Veggis?

 • 30.11.2016 - 21:05

I dag da jeg var å handlet meg mat merket jeg at en god del av det ble vegetarmat. Det var ikke helt gjennomtenkt egentlig. Jeg kom over maten og fant den interessant. Det er noe som er laget av erteprotein og er helt uten soya. Jeg aner ikke om dette er godt eller ikke, men det er jo alltids morsomt å prøve ut nye ting? Jeg har faktisk tenkt på det lenge at jeg skulle egentlig hatt noen dager i uken der jeg ikke spiser kjøtt til middag. Jeg husker det var et program på tvn engang der de sa at de anbefalte å ha noen dager der man ikke spiste kjøtt. Du får i deg nok proteiner uten å må trenge alt det fettet og karbohydratene.


Blir det flere produkter som dette som kommer så er det nesten som man skal vurdere å bli veggis haha. Iallefall til en viss grad! Kylling er noe jeg er veldig glad i da så tror faktisk det kommer til å bli det verste å skulle ha sluttet med... Det tror jeg nesten at jeg ikke blir å droppe. Dette er jo ikke snakk om å slutte med kjøtt på noe vis fordi jeg er i mot å spise dyr, men jeg vet at det er ikke bra for oss å spise for mye av det.

Kunne dere tenkt dere å blitt veggis?
♥C.S

 

Pakke i posten!

 • 30.11.2016 - 18:53

Hei dere, må bare si at idag har jeg følt meg mer produktiv enn de siste dagene. Våknet ikke så sent, sminket meg, spiste frokost, dro til byen med en kompis og fikset en del småting. Var å tittet på julegaver for inspirasjon og nå er det bare noen få gaver jeg er usikre på og det føles godt :) Fikk samtidig ordnet meg julegardiner til jul så mangler egentlig bare juletre og juleløper nå.

SÅ fikk jeg denne pakken i posten da! Er en bursdagsgave fra kjæresten som han bestilte til meg da det var Black Friday. Jeg ANER ikke om denne er bra eller ikke, det finnes jo både bra og dårlige som alt annet ut av rettetang osv så merket har jo en del å si. Jeg vet iallefall at dette skal være mindre skadelig for håret og som i et tidligere innlegg jeg skrev så er dette noe jeg har hatt lyst å teste ut lenge :) Kan hende den ikke retter håret like bra, men litt volum i hår har aldri gjort meg noe. Jeg ser bare rar ut med skikkelig rett hår. 

Har noen av dere testet ut denne typen før?
♥C.S

 

The purple corner

 • 29.11.2016 - 22:13

Noen tar opp julepynt, juleduk og julegardiner, mens i denne leiligheten tar vi opp alt vi har ut av lilla. Adventstiden mener jeg skal være lilla og ikke rød, men noen mener det ikke er sånn. Noen har til og med begge deler, men jeg syns ikke rød og lilla går helt sammen når det kommer til pynt.Lilla er uansett min yndlingsfarge så for meg gjør dette ingenting :) Det røde kommer nok etterhvert. Det er ikke meningen at hele desember skal være lilla akkurat så. Alle har jo delte meninger om dette. Jeg mener at mesteparten av julepynten skal komme rundt midten av desember.

Hva er deres meninger om dette?
♥C.S

Choker back in style?

 • 29.11.2016 - 16:48

I det siste har jeg sett at denne stilen har begynt å komme tilbake fra 90-tallet. Jeg husker det så godt da vi brukte å gå med disse smykkene der vi ofte følte oss litt "kvelt" haha. Det var liksom en vanesak. Noen av disse er jo garantert ubehagelig å ha på, men det kommer vell helt an på stoffet og på hvor stramt smykket er. Forskjellen på før og nå er jo at trenden har utviklet seg siden sist. Det finnes mer utvalg nå enn før. Det er mye du kan velge imellom og det kan jeg ikke huske at det var sånn før.

Hva synes dere om at trenden er tilbake? Kunne dere tenkt dere å gått med en sånn igjen?

♥C.S

Ostesmørbrød med egg

 • 28.11.2016 - 19:20

En god stund siden jeg har kommet med noe frokost oppskrift og tenkte å dele en ny oppskrift med dere. For å være ærlig ser denne frokosten ut bedre på bildet enn det den smakte første gangen siden jeg tydeligvis hadde den litt for lenge i ovnen, men på andre forsøket ble den god :)

Du trenger:
1 skive loff
1 egg
revet ost
salt
pepperFramgangsmåte: Sett ovnen på 200 grader. Legg fram loff skiven og bruk en spiseskje til å presse ned brødet i midten av loffen for å få en dypere plass til egget. Klekk egget og legg det i den dype delen av loffen. Krydder egget med salt og pepper. Legg på revet ost rundt eggeplommen og deretter legg legget på en rist eller noe lignende og stek den i midten av ovnen i 10 min.

Smakte bedre til med et kjøttpålegg under osten!
Oppskriften er tatt fra Mums


♥​C.S
 

Uken som gikk

 • 28.11.2016 - 17:26

God ettermiddag kjære lesere. Håper uken deres har startet med en fin start. Jeg våknet opp med at jeg lå alene siden kjæresten dro i mårrest. Alltids like trist når han drar, men sånn er det med avstandsforhold. Heldigvis blir det ikke sånn mye lengre nå. Jeg har heller ikke vært noe flink med blogging i helgen. Det har egentlig ikke blitt tid til det. Fikk besøk, vasket leiligheten, ommøblerte, var i byen en tur, pyntet til advent, lagde mat og alt annet man gjør utenom som å dusje, spise, se film, sove. U name it. Det har gått så fort i helgen at jeg føler den bare kom og gikk igjen. Nå er iallefall jeg igang igjen og håper denne uken blir noe mer ut av enn sist uke :)

♥Ukens opptur


Kjærestebesøk og første adventI helgen fikk jeg besøk av kjæresten og nå er vi så og si et steg nærmere julen. Det føltes kos å tenne et lys og faktisk begynne å telle dagene ned til julen. I tillegg fikk jeg ommøblert leiligheten i helgen som jeg blir å vise bilder av senere.

♦Ukens nedtur

Lite produktivt uke. Jeg føler dagene har vært veldig ensformig. Det har ikke vært så mye som har skjedd denne uken som var utenom i helgen.

♥Ukens bilde


♥Ukens matopplevelse

Kyllingfilet surret i bacon med pesto og fløtegratinerte poteterDette er noe jeg sjeldent lager. Prøvde meg på et nytt tilbehør enn det jeg hadde sist. Liker å variere maten noen ganger om det så bare er tilbehøret som er annerledes. Var kjempegodt!

♥Ukens cravings

Grove rundtstykker. Dette er noe jeg spiser til både frokost og kvelds. Er ikke så glad i sånne typiske ting andre liker til frokost osv som brødskive, frokostblanding og yoghurt. Jeg blir dårlig av yoghurt, jeg blir fort lei brød og frokostblanding er noe jeg sjeldent blir mett på og i tillegg tar det lang tid å spise synes jeg. Rundstykker er noe jeg aldri blir lei av derimot så dette er noe som funker for meg i lengden.

♥Ukens innkjøp

Julepynt. Denne uken kom det noen få pakker som jeg har bestilt for en stund siden. Fant mye rart på ebay til en billig penge og siden det er noe som bare blir brukt 1 gang i året har ikke kvaliteten såå veldig mye å si så lenger man tar godt vare på det. 

Hvordan har deres uke vært? :)

♥C.S

Hvorfor mobbing har blitt verre

 • 24.11.2016 - 22:30

Det er mange i verden som har blitt mobbet da de var yngre på skolen og utenfor skolen. Mange av de jeg kjenner har blitt mobbet da de gikk på barneskolen.  Jeg er også av en av de som har blitt mobbet i den tiden. Noen har sikkert opplevd at mobbingen ikke tok slutt før de begynte på videregående eller etter videregående. Jeg vet at Norge er kjent for å være en av de landene der unge blir mobbet mest og man skulle egentlig ha håpet på at det skulle ha gitt seg gjennom årene, men dessverre blir det bare mer og mer ut av det. 


[Bildet er tatt fra google]
Nå til dags er det lettere å mobbe. Det har blitt større utvikling siden den gangen da jeg var liten. Det er blitt mer normalt at mobbing utgjør seg på sosiale medier og ikke lenger bare på skolen. Før var det bare å dra hjem etter skolen var slutt og så ble det en pause fra mobbingen, men nå er det som det følger deg overalt om du har tilgang til nette. Mobbing i seg selv er jo alt fra at man er fysisk voldelig mot gjentatte ganger, baksnakking, utfrysing, stygge kallenavn og det å bare behandle noen dårlig over lengre tid. Det er til og med mennesker som ikke engang merker at de mobber noen. Det finnes til og med arbeidsplasser der det er folk som blir mobbet. Heldigvis er det blitt mer strenge regler iforhold til dette, men det stopper likevel ikke verden med å behandle noen dårlig så fort som de får muligheten til det. Det finnes alltids "loopholes" der mobbere utnytter sjansene de får. 

Skadene mobbingen gjør med folk. Det som er så trist med dette er hva det gjør med folk i ettertid. Noen blir veldig usikre på seg selv, noen får store psykiske problemer, noen blir slemme mennesker, noen mister selvtilliten. Jeg mistet selvtilliten og fikk psykiske problemer og det kan jeg trygt si. Dette er skader som tar tid å reparere. Noen blir aldri helt reparert og det kan ta opp til flere år før disse menneskene kan begynne å være seg selv igjen og føle seg komfortabelt med det. Du har jo selvfølgelig de som også skal bli mye bedre enn sine tidligere mobbere og ender opp med en dritbra jobb og skikkelig fin partner osv. Det er jo forskjellig mobbing kan gjøre med oss som mennesker. Noen kan til og med ikke få noen skader av mobbingen og lever et normalt liv uten at det har noe å si. Oftest vil jeg si dette er gutter. Vi jenter tar oss mer nær av ting har jeg merket.

Det er trist at det skal være sånn her. Jeg håper mine fremtidige unger ikke opplever det samme som meg og som alle de andre som har opplevd noe av det verste i livet. Jeg håper også på at de som har muligheten til å gjøre noe med saken hjelper til.

♥C.S

Før og etter sminke (vlogg)

 • 24.11.2016 - 19:05

Da er min første videoblogg ute! Jeg tenkte jeg bare skulle lage en kort video denne gangen som en start. Jeg vurderte å lage en makeup tutorial av denne looken som vises på videoen. Er enda litt usikker, men om den ikke blir like elendig som denne videoen skal jeg gjøre et forsøk iallefall :) Hadde uansett virkelig settet pris på hvis dere valgte å følge meg på youtube også!


Jeg har ikke det beste kameraet og siden det er mørketid nå blir det litt mer vanskelig å se ordentlig hvordan sminken ser ut. Jeg har lagt ved et bilde som viser litt bedre hvordan sminken tok seg ut. Ble egentlig veldig fornøyd med dagens look. Jeg synes det er morsomt å eksperimentere med sminke og variere looken. Jeg blir så fort lei av meg selv utsendemessig så derfor farger jeg håret ofte og sminker meg variert og noen ganger har forskjellige hårstiler. Nevnte jeg at jeg ser megatrøtt/nedopa ut i begynnelsen av videoen? Jeg ble litt sjokket over meg selv når jeg så over den etter den var ferdig. Huff sier jeg bare... Håper dere er keen på flere videoer iallefall :)

Hva synes dere om looken forresten?

♥C.S

Makeup Mekka favoritter

 • 23.11.2016 - 22:05

Som de fleste vet er Makeup Mekka et kjent sminkemerke som er kjent for å være billig MEN bra. Alle sminkemerker har oftest noe de er best på. Det kan være foundation, lip stick, mascara, dip liner, eyeshadow osv. Jeg har så langt testet ut mesteparten av det Makeup Mekka har å tilby ut av sminke og det jeg kan si jeg liker best er Contour paletten deres.

Jeg har både krem og pudder contour palette og jeg liker best pudderet til å contoure alt utenom nesen for den bruker jeg krem paletten på. Ut av hightlight liker jeg best krem paletten. For de meg rød tone i huden sånn som meg bør styre unna de fargene med rød tone i. For at det skal dekke godt på dere med rød tone i huden burde dere forholde dere til de nøytrale fargene eller de med gul tone i. Da har jeg fått delt mine meninger om dette sminkemerket iallefall! Så dette er mine favoritter.

Hvilke favoritter har dere fra Makeup mekka? :)
♥C.S

Lazy days

 • 23.11.2016 - 20:19

I de siste dagene har jeg følt meg veldig sliten og umotivert. Har egentlig ikke hatt noe spesielt motivasjon til å blogge og heller ikke å trene. Har så og si bare sperret meg selv inne. Jeg tror mye av dette kommer av at mørketiden har kommet og i tillegg har den påvirket døgnrytmen min. Jeg føler det er vanskelig å skille dag og natt. Jeg vet innerst inne at dette bare er en periode, men det er iallefall sånn det er for meg akkurat nå.


Ting får jeg gjort uansett. Har faktisk fått til å trene rundt 10 minutter idag så det er jo en start. Den verste delen er å begynne igjen etter en stund uten trening, men jeg burde virkelig bli flinkere på å holde på rutinen. Er bare litt vanskelig av og til. Husarbeid for jeg også gjort, men det er fordi at jeg føler meg enda mer rotete i hode når det er rotete rundt meg. Så ble det en enkel middag idag. For meg er dette enkelt og for andre er dette normalt. Jeg liker egentlig å lage mer avansert og variert mat, men noen ganger blir det dager med litt mer sånn kjedelig mat.

Takler dere mørketiden bedre enn meg?
♥C.S

 

Gotta let those fears behind

 • 22.11.2016 - 23:16

Everyday I gotta say I'm done.
In my head I just want to run.
Holding back just like before.
But then again, I'm not her anymore.

Picked up pieces left behind.
I remember deep inside.
Held back my feelings before.
But I'm not scared anymore.

I gotta change my life
I gotta do things right.

This far I'm walking around with these silly regrets.
Of wasting time on someone who didn't deserve my heart.
I'm going back to who I was, not entirely, but now I gotta let those fears behind.Another day is going by.
I tell myself not to cry.
It's like it's been a part of me.
A part soon will no longer be.

I saw myself like an open door.
Just walk in and I hit the floor.
Now I'm being closed so far.
Waiting to be worth in war.

I gotta change my heart.
It's gotta be hard.

This far I'm walking around with these silly regrets.
Of wasting time on someone who didn't deserve my heart.
I'm going back to who I was, not entirely, but now I gotta let those fears behind.

You can see who I wish to be.
Someone who's strong and clear.
It might be some heavy days.
It's not like the end is near.

This far I'm walking around with these silly regrets.
Of wasting time on someone who didn't deserve my heart.
I'm going back to who I was, not entirely, but now I gotta let those fears behind.

Kom over en sang jeg skrev for noen år siden. Den beskriver meg enda en del idag. Handler mye om hvordan jeg har vært tidligere med å ikke slippe noen helt inn på meg og at jeg sliter med det. Det å ha den frykten om å bli såret. Følte på meg at noen av dere kanskje kunne relatere til denne sangen.

♥​C.S

Uken som gikk

 • 22.11.2016 - 20:00

God kveld alle sammen. Håper uken deres har startet greit. Dette innlegget skulle egentlig komme i går, men ble borte mesteparten av dagen og når jeg kom hjem synes jeg det ble litt for sent å blogge så derfor ble dette innlegget lagt ut idag. Uken for min del har startet helt fint.. Eneste er at døgnrytmen min begynner å bli litt dårlig igjen. Synes det blir så fort mørkt ute, noe som gjør det litt deprimerende. Fikk nylig vite at jeg mangler D-vitamin igjen... Tror jeg virkelig må ta overdose av det snart siden jeg tar vitaminer, men det ser ikke ut til å hjelpe. Skulle forresten ta HPV vaksinen idag, men det var tomt så jeg får ikke tatt den før jeg blir ringt opp. Det går tydeligvis rykter om at man kan bli steril av den? Jeg spurte de som tar sprøyten idag og de sa at hvis det var sant har de aldri tilbydd å gitt den sprøyten til noen.

♥Ukens opptur

Kinodaten. Endelig fikk jeg dratt på kino igjen med kjæresten. Det har alltids vært hindringer for at vi kunne dra på kino sammen så det gjorde meg veldig glad at jeg fikk endelig gjort det med han igjen.

♦Ukens nedtur

Den dårlige nyheten. Fikk vite at jeg ikke fikk den jobben jeg søkte på og det gjorde meg veldig nedpå.

♥Ukens låt


♥Ukens bilde


♥Ukens matopplevelse


♥Ukens cravings

Bacon. I den siste uken har det vært mye bacon behov av en eller annen grunn. Må nesten prøve å roe litt ned på bacon spisingen hehe...

♥Ukens innkjøp

Bryn, ansikt og øyne. Trengte påfyll av foundation og mascara. Jeg liker denne mascaraen veldig godt, men liker å variere.. Prøvde Nyx sin foundation og kan trygt si at den dekker mye, men anbefaler å contoure og highlighte ansiktet etter å brukt denne siden den er veldig gul i tonen og det ser bare rart ut hvis man ikke skyggelegger og legger litt lyse toner i huden etterpå.

Det var iallefall min uke. Hvordan var deres? :)
♥C.S

Hårstiler for deg med langt hår

 • 20.11.2016 - 21:00

Mange med langt hår føler at de blir så lei av håret sitt fordi de vet ikke hva de skal gjøre med det. Det er utrolig masse du kan gjøre med håret ditt om du virkelig går inn for det! Det å ha langt hår er faktisk noe av det fineste. Det å kunne forme det til det man selv ønsker. Nedenfor har du noen eksempler på hva du kan gjøre med håret ditt :)


[Bildene er tatt fra google]

Det er også masse du kan gjøre med hår som er litt lengre ned for skuldrene. Mye av disse hårstilene krever ikke så veldig langt hår engang. Så lenge det er langt nok til å flettes osv så skal de fleste hårstilene funke! Jeg anbefaler hair tutorials på youtube blant annet. En jeg liker å følge og få idèer ifra er en youtube kjendis (hairstyler) som kaller seg selv for Lilith Moon. Hennes kanal kan du finne HER.


Håper du finner noen ideèr for håret ditt :)
♥​C.S

 

Home sweet home?

 • 20.11.2016 - 19:06


Da var man hjemme igjen etter en stund i Trondheim. Kjenner jeg vil tilbake allerede, men samtidig er det godt å føle seg delvis hjemme. Det har vært et godt opphold til kjæresten og jeg kjenner savnet, men heldigvis kommer han til meg neste helg så det er ikke så lenge til. Nå skal jeg iallefall komme meg tilbake i rutine når det kommer til trening. Den rutinen har jeg falt ut av for noen uker siden. Etter mye brusdrikking disse dagene skal jeg prøve å erstatte med te... Vil heller drikke masse brus i julen. Kjenner jeg begynner å glede meg enda mer til å begynne med julegreier og juleshoppingen :)

Håper dere har hatt en fin dag!
♥C.S

Filmer jeg definitivt skal se på kino neste år!

 • 19.11.2016 - 21:25

Det er ikke lenge til 2017 og da er det mye interessante filmer som kommer ut! Jeg har merket at det er mye superhelt filmer dette året som kommer og det gjør meg fint lite. Har alltid vært fan av superhelt filmer så :) De filmene jeg gleder meg mest til er nok Fifty shades darkerBeauty and the beast og Pirates of caribbean. Jeg likte selve "Love storyen" i Fifty shades of grey og nå fortsetter den i en film som ser bedre ut enn den første filmen nesten. Beauty and the beast er rett og slett fordi jeg elsker disney filmene og den filmen er det enda ikke laget noe realitetsfilm ut av enda og jeg liker den filmen veldig godt. Synes den er utrolig koselig og budskapet i filmen om at det er det indre i en person som telles og dermed blir man fin på utsiden også. Pirates of caribbean er en filmserie jeg liker utrolig godt og har håpet på flere filmer ut av den og nå blir det en til så da må jeg selvfølgelig se den!Det er iallefall de viktigste filmene som står på listen min til neste år så får håpe jeg får sett alle på kino :) 

Noen av disse dere skal se?
♥C.S

Date night

 • 18.11.2016 - 18:15

I går var jeg på filmen "fabeldyrene og hvor de er å finne" som er en ny film av J.K Rowlings som er skaperen av Harry Potter. Jeg er veldig glad i Harry Potter filmene, så da fikk jeg lyst å gi denne filmen en sjanse så da ble det kino date med kjæresten. Denne filmen handler om tiden før Harry Potter og har egentlig en helt annen handling. Det er mer en film om magiske dyr og om de magiske og de ikke-magiske menneskene. Synes filmen var helt grei, hadde egentlig forventet litt mer, men det var gode effekter i filmen. Jeg bare synes handlingen ikke var så veldig bra. Jeg er veldig kresen da så jeg vil gi denne filmen en 3 eller 4 i terningkast.


Disse var utrolige gode! Passelig mengde var det også. Anbefales til de som er glad i popkorn og sjokolade.
Vi var å så filmen i kongens sal. Dette er første gangen jeg har vært i en sånn type kinosal. Den var liten med stor skjerm og de var sånn at man kunne ha 2 stoler sammen med bord imellom setene. I tillegg var det sånn benk plassert i hjørnet av kinosalen der de serverte vann, kaffe, kakao og sukkertøy. Så da ble de kakao på oss også haha. Tror dette er noe jeg kunne gjort flere ganger :)

Har dere sett filmen? Hva synes dere isåfall?
♥C.S

Redd for å vise hvem jeg egentlig er

 • 17.11.2016 - 18:47

Noe jeg har tenkt over i lengre tid er at jeg ikke føler jeg er meg selv 100% og det er veldig få jeg er det rundt. Jeg vet jo at de fleste ikke er seg selv 100% rundt alle, men de viser mye av seg selv uansett. De deler sine meninger, gjør handlinger de føler for og lar sine indre ønsker komme fram. Er det noe de vil så er det ofte det kommer i lys. Jeg er mer tilbaketrukken enn de fleste føler jeg. Det er såå mange ganger jeg bare har lyst å si noe og jeg har ordene i munnen, men de kommer ikke ut. Det var alltids sånn da jeg gikk skole og mens jeg har vært rundt store mengder med folk.Jeg føler jeg har blitt bedre nå i noen tilfeller, men det er likevel mye av denne jenta som ønsker å vise mer av seg, men gjør det ikke.


Den sosiale angsten ligger der enda.  Det er noe jeg har slitet med i flere år nå. Jeg tror jo selvfølgelig at mye av det kan ha påvirket personligheten min. Det går jo ut på å unngå ubehagelige sosiale situasjoner. Jeg slet veldig mye med sosial angst tidligere der jeg slet med å være offentlig alene, slet med å være på skolen og være i større mengder med folk. Mye av den angsten har jeg jobbet med og jeg kan trygt si at jeg er mye bedre idag, men den angsten ligger der enda. Jeg merker også at hvis jeg vil dele noe offentlig som er veldig personlig for meg så sliter jeg selv med å publisere det. Det er merkelig nok lettere å uttrykke seg med ord og jeg presser meg selv for å bli bedre. Jeg frykter veldig tanken på å bli dømt og kritisert. Jeg er veldig dårlig på å ta imot dårlig kritikk og det at jeg ikke deler så mye av mine tanker er stort sett fordi jeg er redd for responsen jeg får tilbake. Dette er en måte jeg beskytter meg selv på, men samtidig holder det så mye av meg igjen. Samme når det gjelder handlinger.

Noen som kjenner seg igjen?
♥C.S

 

Fine julegave tips

 • 16.11.2016 - 17:15

Det er snart jul og da er julegaveshoppingen i gang. Jeg er en person som elsker å bestille på nett. Det er mye mer morsomt, oversiktlig, økonomisk og det er et mye bedre utvalg. Det er i tillegg lettvint og for de som liker å bestille julegaver på nett fant jeg noen tips til dere :) Tingene selges av selgere på Ebay. Disse sendes ifra England så det tar ikke like lang tid med frakt som det gjør fra Kina. Det bruker oftest å ta rundt 1 uke til meg. Både produktene og frakten er billig. Det er top stemte selgere så det er trygt å kjøpe fra de. Siden jeg har gjort mye av dette de siste årene vet jeg som regel hvem jeg kan kjøpe ifra.

Smykkeskrinet finner du HER. Sminkekosten finner du HER.
Smykket finner du HER. Arme varmer finner du HER.
Magebelte finner du HER. Mobil case veske finner du HER.
Støvlett holder finner du HER. Wall sticker finner du HER.


Håper dette var til hjelp for de som ikke vet hva de skal gi til jul :)
♥C.S


 

Baconrullet avocado fylt med bløtkokt egg

 • 15.11.2016 - 19:30

Nå er det en stund siden jeg kom med en god frokost oppskrift. Denne er ikke så alt for komplisert for de som liker å lage mat. Spesielt for de som elsker bacon like mye som meg og er glad i egg og grønnsaker kan dette være et godt alternativ.

Du trenger:
1 stor avocado
1 egg
3-4 skiver bacon
smør til stekingFramgangsmåte: Skjær avocadoen i 2 på langs. Bruk en spiseskje til å skjære ut avocadoen fra skallet. Kok egget i 6-7 min og deretter legg egget i kaldt vann. Utvid hullet i avocadoen der stenen bruker å være med en spiseskje for å få plass til egget. Ta av skallet til egget og legg egget i midten på avocadoen og legg deretter den andre delen av avocadoen oppå sånn at det blir som på bildet. Rull hele avocadoen inn i 3-4 skiver bacon og stek. Etter at alle sidene er ordentlig stekt er det bare å spise med kniv og gaffel :)

Oppskrift tatt fra twisted.

♥C.S

Nå er julen snart her

 • 15.11.2016 - 17:15

God ettermiddag til dere. Håper dere hadde en fin start på dagen, jeg derimot kunne hatt bedre. Fikk vite idag at jeg ikke fikk jobben jeg søkte på. Jeg hadde vell egentlig på magefølelsen at jeg ikke fikk den, men hadde enda dette lille håpet etter å vært på intervju og hadde folk som oppmuntret situasjonen. Nå fikk jeg iallefall et klart svar da så nå er det bare å holde øyene på ekstra utkikk etter noe annet.


Nå er julen her snart da :) Den begynner å vise seg mer og mer rundt på senter, i butikker og ute i gatene. Som regel får jeg ikke julestemning før desember. Jeg klarer merkelig nok ikke å få den stemningen før da, Noe som egentlig ikke gjør meg noe. Jeg kjenner iallefall at jeg begynner å glede meg. Det eneste jeg syns er styr med julen er alt av innkjøp av både julegaver og det man skal ha til jul. Det er både dyrt og krever en del tid. I de siste årene har jeg begynt med gavene 2 måneder før jul enn å begynne i siste liten som de fleste noen gang gjør. Nå er jeg ferdig med halvparten allerede og det føles godt!

Flere som gleder seg til jul? :)
♥C.S

Uken som gikk

 • 14.11.2016 - 21:47

Hei dere. Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg har for ikke så lenge siden vært i trondheim sentrum på en liten bytur med en venninne. Skaffet noen få ting som jeg manglet ut av sminke og skaffet bursdagsgave til mamma som har bursdag idag. Siden jeg ikke er hjemme akkurat nå kunne jeg ikke delta på det lille selskapet hennes, men skal gjøre det opp igjen med å tilbringe en lang dag med henne når jeg kommer hjem :) Ooooog beklager for lite blogging den siste uken, men noen ganger vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal blogge om. Inspirasjonen har dødd litt i det siste! Men den kommer nok tilbake med tiden.

♥Ukens oppturTrondheimsturen. Det var garantert turen til Trondheim for å møte han her. Føltes godt å kunne tilbringe tid sammen med han på selve bursdagen hans. Siden vi bor flere mil ifra hverandre så blir tiden med han enda mer verdifull.


♦Ukens nedtur
P-M-S. Det må være den største nedturen denne uken. Å få mensen rett før man skal dra nedover til kjæresten.. Det er ikke koselig i det hele tatt. Regner med dere skjønner greia jenter?

♥Ukens låt
♥Ukens bilde♥Ukens matopplevelse


The ultimate burger. Egon hadde en av de beste burgerene jeg har smakt. Løkringene var kjempegod og jeg er ikke engang glad i løkringer. Alt i sin helhet smakte utrolig godt. Anbefales :)

♥Ukens cravings


Julebrus! Denne uken har jeg drukket mye julebrus. Det er jo en type brus som ikke varer så lenge. De kommer i oktober og går bort igjen rundt januar. Noen ganger varer de jo lengre, men det er ikke meningen man skal drikke seg ihjel på dette. Denne uken har det vært litt mer spesielt, men blir nok å hakke ned på brusdrikkingen fremover ja.

♥Ukens fristelser


Pikachu kake! Denne frista veldig. Så den mens vi var innom bakeriet. En sånn kake fikk jeg lyst på :D

Det var iallefall litt av min uke. Hvordan var din? :)
♥C.S

Julepølser i lompe med sennepdressing og salat

 • 11.11.2016 - 18:45

Dette har jeg savnet! Litt vanskelig å lage dette når man ikke har julepølser hele året rundt. Sist gang var i desember da jeg laget dette sist utenom igår. Det er enkelt å lage, ikke så usunt heller og ikke minst godt.

Du trenger:
1-2 hvite julepølser
1 pakke med lomper
1 pose Baby spinat
1 rødløk
2 SS Grov sennep
2 dl gresk yoghurt
pepper
Persille
salt
smør til steking.Slik gjør du: Del pølsene i 5 biter. Så deler du de i 2 på langs sånn at de blir som på bildet. Ta så av skinnet før du steker pølsene og kutt et snitt i midten av pølsene.  Mens du steker pølsene blander du sammen gresk yoghurt, sennep, salt, pepper og persille. For ekstra sennepsmak legger du til 1-2 til skjeer. Kutt løken så de blir i tynne ringer. Løken skal ikke stekes. Så er det bare å ta fram lompene og legg på alt i den rekkefølgen du ønsker :)

Anbefales!
♥C.S

 

Tilbake i Trondheim by

 • 10.11.2016 - 19:54

Da var jeg i Trondheim igjen. Det føles godt å være her. Trives med både byen og kjæresten så det er et stort pluss for meg med begge deler. Ble dessverre ikke noe blogging i går siden jeg ble for opptatt med å gjøre dagen til kjæresten så bra som jeg fikk til. Startet med at han åpnet sin gave fra meg (som han heldigvis ble glad for) Phew, det er skikkelig vanskelig å finne ut hva den første gaven til noen man nylig har blitt sammen med skal være. Spesielt når de aldri kan gi noen hint på hva de kunne likt annet enn sokker, middag og sex haha. Man vil jo helst gi noe annet utenom. Senere dro vi ut for å spise på en restaurant han ønsket å vise meg. Det var kjempegod service. Fikk gratis forrett og god middag. Prisene var heller ikke så ille.


Ble bowling etterpå, og som dere ser tapte jeg heheh... Fant ut at han er veldig flink i spill som krever aktivitet (Noe jeg skulle visst på forhånd). Siden han vant over meg i både bowling, billiard og air hockey. Jeg er en dårlig taper da, men det er tydeligvis han også så dere kan tenke dere hvordan det var. Begge like konkurranse innstilt. Eller kjøpte vi bare inn litt snop og dro hjem og så en film og slappet av resten av kvelden. Følte at bloggingen kunne vente en dag siden han hadde bursdag :)

Nå skal jeg ta meg en tur til byen. Hva slags planer har dere ikveld? :)
♥C.S

Back to trondheim

 • 08.11.2016 - 19:36I natt reiser jeg tilbake til Trondheim. Nå er det snart 1 måned siden jeg var der sist. Siden kjæresten har bursdag i morgen så tenkte jeg å være der på dagen hans. Han fikk ikke vært tilstede på min så da er det ganske greit sånn. Blir godt å se han igjen. Nå gjenstår det egentlig bare det å pakke. Har idag vært hos legen og gjort litt småting i byen. Dusjet, fikset meg, laget meg mat så jeg merker at tiden har gått veldig fort idag. Ser ut som det blir lite med trening idag. Heldigvis fikk jeg meg en gåtur til og fra byen da så det er jo bedre enn ingenting. Nå skal jeg gå å pakke og chille litt med roomien min før jeg reiser med toget :) Neste innlegg blir nok mens jeg er i Trondheim så vi blogges da!

Ha en fin kveld :)
♥C.S

Uken som gikk

 • 07.11.2016 - 18:48

Da var det mandag igjen og jeg sitter under et pledd med kvinnelige smerter og føler at universet hater meg idag haha. Bare 1 dag til jeg reiser nedover til kjæresten så dette var ikke akkurat det jeg ønsket meg så man kan si det er en liten dårlig start på uken, men forhåpentligvis ødelegger det ikke hele uken. Det er blitt utrolig kaldt ute merker jeg siden det ikke holder med vanlig ovn varme lenger. Man må nesten kle seg godt eller ha et pledd rundt seg for å ikke fryse... Uff. Her er iallefall uken som gikk!

♥Ukens opptur

Dekorering og bursdagsfeiring. Jeg må si at ukens opptur definitivt var å få opp ting på veggene som vi lenge har egentlig ventet på skulle bli gjort og det var en utrolig god følelse. Så var det i tillegg bursdagsfeiringene jeg hadde i helgen med både venner og familier og ikke minst gavene jeg fikk :)

♦Ukens nedtur
Hangoveren på selve bursdagen min. Det gikk litt utover dagen og jeg fikk ikke helt koset meg like mye som jeg hadde håpet på, men neste år slipper jeg nok unna det som skjedde i år haha.

♥Ukens låt
♥Ukens bilde♥Ukens matopplevelse


Kantarellsuppen. Jeg lagde lite avansert mat denne uken. Dette var merkelig nok den beste matopplevelsen denne uken. Den smakte så og si hjemmelaget og jeg kunne faktisk spist meg ihjel på denne suppen. Kjøpte den i Sverige og skal nok skaffe den flere gang!

♥Ukens cravings


Chai te. Jeg har elsket denne teen veldig lenge. Det finnes forskjellige chai te, men så langt er denne en av de beste..Dette er veldig greit å drikke når man føler for noe godt å drikke. Elsker den enda mer til ost og kjeks kvelder.

♥Ukens innkjøp


Maaaaaaaaaaaat. Denne uken ble det mest fokus på mat. Kjøpte inn til flere dager enn å kjøpe inn hver dag. Det er noe jeg vil anbefale for å ha mer oversikt over pengene man bruker, spesielt til mat som er noe som sluker penger sånn egentlig.

♥Ukens fristelserHvordan var deres uke? :)
C.S

Birthday weekend

 • 06.11.2016 - 22:52


Hei dere! Håper dere har hatt en fin helg. Det har iallefall jeg hatt :) Ble en hel helg med bursdag så derfor har det ikke blitt noe blogging. Fredagen var det fult kjør med bursdagsfest der jeg hadde en jentekveld med drikkeleker og bursdagsquiz som også ble om til en drikkelek haha. Etterhvert dro flesteparten av oss ut på byen og fortsatte festen der. Flere bilder kommer senere!

Lørdagen (på selve dagen min)gikk for det meste ut på å slappe av i sengen og opprydding av dagen før. Formen var ikke helt på topp, men jeg fikk til å fungere! Ryddet, laget meg selv middag, sminket meg og dro på kino med en god venninne. Vi så filmen Doctor strange som jeg anbefaler forresten! Dritkule effekter :) Gavene jeg fikk ble jeg utrolig glad for. Fikk Zelda sekk fra den ene venninna og et zelda krus + et kino gavekort fra den andre. Så fikk jeg et spill jeg har lenge ønsket meg som nylig har kommet ut til ps4 fra godeste kjæresten. Her får dere se litt av hvor "geek" jeg egentlig er bakom bloggen haha (A)


Så var det dagen idag som da er søndag som gikk ut på rydding, bake og ordne til familieselskap som jeg hadde et lite av. Hadde over noen tanter, et par søskenbarn, bestemoren min, søsteren min, moren min og hun jeg bor sammen med. Jeg baket kun muffins så moren min og bestemoren min hadde meg seg alt det andre omtrent. Var et koselig selskap, men jeg har ikke spist noe mat idag så det ble alt for mektig for meg med kun sukker.. Nå er det kun det jeg har lyst på så vurderer å lage meg noe mat.

Hvordan var deres helg? :)
♥C.S

En bedre hjemfølelse

 • 04.11.2016 - 14:24

Nå har vi endelig fått litt ting på veggene! Det er faktisk helt utrolig at så lite kan gjøre en så stor forskjell. Man føler seg automatisk mye mer hjemme når man har begynt å fått det koselig rundt seg. Det var jammen på tide, vi hadde sikkert ikke klart det uten gogutten til Roomien min :) Han som burde få mesteparten av æren for all jobben. Nå begynner man kanskje å se at det er noen jenter som bor her? hehe

Nå har jeg vært i byen og hentet pakker som inneholder gaver til både jul og bursdagen til folk, ordnet klart alkohol til ikveld, fikset meg big bite til middag og hentet kinobillettene til den store kinodagen i morgen som tilfeldigvis er på min bursdag i år så det er jo kos :) For de som ikke vet hva "den store kinodagen" er så er det en dag kinoen holder et eget arrangement med både frokost, premier og har billetter til kun halv pris. 

Nå skal jeg gå å gjøre meg klar til bursdagsfesten min i kveld. Kos dere masse :)
C.S

Jeg vurderer video blogging

 • 03.11.2016 - 21:29

Hei dere. I går begynte jeg å tenke på at jeg savner faktisk video blogging. Det er mange år siden sist, men jeg føler jeg kanskje får vist litt mer av meg selv da og gir der litt mer personlig kjennskap til meg som blogger. Jeg vet ikke helt hva dere tenker om dette? Ville dere vært interessert i å se meg på den måten og min hverdag. Se litt hvordan mine dager er og få litt mer underholdning på bloggen eller skal jeg droppe det?Det er forresten 2 dager til bursdagen min så i morgen blir selve feiringen med venninnegjengen. Da blir det glamour tema og forhåpentligvis "a girls night out". Er iallefall planen. Jeg blir faktisk 24, så neste år er det stordag igjen :) Blir en stressdag i morgen. Skal vaske litt, dra til byen en tur, stelle meg og gjøre det klart her. Så blir nok lite blogging i morgen, men skal prøve å få til et innlegg.

Men ja, hva mener dere om det med vlogg?
♥C.S

Frykten for å gå tom for energi

 • 02.11.2016 - 22:14

Jeg begynte å tenke på det istad mens jeg var ute å gikk fra rema med 2 handleposer etter at jeg kom hjem hvor sliten jeg faktisk var. Posene var ikke noe særlig tunge heller. Hendene mine begynte å riste når jeg skulle holde i et glass eller noe smått. Følte nesten som jeg hadde sånn parkinsons. Jeg ble helt utslitt og det skremmer meg at det skal så lite til for at all energien min blir bare borte. Jeg skal jo tross alt leve med denne sykdommen jeg har som gjør meg fortere sliten enn normalt. Det er jo en byrde i seg selv for mesteparten av livet krever energi og det må man nesten ha for å fungere.Redd for at utmattelsen skal komme i veien. Det jeg frykter mest er når det kommer til arbeidslivet såklart. Det er jo det viktigste i livet føler jeg siden det er sånn du tjener deg penger og skal bygge et liv for deg selv og kanskje muligens en dag for noen andre? Jeg vil klare å stå på beina og ikke la noe presse meg ned. Jeg kjenner til kroppen min og jeg vet når den sier stopp, men noen ganger vil jeg bare ikke høre på den. Da virker jeg svakere enn de fleste og jeg vil ikke ha noe spesialbehandling. Jeg vil ikke at noen skal se på meg som en byrde eller noe som man ikke trenger. Hvem vil liksom ha en person som må ta seg ofte pauser for å lade seg opp igjen? Ingen som jeg kommer på. De fleste jobber krever bevegelser utenom kontorjobber og diverse, men de jobbene må man ha utdanning til og det kan ta sin tid. Nå er det ikke mye alternativer for meg og jeg må nesten ta det som er innenfor for meg og min helse. Jeg vil prøve mitt beste, men noen ganger frykter jeg at det ikke er nok... Jeg tar vitaminer og jeg trener, men noen ganger holder det bare ikke.

♥C.S

Viktig med sånne kvelder som dette

 • 02.11.2016 - 15:01

God dag bloggere og lesere. I går kveld valgte jeg å ha en liten kosekveld for meg selv. Jeg synes egentlig stemning har veldig mye å si for humøret. Spesielt nå i mørketiden som nærmer seg fortere og fortere for hver dag som går. Juletiden er alltids kos for det er god stemning sant? Ingen som sier man ikke kan ha god stemning utenom juletiden som jeg hadde i går kveld/natt. Jeg laget meg en kopp te, stekte opp noen rundstykker og hørte på musikk på rommet mitt. Så hjelper det også mye på at man har det ryddig og koselig rundt seg :)I dag har jeg og Roomien min en plan om å prøve å få litt ting på veggene i stuen. Vi har snart bodd her i 1 år og enda ikke fått noe på veggene.. Det er litt deprimerende for det er som jeg nevnte tidligere, viktig å ha det koselig rundt seg. Det er jo mer hjemmekoselig med veggpynt. Det er bare vi som har vært utrolig sløve og ingen av oss er noe Handywoman heller så da blir ting ekstra tungvint og sløvt. Får se hva vi får til idag :)

Hva er deres planer for dagen?
♥C.S

En tåpelig tabbe

 • 01.11.2016 - 18:56

Idag har vi kommet oss til 1. november og snøen har allerede begynt å legge seg smått på bakken. Jeg hadde egentlig et håp om at den ikke skulle det fram til min bursdag så får se om det blir snø på dagen min i år eller ikke. Idag har jeg egentlig hatt en helt grei dag. Jeg har allerede hatt min treningsøkt og bestemte meg for å ha suppe til middag og det er ikke så likt til å være meg. Suppe foretrekker jeg helst hjemmelaget, men denne suppen her kunne man nesten si var like god. Første gangen jeg har prøvd kantarellsuppe så det var ekstra nam siden jeg brukte helmelk oppi :) 

Eneste minuset idag var at jeg våknet opp til en beskjed der det sto at kjæresten min hadde blitt fratatt mobilen sin på flyplassen i værnes. De hadde tatt den før han skulle på flyet til Oslo og sagt han ikke kunne ha den med pga den hadde en fare med å kunne eksplodere. Tydeligvis er dette en ny greie som har blitt en stor sak om, men greia er at når jeg begynte å søke om det på nettet sto det at det var en samsung galaxy NOTE 7 som var farlig og ikke samsung galaxy s7 som da han har. De hadde tatt feil av mobilen, noe som jeg synes virker rart og teit for man burde kunne sjekke ordentlig etter om det er en NOTE eller ikke. Jeg begynte å ringe rundt på flyplassen for å si ifra min mening om det og høre om at den lå der klart til han kom tilbake og det ble skikkelig mye styr rundt det og de fant ikke mobilen hans og ba meg til slutt å ringe SAS, men de fikk jeg aldri kontakt med, så jeg håper for hans del at den ligger der klart til han kommer tilbake fra kurs siden de i tillegg hadde tatt feil og lot han være mobilløs. Tåpelige greier, menmen. 

Hvordan har deres første dag denne måneden vært? :)
♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits