Back to t-town

  • 02.12.2016 - 19:42

Da drar jeg igjen. Har så og si pakket nesten alt så er bare noen småting igjen. Blir godt å komme seg tilbake til kjæresten♥ Blir ikke så lenge der denne gangen. Har en frisørtime til søss og bursdagsfeiringer som venter meg neste uke så :) 


Til meg blir det bare en alenekveld med avslapning og sånt før jeg reiser med nattoget. Skal lage meg løvstek med fries laget av søtpoteter så er spent på hvordan de smaker. Dere som leser dette får bare kose dere resten av kvelden og helgen forsåvidt :) Blogges litt mer når jeg er i Trondheim forhåpentligvis.

♥C.S

Slutte å blogge?

  • 01.12.2016 - 22:51

Den siste tiden har jeg tenkt mye over det med blogging og om jeg skal ta en pause fra det eller ikke. Jeg har som regel tatt noen pauser fra det tidligere da jeg oftest mistet motivasjonen og det er litt sånn som det er nå. Jeg føler det blir brukt mye tid på blogging og jeg føler et press for å må få det gjort hver dag. Til og med de dagene jeg egentlig ikke har tid. 

 
Det er mye mer arbeid enn det virker som. Dette kan sikkert dere andre bloggere forstå. Jeg har oppdaget at det er flere bloggere som vurderer å slutte. Enten fordi de mister motivasjonen eller fordi de vil heller leve livet sitt enn å være for opptatt med å dele det. Jeg vil jo helst ha en mellomting, men så har det blitt litt mindre lyst nå i det siste også har jeg mistet en del lesere og det hjelper ikke på saken så mye.. Jeg har enda ikke bestemt meg da. Tror jeg skal kjenne på det litt mer før jeg tar et valg om å ta en pause eller ikke. Skal jeg være en blogger skal jeg være en aktiv blogger og ikke en som blogger litt her og der.

Hva tenker dere?
♥C.S

1. desember endelig!

  • 01.12.2016 - 15:28


Nå er det endelig desember! Dette er tiden for at julestemningen skal begynne å kicke inn :) Startet dagen med å åpne adventskalenderen jeg fikk av godeste gutten♥ Julepynten kommer nok etterhvert og alt annet som følger med. Julebaking, julefilmer, julemat, julegavepakking og julemusikken selvfølgelig! Siden jeg er så rar og mister julestemningen veldig fort så liker jeg å drøye det litt mer enn andre. Vil ikke risikere å gå lei av jula før den i det hele tatt har begynt. Det er jo bare kjipt... 


Så sminket søsteren min halve ansiktet mitt i går. Det tok utrolig lang tid og det var bare på halve ansiktet liksom! Hun ville bare vise frem hvor fin jeg kunne ha vært om jeg hadde sminket meg som henne haha. Resultatet ble jo egentlig bedre i virkeligheten enn på bildet. Hadde ikke dagslys og sånt så. Hun klarte iallefall å få brynene mine bra og jeg vil virkelig begynne med fakevipper siden det kler meg bedre.

Hva synes dere? :)
♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits