Uken som gikk

 • 31.10.2016 - 16:04

Det er mandag som betyr ny uke og nye muligheter. Denne uken er jeg faktisk spent på. Får svar på om jeg får jobb eller ikke, skal ha en bursdagsfeiring med glamour tema med jentene mine og forhåpentligvis en grei bursdagshelg med både venner og familie. Eneste som mangler er kjæresten, men skal nedover til han til hans bursdag som også er snart så da får man ta det igjen da :) Ble lite trening sist uke så må nok ta det igjen denne uken. Dette er da uken som gikk.

♥Ukens opptur


Jobb intervju og halloween. Halloween er noe jeg aldri kommer til å bli lei av tror jeg. Jeg har en ting for det å kle meg ut og synes halloween tema er ganske kult sånn egentlig. Har jeg hatt masse penger så skulle jeg ha dekorert hele leiligheten på halloween haha.

♦Ukens nedtur


Kjæresten måtte dra og kostymet kom ikke. Dessverre så kom ikke kostymet denne gangen heller tidsnok.. Jeg klarte selvfølgelig å se feil på hvor pakken skulle sendes ifra så jeg trodde det kom fra England når det skulle visst komme fra Kina.. Og fra Kina tar det utrolig langt tid noen ganger. Så da ble det jo backup kostyme jeg måtte bruke. Siden jeg har et avstandsforhold måtte kjæresten dra hjem i helgen. Enten må man være sammen nesten hele tiden eller så kan man ikke være sammen i det hele tatt. Det er utrolig tungt med sånt type forhold, men i lengden blir det såklart forandringer.

♥Ukens låt♥Ukens bilde


Var til mamma tidligere i forrige uke og da så vi gjennom album fra barndommen min. Fant et bilde av meg der jeg var rundt 3 år. Synes øyene mine så litt svarte ut, men søt var jeg vell? heheh. Som dere ser er jeg opprinnelig brunette.

♥Ukens matopplevelse


Mamma sin hjemmelaget pizza er alltids like nam. Hun hadde dessverre kjøpt julebrus så jeg brøt faktisk tradisjonen i år med å vente til bursdagen min :( 

♥Ukens cravings


♥Ukens innkjøp♥Ukens fristelserHvordan var deres uke? :)
C.S

Årets halloween

 • 30.10.2016 - 18:28

Så var jeg ute å feiret halloween i går da! Kostymet mitt var så og si helt greit, men siden jeg ikke fikk mitt egentlige kostyme i tide, måtte jeg bare improvisere og bruke et jeg hadde fra før av da som var et Alice kostyme fra spillet "madness returns" for de som har hørt om det. Som dere ser skulle jeg være en dukke og jeg valgte å gå for en ødelagt dukke med litt woodo greier. Må si de "arrene" jeg skulle lage tok lengst tid. Jeg ble 1 og en halv time for sen til festen jeg skulle på.

Festen var forresten kos. Venninna mi vant kåringen av beste kostymet både på festen og ute på byen der det var utrolig mange som hadde kledd seg ut så var morsomt at hun vant :) Ble egentlig en ganske rolig kveld for min del. Avsluttet tidlig og tok det rolig langs kvelden. Neste år tror jeg at jeg skal gå for noe litt mer blodig eller noe haha. 

Hvordan feiret du halloween i år? :)
♥C.S

Spagetti carbonara

 • 29.10.2016 - 16:28

Tenkte jeg skulle dele oppskrift av min favoritt carbonara som er min måte å lage carbonara på :)

Du trenger:
300 gram spagetti
400 gram kjøttdeig
250 gram bacon
1-2 småpose med parmesan
Krydderblanding
3 dl kremfløte
4 egg
Pepper
salt
1 løkFramgangmåte:


Kutt opp bacon og stek. Når det er ferdigstekt legger du det til siden. Kok deretter opp vann til spagettien.


Det kan være lurt å kutte opp løken på forhånd, men etter det er gjort og du har stekt baconet steker du kjøttdeigen med løken. Krydder med pepper, salt og krydderblanding. Krydderblanding er forresten et eget krydder for de som ikke vet det. Du får kjøpt det i matbutikken.


Etter alt er stekt legger du baconet sammen med resten. Dette skal gjøres mens spagettien kokes.


Nå kan det være greit å gjøre klart sausen. Bland 4 egg med 3 dl fløte. Krydder sausen med salt og pepper. Legg oppi 1 småpose med parmesan. De fleste butikker har ikke denne type osten som jeg har fått med meg så disse småposene finner du som regel hos bunnpris. 


Tøm ut vannet fra spagettien. Legg spagettien oppi kasserollen igjen og bland kjøttet og alt oppi. Etter du har blandet dette pisker du sausen i noen sekunder bare fram til eggene har jevnet seg ut med fløten også pisker du det MENS du tømmer det oppi kasserollen og bland godt.Når maten legges i fat drysser du bare litt mer av den parmesan osten så er det bare å spise og nyte :) Denne oppskriften er forresten beregnet til 2-4 porsjoner.

Håper jeg forklarte oppskriften bra nok!
♥C.S

Årene går bare ifra meg

 • 28.10.2016 - 20:43

Hei dere, jeg beklager for et sent innlegg, men blogg.no har vært nede en stund i dag så når jeg egentlig skulle blogge fikk jeg ikke meg selv inn engang på bloggen... Noe som irriterte meg grundig, men nok om det. Nå har jeg snart bursdag om ca 1 uke og 1 dag blir jeg faktisk 24 år! Jeg føler årene bare springer ifra meg. Hadde jeg sett for meg denne alderen for 10 år siden hadde jeg sikkert trodd jeg skulle hatt fast jobb, lappen og muligens egen leilighet, men nei... Etter mye feilvalg med utdanning, helseplager og jobbsøking har ikke ting gått som det skulle. Jeg har enda et mål jeg vil nå, men det tar bare litt lengre tid enn det har gjort til de fleste. Mange er til og med i samme båt som meg, men noen ganger føler man seg bare alene om alt rundt seg.Ting går heldigvis fremover for meg. Om ting går som det skal blir jeg nok å flytte etter jul en gang. Da er målet å ha en midlertidig jobb frem til høsten og begynne med skole. Jeg vil helst ha generell studiekompetanse så det er det jeg håper på å få meg sånn at skolegangen videre blir lettere. 

Jeg var forresten på et jobb intervju idag og føler det gikk bra, men denne følelsen som jeg stadig har inni meg om at jeg ikke er god nok kommer stadig frem når jeg minst trenger det,så jeg forventer selvfølgelig det verste, men har et håp om å få jobben. I morgen er det halloween feiring og jeg har enda ikke fått kostymet mitt.. Jeg begynner å overvurdere fraktetiden fra ebay altså! Sinna :( Satser på det kommer i morgen eller så blir det en plan B jeg må gå etter.

Skal dere feire halloween i år? Isåfall, hvilke kostyme? :)
♥C.S

Dagen i dag + pakke i posten

 • 26.10.2016 - 20:39

Hei bloggen. Jeg må si det har blitt litt lite innlegg i det siste, men jeg har nemlig kjæresten på besøk så da blir det ikke alltids like lett å blogge om dere skjønner (a) I dag var vi i byen en tur der vi skaffet hårfarge til typen og resten av det jeg trenger til halloween da. Så skaffet vi mat fra Mama Rosa idag siden vi ville teste ut mer av den nye menyen de har fått og man kunne bestille maten hjem til seg for 50 kr så det er ikke det aller verste. Han ville ha et hakk mørkere enn sin naturlige hårfarge så da prøvde vi på en 4-er i farge som da ble litt mørkere, men det synes kanskje ikke like godt på bildene.Da fikk jeg den siste delen til glamour bursdagen min idag i posten som jeg håper funker bra. Siden vi ville ha 2 forskjellige retter så delte vi opp sånn at vi fikk en halv rett hver av de 2 rettene haha. Den ene besto av mixsnadder som da er en blanding av biffsnadder og kyllingsnadder og den andre retter som besto av kylllingfilet snurret i bacon med ris, grønnsaker og soppsaus. Jeg synes maten var helt grei, men jeg er kresen da så!

Hvordan har deres dag vært? :)
♥C.S

 

3 Redigeringsprogram jeg bruker til bildene mine

 • 25.10.2016 - 20:09

Tenkte jeg skulle dele hvilke redigeringsprogram jeg bruker til bildene mine jeg ofte har til bloggen og hva jeg bruker dem til :)


Picmonkey bruker jeg som regel til å justere fargetonene på bildene sånn at de enten ser varme eller kalde ut. Det jeg bruker dette programmet mest til er å beskjære bildene og gjøre dem klarere. Mer detaljert liksom. Programmet finner du på nettet.


VSCO Bruker jeg oftest på naturbilder osv. Jeg liker å få fremkalle fargene i bildene sånn at det ser bedre ut. Det er bare noen få effekter på denne appen. Den finner du på google play eller play butikken på mobilen.


Photo editor er en app jeg bruker nesten hver eneste gang. Det bruker jeg mest til å justere fargetonene på bilder som oftest blir "gul" eller "rød" skjær i som ikke akkurat er det fineste. Jeg hater rødskjær i bilder. Jeg bruker alltids auto tone eller auto contrast. Det gjør ofte bildet litt klarere samtidig. Jevner ut bildet så det blir mer en nøytral farge om dere skjønner. Programmet finner du også på play butikken eller google play.

Så dette er "hemmeligheten" bak bildene mine :) 

Hvilke programmer bruker du?
♥C.S

Uken som gikk

 • 24.10.2016 - 21:46

Da var det mandag igjen. Håper dere har hatt en fin helg. Helgen min har iallefall vært kos :) Dagen startet helt grei. Var på behandling idag og fikk en øvelse jeg skal forholde meg til fram til neste time så får håpe det blir noe framgang. Her er iallefall uken som gikk!

♥Ukens opptur


Frivillig arrangementet som var for oss som hjalp til på verket festivalen i år. Det var ordnet god mat til oss, drikke, loddtrekning for gode premier og konsert som vi fikk være med på. Det var en veldig koselig kveld for meg :)

♦Ukens nedtur
Jeg fant ikke Zingo brusen da jeg var i sverige :( Var noe jeg hadde gledet meg til haha. Så da ble det fanta istedenfor, men jeg er faktisk mer glad i Zingo.


♥Ukens låt♥Ukens bilde

Processed with VSCO with c1 preset

Høsten er så utrolig fin og det er perfekt tid til å ta bilder ute i naturen osv!

♥Ukens matopplevelse


Denne var bare sykt god! Jeg har spist denne desserten en gang tidligere på bursdagen min for 2 år siden, men jeg hadde halvveis glemt hvordan den smaker. Denne gangen fikk man velge om man ville ha halvt mørk og halv hvit sjokolade i denne fondanten  eller en vanlig type med bare mørk og da ville jeg prøve den med halvt om halvt og den var bare nam! 

♥Ukens cravings


I det siste har jeg hatt et rart behov for å spise sylteagurk. Det er veldig greit som en snacks eller noe lignende. Likte aldri sylteagurk tidligere, men etter jeg begynte å få det på burger osv så bare begynte jeg å like det.

♥Ukens innkjøp


Handlet klart til både halloween og glamour bursdagsfesten min. Mangler bare få ting så har jeg det klart :)

♥Ukens fristelser


Hvordan har din uke vært? Gjort noe spennende? 
♥C.S

Hvordan forebygge rynker

 • 23.10.2016 - 22:49

Siden det er lenge siden jeg har blogget om tips kunne det være greit å komme med et som kan være greit for de som vil unngå rynker og bli fort "gammel". Siden jeg selv vil unngå dette begynte jeg å søke opp tips som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. For ja, hvem vil da ha rynker sier jeg bare?Unngå røyking og alkohol
Røyking skal i følge Austnes redusere blodsirkulasjonen og hudens evne til å reparere seg. Røyking gjør at huden gror dårligere. Alkohol kan også over lengre tid gi rynker. Alkohol kan fremskynde aldringsprosessen nemlig fordi alkohol dehydrerer kroppen.

Spis antioksidanter
Disse stoffene nøytraliserer de ukjente stoffene som er en del av aldringsprosessen. Innholdsrik mat av antioksidanter er f.eks grønnkål, bær, te og krydder. I tillegg skal C-vitamin, E-vitamin, D-vitamin og omega 3 hjelpe på å forebygge.

♥Få nok søvn
. Det parasympatetiske nervesystemet øker blodtilførselen til huden, og lar den reparere seg selv mer effektivt. 

♥Stress mindre
Ditt stressnivå skal ha mye å si for huden din. Blant annet frigir hjernen din økte mengder stresshormonet kortisol som kan gi økt talgdannelse, kviser, og håravfall. Huden blir mer sensitiv av stress som gjør til at huden takler ukjente faktorer dårligere som f.eks sol, kulde, kjemikalier osv.

Dette er tips til hvordan dere kan forebygge rynker uten å må kjøpe spesielle produkter. Det finnes selvfølgelig produkter som antirynkekrem osv som skal kunne forebygge rynker. Andre tipser er å holde huden fuktig med å drikke mye vann og bruke daglig med fuktighetskrem. (Spesielt rundt vinteren) 

Kilder (MinMote.no)

♥C.S 

Virtual reality

 • 22.10.2016 - 19:46

God kveld lesere. I går var jeg å prøvde Virtual Reality for første gang til en kompis. Jeg har lenge hatt lyst å prøve dette. Et steg nærmere spillverden der man føler seg en stor del av den. Det finnes jo forskjellige typer av denne konsollen til hver sin konsoll som f.eks playstation og pc. Dette var da til playstation og da fikk jeg prøvd ut forskjellige demoer. En type der du kun sto i ro og opplevde det som skjedde rundt deg og demoer der du fikk prøve med kontrolleren der du skulle enten stable noe oppå hverandre og bevege apparater rundt deg osv.Det som plaget meg mest var at jeg ikke hadde hansker på meg som kunne få meg til å føle mer av den spill virkeligheten. Jeg vet jo at det finnes, men usikker på om det er lett å få tak i. For det første koster disse rundt 3000-4000 kr. Avhengig av hvor du kjøper det og til hvilken konsoll muligens. Dette er jo enda veldig nytt så jeg føler at mye forbedringer kan komme etterhvert og da kommer jeg nok til å skaffe meg sånt selv med tiden. Dette er det nærmeste man kommer seg inn i spillverden og for oss som elsker å spille videospill er dette noe jeg vil anbefale uansett om jeg kun har testet det ut 1 gang :)

Kjempemorsomt og fascinerende!

Har dere prøvd ut dette før?
♥C.S

Yesterday

 • 21.10.2016 - 17:37

God helg til dere! Fikk ikke blogget så mye i går som dere ser. Var nemlig borte hele dagen. Startet dagen med en sverige tur med mitt kjære søskenbarn der vi handlet inn litt og spiste lunsj på sibylla før vi tok veien tilbake der jeg måtte bare slenge inn varene i leiligheten og dra direkte til byen med min samboer/bestevenninne der vi skulle på et arrangement i samarbeid med verket festivalen i år :)

Arrangementet besto av 2 bong, 1 billett til konsert på Nordlandsteateret, middagsbuffét og loddtrekning av fine premier. Maten var helt herlig bare så det er sagt. Jeg forelsket meg i pastasalaten som jeg nå vet hvor jeg kan finne den så da får jeg spise den flere ganger senere en gang! Vant dessverre ikke noe premier, men var såå nær at jeg ble nesten lei meg haha. Arrangementet varte i ca 3 timer før vi skulle bevege oss oppover til Nordlandsteateret. Artistene som spilte var fra Tromsø og har vell egentlig nylig begynt å turnere rundt i landet. De var flinke, men vi ville også være med på nattåpent så vi var bare der en halvtime før vi tok veien inn til butikkene i byen. Var på julegave utkikk og fant nok bare 1 gave, men bedre enn ingenting. 

Det var iallefall min dag i går. Var ikke hjemme før 11 tiden på kvelden. 

Hvordan var deres dag i går? :)
♥C.S

Peanut butter cups

 • 20.10.2016 - 12:15

God morgen kjære lesere. Idag kommer jeg med en ny oppskrift! En desser oppskrift faktisk :) I går kveld fant jeg og søsteren min ut at vi ville prøve noe som jeg hadde funnet på nett og da måtte vi nesten teste det ut da! 

Du trenger:

1 stor melkesjokolade plate
1/2 kopp melis
1/2 kopp peanøttsmør
6 muffinsformerSlik gjør du: Smelt sjokoladen i et varmbad (eller noe lignende) til det er helt flytende. Bland peanøttsmør og melis sammen i en bolle til det blir en jevn "røre". Ta fram muffinsformene og fyll hver form med 2 ts ca og deretter legg på 2 ts peanøttsmør så den fyller midten av formen. Etter du har gjort alt dette legger du bare på resten av sjokoladen i hver form så det dekker over delen med peanøttsmør så det blir som noe lignende på bildet nedenfor. Legges i kjøleskapet i 1 time før spising :)Jeg synes dette ble veldig godt og vellykket, men forferdelig mektig haha. Man føler nesten som at 1 eller maks 2 er nok. 

Oppskriften er tatt ifra Tasty.
Anbefales til de som er glad i sjokolade og peanøtter!

♥C.S

Når du fortrenger automatisk

 • 19.10.2016 - 22:51

Dette er noe jeg begynte med for noen år siden. Jeg vet ikke helt hvorfor eller hva som fikk meg til å begynne med det, men igjennom årene fant hvis kroppen ut at den taklet ikke all sorgen lenger. Det kunne være alt fra kjærlighetssorg til at noen døde eller det at jeg faktisk holdt på å miste noen. Alt dette skjedde vell innen 2 år. Hvis jeg begynner å gå inn på detaljer må jeg utnevne visse personer og for å respektere dem og deres privatliv vil jeg unngå å gå inn på den biten om hvorfor jeg er som jeg er nå i dag.Hvordan jeg merket at jeg begynte å fortrenge. Jeg er en veldig overfølsom person av meg og det har jeg så og si vært siden jeg var lita. Først og fremst er det mye av den tidligere mobbingen som jeg husker lite ut av siden jeg har fortrengt mye av det. Når det kom til senere i livet var det situasjoner der jeg normalt sett ville ha sørget og bearbeidet meg selv, men istede levde jeg livet videre som om ingenting hadde skjedd. Det kunne være et dødsfall, et brudd fra et forhold eller noe som definerer sorg. Jeg kunne noen ganger gå for lenge uten å sørge eller det å i det hele tatt være lei meg og det kunne noen gange føre til at jeg plutselig brøt sammen mens jeg var alene. Der det ble et overflod av følelser som måtte ut før de gjorde indre skade på meg psykisk.

Det var sånn jeg merket at kroppen begynte å fortrenge automatisk. Jeg hadde aldri valgt dette selv om det var opp til meg. Det er bare sånn kroppen har funnet ut at den takler alt rundt seg best. Jeg vet innerst inne at det er bedre å jobbe med følelsene sine enn å sperre dem ute, men siden jeg er så overfølsom av meg så tror jeg at jeg hadde gått i veggen om jeg skulle taklet alt som hadde skjedd rundt meg. Den eneste tiden jeg er ordentlig følsom og blir påvirket av andre er når jeg skal få mensen liksom. Det er på en måte godt å føle noe på den tunge måten for å føle at man er i livet og er enda et menneske enn å gå rundt å føle seg som en robot hver dag. Se på filmer og gråte er faktisk godt. Det er det nærmeste jeg kommer til å føle noe tungt for tiden. resten sperrer jeg ute som regel.


Hver person har hver sin måte å takle sorg på, men dette er dessverre min.
♥C.S

Den gode følelsen

 • 19.10.2016 - 16:33

God ettermiddag lesere. Må si det føles godt med en treningsøkt. Det å få en ordentlig rutine igjen i hverdagen. Jeg får alltid en bedre følelse inni meg når jeg trener og føler jeg gjør noe annet enn å slakke. Idag har jeg faktisk funnet en del jobber jeg skal søke på og håper på det beste :)Håper dere får en fin dag videre!
C.S

Denne hårkuren lukter som godteri

 • 18.10.2016 - 21:10Det begynner å bli en stund jeg har kommet med produkt anbefaling så da er vell på tide med et. Jeg vil anbefale denne hårkuren fra Luxeoil som er en keratin kur og lukter kjempegodt. Den funker veldig bra på håret og lukter som godteri. Eneste minuset med denne er at jeg synes den blir fort tom. Iallefall om man har langt hår som jeg har for tiden. Prisen ligger på litt over 300,- hos frisørsalongen.

Utenom denne bruker jeg også morrocoanoil sin hårkur .
Hvilke hårkur bruker du? :)

♥C.S

Todays look

 • 18.10.2016 - 18:17

God ettermiddag til dere :) Håper dere har hatt en fin dag så langt. Idag våknet jeg med både hodepine og gangsperre heh. Prøvde ut noen øvelser i går som jeg normalt ikke har gjort og jeg tøyer bestandig ut etter trening, men denne gangen merket jeg at det var gangsperre rundt armene og skuldrene, så tydeligvis må jeg tøye ut mer rundt armene og det neste gang hvis jeg fortsetter med de nye øvelsene.Dette er da dagens look. Jeg begynte å sminke meg litt sent idag så dagslyset ute var borte og dermed ble det et litt uklart bilde. Føler bildene blir enda styggere med blitz så da vart det bare som dette da. Nå skal jeg ut å ha en bursdagsmiddag med min bestevenninne :) Det er 1 måned mellom oss og hun har nylig hatt bursdag og jeg har bursdag om litt over 2 uker så da har vi ordnet en avtale for et par år siden at istedenfor å gi gave så drar vi heller ut og gjør noe koselig sammen som en middag eller kino.

Hva skal dere resten av kvelden? :)
♥C.S

Det å forandre seg som person

 • 17.10.2016 - 19:10

Igjennom tider forandrer vi alle oss som person. Rettere sagt, utvikler oss. Vi blir smartere, mer effektive, tenker mer annerledes på ting enn før osv. Vi påvirkes av mennesker rundt oss som danner oss til en type person som kan ha en personlighet som tilsvarer flere typer personligheter. Vi er alltid oss selv, men noen ganger føler kanskje andre at vi ikke lenger er det. Vi kan forandre smak, meninger, utsende, holdningen uten at vi selv kanskje merker noe spesielt av det fordi vi muligens glemmer litt av hvordan vi var tidligere så den vi er idag virker normalt for oss og kanskje ikke like normalt for andre?Noen ganger kjenner jeg meg selv ikke igjen. Tidligere var jeg en veldig pessimistisk person der jeg ikke så noe som helst mening i livet. Jeg var ofte sur, kledde meg i dystre klær og var rett og slett veldig merkelig person. Det er flere ganger jeg kan få noen glimt og lese/se minner som handler om meg før der jeg ikke kjenner meg igjen. Mye av det er noe jeg kanskje aldri kunne funnet på å si eller gjøre idag om jeg hadde tenkt som jeg tenker nå. Venner jeg hadde før passet kanskje til meg som den personen jeg var før, men ikke lenger nå. Det er jo oftest en grunn til at venner sklir ifra hverandre. Det er jo fordi man forandrer seg oftest og går hver sin vei iforhold til karriere og interesser og sånt. Det er også sånn i forhold der man blir sammen som ung og pga utvikling som person sklir man ifra hverandre og vil ulike ting i livet. Forandring er en del av oss vi ikke kan gjøre noe med. All denne forandringer som pågår er det som får oss til å bli den personen vi alltids var ment for å være og om noen ikke liker eller takler det, så er det ingen grunn for å ha dem i livet ditt. Da holder de deg kun tilbake og du skal kunne følge din egen sti uten at noen sier noe på det.

♥C.S


 

Uken som gikk

 • 17.10.2016 - 17:13

Hei dere, Da er det på tide med en ny uke med blogging, trening og andre ting som følger med i min hverdag. Jeg beklager for 0 innlegg de 2 siste dagene. Som sikkert noen av dere bloggere vet så er det vanskelig å holde seg aktiv i helgene med mindre man har ekstremt lite å gjøre da selvfølgelig, men for meg skjer det mest i helgene så da blir det noen ganger litt vanskelig, men jeg prøver :)

♥Ukens opptur

Processed with VSCO with c1 preset

Trondheims turen. Trives veldig godt der uansett om det er et godt stykke unna.

♦Ukens nedtur

Vet ærlig talt ikke om noe nedtur i forrige uke. Ikke noe spesielt jeg kommer på iallefall.

♥Ukens låt♥Ukens bilde


Fikk tatt lite bilder forrige uke, så ble et bilde av kommoden som jeg nylig ommøblerte litt på hehe.

♥Ukens matopplevelse♥Ukens cravings


Har hatt litt mye cravings på søtsaker forrige uke. Det er veldig typisk når vi jenter venter på tante rød.

♥Ukens innkjøp


Endelig ny shaver. De der engangshøvelene har skjært meg opp til flere ganger. Så godt med noe ordentlig!

♥Ukens fristelser


Hvordan har din uke vært? :)
♥C.S

I take you to the candy shop

 • 14.10.2016 - 21:41

God kveld. Nå er det fredag, men jeg føler det er lørdag så jeg glemmer litt bort hvordan dag det er og sånt haha. Idag var jeg i byen en tur og møtte en venninne. Vi skaffet oss lunsj og bare pratet. Ganske chill for å si det sånn. Senere var jeg innom denne godteri butikken, og jeg tenkte hvordan det ville vært for meg å jobbe i en sånn butikk. Hadde jeg blitt lei og mer sunn eller hadde jeg blitt totalt det motsatte og endt opp feit? Det hadde virkelig vært et mysterium hehe.
Jeg synes de hadde så mye morsomt i butikken. De hadde f.eks denne sushi godisen som så veldig fancy ut egentlig! Jeg spiser ikke engang sushi, men jeg synes denne var morsom å se på og tenkte det hadde vært noe å gitt til noen som var både glad i sushi og godteri :)Disse minnet meg så om de der dropsene med sånn jordbær krem smak. Følte jeg ville prøve de i sånn myk versjon, men da var de ikke like gode dessverre. Menmen, nå blir det snart taco kos og film :) 

Gjerne kom med film anbefalinger!
♥C.S

I'm here!

 • 13.10.2016 - 20:14

Processed with VSCO with c1 preset
Da var jeg endelig i Trondheim :) Togturen føltes både kort og lang ut. Den var i nesten 8 timer, men siden jeg reiste om natten og fikk til å sove litt så føltes det ikke like lenge ut, men på den tiden jeg ikke sov så var det som en evighet... Det første jeg gjorde når jeg kom fram var å sove, men ble bare noen få timer. Første måltidet idag ble faktisk middag, noe som føltes helt feil ut for meg siden jeg er en frokost person, men klokken begynte å bli mange plutselig og det vart fort middagstid. Prøvde ut en populær thai restaurant idag med en kokos curry saus som servitøren anbefalte til meg. Det var faktisk veldig godt, men jeg følte det ikke var så mye kjøtt i maten iforhold til grønnsaker, så derfor tror jeg at jeg kommer til å bli fortere sulten igjen snart.

Hvordan var deres dag?

♥C.S

Da reiser jeg igjen

 • 12.10.2016 - 19:40I natt reiser jeg tilbake til Trondheim by. Denne gangen blir jeg bare der fram til søndagen da så det blir ikke så lenge som de andre gangene. Kjenner jeg savner byen litt allerede. Håper på at jeg får til å sove på toget. Jeg synes nattogene har blitt så dårlige de siste årene. Jeg savner å ha de gode gamle nattogene der man hadde større seter som var bedre å sitte i også sånn gardin lignende man kunne trekke foran seg så ikke folk glanet på deg mens du sov... Hvor ble de togene av? Jeg likte de mye bedre. 

Blogges da!
♥C.S

Hva som gleder meg

 • 12.10.2016 - 14:29

God morgen til alle dere der ute som leser dette. Idag tenkte jeg at jeg skulle hive meg med på dette innlegget som handler om glede. Hva som gleder oss bloggere, og siden jeg ikke har skrevet et sånt innlegg tidligere så hvorfor ikke bare gjøre det nå mens flere bloggere gjør det samme :)Hva som gleder meg i livet er:
- Jul
- Familie
- Sjokolade
- Videospill
- Ferie
- Sommer
- Blogge
- Venner
- Musikk
- Ny hårfarge
- Koselige arrangementer
- Gaver
- Sminke
- God mat
- Forelskelse
- Serier
- Synge
- Vinne
- Filmer
- Overaske andre
- Skrive sanger
- Danse
- Opplevelser
- Daglige lesere

Dette er noen få av de tingene som gleder meg. Om jeg skal ramse opp alt, blir det nok en veldig lang liste. Nå vet dere iallefall hva som gleder meg og jeg føler på meg at mye av dette gleder dere også eller hva? :)

Hva gjør DEG glad? 
♥​C.S 

Movie night

 • 11.10.2016 - 21:18


Nå begynner det å bli en liten stund siden sist jeg var på kino. Venninnen min fra Trondheim har høstferie så vi bestemte oss for å ha en liten filmkveld sammen, og valgte å se den nye filmen på kino av den kjente direktøren Tim Burton :) Jeg synes denne filmen var veldig spesiell og faktisk verdt å se. Jeg er generelt kresen, men hvis det er noen som kan "please" meg så er det faktisk Tim Burton sine filmer. Ikke alle selvfølgelig, men mange av dem. Jeg synes fantasien blir tatt til et helt annet nivå i disse filmene og det gjør det så utrolig spennende. For de som liker fantasi, eventyr, action og muligens litt humor så vil jeg anbefale denne filmen og flere av hans filmer :)

Har du sett denne og hva syns du?
♥C.S

Hamburger quesadilla

 • 11.10.2016 - 17:33

God dag folkens. Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Jeg frykter jeg begynner å bli syk, siden jeg har en syk søster som er en del til meg for tiden og det er den rette tiden for å bli syk så jeg krysser fingrende for at jeg ikke blir det! I går hadde jeg smått med feber, men jeg har handlet inn kiwi, nypete og immunforsvarspray faktisk haha. Bare for å ikke bli syk så håper det funker! Her for dere en til oppskrift fra meg :)

Du trenger:
Tortilla lefser
400 gr karbonadedeig
2 SS sennep
3 SS ketchup
1 SS worchestershire saus
Smør til steking
Oste skiver
Grønnsaker av eget ønske
Slik gjør du: Stek kjøttdeig og tilsett sennep, ketchup og saus. Bland og legg til siden mens du legger på lefsene og legg deretter ost på den halve siden av lefsa. Så legger du på kjøttet oppå osten og deretter grønnsaker av eget ønske på den halve siden og ost over igjen. Legg halve siden over den andre siden som en omelett og stek på begge sidene til de får litt motstand. Del det i 2 sånn som på bildet, Så er det bare å spise og nyte :)

♥C.S

 

Uken som gikk

 • 10.10.2016 - 19:17

God mandag til dere. Håper uken deres har startet greit. Min startet med en liten bytur med mamsen så det var veldig kos det da :) Fikk spandert brunsj og greier. Har ikke fått blogget noe i går, men her er iallefall en liten oppsummering fra forrige uke.

♥Ukens opptur


Oktober festen med trion min. Et arrangement jeg aldri har prøvd ut før. Det var kjempekoselig :) Håper på flere gang.

♦Ukens nedtur


Fikk ikke kostymet jeg bestilte så måtte bruke noe annet. Det gikk greit, men jeg hadde virkelig håpet på at kostymet skulle komme i tide, men det gjor det ikke...

♥Ukens låt♥Ukens bilde


Mitt nye profilbilde på facebook :)

♥Ukens cravings


Jeg har alltids ulike perioder der jeg drikke forskjellige brus typer, men i det siste har cola life fristet mest.

♥Ukens innkjøp


Sminke fra makeup mekka.

♥Ukens fristelser

Sminke dilla

 • 08.10.2016 - 16:22

Gjett hvem som skal sminke seg mer fremover? Normalt sett sminker jeg meg ofte, men nå har jeg iallefall en god grunn for å gjøre det. Har fått meg mye sminke for lite penger og det er ikke ofte det skjer, spesielt ikke når det gjelder et sånt type merke.Jeg har ærlig talt aldri prøvd makeup mekka før nå. Jeg fikk høre mye positivt om merket og siden de hadde et gigant salg nå, så passet deg meg utmerket å få teste det ut :)Det tok 3 dager før jeg fikk det. Fikk alt for 300 og det er ingenting for SÅ mye sminke. Jeg som trengte mye sminke, fikk endelig sjansen uten å trenge å bruke flere 1000 på noe jeg kunne skaffet i butikken eller noe.

Trykk HER for å komme direkte til siden deres.
(Dette er ikke et sponset innlegg)
♥C.S

Morsomt tips fra meg

 • 07.10.2016 - 22:53

Nå skal dere høre. Noen av dere vet sikkert hvordan det er å skal lage mat også er dere alene og ingen er der til å hjelpe med å åpne korken til et saus glass eller noe lignende? Vell, Jeg skulle lage meg sånn kinesisk szechuan fra toro og da er det jo sånn at det er et glass med sursøt saus oppi sant? Jeg har aldri hatt problemer med å åpne det glasset før, men denne gangen ville det jammen ikke opp! Så dette var det jeg gjorde. Normalt sett bruker jeg å ta glasset og holde korken under varmt vann fra krana og deretter bruke en tørr klut for å åpne korken, men denne gangen gikk det ikke! Jeg satt med ned på golvet og prøvde for harde livet og skru opp den korka der, men jeg fikk det ikke til. Til slutt prøvde jeg å tenke litt "smart" med å prøve å tenke at kanskje jeg trenger noe for å gjøre det litt glattere under korken. Så det jeg gjorde var å ta oppvasksåpe på glasset og holdt glasset opp ned sånn at såpen rant nedover sånn at det på en måte skulle nå seg under korken da også prøvde jeg det med å ta det under varm vannet på nytt og VIPS var det oppe! Merkelig nok fungerte dette haha. Jeg ble liksom litt "stolt" av meg selv. Fant ut egne løsninger, men ja... Det er iallefall et komisk tips jeg kan komme med for dere som sliter med å åpne noe lignende. Normalt sett skal det holde med å ta korken (uansett hva det er) under varmt vann. Bare jeg som var litt uheldig denne gangen.

Ha en fin kveld videre :D
♥C.S

It's friday

 • 07.10.2016 - 17:21

Nå er helgen her og dere vet hva det betyr? Unnskyldninger for å spise seg feit på god mat og godteri og ikke minst feste for de som er glad i det. Jeg skal det faktisk i morgen og det begynner å bli noen uker siden sist. Det har vært lite alkohol inni bildet for tiden og det føles faktisk godt. Jeg slipper den hangover dagen de fleste har og føler meg merkelig nok fornuftig. Nå for tiden drikker jeg bare i spesielle anledninger som f.eks i morgen så er det oktoberfest og det er første gangen jeg skal på noe sånt så det blir spennende. Eneste som suger HARDT er at kostymet mitt har enda ikke kommet og det skulle ha vært her for noen dager siden... Jeg føler meg utrolig lei meg pga jeg drømte her om dagen at det ikke kom :(

Processed with VSCO with c1 preset

Ellers har dagen startet med en PPT time og nå er jeg endelig ferdig med diverse tester så nå er det bare å vente på resultatet om hvor "smart" jeg egentlig er haha. Jeg føler egentlig ikke at det har gått helt min vei idag og jeg håper det virkelig forandrer seg og at humøret ikke blir totalt ødelagt pga alle de små bagatellene som driver å tråkke på meg. Det er en fin dag ute og da skal man være glad! 

Tror det blir avslapning idag og full fest imorgen. Gruer meg allerede til søndag.... huff

Hva slags planer har dere i helgen? :)
♥C.S

Pizza poppers

 • 06.10.2016 - 22:21

Da var det på tide å prøve en ny oppskrift igjen! Denne gangen pizza poppers tatt fra mums sin oppskrift. Disse var utrolige gode :)

Du trenger:

1 løk
170 g bacon
1 ferdiglaget pizzadeig (fullkorn)
300 g kremost
175 g revet ost
120 g cheddarost
 ​Hvitløkspulver
Slik gjør du: Kutt opp løk, stek og sett til side. Kutt opp bacon og stek. Ta fram en bolle og bland kremost, revet ost, bacon og løk. Bland inn krydderet, Legg fram pizzadeig og legg på fyllet utover hele pizzadeigen utenom kantene. Rull sammen pizzadeigen som en pølse og kutt opp. Legg bitene sånn at de blir liggende som de ferdigstekte på bildene. Legg deretter revet cheddarost på toppen av hver bit.Stekes på 190 grader i 25 min i midten av ovnen.Så er det bare å ta ut maten og la det kjøle seg ned litt. Da er det bare å spise og nyte :) Jeg valgte å doble litt opp på oppskriften for å få mer fyll i maten. I tillegg skal der være jalapenos i oppskriften, men jeg ville ha uten. Bare sånn at dere er klar over det. 

Anbefales!
C.S

 

Jeg føler meg mindreverdig og dette er grunnen til hvorfor

 • 06.10.2016 - 18:24

God dag kjære lesere. Dagen min har ikke startet så bra og jeg vet ærlig talt ikke hvorfor. Jeg tror det kan være drømmene jeg hadde og det med at jeg har kontaktet personer iforhold til hjelp angående forskjellige ting, men ingen svarer. Jeg får disse tankene noen ganger der jeg bare vil gi opp alt som har med livet mitt å gjøre og det skremmer meg. Dager der jeg ikke føler jeg kommer meg noe lengre i livet og bare sitter fast. Deprimert av å se hvor langt andre jeg kjenner har kommet seg og at jeg er flere steg bakom dem. Det å faktisk få følelsen av å føle seg mindreverdig.Da tankene begynte var da jeg var i ung alder på rundt 10 år. Jeg hadde flyttet fra en helt annen plass i landet til dette stedet og jeg følte alt startet så bra, men så startet mobbingen. Det var noe som holdt på å flere år der det ble så ille at det forandret meg som person og på mitt syn om livet. Jeg følte meg utenfor, annerledes, usynlig og ikke minst mindreverdig. Selvtilliten var så og si helt borte. Jeg vet ærlig talt ikke hvor den tok veien. Den bare var ikke der lenger og det tok meg flere år før det vart bedre. 

Da var det tenårene når flere år med fortvilelse og følelsen av å føle seg mindreverdig begynte å hope seg mer opp til en høy depresjonsperiode. Jeg begynte å gå til psykolog, kuttet meg selv og gjemte meg bort fra verden. Jeg forandret stilen min og var sur nesten hele tiden. Jeg hadde i tillegg begynt å få smaken av det å ha spiseforstyrrelse. Jeg likte ikke meg selv og det ville jeg verden skulle få se. Jeg ønsket ikke å leve lenger og tankene begynte å presse på, men i slutten av tenårene begynte ting å bli bedre. Jeg gikk med lysere klær og jobbet mye med meg selv iforhold til angst og depresjon. Jeg fikk tilbake viljestyrken og følelsen av å vil leve.

Da jeg var begynt å bli voksen fikk jeg helsesmessige plager og brukte flere år med undersøkelser, fysioterapi og operasjoner før jeg fant ut hva som feilet meg. Jeg fikk diagnosen fibromyalgi (kroniske leddsmerter) som er noe som ligger i familien. Jeg hadde en magefølelse på at det kunne være det og det hadde min mor også siden hun har det samme, men når jeg tok det opp med legen så nektet hun meg å undersøke det fordi hun trodde at vi ikke kunne finne det ut via blodprøver osv, men det viste seg at det kunne man! Jeg byttet deretter lege og tegn på revmatiske trekk ble funnet i blodet mitt og etter et besøk til en revmatolog fant de ut at det var en uspesifisert sykdom som tydet på fibromyalgi og dermed ble diagnosen satt. Dette gjorde at jeg slet mye med arbeidslivet og nå lever jeg med følelsen av det å føle meg mindreverdig hver eneste dag. Følelsen av forhindringer og det av å ha begrensninger i hverdagslivet. Det er en følelse selv jeg må jobbe med resten av mitt liv og det beste jeg kan gjøre akkurat nå er å ha håp for det bedre.

Vell, jeg gir ikke opp og disse tankene må jeg nesten bare klare å mestre selv om det kan ta flere år. Jeg vet jeg kommer ingen vei om jeg ikke engang prøver og det er akkurat det jeg gjør og skal gjøre. Bare vent å se :)

♥C.S

Ny halloweenbrus?

 • 05.10.2016 - 20:20

Jeg var innom coop extra idag og kom over denne brusen. Med smak av blodappelsin så da følte jeg at jeg måtte nesten prøve den. For flere år siden solgte de en jus i butikken som var av blodappelsin og den var jo supergod. Vet ikke om dere husker den? Jeg har jo glemt hvordan blodappelsin smaker så da fristet det på en måte å smake det igjen da og for å være helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg syns. Det var en god smak, men kanskje litt rart med kullsyre? Det er iallefall en tilvenning.

Ble pizza på meg idag. Jeg som ikke er så fan av grandiosa synes denne er kjempegod. Vet ikke om jeg skal tro på alt som står her, men 600 kalorier i en hel pizza er jo ikke så mye da. Det er jo det inntaket man trenger i et middagsmåltid. Eneste er at denne pizzaen holder bare til 1 person siden det ikke er like mye mat i denne som det er i de andre. Anbefales!

Har du smakt noen av disse?
♥C.S

God morgen

 • 05.10.2016 - 12:17

God morgen, da har jeg nettopp kommet hjem fra VOP og neste gang skal behandlingsplanen komme i gang så nå føler jeg det begynner å bli litt framgang her. I går kveld ble det en liten jentekveld der jeg, søsteren min og søskenbarnet mitt var ute å tok en kaffe med noen kjente og deretter dro hjem til meg og fortsatte kvelden med popcorn og sjokolade. Spiste nesten ingenting iforhold til de, noe som er uvant til å være meg haha. Men det var kos da! Lenge siden sist.Nå tror jeg at jeg skal prøve meg litt mer på trening og finne ut hva jeg skal gjøre resten av dagen :)

Hva slags planer har dere idag?
♥C.S

Kan sjalusi være positivt?

 • 04.10.2016 - 18:31

Hei dere, håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg tenkte å skrive et innlegg jeg enda ikke har skrevet noe om og det er om sjalusi. Som de fleste tenker så er jo sjalusi roten til mye vondt i et forhold. Det er ofte grunnen til hvorfor forhold ender og hvorfor krangler oppstår. Jeg selv var ikke en sjalu person før, men har blitt det nå. Sjalusi kommer ofte fra at man har blitt forrådt av tidligere personer som du følte du kunne stole på. Det var iallefall sånn jeg ble om til en sjalu person og noen ganger spekulerer jeg på om det kan være en god ting.Det positive med sjalusi
- Du føler du virkelig bryr deg om personen
- Du kan innse følelser du ikke trodde var der
- Du er ofte ikke naiv når du er sjalu og går mer etter instinkt
- Du er mer obs på ting som skjer rundt deg

Det negative med sjalusi
- Unødvendige bekymringer
- Krangler oppstår
- Det stikker i hjertet
- Regler blir satt (f.eks du får ikke lov til å møte han)


Klarte ikke å komme med flere eksempler, men det er sikkert flere ting. Jeg føler iallefall at sjalusi ikke trenger alltids å være en negativ sak. Det er mye godt som kommer fra sjalusi. Par som splitter og blir sammen igjen blant annet på grunn av sjalusi. Det å ikke tro på alt som blir sagt og gå etter magefølelsen. Nå er det ikke sånn at man skal bli helt paranoid heller for det er ikke noe bedre enn det å være naiv. Det skal være en balanse der man stoler på sin partner, men også gå etter magefølelsen om det er noe som ikke føles rett. 

Hva tenker dere om sjalusi?
♥C.S

Once upon a time is back

 • 03.10.2016 - 21:02Serien jeg har ventet på er tilbake! En av mine favorittserier. Nå begynner sesong 6 og jeg er usikker om det blir den siste sesongen eller ikke. Håper jo egentlig på flere, men noen ganger må man jo stoppe mens leken er god :) For de som ikke vet hva serien handler om så handler det om en by med navnet Storybrook som er en by fylt med eventyrkarakterer som starter med å ikke huske hvem de er på grunn av en forhekselse som er kastet av den onde dronningen og de kan ikke forlate byen. Hver episode viser tidligere hendelser av hver karakter samt som de viser nåtiden og sammenhenger. Jeg som elsker eventyrene synes dette er en serie å anbefale til alle de som liker eventyrene fra barndommen og disney filmene :)

Flere der ute som elsker denne serien?
♥C.S

Uken som gikk

 • 03.10.2016 - 19:39

Hei dere, da er det mandag igjen og en ny start på uken :) Jeg beklager for lite blogging i helgen, men jeg fikk iallefall blogget litt og det er jo bedre enn ingenting eller hva? I helgen regnet det mye, men jeg fikk heldigvis skviset inn 1 eller 2 småe. Så forresten Conjuring 2 i helgen for første gang og jeg skjønner hva folk mener med skummelt og det med at man ikke vil være hjemme alene etter å ha sett den. Heldigvis var jeg ikke alene. 

♥Ukens opptur


Nytt hår, ordnet av min kjære søster.

♦Ukens nedtur


Klarte å miste paletten min i gulvet sånn at alle de beste fargene ble borte :(

♥Ukens låt♥Ukens matopplevelse♥Ukens bilde

Processed with VSCO with c1 preset

♥Ukens cravings♥Ukens innkjøp


Påfyll av dip liner og ny palette siden min ble ødelagt.

♥Ukens fristelser
Hvordan var deres uke?
♥C.S

Godteri og drikkevarer jeg savner

 • 01.10.2016 - 22:40

God helg dere. Jeg begynte å tenke på en type godteri jeg savner og da ble jeg nysgjerrig nok til å søke opp litt forskjellig som jeg nesten har glemt igjennom årene. Alt dette har ikke nødvendigvis sluttet å blitt produsert, men mye av det finner jeg ikke lenger i Norge eller i butikker. Noe selges i utlandet, noe selges kanskje i andre butikker i Norge og noe er bare sluttet å blitt produsert. Noe som er veldig kjipt :/Jeg klarte ikke å finne alt som jeg kom på, men der har du iallefall noen av de tingene mange sikkert har glemt eller savner! Det gjør iallefall jeg.

Hva savner dere ut av alt dette?
♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits