Bacon sushi med ost og potet

 • 20.07.2017 - 19:27

Prøvde meg på en ny oppskrift her om dagen som jeg endret litt på ingrediensene på og det smakte himmelsk! Tenkte derfor at jeg skulle dele den med dere og se om det er noe for dere som elsker bacon og ikke minst potetmos :)

Du trenger:
4 store poter
Ost
10 skiver bacon
Persille
Oregano
Gressløk
Salt
Pepper
Smør
Hvitløkspulver
PlastfolieFremgangsmåte: Kok potetene til de blir myke. Rens potetene (før eller etter) og bruk en gaffel til å mose potetene til potetmos. Ha i litt smeltet smør som er kaldt og tilsett krydder etter smak. Bland dette til det smaker greit og sånn at krydderet osv har fordelt seg utover hele potetmosen. Sett ovnen på 220 grader mens du tar frem en stekeplate med bakepapir. Legg de 4 skivene med bacon tett ved siden av hverandre. Legg potetmosen langs baconet som skal dekke ca litt under halvparten og legg til noen skiver med ost som skal helst være skjært i rektangel. Rull så sammen ved hjelp av plastfolien som skal kun brukes til å rulle sammen dette og ikke stekes sammen med. Så blir det som bildet nedenfor.Stekes i 20 min. La det avkjøles før du skjærer det i passe store biter. Som tilbehør brukte jeg salat og BBQ saus.Her har jeg lagt til en video som viser litt klarere hva jeg skrev i oppskriften og hvordan det gjøres.

Håper dette var til hjelp :)
♥C.S

Oppskrift for hjemmelaget indisk

 • 16.07.2017 - 15:59

I går laget jeg min hjemmelagde indiske oppskrift som er en oppskrift som er inspirert av flere typer oppskrifter som jeg vil si er en kombo mellom Butter chicken og Tikka masala. Så tenkte jeg at jeg skulle dele denne oppskriften med dere da og vil anbefale den på det sterkeste :)Marinade:
750 Gram Kyllingfilet
1 SS Ingefærkrydder
2 Båter hvitløk
1 SS Garam masala
1 ts Chili krydder
1 ts Sitronsaft
3-4 SS Naturell yoghurt
1/2 SS Malt koriander
1 SS Paprika krydder

Saus:
2 Laurbærblad
1 Kanelstang
2 Båter hvitløk
1 SS Ingefær
150 Gram smør
1 SS Sukker
1 ts Salt
1 SS Tomatpurè
1 Boks hakkede tomater
2 dl Kremfløte
2 SS Naturell yoghurt
1 SS Garam masala
1 SS Tandoori krydder
1/2 SS Chili krydder
1 ts Sitronsaft
1 SS kraft fra marinadeSteg 1: Kutt opp kyllingen i litt store terninger, men ikke for store. Etter dette er gjort tar du fram en bolle og blander sammen marinaden. Start med yoghurten også tilsetter du alt annet ettersom og blander det bare med en Spiseskje. Legg deretter kyllingen oppi bollen og bland. Så skal den stå kaldt og marinere seg i ca 1 time før steking. Når du skal steke kyllingen anbefaler jeg å bruke sånne tre grillspyd som du trer kyllingen på også bruker du en stekeplate eller en ildfast form som du legger spydene på.

Kyllingen stekes på 220 grader i ca 20 min i midten av ovnen.Steg 2: Mens kyllingen stekes (og muligens risen kokes) begynner du med sausen. Start med å legge litt smør i en stekepanne og stek Laurbærblad og Kanelstang i pannen på mellomvarm varme. Mens du gjør dette er det bare å begynne på selve sausen som krever at du tar fram en kasserolle.


Steg 3: Start me 150 gram smør som du smelter i kasserollen. Deretter legger du til ingefæren og hvitløken. Dette freses mens du begynner med å tilsette krydderet. Så er det bare å ta bort laurbærbladet og kanelstangen fra stekepanna og tilsette smøret fra pannen til kasserollen. Tilsett deretter sitronsaft og tomatpurè. Bland og deretter skal de hakkede tomatene legges oppi. Nå anbefales det å bruke en stavmikser for å fjerne alt ut av klumper og sånt i sausen, men hvis du ikke har det tilgjengelig er det bare å la være. Etter tomatene så tilsettes fløten og yoghurten. Mens dette koker tas kyllingen ut av ovnen. Den krafta som nå har lagt seg under kyllingen nå skal du tilsette i sausen. DA er det bare å legge kyllingen oppi sausen og rør om og om ønskelig tilsetter du fersk koriander i toppen :)

Og da var det ferdig! En god og indisk mat tilpasset for 2 porsjoner, eller 3 for de som ikke er like matvrak som meg :) Krydderet som brukes i maten her som f.eks chili kryddet, tandoorikrydderet og garam masala anbefales å skaffes på butikker som har utlanske matvarer. Det er for at man skal få den gode indiske smaken som ikke er "fake" på en måte.


Håper dette var til hjelp og at oppskriften prøves! Vil gjerne vite hvordan det smaker for dere. Spør om det er noe dere lurer på angående oppskriften :)

♥C.S

Veggis?

 • 30.11.2016 - 21:05

I dag da jeg var å handlet meg mat merket jeg at en god del av det ble vegetarmat. Det var ikke helt gjennomtenkt egentlig. Jeg kom over maten og fant den interessant. Det er noe som er laget av erteprotein og er helt uten soya. Jeg aner ikke om dette er godt eller ikke, men det er jo alltids morsomt å prøve ut nye ting? Jeg har faktisk tenkt på det lenge at jeg skulle egentlig hatt noen dager i uken der jeg ikke spiser kjøtt til middag. Jeg husker det var et program på tvn engang der de sa at de anbefalte å ha noen dager der man ikke spiste kjøtt. Du får i deg nok proteiner uten å må trenge alt det fettet og karbohydratene.


Blir det flere produkter som dette som kommer så er det nesten som man skal vurdere å bli veggis haha. Iallefall til en viss grad! Kylling er noe jeg er veldig glad i da så tror faktisk det kommer til å bli det verste å skulle ha sluttet med... Det tror jeg nesten at jeg ikke blir å droppe. Dette er jo ikke snakk om å slutte med kjøtt på noe vis fordi jeg er i mot å spise dyr, men jeg vet at det er ikke bra for oss å spise for mye av det.

Kunne dere tenkt dere å blitt veggis?
♥C.S

 

Ostesmørbrød med egg

 • 28.11.2016 - 19:20

En god stund siden jeg har kommet med noe frokost oppskrift og tenkte å dele en ny oppskrift med dere. For å være ærlig ser denne frokosten ut bedre på bildet enn det den smakte første gangen siden jeg tydeligvis hadde den litt for lenge i ovnen, men på andre forsøket ble den god :)

Du trenger:
1 skive loff
1 egg
revet ost
salt
pepperFramgangsmåte: Sett ovnen på 200 grader. Legg fram loff skiven og bruk en spiseskje til å presse ned brødet i midten av loffen for å få en dypere plass til egget. Klekk egget og legg det i den dype delen av loffen. Krydder egget med salt og pepper. Legg på revet ost rundt eggeplommen og deretter legg legget på en rist eller noe lignende og stek den i midten av ovnen i 10 min.

Smakte bedre til med et kjøttpålegg under osten!
Oppskriften er tatt fra Mums


♥​C.S
 

Baconrullet avocado fylt med bløtkokt egg

 • 15.11.2016 - 19:30

Nå er det en stund siden jeg kom med en god frokost oppskrift. Denne er ikke så alt for komplisert for de som liker å lage mat. Spesielt for de som elsker bacon like mye som meg og er glad i egg og grønnsaker kan dette være et godt alternativ.

Du trenger:
1 stor avocado
1 egg
3-4 skiver bacon
smør til stekingFramgangsmåte: Skjær avocadoen i 2 på langs. Bruk en spiseskje til å skjære ut avocadoen fra skallet. Kok egget i 6-7 min og deretter legg egget i kaldt vann. Utvid hullet i avocadoen der stenen bruker å være med en spiseskje for å få plass til egget. Ta av skallet til egget og legg egget i midten på avocadoen og legg deretter den andre delen av avocadoen oppå sånn at det blir som på bildet. Rull hele avocadoen inn i 3-4 skiver bacon og stek. Etter at alle sidene er ordentlig stekt er det bare å spise med kniv og gaffel :)

Oppskrift tatt fra twisted.

♥C.S

Julepølser i lompe med sennepdressing og salat

 • 11.11.2016 - 18:45

Dette har jeg savnet! Litt vanskelig å lage dette når man ikke har julepølser hele året rundt. Sist gang var i desember da jeg laget dette sist utenom igår. Det er enkelt å lage, ikke så usunt heller og ikke minst godt.

Du trenger:
1-2 hvite julepølser
1 pakke med lomper
1 pose Baby spinat
1 rødløk
2 SS Grov sennep
2 dl gresk yoghurt
pepper
Persille
salt
smør til steking.Slik gjør du: Del pølsene i 5 biter. Så deler du de i 2 på langs sånn at de blir som på bildet. Ta så av skinnet før du steker pølsene og kutt et snitt i midten av pølsene.  Mens du steker pølsene blander du sammen gresk yoghurt, sennep, salt, pepper og persille. For ekstra sennepsmak legger du til 1-2 til skjeer. Kutt løken så de blir i tynne ringer. Løken skal ikke stekes. Så er det bare å ta fram lompene og legg på alt i den rekkefølgen du ønsker :)

Anbefales!
♥C.S

 

Spagetti carbonara

 • 29.10.2016 - 16:28

Tenkte jeg skulle dele oppskrift av min favoritt carbonara som er min måte å lage carbonara på :)

Du trenger:
300 gram spagetti
400 gram kjøttdeig
250 gram bacon
1-2 småpose med parmesan
Krydderblanding
3 dl kremfløte
4 egg
Pepper
salt
1 løkFramgangmåte:


Kutt opp bacon og stek. Når det er ferdigstekt legger du det til siden. Kok deretter opp vann til spagettien.


Det kan være lurt å kutte opp løken på forhånd, men etter det er gjort og du har stekt baconet steker du kjøttdeigen med løken. Krydder med pepper, salt og krydderblanding. Krydderblanding er forresten et eget krydder for de som ikke vet det. Du får kjøpt det i matbutikken.


Etter alt er stekt legger du baconet sammen med resten. Dette skal gjøres mens spagettien kokes.


Nå kan det være greit å gjøre klart sausen. Bland 4 egg med 3 dl fløte. Krydder sausen med salt og pepper. Legg oppi 1 småpose med parmesan. De fleste butikker har ikke denne type osten som jeg har fått med meg så disse småposene finner du som regel hos bunnpris. 


Tøm ut vannet fra spagettien. Legg spagettien oppi kasserollen igjen og bland kjøttet og alt oppi. Etter du har blandet dette pisker du sausen i noen sekunder bare fram til eggene har jevnet seg ut med fløten også pisker du det MENS du tømmer det oppi kasserollen og bland godt.Når maten legges i fat drysser du bare litt mer av den parmesan osten så er det bare å spise og nyte :) Denne oppskriften er forresten beregnet til 2-4 porsjoner.

Håper jeg forklarte oppskriften bra nok!
♥C.S

Peanut butter cups

 • 20.10.2016 - 12:15

God morgen kjære lesere. Idag kommer jeg med en ny oppskrift! En desser oppskrift faktisk :) I går kveld fant jeg og søsteren min ut at vi ville prøve noe som jeg hadde funnet på nett og da måtte vi nesten teste det ut da! 

Du trenger:

1 stor melkesjokolade plate
1/2 kopp melis
1/2 kopp peanøttsmør
6 muffinsformerSlik gjør du: Smelt sjokoladen i et varmbad (eller noe lignende) til det er helt flytende. Bland peanøttsmør og melis sammen i en bolle til det blir en jevn "røre". Ta fram muffinsformene og fyll hver form med 2 ts ca og deretter legg på 2 ts peanøttsmør så den fyller midten av formen. Etter du har gjort alt dette legger du bare på resten av sjokoladen i hver form så det dekker over delen med peanøttsmør så det blir som noe lignende på bildet nedenfor. Legges i kjøleskapet i 1 time før spising :)Jeg synes dette ble veldig godt og vellykket, men forferdelig mektig haha. Man føler nesten som at 1 eller maks 2 er nok. 

Oppskriften er tatt ifra Tasty.
Anbefales til de som er glad i sjokolade og peanøtter!

♥C.S

Hamburger quesadilla

 • 11.10.2016 - 17:33

God dag folkens. Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Jeg frykter jeg begynner å bli syk, siden jeg har en syk søster som er en del til meg for tiden og det er den rette tiden for å bli syk så jeg krysser fingrende for at jeg ikke blir det! I går hadde jeg smått med feber, men jeg har handlet inn kiwi, nypete og immunforsvarspray faktisk haha. Bare for å ikke bli syk så håper det funker! Her for dere en til oppskrift fra meg :)

Du trenger:
Tortilla lefser
400 gr karbonadedeig
2 SS sennep
3 SS ketchup
1 SS worchestershire saus
Smør til steking
Oste skiver
Grønnsaker av eget ønske
Slik gjør du: Stek kjøttdeig og tilsett sennep, ketchup og saus. Bland og legg til siden mens du legger på lefsene og legg deretter ost på den halve siden av lefsa. Så legger du på kjøttet oppå osten og deretter grønnsaker av eget ønske på den halve siden og ost over igjen. Legg halve siden over den andre siden som en omelett og stek på begge sidene til de får litt motstand. Del det i 2 sånn som på bildet, Så er det bare å spise og nyte :)

♥C.S

 

Pizza poppers

 • 06.10.2016 - 22:21

Da var det på tide å prøve en ny oppskrift igjen! Denne gangen pizza poppers tatt fra mums sin oppskrift. Disse var utrolige gode :)

Du trenger:

1 løk
170 g bacon
1 ferdiglaget pizzadeig (fullkorn)
300 g kremost
175 g revet ost
120 g cheddarost
 ​Hvitløkspulver
Slik gjør du: Kutt opp løk, stek og sett til side. Kutt opp bacon og stek. Ta fram en bolle og bland kremost, revet ost, bacon og løk. Bland inn krydderet, Legg fram pizzadeig og legg på fyllet utover hele pizzadeigen utenom kantene. Rull sammen pizzadeigen som en pølse og kutt opp. Legg bitene sånn at de blir liggende som de ferdigstekte på bildene. Legg deretter revet cheddarost på toppen av hver bit.Stekes på 190 grader i 25 min i midten av ovnen.Så er det bare å ta ut maten og la det kjøle seg ned litt. Da er det bare å spise og nyte :) Jeg valgte å doble litt opp på oppskriften for å få mer fyll i maten. I tillegg skal der være jalapenos i oppskriften, men jeg ville ha uten. Bare sånn at dere er klar over det. 

Anbefales!
C.S

 

Godteri og drikkevarer jeg savner

 • 01.10.2016 - 22:40

God helg dere. Jeg begynte å tenke på en type godteri jeg savner og da ble jeg nysgjerrig nok til å søke opp litt forskjellig som jeg nesten har glemt igjennom årene. Alt dette har ikke nødvendigvis sluttet å blitt produsert, men mye av det finner jeg ikke lenger i Norge eller i butikker. Noe selges i utlandet, noe selges kanskje i andre butikker i Norge og noe er bare sluttet å blitt produsert. Noe som er veldig kjipt :/Jeg klarte ikke å finne alt som jeg kom på, men der har du iallefall noen av de tingene mange sikkert har glemt eller savner! Det gjør iallefall jeg.

Hva savner dere ut av alt dette?
♥C.S

Smørgrøt

 • 26.09.2016 - 14:18

Morgen dere. Jeg vil først beklage meg for å vært inaktiv nesten hele helgen. Har hatt besøk og merkelig nok ble blogging litt bortglemt. Skal virkelig bli flinkere på å holde meg mer aktiv i helgene :) Så er det mandag igjen da. Ny start på uken og da blir det mer trening og blogging. 

Idag valgte jeg å ha smørgrøt til frokost. Det er en oppskrift min mor lærte meg og har brukt gjennom årene så jeg har da tatt den oppskriften ibruk videre og tenkte jeg kunne dele den med dere.

Du trenger:
Stekesmør
Hvetemel
Melk


Slik gjør du: Ta fram en kasserolle og stek rundt 50 gram smør til det er smeltet. Tilsett hvetemel til det har blandet seg med smøret. (Bruk helst en visp) Prøv å unngå for mye hvetemel. Spe melk og kok opp samtidig til det har tyknet. Spe melk videre til det ikke er for tykt og ikke for tynt. Det kan hjelpe å ta fram en skje og dyppe den oppi for å se hvor tykk den er. Så er det bare å ha på kanel og sukker og smør til de som ønsker.

Håper dere har hatt en bra helg alle sammen :)


C.S

Taco kjøttboller med potetmos

 • 22.09.2016 - 19:15

Nå begynner det å bli en stund jeg la ut noe mat oppskrift her ute så tenkte jeg kunne dele denne veldig enkle oppskriften :) Jeg vil si den er beregnet for de som ikke engang kan lage mat haha. SÅ enkel er den og ikke minst god!Du trenger:
400 gram karbonadedeig
1/2 taco krydder pose
1 pakke potetmos
Olivenolje


Slik gjør du: Ta fram en liten bolle. Legg kjøttet oppi og tilsett ca halvparten av krydderet i posen. Bland med å bruke hendene. Deretter tar du litt av kjøttet og rull kjøttet i hendene til det blir en liten bolle og gjør det med resten av kjøttet. Så er det bare å steke kjøttet med olivenolje og følge etter det som står på potetmos pakken. Jeg valgte å bruke en del salt i potetmosen for å få litt mer smak. Dette er også godt med tacosaus ved siden av :)

Kjøttbollene ble litt godt stekte denne gangen som dere ser så det er lurt å snurre på de hele tiden mens du steker eller stek på svak varme. Jeg var sulten så jeg hadde litt høg varme på og følgte ikke så godt med mens jeg stekte, men de vart heldigvis ikke svidde.

Bon apetit!
♥C.S

 

Frokost burrito

 • 31.08.2016 - 17:49

Jeg hadde lyst på noe i går kveld som både var godt og mettende så jeg lagde noe jeg aldri tidligere har prøvd. Denne passer vell bedre til frokost, men kan også funke til kvelds eller som et mellommåltid.

Du trenger:
3 Egg
1 - 2 dl melk
6 mini pølser
3 skiver bacon
1 fullkornslefse
Persille krydder
Salt
Pepper
Smør til steking
Slik gjør du: Kutt opp bacon i biter og stek med mini pølsene. Skjær opp pølsene i biter og legg til siden. Lag en eggerøre av egg, melk, persille og tilsett salt og pepper. Hiv pølsene og bacon bitene sammen med eggerøren før den blir fast. Den skal helst være litt våt. Så er det bare å varme opp lefsen i mikro og legg fyllet i lefsen og spis :D

Anbefales! 
♥C.S

Grove pannekaker

 • 24.08.2016 - 17:23

Jeg fikk lyst å prøve å lage pannekaker fra bunnen av siden det er lenge siden jeg har laget en pannekake som ikke kom rett fra en pose.

Du trenger:
3 SS smør
5 dl tine lettmelk
3 egg
1 dl hvetemel
2 dl sammalt hvete fin
1/2 ts salt
Slikt gjør du:
Smelt smør i en kasserolle eller gryte. Tilsett melk og visp inn egg. Visp til egge har blandet seg inn i melken. Ta fram en bolle der du tømmer oppi alt det tørre og deretter tilsett melkeblandingen fra kasserollen og visp til det blir en glatt røre. Så lar du røren svelle i 20 min og da er det bare å steke pannekakene og ha på tilbehør som du ønsker.

Oppskriften er tatt ifra Tine, men jeg erstattet sammalt hvete grov med fin så det velger du selv.
Bon apetitt :)
♥C.S

Kyllingfilet snurret i bacon med spagetti i ostesaus

 • 19.08.2016 - 21:07

Da har jeg testet ut en ny oppskrift igjen! Kyllingfilet med mozzarella og pesto på innsiden og bacon på utsiden :) Spagetti i ostesaus som tilbehør med gulrøtter og squash. 

Dette trenger du: (Dette gjelder for 1 porson)
I stk kyllingfilet
1/2 squash
1 gulrot
1 pose mozzarella
1 glass pesto
3-4 skiver bacon
Salt
Pepper

Ostesaus:
4 SS hvetemel
2 SS smør
6 dl melk
2 dl revet ost
Salt

Pepper
Hvitløkkrydder
Slik gjør du:
Skrell gulroten og squash og skjær opp i tynne skiver. Bruk en stor kniv til å skjære opp kyllingen i midten. Du skal ikke skjære opp kyllingen hele veien. Når du har gjort dette skal du legge inn mozzarella og pesto inni kyllingen. Kyllingen skal altså ikke skjæres i biter. Deretter Krydder kyllingen med salt og pepper. Etter du ha gjort dette legger du 3-4 skiver bacon rett ved siden av hverandre og rull inn kyllingen. Legg kyllingen på et bakepapir på en langpanne og stek i midten av ovnen i 30 min på 200 grader. 

Mens kyllingen stekes i ovnen lager du ostesausen. Smelt smøret i en kasserolle. Visp sammen hvetemel og spe melken litt etter litt mens du rører i sausen. La sausen koke 5 min før du tilsetter osten. Rør sammen og tilsett salt, pepper og hvitløkkrydder. Kok opp spagetti mens du lager sausen og legg oppi grønnsakene rundt slutten av koketiden. 

Når kyllingen er ferdig er det bare å dele den opp i biter og bland sausen med spagettien.
Oppskriften er inspirert av mums, matprat og meg selv.

Bon apetitt :)
♥C.S

 

Avocado Carbonara

 • 17.08.2016 - 23:46

Idag var jeg hos min mami og laget henne middag. Fant en ny oppskrift jeg ville prøve så da prøvde jeg meg på det :) 

Du trenger:
1 båt hvitløk
1 avocado
1  liten pose parmesan
3 skiver bacon
1/2 kopp fløte
1 eggeplomme
1 halv pakke Spagetti
1/2 løk
1 sitron
400 gram kjøttdeig
1 blender
Salt og Pepper

Slik gjør du:
Putt hvitløken, avocadoen, eggeplommen oppi en blender og bland, Tilsett så fløten og sitronsafta. Mens dette gjøres steker du baconet og kok spagettien.Etter baconet er stekt puttes det til side mens du steker kjøttdeigen og løken. Kryddere kjøttdeigen med salt og pepper og tilsett baconet. Tøm ut vannet fra spagettien når den er ferdig kokt og tilsett den såkalte avocado sausen og bland. Så er det bare å tilsette kjøttet og baconet og tøm over posen med parmesan og bland igjen. Oppskriften er inspirert av tasty :)
Kjempe nam!

Bon appétit!
♥C.S

Frokostmuffins

 • 29.07.2016 - 16:24Tenkte jeg skulle dele en oppskrift med dere. Prøvde denne ut først i dag og den er veldig enkel og ikke minst sunt og godt.

Du trenger:
2 Bananer
4 Egg
1 ​Muffinsbrett
1 Håndmikser
Bær av eget ønskeKutt opp bær og legg det i formene. Kan være lurt å smøre formene først.


Ta fram en bolle og legg oppi 2 bananer. Bruk en gaffel og press sunn bananene og deretter legg oppi eggene. Bruk en håndmikser og bland sammen på svak hastighet til det virker blandet og fyll oppi formene som på bildet.Stekes på 190 grader i 12 minutt i midten av ovnen. Jeg måtte ha de inne noen få minutter lengre så man må bare se det an. Da er det bare å bruke en stor skje eller noe og få ut muffinsene ut ifra formene og bruk resten av bærene til tilbehør og kanskje litt flytende sjokolade? Jeg brukte sånn man har på is :)


Oppskrift tatt fra mums.no
Bon appétit!
♥C.S

Mini pizza

 • 26.07.2016 - 16:17

Tenkte jeg skulle dele denne oppskriften med dere for dere som er glad i pizza og kanskje noe enkelt? 

Du trenger:
1 1/2 kopp Pizzafyll
1/3 kopp parmesan
1/2 teskje pepper
1/2 teskje salt
1/2 teskje oregano
Tortillalefser
Revet mozzarella
Mini pepperoni

MuffinsbrettFramgangsmåte:
Bland pizzafyll, salt, pepper, oregano og parmesan med en spiseskje/slikkepott. Bruk et glass som tilsvarer størrelsen som de i muffinsbrettet og bruk glasset til å skjære ut noen rundinger fra tortillalefsene. Legg de små runde tortillalefsene i formene i muffinsbrettet. Fyll deretter halvparten av formen med pizzafyll og legg på litt mozzarella. Så legger du noen biter med mini pepperoni øverst og hvis du ikke får tak i det kan du gjøre det samme som meg og kjøpe en sånn snackspølse som man ofte kjøper i sverige og skjære den opp i små biter.

Stekes i 10-12 min på 220 grader i midten av ovnen.
Oppskrift tatt ifra Tasty.

Burde prøves! Bon apetit.
♥C.S

Beste Isen

 • 16.07.2016 - 18:32Når jeg fant denne isen i butikken måtte jeg bare ha den med en gang. Er veldig glad i karamell is og normalt sett er jeg ikke så glad i karamell til vanlig. Ikke like mye ihvertfall. Den var salt og søt samtidig og det var en god del karamell i midten av isen fram til bunnen av isen. Jeg har så langt prøvd denne og den med pecan nøtter, men denne er så langt min favoritt. Neste gang blir det sjokolade tror jeg :) 

Flere som har prøvd en av disse Wanted Isene? 
Hvilke syns dere var best?

♥​C.S

Biffsnadder

 • 15.03.2016 - 20:43

Processed with VSCO with f2 preset

Idag valgte jeg å lage biffsnadder til middag. Jeg er sjeldent noe særlig kreativ av meg når det kommer til mat, men biffsnadder kan jeg faktisk ikke huske sist gang jeg laget. Det er iallefall noe jeg sjeldent spiser ute også, men en gang iblant går helt fint! 

Oppskriften finner du HER

Middagstips til dere også :)
♥C.S

Nam! sier jeg bare

 • 14.03.2016 - 20:00

Processed with VSCO with f2 preset

Dette er en is som virkelig er verdt å prøve. For de som er glad i mango så anbefales denne isen. Får nesten en slags sydenfølelse av den og liker måten den smelter i munnen på og hvordan smaken legger seg på tunga. Den er ikke så veldig usunn heller iforhold til andre typer is. Eneste er at jeg kjenner at den kan fort bli litt mektig så jeg spiser bare litt om gangen :) Dette blir nok veldig forfriskende om sommeren.

Prøvd denne? Hva synes du?
​C.S

Real food challenge: dag 5

 • 11.03.2016 - 14:44

Da var det fredag som da blir dag 5 i real food challenge. Denne dagen skal man legge ut ett bilde av et restaurant måltid.

Processed with VSCO with f2 preset

Ville helst unngå å ta ett bilde fra nettet så brukte faktisk ett av mine egne.Dette ble da take away, men er likevell et restaurant måltid (: Jeg er en pizza elsker så dette passet meg veldig bra. Denne pizzaen prøvde jeg faktisk nå nylig og den var kjempegod og ikke minst stor! Hvis jeg husker rett er det biffkjøtt, ruccola, parmaskinke, tomat og bearnèsaus på. Merkelig nok fikk jeg og venninnen min til å spise nesten alt.

Hva er du glad i å spise ute på restaurant?
♥​C.S

Real food challenge: dag 4

 • 10.03.2016 - 22:14

Da var det torsdag som da betyr dag 4 i real food challenge og da skulle man legge ut et bilde av kjøkkenet man har .

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Som dere kan se har jeg hatt lasagne i dag hehe. Kjøkkenet er egentlig ikke så lite. Det er i et eget rom og det er faktisk plass til et lite kjøkkenbord her inne, men siden bordet mitt er stort så står det da i stuen :) Skulle fått til et lite kjøkkenbord etterhvert. 

♥C.S

Digger rema

 • 09.03.2016 - 22:11

Processed with VSCO with f2 preset

Nå har jeg vært å handlet mat som skal holde ut i flere dager. Det er mye kjøtt her som dere kanskje ser. Kjøtt er som regel det dyreste når d gjelder mat og derfor er jeg veldig glad i rema sånnsett. All denne maten ble under 500 lappen så jeg kan si meg fornøyd egentlig! Hater å bruke penger på mat. Spesielt når det blir veldig dyrt for så lite. Man blir glad når man bruker lite penger på mye mat, eller er det bare meg? :)

God kveld.
♥​C.S

Real food challenge: dag 3

 • 09.03.2016 - 17:51

Da var det onsdag som da blir dag 3 i Real food challenge og denne dagen skal man legge ut et bilde av favoritt kniven.

Processed with VSCO with t1 preset
Jeg er ikke en person som elsker å lage mat, men jeg synes det er kos og morsomt noen ganger. Spesielt når man prøver noe nytt. Når det kommer til kniver er det ikke sånn at jeg har noen særlig favoritter, men hvis det er noen knivtyper jeg bruker en del så blir det nok denne. Den passer så godt til både å kutte grønnsaker og kjøtt med. Er ganske greit sånnsett :)

Flere som liker denne typen best?
♥C.S

Enkelt middagstips til dere

 • 08.03.2016 - 19:32

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg bestemte meg for å lage noe simpelt idag og da ble det dette da. Det er bare noe random jeg har blandet sammen, men det ble ikke så ille!

Det du trenger for 1 porsjon:
1 pakke med lårfilet av kylling.
1. pose med basmatiris.
1/3 rødløk.
2 fedd av hvitløk.
1 halv gul paprika.
1 pose med toro kremet kyllingsaus.
Chilikrydder
Hvitløkskrydder

Slikt gjør du: skjær opp paprika, rødløk og hvitløk og legg til siden. Kok opp ris og legg til siden. Krydder kyllingen. Tilsett grønnsakene og stek. Kok sausen mens du steker kyllingen og grønnsakene. Så er du ferdig :)

♥C.S

Real food challenge: dag 2

 • 08.03.2016 - 13:16

Da er det tirsdag og dag 2 på Real food challenge. Denne dagen skulle man legge ut ett bilde av favoritt middagen.Måtte dessverre låne et bilde fra nettet igjen. Butter chicken er da en av mine favorittretter. Jeg er veldig glad i asiatisk mat og det har jeg vært en stund. Denne retten er veldig lik tikka masala, men jeg synes da denne retter er bedre da. For de som liker en god krydret saus og kylling er dette virkelig retten!

♥​C.S

Real food challenge: dag 1

 • 07.03.2016 - 19:00

Da er man med i en challenge uke som da er laget av Søtmonsen :) Hun ble inspirert av en blogg som hadde også en challenge uke med farger. Dette er en uke som handler om mat så da blir det en uke der man skal legge ut litt av hvert som handler om mat hehe og dette blir da første dagen med denne utfordringen. "Legg ut ett bilde av din favoritt kake"


Sjokoladekake! Jeg hadde dessverre ingen bilder av denne kaken selv så måtte låne et fra nettet. Jeg elsker sjokolade og da vart det sjokoladekake da :)

Dere finner hennes challenge uke HER


♥​C.S

Brookies

 • 02.03.2016 - 20:05

Jeg og Ida prøvde oss på Brookies idag. Noe jeg aldri har prøvd, men det var faktisk ikke så ille :) Blanding mellom brownies og cookies. Når jeg hører ordet Brookies begynner jeg å tenke på One tree hill haha. (Insidejoke) Var heller ikke så vanskelig å lage og tar ikke lang tid så dere må bare prøve! Koster rundt en 40 kroner eller noe.

Processed with VSCO with p5 preset

Ikke det aller beste bildet men!
Nam nam. Nå blir det Brookies og en episode av The 100!
Ha en fin kveld videre :)
-C.S

Lompe hekta

 • 23.02.2016 - 14:17God morgen kjære lesere. Jeg sto visst opp litt senere i dag enn det jeg bruker for tiden. Normalt sett våknet jeg rundt 10-11, men idag ble nok klokken 1 og nå håper jeg virkelig på at jeg får tid å sove ikveld uten noe påvirkning fra dette. Har endelig klart å snu døgnet så vil ikke fucke det opp! haha. Det er ikke så lett og morsomt å være arbeidsledig. Man må holde på døgnet og være kreativ i hverdagene mens alle andre er på jobb.. Kan fort bli veldig kjedelig i lengden. 

Men ja! Jeg har hekta på lomper for tiden til frokost/lunsj osv. Lompe med smør og skinke er tingen, men utrolig dyrt i lengen så dette må jeg virkelig slutte med. Man må jo kanskje ha en 3 lomper til hvert måltid om man skal bli mett og det blir en god del skinke som blir brukt opp lett. Dere som ikke har prøvd dette enda burde virkelig prøve! Noen ganger har jeg med ost i også, er nam og mer mettende :D


Have a nice day.
-C.S

Plutselig likte jeg disse tingene!

 • 20.02.2016 - 20:46Jeg har lenge vært kresen i matveien. Det er jo en god del jeg ikke liker som f.eks annanas, mais, tomat, laks osv, men en dag begynte smaksansene mine å forandre seg for da likte jeg plutselig alt som da er på dette bildet. Startet med at jeg likte majones og gradvis testet jeg ut andre ting jeg ikke hadde prøvd å smakt på en stund. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har gått uten å ha dressing på burger eller rømme på vaffler eller sammen med taco. Da jeg kun hadde ketchup på pølse og ikke sennep. Hvitløkslukten fikk meg til brekke meg og nå føler jeg det er nesten som et must i mange matretter. Ostepop er noe jeg ikke har klart å lukte på uten at jeg måtte spy nesten, men smaken er så mye bedre enn lukta. Det føles ut som jeg har gått glipp av så mye smaksmessig disse årene, men samtidig er jo mye av dette usunt og ikke så bra for kroppen så er veldig blandingsfølelse sånnsett. Eneste er jo hvitløken da som er sunt (:

Er det noe dere har ikke likt før som dere plutselig begynte å like? :)

-C.S

 

Dette blir man dårlig av

 • 18.02.2016 - 17:50Dette har jeg sett bilder av lenge, men aldri fått sett i de lokale matbutikkene. Jeg fikk øye på det da jeg var i Sverige her for 1 uke siden og jeg tror jeg spiste meg ihjel på det.. Det var som å spise sjokoladepålegg med krispy kjeks utenpå og man ble seriøst dårlig av dette. Jeg har jo samtidig laktoseintoleranse så jeg tåler ikke meieriprodukter like godt som mange andre så dette ble veldig mektig for meg, men verdt det!

Anbefales for dere som elsker sjokolade, sjokoladepålegg eller nutella :D
Har noen av dere prøvd dette enda? 

-C.S


 

Piece of heaven

 • 29.12.2015 - 23:20Denne sjokoladen var seriøst himmelsk! Kjøpte den i Sverige i dag. Var sånn flere typer sjokolader som denne med forskjellige ting som blåbærfyll, jordbær, bringebær, eple pai osv. Men jeg synes denne så veldig god ut så måtte prøve den og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! Kostet meg 15 kroner av nytelse :D

mmmmmmh sjokolade♥
bør prøves!

♥C.S

Ristopper

 • 18.12.2015 - 17:24


I går laget jeg ristopper med mamsen og de ble supergode! Så jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften :)

2 stk freia lys kokesjokolade
4 egg
3 dl sukker
2 ss melis
1 stk delfia fett
1/2 pose puffet ris
Muffinsformer

Slik gjør du
Smelt delfiafett sammen med sjokoladen på svak varme til alt er smeltet samtidig som du rører. La det avkjøle mens du pisker egg og sukker til en luftig eggedosis. Deretter blander du det som er smeltet sammen med eggedosisen. Pisk det sammen med rolig og tilsett melisen og bland igjen. Ha oppi puffet ris, helst litt og litt om gangen og rør med en slikkepott(om du har) også ser du etterhvert når det er nok puffet ris oppi. Beregnet en halv pose, men kan hende du trenger mer. Når det ser ut som det er nok puffet ris oppi så finner du fram muffinsformer og pakker det oppi der som du gjør med muffins. La det stå kjølig til ristoppene er stivnet.

Så er det bare å nyte! Tror det ble ca 26 stykk, men det avhenger av hvor stor muffinsformene er :)

♥C.S


Middagstips

 • 14.12.2015 - 21:32


Julepølse i lompe med sennepdressing og salat

I dag bestemte jeg meg for å prøve noe annet enn det samme gamle siden man blir så fort lei og det er spennende å prøve ut noe nytt iblant. Så fant jeg denne oppskriften og tenkte "Hmm det hørtes både enkelt ut og godt ut" så prøvde jeg meg på denne da og det var faktisk kjempegodt! Det er bare noen få ingredienser man trenger og det tar ikke noe lang tid å tilberede så dette kan jo man fort finne på å lage flere ganger, men siden det er julepølse man trenger så er vell lettest å få tak i rundt juletiden vil jeg tro. Det skal egentlig være med tyttebær, men jeg liker det ikke så kuttet bare ut det, men for dere som liker det er det sikkert godt å ha med :) 

Oppskriften finner dere HER

Bon appetit!
♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits