Tips mot migrene

 • 31.12.2015 - 12:30


Jeg sliter med migrene og det går dessverre utover mine hverdager. Det er noen ganger det blir for mye og noen ganger der jeg faktisk kan få til å fungere ved hjelp av noen enkle metoder, så for dere som sliter med dette eller får det noen ganger, her er noen tips :)

Drikk mye vann
Noen ganger kommer anfallene av at du ikke har fått i deg nok veske så da er det viktig å drikke så mye vann som mulig. Det hjelper nesten med en gang til meg noen ganger! Prøv å unngå å drikke veldig kaldt vann, det er lettere å drikke mye vann når det ikke er iskaldt.

Ha det mørkt rundt deg
Når man har migrene tåler man nesten ikke lys før man må knipe igjen øyene, så prøv å ha det mørkt rundt deg med lite lys som mulig. Jeg vet ikke hvor mange ganger dette ha reddet meg fra av å bli enda verre.


Få litt frisk luft
Hvis det er noe jeg har merket gjennom årene er det at hvis det er for varmt eller for lite luft blir jeg megadårlig. Det hjelper sinnssykt mye med frisk luft! Du føler deg nesten bedre med en gang. Noen ganger funker det ikke like godt, men dette er en veldig fin metode for å unngå å bli verre enn det man er.


Vær rolig
Er du i aktivitet mens du har migrene så blir du nok sannsynligvis verre. Jeg blir dårligere av å bevege meg mens jeg har migrene. Jeg må legge meg ned og slappe av. Det er veldig viktig for å bli bedre. 

Spis noe
Noen ganger kommer migrene av at man har for lite blodsukker og da burde man spise noe om det så bare er et eple.


Ta paracet eller imigran
Dette er noe jeg bruker å ta hvis det er krise eller om jeg var veldig ondt og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Paracet hjelper i noen tilfeller om det ikke er så ille, men er det ille tar jeg som regel en imigran tabelett som jeg får ifra legen. Har du ikke mulighet til å få imigran burde du ta dette opp med legen.

Ting du bør unngå
Hvis det er noe som jeg vet aktiverer migrene så er det koffein og alkohol (spesielt rødvin)
Jeg får som regel migrene mest rundt pms tiden og i enkelte tilfeller, men hvis det er noe jeg holder meg unna så er det rødvin altså.
Det som er litt komisk er at koffein kan også hjelpe mot migrene så det funker noen ganger veldig godt med paracet med koffein i seg.

Håper dette var til hjelp!
♥C.S

Nyttårsforsett

 • 30.12.2015 - 20:59
Få en mer trent kroppFitness sporty woman showing her well trained body isolated on white background. Strong abs showing. Black and white photo with copyspace for text.

Dette er noe jeg har prøvd på en stund, men aldri fått til. Det har alltids vært noe som har kommet i veien for å nå dette målet, men jeg håper jeg får dette til dette året som kommer. Å føle seg bra er veldig viktig så denne er nok en av de viktigste punktene.

Dra på ferieI år er det snakk om jentetur og jeg er spent på om vi får det til. Har kun vært på sånne type ferier med kun familie eller kjæresten så det blir spennende om vi får det til :)

Bruk mer tid på familienDette er noe jeg ikke har vært noe særlig flink på siden jeg flyttet ut fra hjemme. Jeg var vell 19 da jeg flyttet ut og sammen med kjæresten min. Familie blir fort "glemt" når man ikke bor med dem lenger så dette er noe jeg må bli flinkere på! For jeg er kjempeglad i familien min.

Få mer utdanningI år fant jeg ut at jeg vil få mer utdanning til neste år. Jeg har lenge ikke visst hva jeg har hatt lyst til å bli og prøvd å finne meg selv og føler jeg står stille både pga helsen min og pga jeg har lite utdanning og vil ha en ordentlig jobb. Så jeg ser for meg at det blir skole på meg neste år :)

Dra på hytteturÅ dra på hyttetur er så koselig! Jeg skulle ønske jeg hadde en hytte, men det får jeg nok ikke i den nærmeste fremtid dessverre, men jeg håper virkelig på at jeg kommer meg på en eller annen hytte til neste år med gode venner eller familie. Det er så kos.

Vær mer sosial


Jeg føler jeg aldri er nok sosial. Jeg treffer venner flere ganger i uken og jeg prater jo med de på nett, men jeg føler jeg kunne vært flinkere på dette og ta mer initiativ på å være mer sosial med andre utenom de jeg normalt prater med. Er sikkert mange der ute som føler seg litt glemt og det vil jeg virkelig de ikke skal føle. 

Dra på fisketur


Nå er det vell 4 år siden jeg var sist på fisketur og det begynner å blir alt for lenge siden. Jeg husker jeg fanget 1 fisk sist gang hehe. Jeg er ikke en så veldig natur person av meg som jeg var tidligere, men det er vell en god del grunner for det. Jeg synes iallefall at fisketur er morsomt :)

Gled andre


Jeg elsker å glede andre. Det er noe jeg synes er en stor fordel med julen. Det at jeg kan glede andre på en måte jeg føler jeg er god på, men jeg liker å glede andre generelt med både humoren min og gjøre snille ting for dem. Prate med dem når de er lei seg osv. Jeg føler jeg burde gjøre mer av dette for det gleder meg også!

Bruk mindre penger på mat og mer på annet


Jeg tror det går noen 1000 på mat hver måned og jeg som ikke har så bra råd til vanlig synes det blir lite penger til overs til andre ting som f.eks klær, sparing, ting jeg trenger, kino osv. Det handler om å prioritere så får bare bli bedre på å holde et budsjett eller noe. Det går også mye penger på å dra på byen så får bli mindre av det også!


Der har dere mitt nyttårsforsett :)
Har dere noen av disse punktene som nyttårsforsett?
♥C.S

Piece of heaven

 • 29.12.2015 - 23:20Denne sjokoladen var seriøst himmelsk! Kjøpte den i Sverige i dag. Var sånn flere typer sjokolader som denne med forskjellige ting som blåbærfyll, jordbær, bringebær, eple pai osv. Men jeg synes denne så veldig god ut så måtte prøve den og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! Kostet meg 15 kroner av nytelse :D

mmmmmmh sjokolade♥
bør prøves!

♥C.S

Sverigetur

 • 29.12.2015 - 21:15Så ble det en liten roadtrip på meg i dag da. Venninnen min som inviterte meg til å sitte på med hun og kjæresten til Sverige for å handle inn alkohol og litt mat osv. Synes det var en veldig koselig tur. Jeg bor jo bare 1 og en halvtime unna med bil så det er ikke en veldig lang kjøretur. Kommer også litt an på hvem som er bak rattet haha :) Ble en rask tur i dag for å si det sånn! Møtte også en barndomsvenninne som jeg har ikke sett på noen år helt tilfeldig, men det var bare kos.Ble 2 poser med mat ca. Er ikke så mye billigere for mat i Sverige sånn egentlig!Så vart det en liten burger på sibylla, men sånn blir det nesten hver gang haha, Bra jeg sjeldent er i sverige.

Hvordan har din dag vært så langt?
♥C.S

Fylleangst

 • 28.12.2015 - 22:32Ja.... Jeg kan vell si at jeg husker svært lite av kvelden i overgår. Jeg har heller ikke fått hørt så mye av hva jeg har gjort og sagt og det irriterer meg veldig! Det er en ting når man husker ingenting nesten, og blir sagt alt det teite man har gjort, men det at ingen omtrent sier hva du gjorde eller sa gjør jo det nesten verre? Det er jo i disse situasjonene man får fylleangst og blir helt rar i hode av tankene som surrer i det merkelige hode mitt. Det er ikke sånt jeg tror jeg gjorde noe virkelig ille, men det er jo visse personer jeg husker jeg har møtt, men husker ikke hva vi har snakket om. Den eneste tanken som trøster meg er at de jeg møtte ikke husker så mye de heller for jeg vedder på jeg sa utrolig mye dumt. Jeg synes det er verst da når man får flashback og husker noen glimt av det som skjedde i fylla og tenker" hvorfor i faen sa/gjorde jeg det der?".  Heldigvis havner jeg i disse tilfellene 1 av 10 ganger så det er ikke så veldig ofte. Håper på en bedre hangover neste gang for dette var lite morsomt.

Jeg skulle forresten kåre "ukens blogg" i går, men pga lite blogging og lesing utsetter jeg det til neste søndag :)

Har dere noen gang hatt fylleangst?
♥C.S

Nå blir det fest!

 • 26.12.2015 - 18:26Hei dere, nå er det 2.juledag og det betyr at det blir party party! Startet dagen med en veldig grei frokost. Har ikke brukt dagen på noe annet enn å stå foran speilet omtrent, men nå er jeg endelig klar!

Så er dette antrekket mitt ikveld da. Synes det er litt rart å gå i en jumpsuit, men synes den var veldig kul uansett ^^ 

Så håper jeg alle får en fin kveld videre :D
Blogges!

C.S

Stor fornøyd med gavene i år!

 • 25.12.2015 - 22:15Er det bare meg? Jeg er som regel takknemlig hvert eneste år, men i år føltes det som at ønskene ble ordentlig hørt! Jeg fikk en god del av det jeg ønsket meg og mer. Den beste gaven var nok bærbar-pcn jeg fikk, men det er fordi jeg ikke hadde en pc lenger. Lånte bare av samboeren liksom. Så fikk jeg en god del gavekort og penger faktisk! Penger er ikke noe jeg bruker å ønske meg, men det er jo noe man trenger så synes det var ganske greit å få det egentlig. Nei altså, alt dette blir jeg nok å bruke så jeg er kjempefornøyd med gavene i år :) Takk til de som ga meg dette♥

Hvilken julegave ble du mest fornøyd med i år?
♥C.S

God jul!

 • 25.12.2015 - 21:39

Hei dere, nå har jeg ikke hatt pc de siste dagene også har jeg vært opptatt med familie, men hvem har ikke det liksom? Jeg forstår meg faktisk ikke på bloggere som klarer å blogge mens de er på ferie eller som er opptatt med familien eller venner. Jeg syns det iallefall er vanskelig å blogge i noen tilfeller som f.eks i julen, men fikk litt tid nå da : )

Oppdatering!

Lillejulaften ble det pynting av juletre hjemme hos meg og må si jeg ble kjempefornøyd med juletreet i år! Så ble det grøt spising hos familien til samboeren min. Jeg fant nok ikke mandelen i år heller, men det gjorde meg ingenting. Var koselig uansett. Så dro jeg til søsteren min og så grevinnen og hovmesteren  på tv og deretter serie til langt utpå natt til vi da la oss.

Julaften våknet jeg ca halv 12 og da var ikke søsteren min eller samboeren hennes våknet enda så måtte vekke dem hehe. Så har vi det som en tradisjon at jeg og søsteren min får julesokk hver jul så hentet den på lillejulaften og åpnet den da på morgenen på julaften. Satt å koste meg litt med godis mens jeg så på reisen til julestjernen. Så lagde jeg kakao til frokost og det var kjempegodt! Ble julemiddag hos bestemor i 4 tiden også ble det litt dessert før vi begynte å pakke opp gaver.

1. Juledag var jeg hos moren min å spiste pinnekjøtt med søsteren min, samboeren hennes og med min samboer. Det var kjempegodt også ble det karamelldrøm til dessert! Så langt har julen vært bra og håper det blir like bra fremover. Jeg tok en del bilder, men fant ut senere at det ble veldig dårlige bilder så ble lite bilder å poste ut i år.


God jul fra oss! Synes dere vi er søskenlike? Noen mener vi er helt totalt ulike og andre sier vi kunne vært tvillinger, men det syns ikke jeg.

Har dere hatt en fin jul så langt? :)
♥C.S

3 av mine favoritt parfymer

 • 22.12.2015 - 19:05Tenkte jeg kunne dele litt om de parfymene jeg bruker mest som jeg også anbefaler. Jeg er jo veldig glad i parfyme generelt. Både på meg og andre (spesielt mannfolk). Det at man lukter godt har mye å si og jeg synes det virker mer hygienisk. Jeg liker jo selvfølgelig flere parfymer enn disse, men disse er noen av mine favoritter. 

1. Den til venstre fra Christina Aguilera bruker jeg mest til fest. Den skiller seg veldig ut fra mange parfymer. Den er søt, men ikke supersøt. Har brukt den i flere år.
2. Den i midten fra Selena Gomez bruker jeg både daglig og på fest. Den lukter godteri og mange spør meg om den. Den er kjempegod!
3. Den til høyre fra Christina Aguilera bruker jeg daglig. Den er både søt og litt mektig. Mange har spurt meg om denne også.

Der vet dere iallefall hvilke parfymer jeg bruker og som dere kan sjekke ut til neste gang dere skal prøve ut noe nytt :)

Hvilken parfyme bruker du?

♥C.S 

Ukens start

 • 21.12.2015 - 21:36


Såå var det mandag igjen. Tiden går fort, syns dere ikke? Det er jo bare 3 dager igjen til jul! Jeg kjenner gleden begynner å komme, men samtidig vil jeg ikke at julen skal bli over :( Som regel forsvinner julefølelsen etter 1. juledag og det synes jeg er litt kjipt siden det er jo jul fram til nyttår. Jaja, sånn er det bare.

Ble handledag i dag også. Nå har jeg kjøpt inn alkohol til 2. juledag og til nyttårsaften. Jeg tenkte å prøve en ny jordbærvin, den til høyre som heter Fresita, Hmm, interessant ord. Høres nesten spansk ut. Usikker på hvordan den smaker, men den til venstre er ihvertfall med kunstig jordbærsmak så jeg synes det smaker mer jordbær enn de vinene som er basert på ekte jordbær. Er ikke så veldig glad i vinsmaken jeg da såå...Etter å vandret i byen og i matbutikk i noen timer var det godt å sette seg ned med en pizza og se på The big bang theory mens man koser seg med julebrus. Det blir sikkert en hel uke så med julemat fremover så derfor var det litt greit med en pizza siste dagen før julematen starter. For i morgen blir det årets første pinnekjøtt og jeg storgleder meg! Skal ordne til selv så håper det blir godt, men det regner jeg nesten med at det blir :D Føler starten på uken var helt grei utenom at det er kjempeglatt og vått ute, så håper på snø ganske snart...

Hvordan var deres start på uken?
♥C.S

Sunday is funday

 • 20.12.2015 - 23:30Så vart det en liten spillekveld i kveld da. En av bestevenninnene mine ville holde en spillekveld for hennes nærmeste siden det er jul snart og da blir det ikke like mye tid til venner. Det var 2 som ikke kunne så vi ble bare 4 stykk, men jeg synes det vart kjempekoselig uansett :) Vi spilte Black box, Cluedo og Norsk galskap.

Disse spillene er helt ulike. Noen er morsomme mens andre kan være mer seriøse. Eneste som er dumt med enkelte spill er at hvis man er konkurransemenneske (som meg) så kan man fort bli snurt hvis man taper hehe, men ble heldigvis ikke det i kveld uansett om jeg tapte i hvert spill!

Hvordan har din kveld vært?
♥C.S

Ukens blogg

 • 20.12.2015 - 18:32
Nå er det søndag og da er det på tide med en ny kåring av ukens blogg! :)

Navn: Aleksandra
Alder: 20
Fra: Sør-Varanger

Blogger om
Hun blogger om både mote,produkter,tips,konkurranser og sin hverdag. Designet hennes er kjempefint og minst headeren! Jeg synes hun blogger om mye fint og innleggene hennes virker interessant og det er viktig for meg som leser :) Bildene hun tar er flotte og redigeringen hennes er utrolig bra.


Anbefales!

Trykk HER for å komme inn direkte på bloggen hennes

Ønsker du å ha din blogg skrevet om?
Jeg trekker en vinner hver søndag utifra alle mine følgere
Alt du trenger å gjøre er å følge meg på bloggen :)

♥C.S 

Innkjøp

 • 18.12.2015 - 22:27

Hei dere. I dag har jeg vært flere timer i byen og nå er det godt å være hjemme kjenner jeg. Nå er jeg endelig ferdig med julegavene for i år og det føles godt :) Har bare igjen å bake litt mer før julaften også lage eggesalat siden det er så godt og føler det tilhører julen, det og hjemmekokt rulle er det som er årets høydepunkt når det kommer til pålegg!Så var jeg å handlet litt sminke til meg selv siden jeg er snart tom og tenkte jeg skulle prøve noe nytt da så det ble da dette jeg kjøpte :) Den Lash sensational maskaraen har jeg hørt så mye om. venninner som ha kjøpt og mange som reklamerer for den og idag fikk jeg høre at den var årets best i test så da måtte jeg prøve den da og prøvde den på istad og den var faktisk ikke så ille. Den var veldig fyldig ihvertfall så det er et pluss :) Siden jeg ikke har bryn så måtte jeg prøve ut noe annet enn blyant.

Lash sensational kjøpt hos H&M for 79 kr (tilbud)
Master brow pro palette på H&M for 139 kr.

Nå skal jeg lage taco og se litt serie :)
Hva er deres planer for resten av kvelden?

♥C.S

Ristopper

 • 18.12.2015 - 17:24


I går laget jeg ristopper med mamsen og de ble supergode! Så jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften :)

2 stk freia lys kokesjokolade
4 egg
3 dl sukker
2 ss melis
1 stk delfia fett
1/2 pose puffet ris
Muffinsformer

Slik gjør du
Smelt delfiafett sammen med sjokoladen på svak varme til alt er smeltet samtidig som du rører. La det avkjøle mens du pisker egg og sukker til en luftig eggedosis. Deretter blander du det som er smeltet sammen med eggedosisen. Pisk det sammen med rolig og tilsett melisen og bland igjen. Ha oppi puffet ris, helst litt og litt om gangen og rør med en slikkepott(om du har) også ser du etterhvert når det er nok puffet ris oppi. Beregnet en halv pose, men kan hende du trenger mer. Når det ser ut som det er nok puffet ris oppi så finner du fram muffinsformer og pakker det oppi der som du gjør med muffins. La det stå kjølig til ristoppene er stivnet.

Så er det bare å nyte! Tror det ble ca 26 stykk, men det avhenger av hvor stor muffinsformene er :)

♥C.S


Tips til bedre søvn

 • 17.12.2015 - 17:25Vi sliter alle med søvn, noen mer enn andre og jeg er dessverre en av dem. Jeg må gå på innsovningstablett for å få til å sove, mest pga jeg tenker alt for mye når jeg skal legge meg og dermed blir jeg våken. Så for å både hjelpe seg selv og andre så tenkte jeg å dele noen punkt som kan hjelpe til med bedre søvn!

- Legg deg til samme tid hver kveld og stå opp til samme tid hver morgen.
- Unngå powernap og sånt på dagtid, det ødelegger for natten.
- Unngå koffein etter kl. 17 på dagen (denne kan bli vanskelig for mange)
- Fysisk aktivitet gir bedre søvn.
- Unngå å være sulten eller spise mye rett før leggetid. 
- Unngå bruk av tekniske ting før leggetid som f.eks tv, nettbrett, mobil, pc osv.
- Unngå å se på klokken når du våkner opp om natta.
- Sett av tid på dagen der du går igjennom ting du er bekymret for så du slipper det om natten.
- vent med å gå til sengs til du er trøtt, slapp av litt først.

- Sørg for at rommet ditt er mørkt og kjølig når du legger deg.
- Les en bok


(kilder; https://helsenorge.no /og http://www.kk.no/)

Håper dette var til hjelp!
♥C.S

Når julefølelsen forsvinner

 • 16.12.2015 - 18:28Det er så kjipt når man kommer inn i den fasen der man får den julefølelsen også plutselig forsvinner den. Jeg fikk ikke opp julepynt og diverse før i slutten av forrige uke og allerede virker det som jeg er lei, men jeg er jo ikke det? Jeg elsker jo julen og all kosen som kommer med den og nå er julefølelsen allerede borte og det er enda 1 uke til jul? Nei jeg synes det blir for dumt, men kan jo hende den følelsen kommer tilbake på julaften og i romjulen da man skal være rundt de kjære og nære. Jeg får bare prøve å bake litt og høre på julemusikk eller noe. Man blir nesten litt deppa når man ikke har den koselige følelsen lenger.

Har dere fortsatt julefølelsen?
♥C.S

Dette produktet får meg til å spare penger på hårfarge

 • 15.12.2015 - 17:17


Hei dere! Jeg tenkte jeg kunne dele litt om noen av produktene jeg bruker daglig og disse er noen av dem. Jeg fikk faktisk ikke brukt opp den til høyre før jeg skiftet farge til rødlilla så det var litt synd siden jeg betalte en del for produktet.

Litt om produktet

Produktet heter Nutri Color og er en slags hårkur som også brukes til hårfarge. Dette produktet er ment for de som farger håret hos frisøren. Siden hårfarger hos frisører blir ofte fortere utvasket så er disse ment for å piffe opp/gjenopprette hårfargen i håret ditt. Istedenfor å kjøpe en dyr liten flaske på frisørsalongen som da holder kun til 1 gang kan man heller kjøpe en av disse som skal holde opp til flere vask. Du påfører det som en vanlig hårkur og lar den sitte litt i håret før du vasker det ut.


Dette produktet kostet meg litt under 300 kr.
Du får tak i det på frisørsalongen :)

♥C.S

Middagstips

 • 14.12.2015 - 21:32


Julepølse i lompe med sennepdressing og salat

I dag bestemte jeg meg for å prøve noe annet enn det samme gamle siden man blir så fort lei og det er spennende å prøve ut noe nytt iblant. Så fant jeg denne oppskriften og tenkte "Hmm det hørtes både enkelt ut og godt ut" så prøvde jeg meg på denne da og det var faktisk kjempegodt! Det er bare noen få ingredienser man trenger og det tar ikke noe lang tid å tilberede så dette kan jo man fort finne på å lage flere ganger, men siden det er julepølse man trenger så er vell lettest å få tak i rundt juletiden vil jeg tro. Det skal egentlig være med tyttebær, men jeg liker det ikke så kuttet bare ut det, men for dere som liker det er det sikkert godt å ha med :) 

Oppskriften finner dere HER

Bon appetit!
♥C.S

Ny header

 • 14.12.2015 - 19:17
Siden det er jul snart tenkte jeg det kunne være koselig å ha en header som da passer til julen. Jeg kan ikke akkurat si jeg ble så veldig fornøyd med både bilde og redigeringen, men det var vell det beste jeg fikk til akkurat nå. Dette blir altså bare midlertidig fram til nyttår :) 


Håper det ikke ser helt forferdelig ut.
♥C.S

Dette blir nok håret mitt etter nyttår

 • 13.12.2015 - 21:52Hei dere, hvordan har deres helg vært?
Jeg har slappet av helt siden i går og det føles godt.
Det har kun vært date med sofaen og tvn med både serier og julefilmer.

Jeg har nå bestemt meg for å klippe meg kort og det blir både skummelt og spennende. Jeg har ikke hatt kort hår siden 2012 så det er jo faktisk noen år siden nå. Håret mitt da var jo gyllenbrunt og da hadde jeg en liten bob og nå vurderer jeg litt mer skarpere bob som på bildet. Hovedsaken med dette er jo for å fjerne alt det slitte håret og da må det dessverre bli så ekstremt som dette. Det kommer til å bli en stor forandring for å si det sånn. Gru gleder meg allerede!

Hva synes dere? Kommer dette til å bli bra på meg tror dere?
♥C.S

Ukens blogg

 • 13.12.2015 - 17:52Dette er noe jeg nylig har begynt med. Jeg ble inspirert av andre bloggere som har gjort sånn som dette og tenkte at det kunne være litt morsomt å kåre en vinner hver eneste uke en blogg jeg leser nesten daglig og som har både inspirert meg og som for meg virker som en interessant person.

Så denne uken har jeg lest en god del blogger, men føler at hun her var verdt å skrive om! 

 Navn: Monia Bjørneraas
Alder: 19
Fra: Trondheim

Blogger om
Hun blogger om alt fra mote til hverdag. Fra sterke meninger til produkter.
Jeg synes dette var en veldig fin kombinasjon av varierte ting å blogge om.
Designet hennes er jo bare dødsfint og da mener jeg selvfølgelig også headeren hennes!
Jeg liker hennes stil siden jeg også er veldig opptatt av mote. Hun får alt til å virke interessant det hun blogger om og jeg kommer nok til å fortsette å lese bloggen hennes.

Anbefales! :)
Trykk her for å komme inn på bloggen hennes direkte.

Ønsker du å ha din blogg skrevet om?
Jeg skal trekke en vinner hver eneste søndag.
Alt du trenger å gjøre er å følge meg på bloggen :)

♥C.S

Julefest

 • 12.12.2015 - 20:36


Hei dere! I går holdt jeg en julefest som også var en bursdagsfeiring for venninnen min hjemme hos meg. Det skulle være tapas der alle hadde med seg en rett hver og jeg synes det var masse godt folk hadde med seg og håper virkelig på noe sånt flere ganger :) Fine jenter♥
Bursdagsbarnet var da hun i Rudolf kostymet. Hun ville skille seg ut siden det var hennes bursdag og det forstår jeg godt! Mens vi andre var nisser og det synes jeg bare var koselig. Jeg vil si det ble en ganske koselig fest fram til et viss tidspunkt der det ble litt drama, men sånn er det vell på de fleste fester? Guttene som var tilstede ble da ikke med på bildet og det var kanskje litt dumt å ikke få de også med på et bilde, men tror det ikke var helt gjennomtenkt siden det er mest jenter som er opptatt av sånne ting hehe.

Det var lagt en del arbeid til denne festen og jeg håper det blir flere ganger med sånne koselige temaer. Er mer morsomt synes jeg :)

Hvordan var din fredag?

♥C.S

Beste likøren jeg har smakt!

 • 11.12.2015 - 18:05Denne her altså, det var kjærlighet ved første blikk♥
Jeg så deg og du så meg og vi ble begge enige at du skulle være med meg hjem!

Dette var en nyhet som kom ut på vinmonopolet for ikke så lenge siden. Bare noen uker siden faktisk og når jeg så flasken og leste beskrivelsen så tenkte jeg "hmm, kan denne være noe god da? Hørtes iallefall veldig god ut" Så nølte jeg egentlig ikke så mye før jeg bestemte meg for å prøve den ut da. Den smakte himmelsk! Det var som slags milkshake som hadde veldig mye jordbær smak i seg. Jeg kan ikke beskrive det så mye mer enn det og at den var litt "kremete" som drinken "Orgasm" kan man si.
Når denne flasken dukket opp på forrige fest så skulle alle smake og alle syns den var knallgod, men veldig søt da.


For dere jordbær elskere der ute. Prøv denne altså!

♥C.S


Juledekor og baking

 • 11.12.2015 - 14:03


Hei kjære lesere! Nå har jeg fått ordnet mesteparten fram til jul :D Kjenner stresset og presset begynner å roe seg litt og det kjennes fantastisk ut! Armen begynner å kjennes bedre ut allerede og i går fikk jeg faktisk baket litt rundstykker til julefesten som skal være her i dag :) Det blir tapas og jeg har ordnet tilberedt laks, pålegg, rundstykker også skal jeg nå snart lage litt egge salat som jeg håper bli bra. Så tar gjestene med seg en liten rett hver så satser på det blir nok mat til alle!

"Instant snow"
Dette var litt morsomt å prøve ut. Det er noe pulver man bare tilsetter vann med og VIPS så blir det nesten som snø!

Så ble det litt pepperkake baking her om dagen med noen venninner og det var kjempekoselig. Deigen var allerede ferdig så det ble mer at vi laget til med former og dekorering og slikt. Hørte på julemusikk gjorde vi også så det føltes litt ut som vi gikk bak i tid til da vi hadde juleverksted på skolen ^^

Har dere fått gjort en god del ferdig fram til jul? 

♥C.S

Hvordan bli kvitt hikke

 • 10.12.2015 - 18:34Plages du med hikke? Jeg får det iallefall noen ganger og det er sykt irriterende!
Så jeg tenkte å gi dere noen tips til hvordan dere kan få bort hikken :)

Hold pusten

Jeg vet ikke med dere, men denne funker nesten alltid for meg. Bare hold pusten helt til du føler hikken er blitt borte. Selvfølgelig må man jo ha litt pusterom iblant, men med en gang du er ferdig med å trekke inn litt luft så holder du bare pusten igjen. Dette skal hjelpe pga det hjelper kroppen å kvitte seg med karbondioksid fremfor det å hikke.


Bli kilt

Denne metoden har jeg ikke fått prøvd enda og helst vil jeg la være siden det er så smertelig å bli kilt synes jeg :( Det skal tydeligvis forstyrre noe som heter nervus vagus og dermed stopper hikken.


Bli skremt

Denne har jeg hørt har fungert. Det har med at skvetter du så skvetter også det som heter nervus vagus som da skal stoppe hikken. Så da er det bare å sette på en skrekkfilm og du har muligheten!


Drikk vann opp ned

Denne metoden har funket for meg. Det kan hende det å drikke vann er nok for at hikken skal gi seg for det har noe med at du forstyrrer da hikkerytmen.

Ta en teskje sukker

Denne metoden er ny for meg. Du skal liksom få sukkeret til å treffe bakerst på tungen der du kjenner smaken av surt. Det skal gi nerveendene  i munnen et lite sjokk som da skal hjelpe med å stoppe hikken.


Håper dette var til hjelp! Vet det er sikkert mange som sliter med å få bort hikken og kanskje ikke visste alle disse eksemplene så det er bare å prøve :)

(Kilder, din side og fra egne erfaringer)

♥C.S

Mine gode og dårlige egenskaper

 • 09.12.2015 - 18:07
Jeg har aldri vært noe spesielt glad i å dele negative ting om meg selv og jeg liker heller ikke å innrømme mine feil. Men vi har alle våre gode og dårlige sider som gjør oss til den vi er og finner du de godeste personene så føler du at det må være noen sider av dem som er svært negative siden verden baseres på en balanse som f.eks svart og hvit, god og ond, mørk og lyst, dag og natt, flaks og uflaks, liv og død.


Så her er noen få ting jeg kan da innrømme om meg selv på godt og ondt

Gode egenskaper

- Forståelsesfull

- Omsorgsfull
- Empatisk(hobby-psykolog)
- Ser mine egne feil
- Godhjertet
- Klarer å skille hva som er rett og galt
- Liker å glede andre
- Direkte
- Jeg er tullete (random)
- Imøtekommende
-Hjelpsom (til en viss grad)

Dårlige egenskaper

- Utålmodig
- Perfeksjonist
- Blir fort irritert
- Klarer ikke å beregne tid
- Jeg er sta
- Detaljorientert
- Gjerrig
- Baksnakker en del
- Klumset
- Pessimistisk
- Direkte
- Dramatisk
- Kritisk
- Stort temperament 
- Små sjenert


Det er sikker flere ting jeg er, men dette er hva jeg kommer på nå iallefall!

Kanskje du kjenner deg igjen? Gjerne del litt om dine gode og dårlige egenskaper :)

♥C.S

Dette produktet redder meg

 • 08.12.2015 - 22:37

Nå har jeg vært hos legevakten og de sa jeg dessverre har fått betennelse i armen igjen, men nå har jeg heldigvis fått betennelsesdempende så forhåpentligvis klarer jeg å bruke armen litt mer i morgen :)
Så hadde jeg tenkt å dusje i dag, men fikk ikke muligheten pga alt styret med armen og da hadde jeg heldigvis min tørrsjampo i hyllen på badet som jeg bruker mest til sånne dager som i dag, der jeg ikke får tid eller mulighet til å dusje håret og da redder dette produktet meg hver eneste gang♥

Litt om produktet

Det er en tørrsjampo som da du sprayer på håret ditt på samme måte som du gjør med hårspray. Du sprayer den helst ved hodebunnen siden det er der håret ditt antageligvis er mest fett (som det er til meg) og den dufter så godt at man skulle trodd at du nettopp hadde vasket håret :) 
Den er også gjennomsiktig så det ikke blir sånn hvit farge i håret det du sprayer, veldig grei å bruke! Jeg er faktisk snart tom for denne så må kjøpe ny nå snart :( Den kostet meg 79 kr ca på Vita.

Du finner den her

♥C.S


Våknet opp til dette

 • 08.12.2015 - 17:14

Hei dere, jeg sitter nå med støttebandasje og blogger med venstre hånda (jeg som er høyre hendt) med et håp om at jeg ikke har fått sene betennelse på nytt igjen... Hadde det i en hel måned bare for noen måneder siden så håper virkelig det ikke er det :( Våknet opp med en hoven arm jeg ikke kan strekke ut. Jeg som har en hel uke med baking planlagt også skjer dette... Jeg kan ikke engang sminke meg for øyeblikket. Tragisk, eller hva? Men dette lar meg ikke stoppe! Jeg skal fortsette å blogge om det så tar halvparten så mye lengre tid enn til vanlig og jeg skal få til andre ting, men baking er jeg veldig usikker på siden man må bruke armene en del.Ser ut som jeg er handikappet nesten, men jeg føler jo jeg er det da så vet ikke hehe.

Håper dere våknet opp til en bedre morgen enn jeg gjorde :)

♥C.S 

Ukens start

 • 07.12.2015 - 21:01

Hei dere! Nå er helgen over og da starter hverdagen igjen.

Lørdagen var jeg ute å spiste med 2 venninner og da spiste vi Indisk buffé og jeg elsker jo indisk mat så det ble jo orgasmisk for meg da! :)
 Så dro vi hjem til meg og så julefilm på netflix og jeg må bare si det men denne filmen vi så var sykt irriterende!Jeg vet ikke hvor mange ganger vi faktisk klaget på filmen på hvor fucked up den egentlig var og ikke minst urealistisk!
Jeg vet ikke om dere har sett denne filmen? Føler jeg ikke kan spoile noe, men jeg var ihvertfall ikke imponert.Søndagen Ble det Star wars maraton med samboern min, søsteren min og typen hennes.
Vi klarte ikke å få sett så mange filmer siden de er litt lange, men fikk iallefall sett 2 filmer da :)
Den nyeste Star wars filmen kommer jo ut i desember og jeg skal på premiere så da må man jo nesten se alle filmene igjen!Så fikk jeg billetten til 2. juledag i dag!
Skal være et arrangement der det blir live artister/band og Dj musikk resten av kvelden og jeg tror det blir veldig bra og da får jeg endelig sett hvordan det nye lokalet har blitt inne på det nye bygget på hotellet siden det er der det skal være :)
Mitt første forsøk på et grantre med en serviett!
Forberedelser til Julefesten som jeg og en venninne skal ha på fredag :)
Det var IKKE lett å finne grønne servietter lokalt, men fant til slutt. Bare synd det ble lime grønn.Så hvordan var deres helg? Og hvordan var deres start på uka? 

C.S


Hva som får meg til å bli en fast leser

 • 02.12.2015 - 22:15

Kjære lesere og bloggere. Jeg tenkte å dele mine tanker om hva JEG tenker om DEG som blogger og hva som får MEG til å bli en fast leser.

Tittel

Det at du skriver en interessant overskrift får meg til å vil klikke inn for å se hva mer som står så tittel er veldig viktig for meg!

Bilder

Det at du bruker bilder i innleggene dine får det til å virke mer interessant og mindre kjedelig. 
Jeg liker veldig godt at bloggere bruker sine egne bilder og ikke kun tatt ifra nett. Det virkelig mer personlig og det er bra!

Innlegg

Når du skriver lange innlegg detter jeg litt ut. Noen ganger blir det veldig tungt for meg å lese alt du skriver så det kommer nesten litt an på hva du skriver om for at det skal gi meg den følelsen av å ha lyst til å lese videre som f.eks en bok. Leser jeg en kjedelig bok så avslutter jeg med en gang. Jeg har NØDT til å ha den følelsen som får meg til å må lese videre. Liker også at innleggene dine er variert. Blir det for mye av 1 ting så kan det fort bli kjedelig. 


Kommentarer

Det at du svarer på kommentarene mine er et stort pluss for meg. Det viser at du setter pris på meg som leser som da er veldig viktig. 
Når du ikke svarer kan jeg føle at du bare forventer kommentarer helt uten videre og det at du ikke tar deg tid til å svare er bare tull og tøys i mine øyner.


Følgere

Det at du kanskje velger å følge min blogg og sette igjen spor som f.eks "kommentarer" som viser at du er en fast leser får meg til å vil gjengjelde gleden med å følge deg tilbake eller lese flere av dine innlegg siden du er så snill som faktisk tar deg tid til å lese bloggen min. Føler meg alltids like rørt hver eneste gang ^^
Der har du litt om mine tanker om deg som blogger og som leser!
Så da vet du muligens hva du må gjøre for å få/beholde meg og kanskje andre som meg som leser :)

♥C.S

6 julefilmer verdt å se

 • 02.12.2015 - 19:39


Nå begynner det å nærme seg juletiden og da trenger man jo selvfølgelig noen gode julefilmer å se?
Her har jeg noen tips til dere som kanskje ikke har fått med dere alle disse julefilmene som virkelig er verdt å se. Så jeg har lagt ved litt beskrivelse av filmene uten å spoile noe særlig.
Love actually handler om 8 par som har hver sine liv og hverdager å takle rett før jul. Det er ikke så mye å si om  denne filmen, men synes den er veldig koselig. Kan sammenlignes med filmene Valentines day og New year's eve.
Bad santa er en veldig komisk film. Den handler rett og slett om en mann som er miserabel og utkledd som julenissen og med sine "hjelpere" som har en plan om å rane butikker på senteret, men mannen kommer i bekjentskap med en liten unge som tror han er nissen og ting blir ikke like enkelt lenger.
A Christmas carol er en nyere versjon av en tidligere film med samme navn. Det er en film med sterk historie om en miserabel, grådig og rik mann som trenger en "wake-up-call" ettersom han behandler alle rundt seg som dritt og lar seg ikke komme nær. Han deretter får seg en overraskelse når han får 3 ulike ånder fra fortiden, nåtiden og fremtiden som viser han skremmende ting i håp om at han vil forandre seg før hans skjebne havner på tynn is.


Home alone handler om en gutt som blir glemt hjemme etter at foreldrene har stresset med å komme seg på ferie med familien. Han er uheldig nok med å 2 tyver på døren som tror familien er bortreist og at det er ingen hjemme. Klar for å rane huset gjør lille Kevin seg forberedt med en "liten" felle her og der.The santa clause handler om en mann som med et uhell klarer å drepe julenissen. Han merker på et magisk vis at han mer og mer begynner å ligne på julenissen og i mot sin egen vilje er ment til å erstatte julenissen. 

Miracle on 34 th street handler om en liten jente og en advokat som skal bevise en mann som mener han er julenissen er ekte. Nå er det lenge siden jeg har sett denne filmen, men den er en av mine favoritter så anbefales!

Jeg tror jeg har sett de fleste av julefilmer i forskjellige varianter og i år har jeg lastet ned mange filmen jeg enda ikke har sett og som jeg har sett. Har alltid vært glad i julefilmer og det vil jeg fortsette å være.

Har du sett noen av disse? Hvilken er DIN favoritt? ^^

♥C.S

1. desember endelig!

 • 01.12.2015 - 20:48

Hei dere! Nå er den ENDELIG 1 desember og nå føler jeg julen begynner å nærme seg, føler ikke dere? :D Nå har jeg begynt å bli ferdig handlet fram til jul. Består bare noen få gaver igjen og litt pålegg og slikt til å ha i juletiden og selvfølgelig bakinga! Bakinga er jo så koselig, spesielt sammensveisa med julemusikk og gode venner ^_^

Så har jeg skaffet meg adventskalender i år også da, men i dette året ble det ikke noe godis på meg men andre ting som jeg sikkert har nytte av!Kostet meg 300 kr på glitter. Synes det var bedre med enn sånn type kalender enn godteri som jeg sikkert får nok av i jul. Nå er vell det meste av advent pynt og det kommet fram. Blir vell ikke så lenge det lilla blir omgjort til rødt :)Lilla dilla♥

Har dere det lilla eller rødt nå for tiden? :)
Jeg føler det røde skal kommer litt mer ut i desember, men det er meg da!

♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits