Christina Stenersen

Tips mot migrene

 • Skrevet 31.12.2015 klokka 12:30
 • Kategori: Tips


Jeg sliter med migrene og det går dessverre utover mine hverdager. Det er noen ganger det blir for mye og noen ganger der jeg faktisk kan få til å fungere ved hjelp av noen enkle metoder, så for dere som sliter med dette eller får det noen ganger, her er noen tips :)

Drikk mye vann
Noen ganger kommer anfallene av at du ikke har fått i deg nok veske så da er det viktig å drikke så mye vann som mulig. Det hjelper nesten med en gang til meg noen ganger! Prøv å unngå å drikke veldig kaldt vann, det er lettere å drikke mye vann når det ikke er iskaldt.

Ha det mørkt rundt deg
Når man har migrene tåler man nesten ikke lys før man må knipe igjen øyene, så prøv å ha det mørkt rundt deg med lite lys som mulig. Jeg vet ikke hvor mange ganger dette ha reddet meg fra av å bli enda verre.


Få litt frisk luft
Hvis det er noe jeg har merket gjennom årene er det at hvis det er for varmt eller for lite luft blir jeg megadårlig. Det hjelper sinnssykt mye med frisk luft! Du føler deg nesten bedre med en gang. Noen ganger funker det ikke like godt, men dette er en veldig fin metode for å unngå å bli verre enn det man er.


Vær rolig
Er du i aktivitet mens du har migrene så blir du nok sannsynligvis verre. Jeg blir dårligere av å bevege meg mens jeg har migrene. Jeg må legge meg ned og slappe av. Det er veldig viktig for å bli bedre. 

Spis noe
Noen ganger kommer migrene av at man har for lite blodsukker og da burde man spise noe om det så bare er et eple.


Ta paracet eller imigran
Dette er noe jeg bruker å ta hvis det er krise eller om jeg var veldig ondt og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Paracet hjelper i noen tilfeller om det ikke er så ille, men er det ille tar jeg som regel en imigran tabelett som jeg får ifra legen. Har du ikke mulighet til å få imigran burde du ta dette opp med legen.

Ting du bør unngå
Hvis det er noe som jeg vet aktiverer migrene så er det koffein og alkohol (spesielt rødvin)
Jeg får som regel migrene mest rundt pms tiden og i enkelte tilfeller, men hvis det er noe jeg holder meg unna så er det rødvin altså.
Det som er litt komisk er at koffein kan også hjelpe mot migrene så det funker noen ganger veldig godt med paracet med koffein i seg.

Håper dette var til hjelp!
♥C.S

Nyttårsforsett

 • Skrevet 30.12.2015 klokka 20:59
 • Kategori: Meg
Få en mer trent kroppFitness sporty woman showing her well trained body isolated on white background. Strong abs showing. Black and white photo with copyspace for text.

Dette er noe jeg har prøvd på en stund, men aldri fått til. Det har alltids vært noe som har kommet i veien for å nå dette målet, men jeg håper jeg får dette til dette året som kommer. Å føle seg bra er veldig viktig så denne er nok en av de viktigste punktene.

Dra på ferieI år er det snakk om jentetur og jeg er spent på om vi får det til. Har kun vært på sånne type ferier med kun familie eller kjæresten så det blir spennende om vi får det til :)

Bruk mer tid på familienDette er noe jeg ikke har vært noe særlig flink på siden jeg flyttet ut fra hjemme. Jeg var vell 19 da jeg flyttet ut og sammen med kjæresten min. Familie blir fort "glemt" når man ikke bor med dem lenger så dette er noe jeg må bli flinkere på! For jeg er kjempeglad i familien min.

Få mer utdanningI år fant jeg ut at jeg vil få mer utdanning til neste år. Jeg har lenge ikke visst hva jeg har hatt lyst til å bli og prøvd å finne meg selv og føler jeg står stille både pga helsen min og pga jeg har lite utdanning og vil ha en ordentlig jobb. Så jeg ser for meg at det blir skole på meg neste år :)

Dra på hytteturÅ dra på hyttetur er så koselig! Jeg skulle ønske jeg hadde en hytte, men det får jeg nok ikke i den nærmeste fremtid dessverre, men jeg håper virkelig på at jeg kommer meg på en eller annen hytte til neste år med gode venner eller familie. Det er så kos.

Vær mer sosial


Jeg føler jeg aldri er nok sosial. Jeg treffer venner flere ganger i uken og jeg prater jo med de på nett, men jeg føler jeg kunne vært flinkere på dette og ta mer initiativ på å være mer sosial med andre utenom de jeg normalt prater med. Er sikkert mange der ute som føler seg litt glemt og det vil jeg virkelig de ikke skal føle. 

Dra på fisketur


Nå er det vell 4 år siden jeg var sist på fisketur og det begynner å blir alt for lenge siden. Jeg husker jeg fanget 1 fisk sist gang hehe. Jeg er ikke en så veldig natur person av meg som jeg var tidligere, men det er vell en god del grunner for det. Jeg synes iallefall at fisketur er morsomt :)

Gled andre


Jeg elsker å glede andre. Det er noe jeg synes er en stor fordel med julen. Det at jeg kan glede andre på en måte jeg føler jeg er god på, men jeg liker å glede andre generelt med både humoren min og gjøre snille ting for dem. Prate med dem når de er lei seg osv. Jeg føler jeg burde gjøre mer av dette for det gleder meg også!

Bruk mindre penger på mat og mer på annet


Jeg tror det går noen 1000 på mat hver måned og jeg som ikke har så bra råd til vanlig synes det blir lite penger til overs til andre ting som f.eks klær, sparing, ting jeg trenger, kino osv. Det handler om å prioritere så får bare bli bedre på å holde et budsjett eller noe. Det går også mye penger på å dra på byen så får bli mindre av det også!


Der har dere mitt nyttårsforsett :)
Har dere noen av disse punktene som nyttårsforsett?
♥C.S

Piece of heaven

 • Skrevet 29.12.2015 klokka 23:20
 • Kategori: MatDenne sjokoladen var seriøst himmelsk! Kjøpte den i Sverige i dag. Var sånn flere typer sjokolader som denne med forskjellige ting som blåbærfyll, jordbær, bringebær, eple pai osv. Men jeg synes denne så veldig god ut så måtte prøve den og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! Kostet meg 15 kroner av nytelse :D

mmmmmmh sjokolade♥
bør prøves!

♥C.S

Sverigetur

 • Skrevet 29.12.2015 klokka 21:15
 • Kategori: HverdagSå ble det en liten roadtrip på meg i dag da. Venninnen min som inviterte meg til å sitte på med hun og kjæresten til Sverige for å handle inn alkohol og litt mat osv. Synes det var en veldig koselig tur. Jeg bor jo bare 1 og en halvtime unna med bil så det er ikke en veldig lang kjøretur. Kommer også litt an på hvem som er bak rattet haha :) Ble en rask tur i dag for å si det sånn! Møtte også en barndomsvenninne som jeg har ikke sett på noen år helt tilfeldig, men det var bare kos.Ble 2 poser med mat ca. Er ikke så mye billigere for mat i Sverige sånn egentlig!Så vart det en liten burger på sibylla, men sånn blir det nesten hver gang haha, Bra jeg sjeldent er i sverige.

Hvordan har din dag vært så langt?
♥C.S

Fylleangst

 • Skrevet 28.12.2015 klokka 22:32
 • Kategori: MegJa.... Jeg kan vell si at jeg husker svært lite av kvelden i overgår. Jeg har heller ikke fått hørt så mye av hva jeg har gjort og sagt og det irriterer meg veldig! Det er en ting når man husker ingenting nesten, og blir sagt alt det teite man har gjort, men det at ingen omtrent sier hva du gjorde eller sa gjør jo det nesten verre? Det er jo i disse situasjonene man får fylleangst og blir helt rar i hode av tankene som surrer i det merkelige hode mitt. Det er ikke sånt jeg tror jeg gjorde noe virkelig ille, men det er jo visse personer jeg husker jeg har møtt, men husker ikke hva vi har snakket om. Den eneste tanken som trøster meg er at de jeg møtte ikke husker så mye de heller for jeg vedder på jeg sa utrolig mye dumt. Jeg synes det er verst da når man får flashback og husker noen glimt av det som skjedde i fylla og tenker" hvorfor i faen sa/gjorde jeg det der?".  Heldigvis havner jeg i disse tilfellene 1 av 10 ganger så det er ikke så veldig ofte. Håper på en bedre hangover neste gang for dette var lite morsomt.

Jeg skulle forresten kåre "ukens blogg" i går, men pga lite blogging og lesing utsetter jeg det til neste søndag :)

Har dere noen gang hatt fylleangst?
♥C.S

Nå blir det fest!

 • Skrevet 26.12.2015 klokka 18:26
 • Kategori: HelgHei dere, nå er det 2.juledag og det betyr at det blir party party! Startet dagen med en veldig grei frokost. Har ikke brukt dagen på noe annet enn å stå foran speilet omtrent, men nå er jeg endelig klar!

Så er dette antrekket mitt ikveld da. Synes det er litt rart å gå i en jumpsuit, men synes den var veldig kul uansett ^^ 

Så håper jeg alle får en fin kveld videre :D
Blogges!

C.S

Stor fornøyd med gavene i år!

 • Skrevet 25.12.2015 klokka 22:15
 • Kategori: MegEr det bare meg? Jeg er som regel takknemlig hvert eneste år, men i år føltes det som at ønskene ble ordentlig hørt! Jeg fikk en god del av det jeg ønsket meg og mer. Den beste gaven var nok bærbar-pcn jeg fikk, men det er fordi jeg ikke hadde en pc lenger. Lånte bare av samboeren liksom. Så fikk jeg en god del gavekort og penger faktisk! Penger er ikke noe jeg bruker å ønske meg, men det er jo noe man trenger så synes det var ganske greit å få det egentlig. Nei altså, alt dette blir jeg nok å bruke så jeg er kjempefornøyd med gavene i år :) Takk til de som ga meg dette♥

Hvilken julegave ble du mest fornøyd med i år?
♥C.S

God jul!

 • Skrevet 25.12.2015 klokka 21:39
 • Kategori: Hverdag

Hei dere, nå har jeg ikke hatt pc de siste dagene også har jeg vært opptatt med familie, men hvem har ikke det liksom? Jeg forstår meg faktisk ikke på bloggere som klarer å blogge mens de er på ferie eller som er opptatt med familien eller venner. Jeg syns det iallefall er vanskelig å blogge i noen tilfeller som f.eks i julen, men fikk litt tid nå da : )

Oppdatering!

Lillejulaften ble det pynting av juletre hjemme hos meg og må si jeg ble kjempefornøyd med juletreet i år! Så ble det grøt spising hos familien til samboeren min. Jeg fant nok ikke mandelen i år heller, men det gjorde meg ingenting. Var koselig uansett. Så dro jeg til søsteren min og så grevinnen og hovmesteren  på tv og deretter serie til langt utpå natt til vi da la oss.

Julaften våknet jeg ca halv 12 og da var ikke søsteren min eller samboeren hennes våknet enda så måtte vekke dem hehe. Så har vi det som en tradisjon at jeg og søsteren min får julesokk hver jul så hentet den på lillejulaften og åpnet den da på morgenen på julaften. Satt å koste meg litt med godis mens jeg så på reisen til julestjernen. Så lagde jeg kakao til frokost og det var kjempegodt! Ble julemiddag hos bestemor i 4 tiden også ble det litt dessert før vi begynte å pakke opp gaver.

1. Juledag var jeg hos moren min å spiste pinnekjøtt med søsteren min, samboeren hennes og med min samboer. Det var kjempegodt også ble det karamelldrøm til dessert! Så langt har julen vært bra og håper det blir like bra fremover. Jeg tok en del bilder, men fant ut senere at det ble veldig dårlige bilder så ble lite bilder å poste ut i år.


God jul fra oss! Synes dere vi er søskenlike? Noen mener vi er helt totalt ulike og andre sier vi kunne vært tvillinger, men det syns ikke jeg.

Har dere hatt en fin jul så langt? :)
♥C.S

3 av mine favoritt parfymer

 • Skrevet 22.12.2015 klokka 19:05
 • Kategori: produkterTenkte jeg kunne dele litt om de parfymene jeg bruker mest som jeg også anbefaler. Jeg er jo veldig glad i parfyme generelt. Både på meg og andre (spesielt mannfolk). Det at man lukter godt har mye å si og jeg synes det virker mer hygienisk. Jeg liker jo selvfølgelig flere parfymer enn disse, men disse er noen av mine favoritter. 

1. Den til venstre fra Christina Aguilera bruker jeg mest til fest. Den skiller seg veldig ut fra mange parfymer. Den er søt, men ikke supersøt. Har brukt den i flere år.
2. Den i midten fra Selena Gomez bruker jeg både daglig og på fest. Den lukter godteri og mange spør meg om den. Den er kjempegod!
3. Den til høyre fra Christina Aguilera bruker jeg daglig. Den er både søt og litt mektig. Mange har spurt meg om denne også.

Der vet dere iallefall hvilke parfymer jeg bruker og som dere kan sjekke ut til neste gang dere skal prøve ut noe nytt :)

Hvilken parfyme bruker du?

♥C.S 

Ukens start

 • Skrevet 21.12.2015 klokka 21:36
 • Kategori: Hverdag


Såå var det mandag igjen. Tiden går fort, syns dere ikke? Det er jo bare 3 dager igjen til jul! Jeg kjenner gleden begynner å komme, men samtidig vil jeg ikke at julen skal bli over :( Som regel forsvinner julefølelsen etter 1. juledag og det synes jeg er litt kjipt siden det er jo jul fram til nyttår. Jaja, sånn er det bare.

Ble handledag i dag også. Nå har jeg kjøpt inn alkohol til 2. juledag og til nyttårsaften. Jeg tenkte å prøve en ny jordbærvin, den til høyre som heter Fresita, Hmm, interessant ord. Høres nesten spansk ut. Usikker på hvordan den smaker, men den til venstre er ihvertfall med kunstig jordbærsmak så jeg synes det smaker mer jordbær enn de vinene som er basert på ekte jordbær. Er ikke så veldig glad i vinsmaken jeg da såå...Etter å vandret i byen og i matbutikk i noen timer var det godt å sette seg ned med en pizza og se på The big bang theory mens man koser seg med julebrus. Det blir sikkert en hel uke så med julemat fremover så derfor var det litt greit med en pizza siste dagen før julematen starter. For i morgen blir det årets første pinnekjøtt og jeg storgleder meg! Skal ordne til selv så håper det blir godt, men det regner jeg nesten med at det blir :D Føler starten på uken var helt grei utenom at det er kjempeglatt og vått ute, så håper på snø ganske snart...

Hvordan var deres start på uken?
♥C.S

Sunday is funday

 • Skrevet 20.12.2015 klokka 23:30
 • Kategori: HelgSå vart det en liten spillekveld i kveld da. En av bestevenninnene mine ville holde en spillekveld for hennes nærmeste siden det er jul snart og da blir det ikke like mye tid til venner. Det var 2 som ikke kunne så vi ble bare 4 stykk, men jeg synes det vart kjempekoselig uansett :) Vi spilte Black box, Cluedo og Norsk galskap.

Disse spillene er helt ulike. Noen er morsomme mens andre kan være mer seriøse. Eneste som er dumt med enkelte spill er at hvis man er konkurransemenneske (som meg) så kan man fort bli snurt hvis man taper hehe, men ble heldigvis ikke det i kveld uansett om jeg tapte i hvert spill!

Hvordan har din kveld vært?
♥C.S

Ukens blogg

 • Skrevet 20.12.2015 klokka 18:32
 • Kategori: Ukens blogg
Nå er det søndag og da er det på tide med en ny kåring av ukens blogg! :)

Navn: Aleksandra
Alder: 20
Fra: Sør-Varanger

Blogger om
Hun blogger om både mote,produkter,tips,konkurranser og sin hverdag. Designet hennes er kjempefint og minst headeren! Jeg synes hun blogger om mye fint og innleggene hennes virker interessant og det er viktig for meg som leser :) Bildene hun tar er flotte og redigeringen hennes er utrolig bra.


Anbefales!

Trykk HER for å komme inn direkte på bloggen hennes

Ønsker du å ha din blogg skrevet om?
Jeg trekker en vinner hver søndag utifra alle mine følgere
Alt du trenger å gjøre er å følge meg på bloggen :)

♥C.S 

Innkjøp

 • Skrevet 18.12.2015 klokka 22:27
 • Kategori: Helg

Hei dere. I dag har jeg vært flere timer i byen og nå er det godt å være hjemme kjenner jeg. Nå er jeg endelig ferdig med julegavene for i år og det føles godt :) Har bare igjen å bake litt mer før julaften også lage eggesalat siden det er så godt og føler det tilhører julen, det og hjemmekokt rulle er det som er årets høydepunkt når det kommer til pålegg!Så var jeg å handlet litt sminke til meg selv siden jeg er snart tom og tenkte jeg skulle prøve noe nytt da så det ble da dette jeg kjøpte :) Den Lash sensational maskaraen har jeg hørt så mye om. venninner som ha kjøpt og mange som reklamerer for den og idag fikk jeg høre at den var årets best i test så da måtte jeg prøve den da og prøvde den på istad og den var faktisk ikke så ille. Den var veldig fyldig ihvertfall så det er et pluss :) Siden jeg ikke har bryn så måtte jeg prøve ut noe annet enn blyant.

Lash sensational kjøpt hos H&M for 79 kr (tilbud)
Master brow pro palette på H&M for 139 kr.

Nå skal jeg lage taco og se litt serie :)
Hva er deres planer for resten av kvelden?

♥C.S

Ristopper

 • Skrevet 18.12.2015 klokka 17:24
 • Kategori: Mat


I går laget jeg ristopper med mamsen og de ble supergode! Så jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften :)

2 stk freia lys kokesjokolade
4 egg
3 dl sukker
2 ss melis
1 stk delfia fett
1/2 pose puffet ris
Muffinsformer

Slik gjør du
Smelt delfiafett sammen med sjokoladen på svak varme til alt er smeltet samtidig som du rører. La det avkjøle mens du pisker egg og sukker til en luftig eggedosis. Deretter blander du det som er smeltet sammen med eggedosisen. Pisk det sammen med rolig og tilsett melisen og bland igjen. Ha oppi puffet ris, helst litt og litt om gangen og rør med en slikkepott(om du har) også ser du etterhvert når det er nok puffet ris oppi. Beregnet en halv pose, men kan hende du trenger mer. Når det ser ut som det er nok puffet ris oppi så finner du fram muffinsformer og pakker det oppi der som du gjør med muffins. La det stå kjølig til ristoppene er stivnet.

Så er det bare å nyte! Tror det ble ca 26 stykk, men det avhenger av hvor stor muffinsformene er :)

♥C.S


Tips til bedre søvn

 • Skrevet 17.12.2015 klokka 17:25
 • Kategori: TipsVi sliter alle med søvn, noen mer enn andre og jeg er dessverre en av dem. Jeg må gå på innsovningstablett for å få til å sove, mest pga jeg tenker alt for mye når jeg skal legge meg og dermed blir jeg våken. Så for å både hjelpe seg selv og andre så tenkte jeg å dele noen punkt som kan hjelpe til med bedre søvn!

- Legg deg til samme tid hver kveld og stå opp til samme tid hver morgen.
- Unngå powernap og sånt på dagtid, det ødelegger for natten.
- Unngå koffein etter kl. 17 på dagen (denne kan bli vanskelig for mange)
- Fysisk aktivitet gir bedre søvn.
- Unngå å være sulten eller spise mye rett før leggetid. 
- Unngå bruk av tekniske ting før leggetid som f.eks tv, nettbrett, mobil, pc osv.
- Unngå å se på klokken når du våkner opp om natta.
- Sett av tid på dagen der du går igjennom ting du er bekymret for så du slipper det om natten.
- vent med å gå til sengs til du er trøtt, slapp av litt først.

- Sørg for at rommet ditt er mørkt og kjølig når du legger deg.
- Les en bok


(kilder; https://helsenorge.no /og http://www.kk.no/)

Håper dette var til hjelp!
♥C.S

Når julefølelsen forsvinner

 • Skrevet 16.12.2015 klokka 18:28
 • Kategori: HverdagDet er så kjipt når man kommer inn i den fasen der man får den julefølelsen også plutselig forsvinner den. Jeg fikk ikke opp julepynt og diverse før i slutten av forrige uke og allerede virker det som jeg er lei, men jeg er jo ikke det? Jeg elsker jo julen og all kosen som kommer med den og nå er julefølelsen allerede borte og det er enda 1 uke til jul? Nei jeg synes det blir for dumt, men kan jo hende den følelsen kommer tilbake på julaften og i romjulen da man skal være rundt de kjære og nære. Jeg får bare prøve å bake litt og høre på julemusikk eller noe. Man blir nesten litt deppa når man ikke har den koselige følelsen lenger.

Har dere fortsatt julefølelsen?
♥C.S

Dette produktet får meg til å spare penger på hårfarge

 • Skrevet 15.12.2015 klokka 17:17
 • Kategori: produkter


Hei dere! Jeg tenkte jeg kunne dele litt om noen av produktene jeg bruker daglig og disse er noen av dem. Jeg fikk faktisk ikke brukt opp den til høyre før jeg skiftet farge til rødlilla så det var litt synd siden jeg betalte en del for produktet.

Litt om produktet

Produktet heter Nutri Color og er en slags hårkur som også brukes til hårfarge. Dette produktet er ment for de som farger håret hos frisøren. Siden hårfarger hos frisører blir ofte fortere utvasket så er disse ment for å piffe opp/gjenopprette hårfargen i håret ditt. Istedenfor å kjøpe en dyr liten flaske på frisørsalongen som da holder kun til 1 gang kan man heller kjøpe en av disse som skal holde opp til flere vask. Du påfører det som en vanlig hårkur og lar den sitte litt i håret før du vasker det ut.


Dette produktet kostet meg litt under 300 kr.
Du får tak i det på frisørsalongen :)

♥C.S

Middagstips

 • Skrevet 14.12.2015 klokka 21:32
 • Kategori: Mat


Julepølse i lompe med sennepdressing og salat

I dag bestemte jeg meg for å prøve noe annet enn det samme gamle siden man blir så fort lei og det er spennende å prøve ut noe nytt iblant. Så fant jeg denne oppskriften og tenkte "Hmm det hørtes både enkelt ut og godt ut" så prøvde jeg meg på denne da og det var faktisk kjempegodt! Det er bare noen få ingredienser man trenger og det tar ikke noe lang tid å tilberede så dette kan jo man fort finne på å lage flere ganger, men siden det er julepølse man trenger så er vell lettest å få tak i rundt juletiden vil jeg tro. Det skal egentlig være med tyttebær, men jeg liker det ikke så kuttet bare ut det, men for dere som liker det er det sikkert godt å ha med :) 

Oppskriften finner dere HER

Bon appetit!
♥C.S

Ny header

 • Skrevet 14.12.2015 klokka 19:17
 • Kategori: Blogg
Siden det er jul snart tenkte jeg det kunne være koselig å ha en header som da passer til julen. Jeg kan ikke akkurat si jeg ble så veldig fornøyd med både bilde og redigeringen, men det var vell det beste jeg fikk til akkurat nå. Dette blir altså bare midlertidig fram til nyttår :) 


Håper det ikke ser helt forferdelig ut.
♥C.S

Dette blir nok håret mitt etter nyttår

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 21:52
 • Kategori: MegHei dere, hvordan har deres helg vært?
Jeg har slappet av helt siden i går og det føles godt.
Det har kun vært date med sofaen og tvn med både serier og julefilmer.

Jeg har nå bestemt meg for å klippe meg kort og det blir både skummelt og spennende. Jeg har ikke hatt kort hår siden 2012 så det er jo faktisk noen år siden nå. Håret mitt da var jo gyllenbrunt og da hadde jeg en liten bob og nå vurderer jeg litt mer skarpere bob som på bildet. Hovedsaken med dette er jo for å fjerne alt det slitte håret og da må det dessverre bli så ekstremt som dette. Det kommer til å bli en stor forandring for å si det sånn. Gru gleder meg allerede!

Hva synes dere? Kommer dette til å bli bra på meg tror dere?
♥C.S

chrissieste

Jeg er en jente på 23 år som blogger om litt av hvert. Min hverdag, mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer og interesser.

Search

Bloggdesign

hits