det er å reise til ulike land osv. Det meste de pratet om visste jeg allerede fra før så jeg brydde meg mest om quizen de hadde der man kunne vinne et reisegavekort på 2500 kr. Ikke så mye penger, men det er jo litt. Vi fikk til og med lov til å bruke google, så sjansen for at jeg vinner ligger nok der, men med min flaks skjer det sikkert ikke haha.

Hadde også vaskedag idag, så er godt med litt ren leilighet nå :)

Hvordan var deres dag?
♥C.S

Selfies sa du?

 • 29.08.2016 - 18:35

Jeg føler jeg har lagt litt lite selfies på bloggen og iallefall i det siste. Det har vært noen få gamle bilder i de siste innleggene der jeg har lagt ut selfie så derfor tenkte jeg å legge ut noen ifra idag. Det som er så komisk med å ta selfies er at når man først begynner så står man der en stund haha. Merket det?
Det som er litt morsomt er at bildene er heller ikke redigerte. Kun såvidt det ene bilde. Er så fint når bilder ikke trenger å redigeres for å se bra ut :) Er uansett ikke lenge til jeg skal farge håret så da blir det en del selfie spam mens man nå har grått hår hehe.

Nå er det da mandag igjen da og det betyr at hverdagen er tilbake. Uheldigvis for meg som er arbeidsledig for tiden er det ikke så mye forskjell fra andre typer dager. Utenom at i helgene er jeg mer med folk og fester noen ganger. I helgen var verket festivalen da som jeg nevnte tidligere. Var kjempe kos, men fikk ikke noe bilder av det dessverre... Anyways så har jeg vært lite i aktivitet i det siste og derfor vurderer å ha få tilbake trenings rutine. 


Dette er noe jeg holdt på med en stund tilbake. Det var både morsomt og slitsomt! Jeg trener allerede styrke, men får ikke så mye kondisjon av det så da tror jeg dette kan være noe :) Skulle fått flere sånne. Noen som har prøvd?

Hvordan var deres helg forresten?
♥C.S

Grand aquarium

 • 26.08.2016 - 17:56

Jeg tenkte jeg skulle dele noen flere bilder fra turen i Egypt. Det var en dag vi var på en plass som heter Grand Aquarium som lå et stykke unna hotellet. Der hadde de både sjødyr og landdyr. Det kuleste vil jeg si var den tunnelen under vannet der fiskene svømte over oss. Denne var veldig fascinerende. Det er et skjelett fra en slags type dinosaur som levde i vann før i tiden. En slags hval som spiste andre hvaler. Veldig ekkel type. Den hadde en lang hale..

Hadde tatt flere bilder, men de ble så uklare. Dette var de beste bildene jeg tok. 
♥C.S

Opprigging av verket festivalen

 • 25.08.2016 - 22:03

Idag var jeg på opprigginga av verket sammen med mitt kjære søskenbarn. Jobben besto av 4 timer der vi skulle hjelpe til å gjøre klar til festivalen som skal være i helgen. Fikk slå med hammer og greier. Noe av det var faktisk morsomt. Så nå er det nesten helt klart til imorgen :)

Da er det bare lørdagskiftet igjen på oss. Der vi skal stå i baren på morgenen og servere snørrunger. Haha neida. Men blir nok en god del unger der siden det er arrangement for de unge. Så blir det bare å dra rett hjem og sminke seg og begynne å feste :) Håper det blir verdt det i år!

Hvordan var din dag?
♥C.S

Serier som returnerer i høst

 • 25.08.2016 - 14:59

Høsten er nesten her og det betyr mer serie er på vei! Jeg som elsker serier blir jo helt i 100 når jeg ser hva som venter meg snart. Dette er da seriene jeg følger som returnerer med en ny sesong fra september og oktober. De fleste returnerer i oktober. The vampire diaries får nå sin siste sesong. Det har blitt bekreftet at Nina dobrev (Elena) Skal returnere noen episoder i sesong 8. Noe som skulle egentlig bare mangle siden hun er hovedpersonen som bare droppet ut etter 6 sesonger, men gjør det kanskje opp for seg i sesong 8. 

Flere som følger med disse som gleder seg? For det gjør jeg!
C.S

Grove pannekaker

 • 24.08.2016 - 17:23

Jeg fikk lyst å prøve å lage pannekaker fra bunnen av siden det er lenge siden jeg har laget en pannekake som ikke kom rett fra en pose.

Du trenger:
3 SS smør
5 dl tine lettmelk
3 egg
1 dl hvetemel
2 dl sammalt hvete fin
1/2 ts salt
Slikt gjør du:
Smelt smør i en kasserolle eller gryte. Tilsett melk og visp inn egg. Visp til egge har blandet seg inn i melken. Ta fram en bolle der du tømmer oppi alt det tørre og deretter tilsett melkeblandingen fra kasserollen og visp til det blir en glatt røre. Så lar du røren svelle i 20 min og da er det bare å steke pannekakene og ha på tilbehør som du ønsker.

Oppskriften er tatt ifra Tine, men jeg erstattet sammalt hvete grov med fin så det velger du selv.
Bon apetitt :)
♥C.S

Gleden av å få et nytt bankkort ødelagt av denne nyheten

 • 23.08.2016 - 17:59

Nå har jeg gått snart 3 uker uten bankkort og det har vært et utrolig slitsomt. I dag visste jeg at det skulle være slutt på det og ting skulle begynne å gå tilbake til det normale med å åpne brevet som inneholdt mitt nye bankkort. Det første jeg tenkte når jeg så det nye kortet var "Åh, de har faktisk endret farge og form". Men så tittet jeg på baksiden og jeg følte meg plutselig super stresset..Det var ikke noe bilde der. Heller ikke noe fødselsnummer. Jeg kjente bare pusten begynte å øke og det første jeg gjorde var å ringe kundeservicen til banken. Jeg spurte om det var blitt noe forandring på kortet og hvorfor jeg ikke hadde fått noe bilde eller fødselsnummer der. Svaret jeg fikk tilbake var " Nei, det har vi sluttet med. Fra nå av må du vise pass når du skal vise legitimasjon" Så sa jeg " Det hørtes utrolig slitsomt ut! Får man ikke et eget legitimasjonskort da sånn at man slipper å ha med seg pass overalt?" Så fikk jeg tilbake" Nei, det har jeg iallefall ikke hørt noe om".

Altså, jeg har hørt rykter om at personkort ikke er nok legitimasjon og derfor har det blitt snakk om å få et eget legitimasjonskort, men det kan virkelig ikke bli sånn at man skal gå med pass overalt man går nå? F.eks hvis man skal ut på byen eller handle noe med resept. Et pass tar for det første en del plass så man kan ikke ha det i pengeboken og for det andre så koster der ikke lite for et pass heller så hva skjer hvis man mister det? Jeg synes ikke det er noe man skal gå rundt på seg 24/7 iallefall. Stakkars de som skal handle seg røyk og snus hver gang. Huff...Det må altså bli en annen ordning på dette altså. Alt jeg tenker på nå er at jeg hater at den minibanken i Egypt spiste bankkortet mitt.

Så til dere som enda har et vanlig Visa personkort. Hold godt på det! Så slipper dere kanskje å få det samme type kortet som jeg har fått nå... Jeg gleder meg ikke til å vise pass hver gang fremover.


Hva tenker dere om dette?

♥C.S

Lat mandag

 • 22.08.2016 - 19:10I dag har det vært en veldig slapp dag. Føler kun for å være i ro og se serie. Lagde meg en enkel middag. Minipizza som er ingenting feil med og er kjempegodt :) Oppskriften ligger ute på bloggen for de som enda ikke har fått det med seg. Helgen har for det meste bestått av spillekveld med gode folk og sofakos. 

Hvordan har deres helg vært?
♥C.S

Kyllingfilet snurret i bacon med spagetti i ostesaus

 • 19.08.2016 - 21:07

Da har jeg testet ut en ny oppskrift igjen! Kyllingfilet med mozzarella og pesto på innsiden og bacon på utsiden :) Spagetti i ostesaus som tilbehør med gulrøtter og squash. 

Dette trenger du: (Dette gjelder for 1 porson)
I stk kyllingfilet
1/2 squash
1 gulrot
1 pose mozzarella
1 glass pesto
3-4 skiver bacon
Salt
Pepper

Ostesaus:
4 SS hvetemel
2 SS smør
6 dl melk
2 dl revet ost
Salt

Pepper
Hvitløkkrydder
Slik gjør du:
Skrell gulroten og squash og skjær opp i tynne skiver. Bruk en stor kniv til å skjære opp kyllingen i midten. Du skal ikke skjære opp kyllingen hele veien. Når du har gjort dette skal du legge inn mozzarella og pesto inni kyllingen. Kyllingen skal altså ikke skjæres i biter. Deretter Krydder kyllingen med salt og pepper. Etter du ha gjort dette legger du 3-4 skiver bacon rett ved siden av hverandre og rull inn kyllingen. Legg kyllingen på et bakepapir på en langpanne og stek i midten av ovnen i 30 min på 200 grader. 

Mens kyllingen stekes i ovnen lager du ostesausen. Smelt smøret i en kasserolle. Visp sammen hvetemel og spe melken litt etter litt mens du rører i sausen. La sausen koke 5 min før du tilsetter osten. Rør sammen og tilsett salt, pepper og hvitløkkrydder. Kok opp spagetti mens du lager sausen og legg oppi grønnsakene rundt slutten av koketiden. 

Når kyllingen er ferdig er det bare å dele den opp i biter og bland sausen med spagettien.
Oppskriften er inspirert av mums, matprat og meg selv.

Bon apetitt :)
♥C.S

 

Verket 2016

 • 18.08.2016 - 23:29

I år har jeg meldt meg som frivillig på verket. Helgeland sin største festival som arrangeres rett her ved jeg bor hvert eneste år. Jeg var egentlig usikker på om jeg skulle melde meg som frivillig, men av å gjøre dette får jeg et gratis dagspass og i tillegg oppleve festivalen på innsiden mens jeg jobber. Det er en opplevelse i seg selv og det har som regel vært mye trivsel rundt dette. Flere 100 som bidrar hvert eneste år for å holde denne festivalen og tradisjonen oppgående. Det er faktisk veldig fascinerende. Fikk da denne genseren på møtet i dag. Som frivillig skal jeg være med på opprigging og stå i baren på underverket (arrangement for de unge) der jeg blir å servere snacks og brus osv. I tillegg har jeg fått mitt kjære søskenbarn med på å jobbe sammen med meg på festivalen så håper det blir kos :)

Noen av dere som har hørt om denne festivalen? 
♥C.S

 

Det å være realist

 • 18.08.2016 - 15:04

Har du noen ganger tenkt over om du er en optimistisk eller pessimistisk person? Hva med realistisk? Det sies at en optimist ser en mulighet i hvert problem mens en pessimist ser et problem i hver mulighet. Noen ganger så er det kanskje ikke noen av delene. Jeg ser på meg selv som en realist. (Noe som ofte kan bli missforstått.) Det er i enkelte tilfeller folk ser på dette som pessimistisk og det er kanskje fordi det er en halv sannhet i det at det er en negativ tankegang. Jeg liker å ta avgjørelser basert på logikk og informasjon og det kan ofte innebære tanker som virker negativt, men er på grunn av logikken bak det. 

La oss si at man har planlagt en tur og ser på værmeldingen at det er meldt stygt vær. Da har du jo selvfølgelig optimistene som sikkert finner en løsning med å gjøre det beste ut av det og pessimistene som ser bare problemer på grunn av værmeldingen og gir opp. Så har du realistene da som da ser realiteten med at det er meldt stygt vær, men vet at værmeldingen ikke alltid stemmer og håper på det beste, men forventer også at det kan bli som det er meldt og dermed finner på en annen løsning eller utsetter planene.

Det sies at en realist har evnen til å se ting fra ulike vinkler. Det å forstå verdenen på en helt annen måte. Der du kan se gjennom øyene til en optimist men også til en pessimist. Realister ser verken på glasset som halvfullt eller halvtomt. De aksepterer situasjonen som den er og håndterer dermed konsekvensene. Du kan også se på det som en mellomting ut ifra optimistisk og pessimistisk.


Hva slags person er du?
♥C.S

Avocado Carbonara

 • 17.08.2016 - 23:46

Idag var jeg hos min mami og laget henne middag. Fant en ny oppskrift jeg ville prøve så da prøvde jeg meg på det :) 

Du trenger:
1 båt hvitløk
1 avocado
1  liten pose parmesan
3 skiver bacon
1/2 kopp fløte
1 eggeplomme
1 halv pakke Spagetti
1/2 løk
1 sitron
400 gram kjøttdeig
1 blender
Salt og Pepper

Slik gjør du:
Putt hvitløken, avocadoen, eggeplommen oppi en blender og bland, Tilsett så fløten og sitronsafta. Mens dette gjøres steker du baconet og kok spagettien.Etter baconet er stekt puttes det til side mens du steker kjøttdeigen og løken. Kryddere kjøttdeigen med salt og pepper og tilsett baconet. Tøm ut vannet fra spagettien når den er ferdig kokt og tilsett den såkalte avocado sausen og bland. Så er det bare å tilsette kjøttet og baconet og tøm over posen med parmesan og bland igjen. Oppskriften er inspirert av tasty :)
Kjempe nam!

Bon appétit!
♥C.S

Todays makeup

 • 17.08.2016 - 15:01

Følte for å ha matchende øyenskygge til antrekket idag. Ble ikke 100% fornøyd med sminken, men syns den ikke ble dårlig heller :)Hvordan er deres sminke idag? 
♥C.S

 

Burde jeg lese din blogg?

 • 16.08.2016 - 21:39

Jeg er faktisk på utkikk etter flere blogger å lese. I tillegg til dette blir jeg mer motivert til å lese blogger til bloggere som leser min så du kan vell kalle dette en win-win situasjon der vi begge får noe ut av det så hvis dere nå leser dette og vil jeg skal ta en titt på bloggen deres kan det hende dere får en ny følger ganske snart! Så håper jeg på å få følgere tilbake, men det er ikke en selvfølge. Det er så klart opp til dere selv :)

Legg gjerne igjen en kommentar og link til bloggen deres ^^
♥C.S

Back from Egypt

 • 16.08.2016 - 16:07

Hei lesere. Nå har jeg ikke akkurat fått blogget siden jeg var i Egypt så det ble en stund imellom og det har ikke akkurat vært meningen. Jeg var i Trondheim noen dager etter jeg kom frem til Norge igjen og da jeg kom hjem har jeg kun brukt tid på å slappe av siden jeg har vært syk de siste ukene. Jeg ble matforgiftet i Egypt og det har ikke begynt å gi seg før nå og i tillegg ble jeg forkjølet den siste dagen i Egypt så det har ikke vært så morsomt den siste uka. 

Tenkte jeg skulle dele noen bilder av oss mens vi var i Egypt og tok selfies på hotellrommet :)
Det har vært en opplevelse å få opplevd Egypt med 2 av mine nærmeste venninner. Vi har hatt noen nedturer, men når jeg skal tenke tilbake på denne turen så vil jeg bare huske alt det gode og glemme det vonde. Det er viktig å beholde minner og spesielt de gode minnene. Takker for turen snuppene mine♥ Håper det blir flere i fremtiden.Flere bilder fra turen vil komme etterhvert.
♥C.S

Båttur

 • 05.08.2016 - 00:31

Da ble det visst tid til enda et innlegg her i Egypt. I går var vi på båttur der vi fikk dykke med svømmeføtter og snorke, sitte på sofabåt og bade med både sklie og greier. I tillegg fikk vi lunsj og solet oss :)


Gjett om vi fikk skille! Solen i Egypt er ikke som andre plasser altså. 

Mer bilder og sånt fra båtturen kommer senere :)
♥C.S

 

Da var man i Egypt!

 • 02.08.2016 - 22:40

Da fikk jeg endelig blogget litt! Ankom da Egypt tidlig i går. Ble ikke noe søvn på turen så og si. Vi reiste i 15 timer med bil og ventet på flyplassen i 5 timer før vi tok flyet som også var i 5 timer og det ble en halvtime søvn på flyet og litt i bilen.  Da vi kom frem ble det rett til rommet og så frokost. Jeg og Annette tok da en drink imellomtiden mens Ida sovet på rommet i 1 times tid før hun vart med oss i badinga. Allerede frem til nå hadde bi blitt tvunget med til både trening og dansing i vannet haha. Hotellet var kjempefint da!


I dag badet vi i det røde hav. Det er ikke mulighet å bade rett ved stranda så vi måtte gå et stygge på en lang brygge og der gikk det ned en trapp som man kunne gå ned for å bade i havet. Det er slikt at det området vi badet på er helt krystallklart vann og rundt det er det helt mørkt og mye steiner og veldig grunt. Det føltes ut som vi badet i basseng siden vannet var varmt og vannet var helt blått. 

I morgen blir det båttur med både bading med snorkel og muligens sofabåt som jeg håper virkelig blir noe av! Har alltids lyst til sånn type vannsport :) Og ja forresten... Vi syngte karaoke på scenen i går foran mange folk. Alle oss hadde sceneskrekk og siden vi ikke visste til sangen ordentlig ble det ikke helt som vi håpet. Well Well.

Det har vært full rulle disse 3 dagene så det forklarer lite blogging. Satser på flere innlegg igjennom uken :)
♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits