1 år med beste

  • 25.08.2017 - 14:32


Det har nå gått 1 år siden jeg ble sammen med denne fantastiske mannen. I løpet av dette året har vi gått igjennom mye sammen på både godt og vondt. Vi har opplevd tider mange andre par kanskje ikke går igjennom så tidlig sammen og vi har støttet hverandre hele denne tiden. Det startet med et avstandsforhold som utviklet seg til et samboerskap. Vi hadde vell et avstandsforhold i et halvt år ca før jeg flyttet nedover til han. En del spør oss om hvordan vi fant hverandre siden vi er fra 2 forskjellige plasser og det morsomme er at vi fant hverandre på Tinder ut av alle ting. En tilfeldighet som jeg ser på som skjebnen i grunn. Han var på jobbtur oppe hvor jeg bodde og vi ble enige om å møtes etter noen dager med prat over tinder og melding. Ting skjedde fort mellom oss samtidig som vi brukte god tid på å bli sammen. Jeg ville ikke forhaste meg med å hoppe i noe nytt etter mitt forrige langvarig forhold, men følelsene mine for denne gutten ble bare sterkere som tiden gikk. Gikk ikke så lang tid før jeg fant ut jeg elsket han. Jeg vet at nyforelskelse bruker å vare et halvt år ca for de fleste, men til meg denne gangen har det kommet og gått hele tiden og det er sånn jeg føler det skal være.Every day you make me feel warm inside.
It's enough for me just to see your smile.
My love for you is big and true.
You can see it in the looks I give you.

I like the person I am with you beside me.
Being close to you is everything I want to be.
I can't see myself without you in my life.
I look forward to the day I become your wife

♥ Christina StenersenJeg er så glad for at jeg fant deg og at du ble sugd inn så fort i livet mitt. Når jeg til og med hadde mistet troen på avstandsforhold fikk vi det likevel til å funke og kommet dit vi er i dag. Jeg fikk meg en gutt fra min favorittby i Norge og jeg angrer ikke på et sekund. Jeg har troen på oss og jeg kommer til å gi oss opp på noen som helst måte. Du er min og jeg er din så lenge du vil ha meg. Gratulerer til oss, elsker deg kjære♥


♥​C.S

1 week roadtrip

  • 21.08.2017 - 16:08

Hei dere. Nå er det ca 1 uke siden jeg reiste sørover på biltur med kjæresten. Må si det er godt å være hjemme igjen etter en så lang tur med mye kjøring og lite hvile. Vi startet turen med å reise ned til Lillehammer for å besøke faren min i et par dager. Var godt å se byen igjen siden den er så fin om sommeren og det er som regel alltids god stemning der. Senere kjørte vi nedover til Rjukan for å besøke tanta og onkelen til typen. Mener jeg aldri har vært der før og må si det var en liten by, men koselig uansett om vi nesten ikke så noe til folk hehe. Reiste da en dagstur til deres hytte og var der i noen timer før vi reiste tilbake til Rjukan for å grille. Dagen etter reiste vi til Oslo og lå over til søskenbarnet til typen. Kjøpte oss 2 billetter med dagspass til den store festivalen Findings i Norge som vi gledet oss til. Søsteren min skulle på samme festival så møtte også hun. Artistene var veldig bra og stemningen på topp, men vi kjente at etter noen timer så ble det bare for mye. Det var stappa fullt på hele området og det ble mye tårer, mennesker som ble skadd, personer som rett og slett ikke klarte å oppføre seg med å kaste alkohol på folk osv. Når det vart så ille fikk jeg rett og slett klaus og ville holde meg på tribunen. Du fikk med deg så og si like mye derifra. Artistene som vi fikk med oss var Galantis, Julie Bergan, Alan walker, Tiesto også var det 1 til, men husker ikke navnet.


[Lillehammer]


[Rjukan]


[Oslo]


[Tusenfryd]

Dagen etter festivalen tok vi oss en liten tur til et annet søskenbarn av typen og var der noen timer før vi tok oss turen til Tusenfryd. Det var faktisk lite kø av tanke på at det bruker å være mer så ble litt sjokkert egentlig, men siden jeg blir fort sliten og er utålmodig i tillegg passet det meg ypperlig :) Var bare på Tusenfryd i noen få timer før vi bestemte oss for å begynne å reise hjemover. Vi stoppet da innom hytta til Faren min som han nettopp har fått seg da som var på turen hjemover ved Rena så lå vi over der 1 natt før vi reiste videre hjemover dagen etterpå. Jeg tror tilsammen har vi reist over 20 timer med bil og det føles mye. Tror det blir en stund til neste gang vi velger en så lang biltur iallefall. Fikk ikke skrevet så mye detaljert, men skulle jeg gjort det hadde dette blitt et veldig langt innlegg så tror jeg stopper her :)

Da vet dere iallefall hvorfor jeg har blogget veldig lite i det siste. Blir nok bedre tid på å blogge på nå!
♥C.S

Hvilke hårfarge?

  • 08.08.2017 - 18:27

Som de fleste vet så er jeg en person som trenger å forandre meg hele tiden. Fornye meg selv som jeg liker å kalle det. Det er nesten som en forbannelse siden det er noe som tar tid, sluker penger og ikke minst skader håret utrolig mye i lengden. Jeg har gått igjennom mange forskjellige hårfarger siden jeg var rundt 13 og tror jeg har hatt over 20 hårfarger tilsammen. Jeg tror rekorden min ligger på ca 7-8 måneder som jeg kan huske at jeg ikke har endret hårfarge på. Jeg har faktisk fått hørt at jeg er kjent for å farge håret hele tiden og det er litt morsomt å høre. Jeg ser for meg at jeg blir lei igjen om ikke så alt for lenge så jeg hadde et spørsmål til dere. Hvilke hårfarge synes dere jeg kler best? Disse hårfargene på bildene er de fargene jeg har vært mest fornøyd med så jeg har litt lyst å høre deres mening om fargene så jeg kan ha de meningene under vurdering :) Har nominert bildene så det er bare å skrive ned tallet til bildet. Setter veldig pris på å høre meningene.

1.    2.

   


      3.

                                  


   4.

    


        5.
 
              


              6.            
      


7.

             

Den siste fargen er den fargen jeg har nå.
♥C.S

Dagens trim

  • 05.08.2017 - 18:08

Hei dere. Må si det ble en veldig fin dag idag til å gå tur på. Hadde tanken helt siden fra i går om å gå tur idag og heldigvis ble det ikke styggvær. Samboeren tok meg med til Lianvatnet idag som han har snakket om å gjøre lenge nå, men har aldri tatt oss tid til det :) Skjønte meg godt hvorfor han likte plassen så godt. Var fin plass til å gå tur på, bade på, grille på og mer. Var heller ikke mye insekter der og jeg som som har fobi mot insekter synes det er viktig med plasser som ikke har det. Tok ca 20-25 min å gå avhengig av hastigheten.
Så stoppet vi innom 7 eleven på turen hjem for å ta en frossen yoghurt siden den kiosken der er kjent for å ha den beste isen. Jeg som ikke er noe særlig fan av frossen yoghurt engang synes denne var spiselig. Den kunne hatt litt mer smak, men siden strøsselet og alt det andre man kunne tilsette lagde mer smak på isen gikk det greit. Denne istypen er jo den sunneste isen sies det så det er vell bra for de som elsker is. 

Nå skal jeg ut å hjelpe samboeren med å rake i hagen så det ikke blir så mye arbeid på han hehe. Så blir det nok avslapning resten av kvelden :) Hva er deres planer ikveld?
♥C.S

Godt å være med mine igjen

  • 03.08.2017 - 19:39

Hei igjen, begynner å bli noen dager siden jeg blogget nå. Tanken var å blogge mens jeg var i Mo i Rana i noen dager, men hadde dårlig med tid og i tillegg hadde jeg ikke nett når jeg først hadde mulighet. Da jeg først kom hjem nå til Trondheim har nettet klikket så er først nå jeg har fått tid og mulighet til å blogge. Må si det var utrolig godt å være med mine nærmeste igjen. Fikk vært sammen med venner og familie og hadde jeg hatt mer tid hadde det nok blitt litt flere. Har da vært ute å spist, hatt et par filmkvelder, vært på besøk, hatt besøk og vært på fest. 


Her er et par bilder jeg tok meg tid til å ta mens jeg var der oppe


Føler jeg fikk iallefall gjort en del på de få dagene jeg hadde der oppe og neste gang blir vell ikke før september og da er planen å få møtt litt mer familie. Blir iallefall litt mer blogging framover så blir ikke like dødt som det har vært i de siste dagene :)

Sååå har jeg fått nytt design om dere ikke har merket det! Gjerne si deres mening om det iforhold til før.


♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits