Min magiske gjerning for idag

 • 30.09.2016 - 17:55

Tenkte jeg skulle fullføre den magiske utfordringen som da er å gjøre eller fortelle om noe magisk jeg har gjort for noen idag. Siden jeg ikke er så flink på å gjøre gode gjerninger utenfor hjemmet så tenkte jeg å kunne prøve på noe av det samme andre bloggere har gjort. Det å komme med blogg anbefalinger som jeg hadde tenkt å gjøre snart uansett så da blir det 2 fluer i en smekk :)

1. Hva er magisk med høsten?
2.Hva er magisk med deg?3.
3.Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå



Lisa Rorvik: Jeg har fulgt henne en stund nå. Hun blogger mye om sitt hverdagslige liv med sykdommen anoreksia der hun kjemper om å bli bedre for hver dag som går og skriver mye om sine egne erfaringer som andre med spiseforstyrrelser kan relatere til. Hun legger også ut gode og sunne oppskrifter som jeg vurderer å få prøve ut snart :) Hun er en kjempefin og tøff jente som setter pris på alle sine lesere og er god med dem. Du finner bloggen hennes direkte ved å trykke HER


Henriette Celin: Hun er det ikke så veldig lenge siden jeg begynte å følge. Hun blogger mye om hverdagen, antrekk, fotografering, oppskrifter, produkter osv. Jeg synes hun har en veldig variert type blogg akkurat som jeg har og det liker jeg :) Hun gir meg stadig gode kommentarer og det setter jeg megapris på! Hun er så søt :D Hvis du vil ta en titt igjennom hennes blogg kan du det ved å trykke HER

Processed with VSCOcam with f2 preset
Rebecca Holder: Hun har jeg nylig begynt å følge. Hun blogger en del om sin hverdag og deler sine antrekk. Hun kommer også med gode tips om produkter som i tillegg er innenfor økonomien for de som ikke vil bruke flere 100-1000 på gode produkter. Hun legger også igjen fine kommentarer hos meg og det er alltids kos :) Synes hun er veldig pen og ikke minst fotogen! Du kan ta en titt selv, med å trykke HER


Lene Kristin Mellingen: Hun har jeg fulgt en god stund nå. Hun blogger om det meste som sin hverdag, oppskrifter, konkurranser, utfordringer, tips og slikt. Jeg føler vi har en del til felles og jeg storkoser meg når jeg leser innleggene hennes. Hun legger alltids igjen fine kommentarer og jeg ser på hun som en bloggvenninne :) Du finner bloggen hennes HER




Håper dette var en god nok magisk gjerning for dere for da er jeg ferdig med utfordringen . Synes slike utfordringer er litt kos så skal se om jeg finner noe mer som jeg kan prøve ut :) Nå skal jeg tørke litt støv og begynne med middag snart også blir det besøk senere. 

Håper dere får en fin kveld videre!
♥C.S

Taco torsdag

 • 30.09.2016 - 11:15

God morgen dere. I går var jeg på tacokveld til min kjære tante og fremtidige onkel. Kjente det var godt å møte de igjen siden det er lenge siden sist. Fikk koset med dyrene og pratet drit. Bokstavelig talt pratet de om drit under middagen.Jeg og søsteren min var nær på å miste matlysten kan du si haha.



Da er jeg på tur til PPT for å få en liten utredning iforhold til skolevansker og slikt så er spent på hva de finner ut. Tok meg over 1 år før jeg kom inn siden voksne blir prioritert sist. Ifølge PPT fikk jeg aldri fullført utredningen, noe som er veldig merkelig. Så dagen blir å gå på det og litt mer husarbeid og forhåpentligvis mer blogging? Skal møte kompisen jeg ikke fikk møtt i går også kommer søsteren på kvelden så blir en full dag :)

Hva skal dere i dag? 
♥C.S 

Det mest magiske som har hendt i år

 • 29.09.2016 - 17:38

Da fortsetter jeg med den magiske utfordringen!

1. Hva er magisk med høsten?
2.Hva er magisk med deg?3.
3.Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå


Processed with VSCO with c1 preset

Det mest magiske som har hendt meg i år er vell egentlig flere ting. For det første så er dette første gangen jeg faktisk bor uten familie eller kjæreste. Så økonomisk sett måtte jeg hjelpe meg selv uansett om jeg endte opp som samboer med en av mine bestevenninner og det tyder jo på selvstendighet så det er en stor sak for meg iallefall. For det andre så var jeg i Egypt i sommer og da fikk jeg opplevd pyramidene og lærte en del historie som er et av mine mål i livet. Det å få oppleve verden og historikken i det hele. For det tredje så har jeg møtt noen som jeg tror kan ha en stor påvirkning på livet mitt og for meg er alt dette magisk :)

Hva er det mest magiske som har hendt dere i år?

♥C.S

Todays outfit

 • 29.09.2016 - 14:15

God morgen til dere. Idag var jeg å fikset litt på håret til min søster igjen. Hun la bare inn noen striper siden håret ikke blandet seg så godt som vi trodde det skulle gjøre. Det som var litt synd var at håret tok seg ikke til fargen på den måten det skulle gjøre siden det er så skadet så jeg fikk ikke den gyldenheten som jeg skulle ha.. Men det er ikke så mye å gjøre med nå. Har brukt nok penger og tid på håret så nå får det holde for en stund. 



Dette er da dagens antrekk. Nå skal jeg være litt husmor og rengjøre litt osv også blir det en liten treningsøkt før jeg skal møte en kompis og senere dra til min godeste tante på taco kveld. Er lenge siden jeg har vært til hun så skal bli kos :) 

Hva slags planer står det for deres dag?
♥C.S


 

Stakk i hjertet mitt når jeg fikk vite hun var død

 • 28.09.2016 - 21:19



10 Juni i år, døde denne jenta og med en gang jeg fikk vite om det så stakk det i hjertet mitt. Jeg begynte nylig å tenke på hun igjen. Som de fleste kanskje vet som har hørt på mye "Covers" og sånt på youtube så het hun Christina Grimmie. Navnsøsteren min hehe. Hun var en Zelda elsker som meg. Like geek type og elsket å synge like mye som jeg gjør. Musikk var livet hennes. Grunnen til at jeg følte meg litt "knyttet" til henne var fordi vi hadde så mye til felles og jeg hadde alltid et ønske om å bli vennen hennes. Hun ble større med årene som gikk. Publiserte videoer på youtube der hun syngte og lagde sine egne "covers". Etterhvert økte hennes tilskuere på videoene og hun begynte med å få egne album publisert ut i verden. Hadde blant annet konserter og likevel bodde hjemme hos foreldrene og videoblogget videre om livet hennes. Hun var ikke som de fleste som blir kjendis over tid, noe som gjorde at jeg beundret henne veldig. Hun ble skutt etter en av hennes konserter. Jeg tror dette var mens hun ga ut autografer da en idiot begynte å skyte rundt seg. Jeg forsto aldri hvordan noen kunne finne på å gjort noe sånt, og det gjelder ikke kun henne, men også andre. 

Hun fikk ikke en gang opplevd det nyeste Zelda spiller som kommer som blir gigantisk :( 
R.I.P

♥C.S

Det magiske jeg gleder meg til?

 • 28.09.2016 - 18:22



Da er det dag 3 i den magiske utfordringen. Denne tror jeg nesten blir for enkel hvis jeg skal være ærlig!


1. Hva er magisk med høsten?
2.Hva er magisk med deg?3.
3.Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå


Processed with VSCO with c1 preset

Det jeg ser frem fram til er.... JULEN! Det er noe av det mest magiske jeg vet om. Det er når den gode stemningen kommer i kroppen og da alle de kjære og nære samles og viser sin kjærlighet for hverandre. Det at man viser at man er glad i hverandre og bruker tid sammen som man normalt sett bruker muligens mindre av resten av året. De gode middagene man har og de koselige tingene man gjør som pepperkakebaking, nissefester, julebord pynte juletreet, høre på julemusikk og se julefilmer. Jeg er også veldig glad i å gi mer enn å få faktisk.




Nyttårsaften er også en veldig magisk dag for meg. Er veldig glad i fyrverkeri og synes det gjør dagen magisk :)

Hva ser dere fram til?
♥C.S

On my wish list!

 • 27.09.2016 - 19:57



Har dere prøvd denne? Den har vell vært ute en stund nå, men jeg vet ikke om noen som har kjøpt eller prøvd den enda. For de som ikke vet hva dette er så er det en rettetang børste som da blir det samme prinsippet som en rettetang. Den skader mindre på håret og skal ifølge videoer og tilbakemeldinger være lettere å bruke enn en rettetang. Prisen skal visst heller ikke være så ille. Det finnes selvfølgelig forskjellige type merker så noen er vell bedre enn andre. 
 



Tenkte jeg kunne legge ved en video som viser hvordan produktet fungerer :) 
Du finner den blant annet HER


Den er garantert på min ønskeliste!
C.S

Hva er magisk med meg?

 • 27.09.2016 - 15:44

Da er det dag nummer 2 i "Unni's magiske utfordring" og jeg tror denne dagen blir en av de vanskeligste siden jeg skal skrive om meg selv og hva som er magisk med meg. 

1. Hva er magisk med høsten?
2.Hva er magisk med deg?
3. Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå




Det mest "magiske" med meg må være det at jeg er veldig empatisk av meg og er veldig forståelsesfull. Jeg tilgir alt for lett og gir for mange sjanser. Det er vell ikke en dårlig sak.Noen kan jo mene det, men jeg ser mer positivt på det enn negativt. Jeg har evnen til å se historien til hver en side. Om jeg havner i midten av en krangel så er jeg fucked. Jeg klarer som regel ikke å kun forstå den ene og ikke den andre. Jeg kan selvfølgelig føle den ene har mer rett enn den andre, men det betyr ikke at jeg ikke forstår begge uansett. En ting til jeg synes er magisk med meg selv er hvor oppfinnsom jeg kan være når det kommer til ord og musikk. Det at jeg har så mye inni meg jeg kan lage om til noe vakkert. Håret mitt må vell kanskje også være litt magisk, siden det har tålt så mye gjennom årene uten å falt av haha.

Det var vell det jeg kunne skrive om meg selv... håper alle får en fin dag videre :)
♥C.S

Hva som gjør høsten magisk

 • 26.09.2016 - 21:29

Da er det på tide med en ny utfordring. Denne kalles da for "Unni's magiske utfordring". Utfordringen har jeg sett flere har prøvd seg på. Søtmonsen som jeg er en fast leser av var den første jeg så som prøvde seg på denne utfordringen. Jeg fikk da lyst å prøve den selv. 


1. Hva er magisk med høsten?
2. Hva er magisk med deg?
3. Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå!


Hva jeg synes er magisk med høsten er...... FARGENE! Det er vell det mest magiske med høsten vil jeg si. Jeg er så glad i farger og når jeg ser at naturen kan bli så fin helt naturlig så føler jeg det er magisk. Samtidig så liker jeg at det blir litt mørkere på kvelden og det at det blir kjølig på rommet når man skal sove. Høsten er også en veldig fin tid for å dra på hyttetur og få ordentlig hyttekos med peis, kakao og pledd. Liker også gåturer på høsten :)










Hva føler dere er magisk med høsten?
C.S

Smørgrøt

 • 26.09.2016 - 14:18

Morgen dere. Jeg vil først beklage meg for å vært inaktiv nesten hele helgen. Har hatt besøk og merkelig nok ble blogging litt bortglemt. Skal virkelig bli flinkere på å holde meg mer aktiv i helgene :) Så er det mandag igjen da. Ny start på uken og da blir det mer trening og blogging. 

Idag valgte jeg å ha smørgrøt til frokost. Det er en oppskrift min mor lærte meg og har brukt gjennom årene så jeg har da tatt den oppskriften ibruk videre og tenkte jeg kunne dele den med dere.





Du trenger:
Stekesmør
Hvetemel
Melk


Slik gjør du: Ta fram en kasserolle og stek rundt 50 gram smør til det er smeltet. Tilsett hvetemel til det har blandet seg med smøret. (Bruk helst en visp) Prøv å unngå for mye hvetemel. Spe melk og kok opp samtidig til det har tyknet. Spe melk videre til det ikke er for tykt og ikke for tynt. Det kan hjelpe å ta fram en skje og dyppe den oppi for å se hvor tykk den er. Så er det bare å ha på kanel og sukker og smør til de som ønsker.

Håper dere har hatt en bra helg alle sammen :)


C.S

Life

 • 24.09.2016 - 19:07

Siden jeg ikke har vært så kreativ og aktiv i helgen så tenkte jeg å dele et nytt dikt jeg har skrevet som da handler om oss mennesker og livet. Normalt sett skriver jeg om personelige ting, men denne gangen så valgte jeg å skrive om fellesskapet.

As life goes on, we become stronger and bigger everyday.
We build ourselves a life and we struggle through it.
Hopes and dreams defines who we are and what we want.
Every day makes us more than just survivors, but also warriors.
We fight ourselves through life, some more than others.
Time is often the only thing we can rely on and hope for.
Death is a big part of life and what ends our journey one day.
Love is the only thing that gives life meaning and makes us happy.



Nå blir det straks bowling og muligens spillekveld med gode folks :)

Hva slags planer har dere i kveld?
♥C.S


 

Taco kjøttboller med potetmos

 • 22.09.2016 - 19:15

Nå begynner det å bli en stund jeg la ut noe mat oppskrift her ute så tenkte jeg kunne dele denne veldig enkle oppskriften :) Jeg vil si den er beregnet for de som ikke engang kan lage mat haha. SÅ enkel er den og ikke minst god!



Du trenger:
400 gram karbonadedeig
1/2 taco krydder pose
1 pakke potetmos
Olivenolje


Slik gjør du: Ta fram en liten bolle. Legg kjøttet oppi og tilsett ca halvparten av krydderet i posen. Bland med å bruke hendene. Deretter tar du litt av kjøttet og rull kjøttet i hendene til det blir en liten bolle og gjør det med resten av kjøttet. Så er det bare å steke kjøttet med olivenolje og følge etter det som står på potetmos pakken. Jeg valgte å bruke en del salt i potetmosen for å få litt mer smak. Dette er også godt med tacosaus ved siden av :)

Kjøttbollene ble litt godt stekte denne gangen som dere ser så det er lurt å snurre på de hele tiden mens du steker eller stek på svak varme. Jeg var sulten så jeg hadde litt høg varme på og følgte ikke så godt med mens jeg stekte, men de vart heldigvis ikke svidde.

Bon apetit!
♥C.S

 

Shoppingfrokost

 • 22.09.2016 - 11:23

Idag var jeg på shopping frokosten til H&M. Jeg og mine 2 venninner våknet halv 7 ca og var der 07.35 og da var vi noen av de første som hadde kommet haha. Det sto klart bord med pizzaboller, yoghurt, annanasjuice, frukt og twist. Jeg tror vi spiste rundt 2-3 av de pizzabollene siden vi var så sulten....hehe. Så måtte vi bare lete etter noe å kjøpe som fikk oss med på trekningen av et gavekort på 500 kr som blir gjort senere idag. Var heldigvis 20% på alle plagg og 30% for oss som er medlem og de gjaldt også salgs plaggene.



En sitat jeg kom over fra en sang jeg hører på for tiden som jeg syns var litt bra.

"You cannot teach a selfish person to be unselfish by any means. Whatever a selfish person does, whether it be giving his body to be burned or giving all that he possesses to the poor,  he will still do it in a selfish way of feeling. He will be able to do this with extreme cunning, a marvelous self deception, and deception of others besides." - Alan Watts.

Resten av dagen blir nok brukt på avslappning, trening og kanskje en gåtur litt senere.

Hva slags planer har dere for dagen? :)
♥C.S

New hair

 • 21.09.2016 - 20:50

Idag var jeg til min søster for å ordne håret. Meningen var å få striper i mitt eget hår, men pga behandlingen som gjorde at gråfargen ble borte ifra håret mitt ble håret så slitt at det var ikke å anbefale siden fargen jeg ville ha i håret kom til å slite det enda mer. Jeg vil helst unngå at håret faller av så det hun gjorde var at hun tok i tape håret i mitt hår. Jeg ble stort sett fornøyd, men jeg føler jo selvfølgelig at stripene på toppen av håret mangler. Akkurat nå føler jeg mer nesten som at jeg har en slags ombre egentlig. Må bare la håret hvile litt :) Ble iallefall blond igjen! Er ikke granny lenger nå.



Var så uheldig med å bli dårlig mens jeg var på frisørsalongen. Jeg fikk migrene og det har vært i nesten hele dagen så nå skal jeg ta det med ro etter å ha sittet i 7 timer i en stol. Det er utrolig at jeg i det hele tatt får til å skrive dette innlegget.

Hva syns dere så langt da? :)
♥C.S

Todays look

 • 20.09.2016 - 18:31





Dagens antrekk og dagens sminke.
Jeg prøvde forresten en ny "messy hair bun" idag. Veldig enkel og fin hårstil.

     Syns? :)
♥C.S

 

Tomorrow

 • 20.09.2016 - 16:14

I morgen skal jeg til søsteren min for å farge håret. Hun er lærling hos en frisørsalong som heter "Unik" så nå får hun en utfordring. Håret mitt har aldri vært enkelt å ha å gjøre med. Frisører stadig undervurderer håret mitt så det er jo et minus for meg også hvis det ikke helt går min vei, men det håper jeg det gjør i morgen. 



Fargen skal bli matchende som det på bildet. Jeg har ordnet tape hår sånn at jeg får lengre hår fremover. Jeg hadde tape hår i en periode tidligere da jeg hadde håret mitt rødt og det kledde jeg veldig godt, men med tiden ble jeg lei av tape hår og i tillegg hadde jeg faktisk lengde på håret så jeg trengte egentlig ikke lengre hår på den tiden som nå er rundt 1 år siden. Jeg klipte meg kort i januar og jeg angrer noen ganger uansett om håret trengte det. Jeg er lei av å ikke ha lengde på håret så derfor vil jeg ha tape hår igjen :)

Wish me luck!
C.S

Jeg ser opp til dere

 • 19.09.2016 - 18:21

Jeg har nødt å innrømme at det har blitt enda lettere å blogge for tiden og det er takket være dere som tar dere tiden til å lese bloggen min hver dag. Det å få tilbakemeldinger på det jeg skriver og føle at dere er der for meg. Det at dere deler deres tanker om enkelte ting jeg skriver om. Dere får meg til å vil blogge og dere får meg til å bli mer interessert i å lese andre sine blogger. Jeg prøver noen ganger å gi tilbake for det dere gir meg og dere vet hvem dere er. 



Med andre ord. Jeg ser opp til dere!
Thank you for being there.
♥C.S

This week

 • 19.09.2016 - 13:19

God morgen dere. Da er det mandag og en ny start på uken. Helgen har gått for det meste på venninne kos og film. I går så jeg en episode av en taiwansk serie som heter Why why love ​med hun jeg bor sammen med. Det er en serie med litt av samme humor som du finner i Anime osv. Anbefales! 



Så tenkte jeg å nevne noen få gjøremål for denne uken.

- Blogge mer
- Trene
- Spille på min ps4 som er nå reparert
- Se serien New girl igjen som jeg aldri fikk sett ferdig
- Fortsette med jobbsøkingen
- Dra til søsteren min hos frisørsalongen og bli en ny meg
- Være med på shopping frokosten til H&M 
- Ha flere kvelder med venninne kos
- Få besøk i helgen og muligens kino og spillekveld

Hvilke gjøremål har dere denne uken? :)
♥C.S

Når burde man lyve?

 • 18.09.2016 - 15:47

Dette er noe jeg har diskutert med venner opp til flere ganger. Det å vite om når man burde lyve og når man burde være ærlig. Jeg vet ikke om dere har sett filmen "The invention of lying"? Den handler iallefall om en verden der ingen kan lyve. Så er det en dag at en mann får til å si noe usant og fortsetter med det siden det gjorde mer godt for han. Så har du også filmen "Liar Liar" av min favorittskuespiller Jim carrey der sønnen av en advokat ønsker at faren kan gå 1 dag uten å fortelle en løgn som gjorde livet hans katastrofisk. I disse filmene får vi vite at å fortelle sannheten hele tiden ikke alltids er bra og derfor kommer man med noe som vi kaller "hvite løgner" som er løgner som gjør mer godt enn vondt, men så er spørsmålet. Når er det man burde si disse løgnene? 



Det er så mange som missforstår når man burde lyve. Det er en ting å fortelle en løgn om hvordan kjolen ser ut på dama eller om at man kanskje ikke har det så bra, men så kommer det løgner som man ikke helt vet om man burde si. Der man lyver om dødsfall for å ikke såre den andre eller lyver om utroskap for å ikke såre den andre. Løgner som kan senere dukke opp og skade den andre mer enn det man mente å gjøre. Det kalles for "svarte løgner" siden det er store løgner som har stor påvirkning og kan gjøre mye skade. 

Jeg var en gang sammen med en sosiopat som stadig kom med løgner. Han hadde lært seg til å leve med det og trodde alt han sa var hvite løgner, men det var det ikke alltid. Noen ganger var det løgner som tok skade og som stakk i hjerte mitt. Det var snakk om løgner som senere kom frem som en sant. Jeg var veldig naiv på denne tiden og trodde som regel på det han sa, men jeg hadde alltid en magefølelse som jeg til slutt begynte å følge. Så det å lyve kan være bra noen ganger, men så kan det føre til noe verre med tiden om det er noe som blir en vanesak og dermed kan man også begynne å tro på sine egne løgner.

Hva slags tanker har dere om dette?
♥C.S

Home

 • 17.09.2016 - 17:58

Da er man hjemme igjen etter en god stund i Trondheim. Det var godt å komme seg bort, men følte jeg begynte å savne hjemmet. Det å faktisk få byttet klær og være sammen med venner igjen og ikke minst min kjære "kone" haha. Dagen idag blir å gå på å være sammen med en god venninne.



Hva er deres planer ikveld? :)
C.S

My dream home

 • 15.09.2016 - 20:05

Lenge har jeg drømt om eget hus. Et hus der man dekorer alt selv og lager sitt eget hjem. Et hus der alt kan skje. Minner blir laget, en familie som blir til og ikke minst der du føler deg hjemme. Jeg vet ikke hvor mange idéer jeg har allerede sett for meg. Jeg vil ha et hus med 5 soverom. Et hoved soverom, et gjesterom, et "geekrom" der du har alle konsoller, pc, spill, plakater, figurer osv og 2 rom for fremtidige unger. 4 rom kan også gå, men da må man nesten kombinere "geekrommet" og gjesterommet haha. Jeg vil også ha walk in closet. Hjemmekino om mulig og 2 bad. Et bad med boblebad. Stue for seg og kjøkken for seg. Det er hva jeg ønsker meg i et hus iallefall :) Alt annet har jeg egentlig ikke tenkt mye på. Farger og sånt er bare bagateller man finner ut etterhvert, men ser for meg mye hvitt kanskje eller turkis som på bildene nedenfor. Også vil jeg selvfølgelig ha et fint hus som ser fint ut utenfra med en stor og fin hage!















Disse bildene er bare eksempler på hvordan jeg kunne tenkt meg drømmehuset. Håper det i en gang tid blir (a) Har man vært lotto millionær hadde dette blitt kjempe enkelt å fått til! 

Hvordan har du sett for deg ditt drømmehjem? :)
♥C.S

Når man får skrivesperre

 • 14.09.2016 - 18:37


Jeg hater virkelig når dette skjer. Når du bare blir helt blank og vet ikke hva du skal blogge om. Det har gått 2 dager nå og inspirasjonen er liksom bare ikke der. Jeg vet dette kan være vanlig for mange, men når jeg trykker meg inn på blogg siden og ser alle disse innleggene som bare popper ut fra en person så tenker jeg "hvordan får de det til?" Greit jeg er kreativ og jeg finner ut fort idéer, men noen perioder er bare vanskeligere enn andre altså. 



Nå som jeg kommer på det. Her er nyeste musikkvideoen til Sia for de som ikke enda har sett den. Likte den kjempe godt ^^



Noe tips til hva jeg kan blogge om eller som dere selv blogger om som kan være til hjelp?

C.S

 

Monday

 • 12.09.2016 - 14:05


God morgen dere. Da er det mandag igjen. Går dagen lå jeg med hangover og det tok seriøst hele dagen... Vin kan visst være kraftigere enn man tror. Fredagen var jeg for første gang på Pirbadet i trondheim. Det var vell egentlig helt greit. Synes nesten at Nordlandsbadet i Bodø er bedre for å være ærlig, men det er jo mye bedre i Trondheim da enn hjemme der jeg bor garantert! 



Så lagde jeg en god frokost idag da :) Eggerøre, ost og bacon pakket inni en slags ball av pizzadeig. Oppskriften er tatt ifra Mums på facebook.

Hvordan var deres helg? Noen flere som endte opp med en veldig redusert dag i går?
♥C.S

The one

 • 09.09.2016 - 15:35

Kom over et dikt her som jeg laget for noen år siden. Jeg skriver ikke like mye nå som før og det er litt trist, men jeg har enda ikke sluttet med det og det håper jeg at jeg aldri gjør heller, Det er en stor del av meg og det er min måte å uttrykke meg selv på :) Dette diktet ble inspirert på en tid der jeg hadde noen i livet mitt. 

The one doesn't have to be the one you're been searching for.
It can be the one that is everything you never knew you wanted.
The one who
 inspires you to do things you never thought you could do.
The one that is your motivation to make you look forward to wake up every day.
The one you can be yourself with completely without feeling uncomfortable.
The one that makes your life worth living and is worth all the hard work.
The one you get excited over every time you meet like your first time.
The one that makes everyone look like shadows and can't even compare.
The one you can see yourself with the rest of your life, happily ever after.

                                                                          


Hva synes dere?
C.S

Hvorfor jeg sminker meg

 • 08.09.2016 - 19:30

Dette er noe jeg lenge har tenkt på å skrive et innlegg om. Det handler ikke bare meg generelt, men også andre jenter. Det blir ofte missforstått om HVORFOR vi sminker oss. Hva er grunnen liksom. Mange tror jo det er for gutter. Det at man skal se bra ut for dem. Det er jo sikkert noen der ute som sminker seg for dem, men de fleste sminker seg faktisk for seg selv og for andre jenter. Vi vil tilpasse oss samfunnet. Føle oss bra nok rundt andre. Føle oss komfortabel og mindre usikker. Man kan si at man har godt selvbilde, men om du skjuler ditt naturlige ansikt daglig vil jeg ikke kalle det et bra selvbilde. Jeg kan selv innrømme at mitt selvbilde kunne vært bedre. Jeg synes ikke jeg selv er stygg, men føler meg finere med sminke. Jeg mener det er mer press idag enn det var før når det kommer til sminke. Brynene skal brukes mer tid på, hudtonen skal brukes mer tid på, øyenskyggen skal brukes mer tid på. For å få gjort alt dette bra nok kreves det visse produkter og en god del sminkesett. Gjett om det blir dyrt i lengden.



Dette er ikke noe man må, men føler man blir påvirket av siden det er blitt flere sminkevideoer der ute og en gruppe der alle deler sine daglige look som man blir misunnelige på. Jeg selv ønsker å bli bedre på å sminke meg og det har jeg blitt, men kan bli bedre. Vi jenter føler som regel at vi trenger en slags godkjennelse av andre jenter og det kan fort bli for mye hos gutter. Det er utrolige mange som ikke liker at en jente sminker seg ukjennelig. At de doser seg ned med alt for å se feilfri ut. Det blir liksom alt for unaturlig for dem og de har jo egentlig rett? Jeg ser for meg fremtiden der alle ser ut som en helt annen versjon av seg selv, der guttene og jentene blir lurt og får et sjokk når sminken går av. Det er allerede blitt sånn for noen og mer blir det. Jeg tenker at det er greit å fremheve sitt utsende med sminke, men det blir noe annet når man skal skjule seg selv med alt den driten mange påfører nå til dags. 



Hva tenker du om dette?
♥C.S

PLL ikke tilbake før april?!

 • 08.09.2016 - 17:30

Som alle Pretty little liars fans vet var sommer finale episoden nå for rundt 1 uke siden og den episoden var jo helt syk eller hva? Det var utrolig mye som skjedde. Både godt og vondt. Det fikk meg til å vil se mer med en gang også finner jeg ut at resten av sesongen kommer ikke ut før april? Det bruker som regel å komme tilbake rundt januar, men denne gangen tok de det for langt.. Det er jo faktisk et halvt år til. Det er vell bare å glede seg da. Det er tross alt den SISTE sesongen. Noe som både er trist og greit siden de har drøyd serien ganske lenge nå. Mange har blitt lei og sluttet å se på, mens jeg er like avhengig som alltid haha. Det er en utrolig bra serie som jeg føler aldri er kjedelig. Kanskje ikke anbefalt for gutter, men for jenter vil jeg anbefale den sterkt :)




Hva tenker dere om dette? Nevnte jeg at det er ikke snakk om før i slutten av april altså? :(

Share your thoughts!
♥C.S

Trondheim city

 • 07.09.2016 - 21:06

Another day in one of the most beautiful cities in Norway. Idag var jeg rundt å gikk i byen med min kjære venn Jackie. En venninne fra der jeg bor som har flyttet hit ned for å gå skole. Vi var vell i byen sånn ca i 5 timer tror jeg. Hadde en del å prate om samtidig som vi vandret å så på ting og tang i butikker. Jeg fant ut at det er ganske greit å ha penger når man skal "shoppe". Hvis ikke blir det veldig kjipt å se på alt man ikke kan få :( Er det ikke komisk at man vil ha mer av det man ser når man ikke har råd, men når man har råd så finner man ingenting? 














Jeg kommer ikke over den boken.der...Signert av selveste oppfinneren av Zelda. VIL HA!





Sjansen for at jeg flytter hit er egentlig nå for tiden 50/50. Jeg må flytte hit for å gå skole og da tenker jeg fagskole, men da burde jeg ha generell studiekompetanse først så spørsmålet er om jeg vil få det hjemme eller her. Jeg har frem til vinter å finne det ut før jeg tar valget mitt :)

Så hvordan var deres dag?
♥C.S

My new favorite

 • 06.09.2016 - 16:00

God morgen/ettermiddag dere. For noen dager siden var jeg i Lillehammer og nå er jeg her i Trondheim. Å få oppleve mine 2 andre hjem på så kort tid er ganske kos. Eneste som er synd akkurat nå er at det regner. I lillehammer var det iallefall sol hehe. 


Jeg tenkte jeg skulle dele min nye favoritt. Den slags favoritt man tar med seg i vesken overalt man går. Nemlig NYX sin lip gloss med farge 09. Jeg fikk prøvd den ut for første gang mens jeg var i Lillehammer sammen med min søster og det var hun som lånte meg den. Fargen kledde meg så godt at jeg måtte bare ha den selv haha. Bruker den nesten hver dag nå :)


Tok en liten selfie med lip glossen på. Fargen er forresten mye finere i virkeligheten. Den er våt mens den påføres og blir tørr ganske fort og det skal litt til for at den går av, men ikke mye. Må sikkert påføres noen få ganger daglig.

Hva synes dere om fargen? Noen flere farger dere vil anbefale fra NYX? :)
♥C.S

Konfirmasjon

 • 03.09.2016 - 21:31

Idag var konfirmasjonen til broren min. Vi var først i Lillehammer kirke og deretter dro vi til en plass som heter Strandhytta som ligger på Brøttum. Det var et lokale som lå rett ved stranda. Ganske koselig der. Det var koldtbord og istedenfor tale ble det sanger vi syngte som inneholdt minner og beskrivelse om konfirmanten. Fikk møte igjen en del folk som jeg ikke har sett på mange år. Blant annet tanter og onkler som nesten ikke kjente meg igjen. Det var iallefall hyggelig å få en prat med noen av de igjen :)



















Jeg tror jeg spiste meg ihjel på den der pavlova kaken. Den smaker som pikekyss så det var det som gjorde det hele. Følte jeg ikke direkte fikk noen fine bilder av meg selv, men det får bare være haha. Tror konfirmasjonen ble ferdig sånn rundt 7 så det ble hele dagen sånn omtrent. Blir godt å legge seg :) Reiser da i morgen så blir trist å forlate denne byen og folkene. Håper det ikke blir så lenge til neste gang.

Hvordan var deres dag?
♥C.S

Lillehammer

 • 02.09.2016 - 17:40

Da var man i Lillehammer by. Det er veldig koselig å være tilbake. Er veldig glad i denne byen så! Føler meg delvis hjemme siden jeg har vært her en god del siden jeg var unge. Lillehammer og Trondheim er vell som mine 2 andre hjem :) Var på en liten shoppingrunde med søsteren min idag da. Hun trengte jo nye sko til å ha på seg i konfirmasjonen til broren vår så da måtte jeg følge etter henne litt på senteret haha. Fant en jakke jeg likte da i mellomtiden høhø.. Jeg som egentlig ikke skulle ha noe, men høstjakker har jeg lite av så da tenkte jeg at det kanskje ikke skadet siden den var på salg. *kremt* Så fikk til en ordning (a)














Så ble det taco til middag da. Lenge siden jeg har delt noe måltid med disse folkene så det var kos :) Ble veldig fornøyd med sminken idag faktisk. Fikk prøvd ut øyenskygge paletten til søsteren min som jeg likte veldig og en lip gloss som kledde meg kjempegodt. Av en eller annen grunn så jeg litt skeiv i øyene på det nederste bilde..Hmm.

Hva synes dere om looken?
C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits