Bacon sushi med ost og potet

  • 20.07.2017 - 19:27

Prvde meg p en ny oppskrift her om dagen som jeg endret litt p ingrediensene p og det smakte himmelsk! Tenkte derfor at jeg skulle dele den med dere og se om det er noe for dere som elsker bacon og ikke minst potetmos :)

Du trenger:
4 store poter
Ost
10 skiver bacon
Persille
Oregano
Gresslk
Salt
Pepper
Smr
Hvitlkspulver
Plastfolie



Fremgangsmte: Kok potetene til de blir myke. Rens potetene (fr eller etter) og bruk en gaffel til mose potetene til potetmos. Ha i litt smeltet smr som er kaldt og tilsett krydder etter smak. Bland dette til det smaker greit og snn at krydderet osv har fordelt seg utover hele potetmosen. Sett ovnen p 220 grader mens du tar frem en stekeplate med bakepapir. Legg de 4 skivene med bacon tett ved siden av hverandre. Legg potetmosen langs baconet som skal dekke ca litt under halvparten og legg til noen skiver med ost som skal helst vre skjrt i rektangel. Rull s sammen ved hjelp av plastfolien som skal kun brukes til rulle sammen dette og ikke stekes sammen med. S blir det som bildet nedenfor.



Stekes i 20 min. La det avkjles fr du skjrer det i passe store biter. Som tilbehr brukte jeg salat og BBQ saus.



Her har jeg lagt til en video som viser litt klarere hva jeg skrev i oppskriften og hvordan det gjres.

Hper dette var til hjelp :)
♥C.S

Oppskrift for hjemmelaget indisk

  • 16.07.2017 - 15:59

I gr laget jeg min hjemmelagde indiske oppskrift som er en oppskrift som er inspirert av flere typer oppskrifter som jeg vil si er en kombo mellom Butter chicken og Tikka masala. S tenkte jeg at jeg skulle dele denne oppskriften med dere da og vil anbefale den p det sterkeste :)



Marinade:
750 Gram Kyllingfilet
1 SS Ingefrkrydder
2 Bter hvitlk
1 SS Garam masala
1 ts Chili krydder
1 ts Sitronsaft
3-4 SS Naturell yoghurt
1/2 SS Malt koriander
1 SS Paprika krydder

Saus:
2 Laurbrblad
1 Kanelstang
2 Bter hvitlk
1 SS Ingefr
150 Gram smr
1 SS Sukker
1 ts Salt
1 SS Tomatpur
1 Boks hakkede tomater
2 dl Kremflte
2 SS Naturell yoghurt
1 SS Garam masala
1 SS Tandoori krydder
1/2 SS Chili krydder
1 ts Sitronsaft
1 SS kraft fra marinade



Steg 1: Kutt opp kyllingen i litt store terninger, men ikke for store. Etter dette er gjort tar du fram en bolle og blander sammen marinaden. Start med yoghurten ogs tilsetter du alt annet ettersom og blander det bare med en Spiseskje. Legg deretter kyllingen oppi bollen og bland. S skal den st kaldt og marinere seg i ca 1 time fr steking. Nr du skal steke kyllingen anbefaler jeg bruke snne tre grillspyd som du trer kyllingen p ogs bruker du en stekeplate eller en ildfast form som du legger spydene p.

Kyllingen stekes p 220 grader i ca 20 min i midten av ovnen.



Steg 2: Mens kyllingen stekes (og muligens risen kokes) begynner du med sausen. Start med legge litt smr i en stekepanne og stek Laurbrblad og Kanelstang i pannen p mellomvarm varme. Mens du gjr dette er det bare begynne p selve sausen som krever at du tar fram en kasserolle.


Steg 3: Start me 150 gram smr som du smelter i kasserollen. Deretter legger du til ingefren og hvitlken. Dette freses mens du begynner med tilsette krydderet. S er det bare ta bort laurbrbladet og kanelstangen fra stekepanna og tilsette smret fra pannen til kasserollen. Tilsett deretter sitronsaft og tomatpur. Bland og deretter skal de hakkede tomatene legges oppi. N anbefales det bruke en stavmikser for fjerne alt ut av klumper og snt i sausen, men hvis du ikke har det tilgjengelig er det bare la vre. Etter tomatene s tilsettes flten og yoghurten. Mens dette koker tas kyllingen ut av ovnen. Den krafta som n har lagt seg under kyllingen n skal du tilsette i sausen. DA er det bare legge kyllingen oppi sausen og rr om og om nskelig tilsetter du fersk koriander i toppen :)

Og da var det ferdig! En god og indisk mat tilpasset for 2 porsjoner, eller 3 for de som ikke er like matvrak som meg :) Krydderet som brukes i maten her som f.eks chili kryddet, tandoorikrydderet og garam masala anbefales skaffes p butikker som har utlanske matvarer. Det er for at man skal f den gode indiske smaken som ikke er "fake" p en mte.


Hper dette var til hjelp og at oppskriften prves! Vil gjerne vite hvordan det smaker for dere. Spr om det er noe dere lurer p angende oppskriften :)

♥C.S

Veggis?

  • 30.11.2016 - 21:05

I dag da jeg var handlet meg mat merket jeg at en god del av det ble vegetarmat. Det var ikke helt gjennomtenkt egentlig. Jeg kom over maten og fant den interessant. Det er noe som er laget av erteprotein og er helt uten soya. Jeg aner ikke om dette er godt eller ikke, men det er jo alltids morsomt prve ut nye ting? Jeg har faktisk tenkt p det lenge at jeg skulle egentlig hatt noen dager i uken der jeg ikke spiser kjtt til middag. Jeg husker det var et program p tvn engang der de sa at de anbefalte ha noen dager der man ikke spiste kjtt. Du fr i deg nok proteiner uten m trenge alt det fettet og karbohydratene.


Blir det flere produkter som dette som kommer s er det nesten som man skal vurdere bli veggis haha. Iallefall til en viss grad! Kylling er noe jeg er veldig glad i da s tror faktisk det kommer til bli det verste skulle ha sluttet med... Det tror jeg nesten at jeg ikke blir droppe. Dette er jo ikke snakk om slutte med kjtt p noe vis fordi jeg er i mot spise dyr, men jeg vet at det er ikke bra for oss spise for mye av det.

Kunne dere tenkt dere blitt veggis?
♥C.S

 

Ostesmrbrd med egg

  • 28.11.2016 - 19:20

En god stund siden jeg har kommet med noe frokost oppskrift og tenkte dele en ny oppskrift med dere. For vre rlig ser denne frokosten ut bedre p bildet enn det den smakte frste gangen siden jeg tydeligvis hadde den litt for lenge i ovnen, men p andre forsket ble den god :)

Du trenger:
1 skive loff
1 egg
revet ost
salt
pepper



Framgangsmte: Sett ovnen p 200 grader. Legg fram loff skiven og bruk en spiseskje til presse ned brdet i midten av loffen for f en dypere plass til egget. Klekk egget og legg det i den dype delen av loffen. Krydder egget med salt og pepper. Legg p revet ost rundt eggeplommen og deretter legg legget p en rist eller noe lignende og stek den i midten av ovnen i 10 min.

Smakte bedre til med et kjttplegg under osten!
Oppskriften er tatt fra Mums


♥​C.S
 

Baconrullet avocado fylt med bltkokt egg

  • 15.11.2016 - 19:30

N er det en stund siden jeg kom med en god frokost oppskrift. Denne er ikke s alt for komplisert for de som liker lage mat. Spesielt for de som elsker bacon like mye som meg og er glad i egg og grnnsaker kan dette vre et godt alternativ.

Du trenger:
1 stor avocado
1 egg
3-4 skiver bacon
smr til steking



Framgangsmte: Skjr avocadoen i 2 p langs. Bruk en spiseskje til skjre ut avocadoen fra skallet. Kok egget i 6-7 min og deretter legg egget i kaldt vann. Utvid hullet i avocadoen der stenen bruker vre med en spiseskje for f plass til egget. Ta av skallet til egget og legg egget i midten p avocadoen og legg deretter den andre delen av avocadoen opp snn at det blir som p bildet. Rull hele avocadoen inn i 3-4 skiver bacon og stek. Etter at alle sidene er ordentlig stekt er det bare spise med kniv og gaffel :)

Oppskrift tatt fra twisted.

♥C.S

Juleplser i lompe med sennepdressing og salat

  • 11.11.2016 - 18:45

Dette har jeg savnet! Litt vanskelig lage dette nr man ikke har juleplser hele ret rundt. Sist gang var i desember da jeg laget dette sist utenom igr. Det er enkelt lage, ikke s usunt heller og ikke minst godt.

Du trenger:
1-2 hvite juleplser
1 pakke med lomper
1 pose Baby spinat
1 rdlk
2 SS Grov sennep
2 dl gresk yoghurt
pepper
Persille
salt
smr til steking.



Slik gjr du: Del plsene i 5 biter. S deler du de i 2 p langs snn at de blir som p bildet. Ta s av skinnet fr du steker plsene og kutt et snitt i midten av plsene.  Mens du steker plsene blander du sammen gresk yoghurt, sennep, salt, pepper og persille. For ekstra sennepsmak legger du til 1-2 til skjeer. Kutt lken s de blir i tynne ringer. Lken skal ikke stekes. S er det bare ta fram lompene og legg p alt i den rekkeflgen du nsker :)

Anbefales!
♥C.S

 

Spagetti carbonara

  • 29.10.2016 - 16:28

Tenkte jeg skulle dele oppskrift av min favoritt carbonara som er min mte lage carbonara p :)

Du trenger:
300 gram spagetti
400 gram kjttdeig
250 gram bacon
1-2 smpose med parmesan
Krydderblanding
3 dl kremflte
4 egg
Pepper
salt
1 lk



Framgangmte:


Kutt opp bacon og stek. Nr det er ferdigstekt legger du det til siden. Kok deretter opp vann til spagettien.


Det kan vre lurt kutte opp lken p forhnd, men etter det er gjort og du har stekt baconet steker du kjttdeigen med lken. Krydder med pepper, salt og krydderblanding. Krydderblanding er forresten et eget krydder for de som ikke vet det. Du fr kjpt det i matbutikken.


Etter alt er stekt legger du baconet sammen med resten. Dette skal gjres mens spagettien kokes.


N kan det vre greit gjre klart sausen. Bland 4 egg med 3 dl flte. Krydder sausen med salt og pepper. Legg oppi 1 smpose med parmesan. De fleste butikker har ikke denne type osten som jeg har ftt med meg s disse smposene finner du som regel hos bunnpris. 


Tm ut vannet fra spagettien. Legg spagettien oppi kasserollen igjen og bland kjttet og alt oppi. Etter du har blandet dette pisker du sausen i noen sekunder bare fram til eggene har jevnet seg ut med flten ogs pisker du det MENS du tmmer det oppi kasserollen og bland godt.



Nr maten legges i fat drysser du bare litt mer av den parmesan osten s er det bare spise og nyte :) Denne oppskriften er forresten beregnet til 2-4 porsjoner.

Hper jeg forklarte oppskriften bra nok!
♥C.S

Peanut butter cups

  • 20.10.2016 - 12:15

God morgen kjre lesere. Idag kommer jeg med en ny oppskrift! En desser oppskrift faktisk :) I gr kveld fant jeg og ssteren min ut at vi ville prve noe som jeg hadde funnet p nett og da mtte vi nesten teste det ut da! 

Du trenger:

1 stor melkesjokolade plate
1/2 kopp melis
1/2 kopp peanttsmr
6 muffinsformer



Slik gjr du: Smelt sjokoladen i et varmbad (eller noe lignende) til det er helt flytende. Bland peanttsmr og melis sammen i en bolle til det blir en jevn "rre". Ta fram muffinsformene og fyll hver form med 2 ts ca og deretter legg p 2 ts peanttsmr s den fyller midten av formen. Etter du har gjort alt dette legger du bare p resten av sjokoladen i hver form s det dekker over delen med peanttsmr s det blir som noe lignende p bildet nedenfor. Legges i kjleskapet i 1 time fr spising :)



Jeg synes dette ble veldig godt og vellykket, men forferdelig mektig haha. Man fler nesten som at 1 eller maks 2 er nok. 

Oppskriften er tatt ifra Tasty.
Anbefales til de som er glad i sjokolade og peantter!

♥C.S

Hamburger quesadilla

  • 11.10.2016 - 17:33

God dag folkens. Hper dere har hatt en fin dag s langt :) Jeg frykter jeg begynner bli syk, siden jeg har en syk sster som er en del til meg for tiden og det er den rette tiden for bli syk s jeg krysser fingrende for at jeg ikke blir det! I gr hadde jeg smtt med feber, men jeg har handlet inn kiwi, nypete og immunforsvarspray faktisk haha. Bare for ikke bli syk s hper det funker! Her for dere en til oppskrift fra meg :)

Du trenger:
Tortilla lefser
400 gr karbonadedeig
2 SS sennep
3 SS ketchup
1 SS worchestershire saus
Smr til steking
Oste skiver
Grnnsaker av eget nske




Slik gjr du: Stek kjttdeig og tilsett sennep, ketchup og saus. Bland og legg til siden mens du legger p lefsene og legg deretter ost p den halve siden av lefsa. S legger du p kjttet opp osten og deretter grnnsaker av eget nske p den halve siden og ost over igjen. Legg halve siden over den andre siden som en omelett og stek p begge sidene til de fr litt motstand. Del det i 2 snn som p bildet, S er det bare spise og nyte :)

♥C.S

 

Pizza poppers

  • 06.10.2016 - 22:21

Da var det p tide prve en ny oppskrift igjen! Denne gangen pizza poppers tatt fra mums sin oppskrift. Disse var utrolige gode :)

Du trenger:

1 lk
170 g bacon
1 ferdiglaget pizzadeig (fullkorn)
300 g kremost
175 g revet ost
120 g cheddarost
 ​Hvitlkspulver




Slik gjr du: Kutt opp lk, stek og sett til side. Kutt opp bacon og stek. Ta fram en bolle og bland kremost, revet ost, bacon og lk. Bland inn krydderet, Legg fram pizzadeig og legg p fyllet utover hele pizzadeigen utenom kantene. Rull sammen pizzadeigen som en plse og kutt opp. Legg bitene snn at de blir liggende som de ferdigstekte p bildene. Legg deretter revet cheddarost p toppen av hver bit.Stekes p 190 grader i 25 min i midten av ovnen.



S er det bare ta ut maten og la det kjle seg ned litt. Da er det bare spise og nyte :) Jeg valgte doble litt opp p oppskriften for f mer fyll i maten. I tillegg skal der vre jalapenos i oppskriften, men jeg ville ha uten. Bare snn at dere er klar over det. 

Anbefales!
C.S

 

Godteri og drikkevarer jeg savner

  • 01.10.2016 - 22:40

God helg dere. Jeg begynte tenke p en type godteri jeg savner og da ble jeg nysgjerrig nok til ske opp litt forskjellig som jeg nesten har glemt igjennom rene. Alt dette har ikke ndvendigvis sluttet blitt produsert, men mye av det finner jeg ikke lenger i Norge eller i butikker. Noe selges i utlandet, noe selges kanskje i andre butikker i Norge og noe er bare sluttet blitt produsert. Noe som er veldig kjipt :/































Jeg klarte ikke finne alt som jeg kom p, men der har du iallefall noen av de tingene mange sikkert har glemt eller savner! Det gjr iallefall jeg.

Hva savner dere ut av alt dette?
♥C.S

Smrgrt

  • 26.09.2016 - 14:18

Morgen dere. Jeg vil frst beklage meg for vrt inaktiv nesten hele helgen. Har hatt besk og merkelig nok ble blogging litt bortglemt. Skal virkelig bli flinkere p holde meg mer aktiv i helgene :) S er det mandag igjen da. Ny start p uken og da blir det mer trening og blogging. 

Idag valgte jeg ha smrgrt til frokost. Det er en oppskrift min mor lrte meg og har brukt gjennom rene s jeg har da tatt den oppskriften ibruk videre og tenkte jeg kunne dele den med dere.





Du trenger:
Stekesmr
Hvetemel
Melk


Slik gjr du: Ta fram en kasserolle og stek rundt 50 gram smr til det er smeltet. Tilsett hvetemel til det har blandet seg med smret. (Bruk helst en visp) Prv unng for mye hvetemel. Spe melk og kok opp samtidig til det har tyknet. Spe melk videre til det ikke er for tykt og ikke for tynt. Det kan hjelpe ta fram en skje og dyppe den oppi for se hvor tykk den er. S er det bare ha p kanel og sukker og smr til de som nsker.

Hper dere har hatt en bra helg alle sammen :)


C.S

Taco kjttboller med potetmos

  • 22.09.2016 - 19:15

N begynner det bli en stund jeg la ut noe mat oppskrift her ute s tenkte jeg kunne dele denne veldig enkle oppskriften :) Jeg vil si den er beregnet for de som ikke engang kan lage mat haha. S enkel er den og ikke minst god!



Du trenger:
400 gram karbonadedeig
1/2 taco krydder pose
1 pakke potetmos
Olivenolje


Slik gjr du: Ta fram en liten bolle. Legg kjttet oppi og tilsett ca halvparten av krydderet i posen. Bland med bruke hendene. Deretter tar du litt av kjttet og rull kjttet i hendene til det blir en liten bolle og gjr det med resten av kjttet. S er det bare steke kjttet med olivenolje og flge etter det som str p potetmos pakken. Jeg valgte bruke en del salt i potetmosen for f litt mer smak. Dette er ogs godt med tacosaus ved siden av :)

Kjttbollene ble litt godt stekte denne gangen som dere ser s det er lurt snurre p de hele tiden mens du steker eller stek p svak varme. Jeg var sulten s jeg hadde litt hg varme p og flgte ikke s godt med mens jeg stekte, men de vart heldigvis ikke svidde.

Bon apetit!
♥C.S

 

Frokost burrito

  • 31.08.2016 - 17:49

Jeg hadde lyst p noe i gr kveld som bde var godt og mettende s jeg lagde noe jeg aldri tidligere har prvd. Denne passer vell bedre til frokost, men kan ogs funke til kvelds eller som et mellommltid.

Du trenger:
3 Egg
1 - 2 dl melk
6 mini plser
3 skiver bacon
1 fullkornslefse
Persille krydder
Salt
Pepper
Smr til steking




Slik gjr du: Kutt opp bacon i biter og stek med mini plsene. Skjr opp plsene i biter og legg til siden. Lag en eggerre av egg, melk, persille og tilsett salt og pepper. Hiv plsene og bacon bitene sammen med eggerren fr den blir fast. Den skal helst vre litt vt. S er det bare varme opp lefsen i mikro og legg fyllet i lefsen og spis :D

Anbefales! 
♥C.S

Grove pannekaker

  • 24.08.2016 - 17:23

Jeg fikk lyst prve lage pannekaker fra bunnen av siden det er lenge siden jeg har laget en pannekake som ikke kom rett fra en pose.

Du trenger:
3 SS smr
5 dl tine lettmelk
3 egg
1 dl hvetemel
2 dl sammalt hvete fin
1/2 ts salt




Slikt gjr du:
Smelt smr i en kasserolle eller gryte. Tilsett melk og visp inn egg. Visp til egge har blandet seg inn i melken. Ta fram en bolle der du tmmer oppi alt det trre og deretter tilsett melkeblandingen fra kasserollen og visp til det blir en glatt rre. S lar du rren svelle i 20 min og da er det bare steke pannekakene og ha p tilbehr som du nsker.

Oppskriften er tatt ifra Tine, men jeg erstattet sammalt hvete grov med fin s det velger du selv.
Bon apetitt :)
♥C.S

Kyllingfilet snurret i bacon med spagetti i ostesaus

  • 19.08.2016 - 21:07

Da har jeg testet ut en ny oppskrift igjen! Kyllingfilet med mozzarella og pesto p innsiden og bacon p utsiden :) Spagetti i ostesaus som tilbehr med gulrtter og squash. 

Dette trenger du: (Dette gjelder for 1 porson)
I stk kyllingfilet
1/2 squash
1 gulrot
1 pose mozzarella
1 glass pesto
3-4 skiver bacon
Salt
Pepper

Ostesaus:
4 SS hvetemel
2 SS smr
6 dl melk
2 dl revet ost
Salt

Pepper
Hvitlkkrydder




Slik gjr du:
Skrell gulroten og squash og skjr opp i tynne skiver. Bruk en stor kniv til skjre opp kyllingen i midten. Du skal ikke skjre opp kyllingen hele veien. Nr du har gjort dette skal du legge inn mozzarella og pesto inni kyllingen. Kyllingen skal alts ikke skjres i biter. Deretter Krydder kyllingen med salt og pepper. Etter du ha gjort dette legger du 3-4 skiver bacon rett ved siden av hverandre og rull inn kyllingen. Legg kyllingen p et bakepapir p en langpanne og stek i midten av ovnen i 30 min p 200 grader. 

Mens kyllingen stekes i ovnen lager du ostesausen. Smelt smret i en kasserolle. Visp sammen hvetemel og spe melken litt etter litt mens du rrer i sausen. La sausen koke 5 min fr du tilsetter osten. Rr sammen og tilsett salt, pepper og hvitlkkrydder. Kok opp spagetti mens du lager sausen og legg oppi grnnsakene rundt slutten av koketiden. 

Nr kyllingen er ferdig er det bare dele den opp i biter og bland sausen med spagettien.
Oppskriften er inspirert av mums, matprat og meg selv.

Bon apetitt :)
♥C.S

 

Avocado Carbonara

  • 17.08.2016 - 23:46

Idag var jeg hos min mami og laget henne middag. Fant en ny oppskrift jeg ville prve s da prvde jeg meg p det :) 

Du trenger:
1 bt hvitlk
1 avocado
1  liten pose parmesan
3 skiver bacon
1/2 kopp flte
1 eggeplomme
1 halv pakke Spagetti
1/2 lk
1 sitron
400 gram kjttdeig
1 blender
Salt og Pepper

Slik gjr du:
Putt hvitlken, avocadoen, eggeplommen oppi en blender og bland, Tilsett s flten og sitronsafta. Mens dette gjres steker du baconet og kok spagettien.Etter baconet er stekt puttes det til side mens du steker kjttdeigen og lken. Kryddere kjttdeigen med salt og pepper og tilsett baconet. Tm ut vannet fra spagettien nr den er ferdig kokt og tilsett den skalte avocado sausen og bland. S er det bare tilsette kjttet og baconet og tm over posen med parmesan og bland igjen. 







Oppskriften er inspirert av tasty :)
Kjempe nam!

Bon apptit!
♥C.S

Frokostmuffins

  • 29.07.2016 - 16:24



Tenkte jeg skulle dele en oppskrift med dere. Prvde denne ut frst i dag og den er veldig enkel og ikke minst sunt og godt.

Du trenger:
2 Bananer
4 Egg
1 ​Muffinsbrett
1 Hndmikser
Br av eget nske



Kutt opp br og legg det i formene. Kan vre lurt smre formene frst.


Ta fram en bolle og legg oppi 2 bananer. Bruk en gaffel og press sunn bananene og deretter legg oppi eggene. Bruk en hndmikser og bland sammen p svak hastighet til det virker blandet og fyll oppi formene som p bildet.



Stekes p 190 grader i 12 minutt i midten av ovnen. Jeg mtte ha de inne noen f minutter lengre s man m bare se det an. Da er det bare bruke en stor skje eller noe og f ut muffinsene ut ifra formene og bruk resten av brene til tilbehr og kanskje litt flytende sjokolade? Jeg brukte snn man har p is :)


Oppskrift tatt fra mums.no
Bon apptit!
♥C.S

Mini pizza

  • 26.07.2016 - 16:17

Tenkte jeg skulle dele denne oppskriften med dere for dere som er glad i pizza og kanskje noe enkelt? 

Du trenger:
1 1/2 kopp Pizzafyll
1/3 kopp parmesan
1/2 teskje pepper
1/2 teskje salt
1/2 teskje oregano
Tortillalefser
Revet mozzarella
Mini pepperoni

Muffinsbrett



Framgangsmte:
Bland pizzafyll, salt, pepper, oregano og parmesan med en spiseskje/slikkepott. Bruk et glass som tilsvarer strrelsen som de i muffinsbrettet og bruk glasset til skjre ut noen rundinger fra tortillalefsene. Legg de sm runde tortillalefsene i formene i muffinsbrettet. Fyll deretter halvparten av formen med pizzafyll og legg p litt mozzarella. S legger du noen biter med mini pepperoni verst og hvis du ikke fr tak i det kan du gjre det samme som meg og kjpe en snn snacksplse som man ofte kjper i sverige og skjre den opp i sm biter.

Stekes i 10-12 min p 220 grader i midten av ovnen.
Oppskrift tatt ifra Tasty.

Burde prves! Bon apetit.
♥C.S

Beste Isen

  • 16.07.2016 - 18:32



Nr jeg fant denne isen i butikken mtte jeg bare ha den med en gang. Er veldig glad i karamell is og normalt sett er jeg ikke s glad i karamell til vanlig. Ikke like mye ihvertfall. Den var salt og st samtidig og det var en god del karamell i midten av isen fram til bunnen av isen. Jeg har s langt prvd denne og den med pecan ntter, men denne er s langt min favoritt. Neste gang blir det sjokolade tror jeg :) 

Flere som har prvd en av disse Wanted Isene? 
Hvilke syns dere var best?

♥​C.S

Biffsnadder

  • 15.03.2016 - 20:43

Processed with VSCO with f2 preset

Idag valgte jeg lage biffsnadder til middag. Jeg er sjeldent noe srlig kreativ av meg nr det kommer til mat, men biffsnadder kan jeg faktisk ikke huske sist gang jeg laget. Det er iallefall noe jeg sjeldent spiser ute ogs, men en gang iblant gr helt fint! 

Oppskriften finner du HER

Middagstips til dere ogs :)
♥C.S

Nam! sier jeg bare

  • 14.03.2016 - 20:00

Processed with VSCO with f2 preset

Dette er en is som virkelig er verdt prve. For de som er glad i mango s anbefales denne isen. Fr nesten en slags sydenflelse av den og liker mten den smelter i munnen p og hvordan smaken legger seg p tunga. Den er ikke s veldig usunn heller iforhold til andre typer is. Eneste er at jeg kjenner at den kan fort bli litt mektig s jeg spiser bare litt om gangen :) Dette blir nok veldig forfriskende om sommeren.

Prvd denne? Hva synes du?
​C.S

Real food challenge: dag 5

  • 11.03.2016 - 14:44

Da var det fredag som da blir dag 5 i real food challenge. Denne dagen skal man legge ut ett bilde av et restaurant mltid.

Processed with VSCO with f2 preset

Ville helst unng ta ett bilde fra nettet s brukte faktisk ett av mine egne.Dette ble da take away, men er likevell et restaurant mltid (: Jeg er en pizza elsker s dette passet meg veldig bra. Denne pizzaen prvde jeg faktisk n nylig og den var kjempegod og ikke minst stor! Hvis jeg husker rett er det biffkjtt, ruccola, parmaskinke, tomat og bearnsaus p. Merkelig nok fikk jeg og venninnen min til spise nesten alt.

Hva er du glad i spise ute p restaurant?
♥​C.S

Real food challenge: dag 4

  • 10.03.2016 - 22:14

Da var det torsdag som da betyr dag 4 i real food challenge og da skulle man legge ut et bilde av kjkkenet man har .

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Som dere kan se har jeg hatt lasagne i dag hehe. Kjkkenet er egentlig ikke s lite. Det er i et eget rom og det er faktisk plass til et lite kjkkenbord her inne, men siden bordet mitt er stort s str det da i stuen :) Skulle ftt til et lite kjkkenbord etterhvert. 

♥C.S

Digger rema

  • 09.03.2016 - 22:11

Processed with VSCO with f2 preset

N har jeg vrt handlet mat som skal holde ut i flere dager. Det er mye kjtt her som dere kanskje ser. Kjtt er som regel det dyreste nr d gjelder mat og derfor er jeg veldig glad i rema snnsett. All denne maten ble under 500 lappen s jeg kan si meg fornyd egentlig! Hater bruke penger p mat. Spesielt nr det blir veldig dyrt for s lite. Man blir glad nr man bruker lite penger p mye mat, eller er det bare meg? :)

God kveld.
♥​C.S

Real food challenge: dag 3

  • 09.03.2016 - 17:51

Da var det onsdag som da blir dag 3 i Real food challenge og denne dagen skal man legge ut et bilde av favoritt kniven.

Processed with VSCO with t1 preset
Jeg er ikke en person som elsker lage mat, men jeg synes det er kos og morsomt noen ganger. Spesielt nr man prver noe nytt. Nr det kommer til kniver er det ikke snn at jeg har noen srlig favoritter, men hvis det er noen knivtyper jeg bruker en del s blir det nok denne. Den passer s godt til bde kutte grnnsaker og kjtt med. Er ganske greit snnsett :)

Flere som liker denne typen best?
♥C.S

Enkelt middagstips til dere

  • 08.03.2016 - 19:32

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg bestemte meg for lage noe simpelt idag og da ble det dette da. Det er bare noe random jeg har blandet sammen, men det ble ikke s ille!

Det du trenger for 1 porsjon:
1 pakke med lrfilet av kylling.
1. pose med basmatiris.
1/3 rdlk.
2 fedd av hvitlk.
1 halv gul paprika.
1 pose med toro kremet kyllingsaus.
Chilikrydder
Hvitlkskrydder

Slikt gjr du: skjr opp paprika, rdlk og hvitlk og legg til siden. Kok opp ris og legg til siden. Krydder kyllingen. Tilsett grnnsakene og stek. Kok sausen mens du steker kyllingen og grnnsakene. S er du ferdig :)

♥C.S

Real food challenge: dag 2

  • 08.03.2016 - 13:16

Da er det tirsdag og dag 2 p Real food challenge. Denne dagen skulle man legge ut ett bilde av favoritt middagen.



Mtte dessverre lne et bilde fra nettet igjen. Butter chicken er da en av mine favorittretter. Jeg er veldig glad i asiatisk mat og det har jeg vrt en stund. Denne retten er veldig lik tikka masala, men jeg synes da denne retter er bedre da. For de som liker en god krydret saus og kylling er dette virkelig retten!

♥​C.S

Real food challenge: dag 1

  • 07.03.2016 - 19:00

Da er man med i en challenge uke som da er laget av Stmonsen :) Hun ble inspirert av en blogg som hadde ogs en challenge uke med farger. Dette er en uke som handler om mat s da blir det en uke der man skal legge ut litt av hvert som handler om mat hehe og dette blir da frste dagen med denne utfordringen. "Legg ut ett bilde av din favoritt kake"


Sjokoladekake! Jeg hadde dessverre ingen bilder av denne kaken selv s mtte lne et fra nettet. Jeg elsker sjokolade og da vart det sjokoladekake da :)

Dere finner hennes challenge uke HER


♥​C.S

Brookies

  • 02.03.2016 - 20:05





Jeg og Ida prvde oss p Brookies idag. Noe jeg aldri har prvd, men det var faktisk ikke s ille :) Blanding mellom brownies og cookies. Nr jeg hrer ordet Brookies begynner jeg tenke p One tree hill haha. (Insidejoke) Var heller ikke s vanskelig lage og tar ikke lang tid s dere m bare prve! Koster rundt en 40 kroner eller noe.

Processed with VSCO with p5 preset

Ikke det aller beste bildet men!
Nam nam. N blir det Brookies og en episode av The 100!
Ha en fin kveld videre :)
-C.S

Lompe hekta

  • 23.02.2016 - 14:17



God morgen kjre lesere. Jeg sto visst opp litt senere i dag enn det jeg bruker for tiden. Normalt sett vknet jeg rundt 10-11, men idag ble nok klokken 1 og n hper jeg virkelig p at jeg fr tid sove ikveld uten noe pvirkning fra dette. Har endelig klart snu dgnet s vil ikke fucke det opp! haha. Det er ikke s lett og morsomt vre arbeidsledig. Man m holde p dgnet og vre kreativ i hverdagene mens alle andre er p jobb.. Kan fort bli veldig kjedelig i lengden. 

Men ja! Jeg har hekta p lomper for tiden til frokost/lunsj osv. Lompe med smr og skinke er tingen, men utrolig dyrt i lengen s dette m jeg virkelig slutte med. Man m jo kanskje ha en 3 lomper til hvert mltid om man skal bli mett og det blir en god del skinke som blir brukt opp lett. Dere som ikke har prvd dette enda burde virkelig prve! Noen ganger har jeg med ost i ogs, er nam og mer mettende :D


Have a nice day.
-C.S

Plutselig likte jeg disse tingene!

  • 20.02.2016 - 20:46



Jeg har lenge vrt kresen i matveien. Det er jo en god del jeg ikke liker som f.eks annanas, mais, tomat, laks osv, men en dag begynte smaksansene mine forandre seg for da likte jeg plutselig alt som da er p dette bildet. Startet med at jeg likte majones og gradvis testet jeg ut andre ting jeg ikke hadde prvd smakt p en stund. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har gtt uten ha dressing p burger eller rmme p vaffler eller sammen med taco. Da jeg kun hadde ketchup p plse og ikke sennep. Hvitlkslukten fikk meg til brekke meg og n fler jeg det er nesten som et must i mange matretter. Ostepop er noe jeg ikke har klart lukte p uten at jeg mtte spy nesten, men smaken er s mye bedre enn lukta. Det fles ut som jeg har gtt glipp av s mye smaksmessig disse rene, men samtidig er jo mye av dette usunt og ikke s bra for kroppen s er veldig blandingsflelse snnsett. Eneste er jo hvitlken da som er sunt (:

Er det noe dere har ikke likt fr som dere plutselig begynte like? :)

-C.S

 

Dette blir man drlig av

  • 18.02.2016 - 17:50



Dette har jeg sett bilder av lenge, men aldri fått sett i de lokale matbutikkene. Jeg fikk øye på det da jeg var i Sverige her for 1 uke siden og jeg tror jeg spiste meg ihjel på det.. Det var som å spise sjokoladepålegg med krispy kjeks utenpå og man ble seriøst dårlig av dette. Jeg har jo samtidig laktoseintoleranse så jeg tåler ikke meieriprodukter like godt som mange andre så dette ble veldig mektig for meg, men verdt det!

Anbefales for dere som elsker sjokolade, sjokoladepålegg eller nutella :D
Har noen av dere prøvd dette enda? 

-C.S


 

Piece of heaven

  • 29.12.2015 - 23:20



Denne sjokoladen var serist himmelsk! Kjpte den i Sverige i dag. Var snn flere typer sjokolader som denne med forskjellige ting som blbrfyll, jordbr, bringebr, eple pai osv. Men jeg synes denne s veldig god ut s mtte prve den og jeg angrer ikke et sekund p at jeg kjpte den! Kostet meg 15 kroner av nytelse :D

mmmmmmh sjokolade♥
br prves!

♥C.S

Ristopper

  • 18.12.2015 - 17:24


I gr laget jeg ristopper med mamsen og de ble supergode! S jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften :)

2 stk freia lys kokesjokolade
4 egg
3 dl sukker
2 ss melis
1 stk delfia fett
1/2 pose puffet ris
Muffinsformer

Slik gjr du
Smelt delfiafett sammen med sjokoladen p svak varme til alt er smeltet samtidig som du rrer. La det avkjle mens du pisker egg og sukker til en luftig eggedosis. Deretter blander du det som er smeltet sammen med eggedosisen. Pisk det sammen med rolig og tilsett melisen og bland igjen. Ha oppi puffet ris, helst litt og litt om gangen og rr med en slikkepott(om du har) ogs ser du etterhvert nr det er nok puffet ris oppi. Beregnet en halv pose, men kan hende du trenger mer. Nr det ser ut som det er nok puffet ris oppi s finner du fram muffinsformer og pakker det oppi der som du gjr med muffins. La det st kjlig til ristoppene er stivnet.

S er det bare nyte! Tror det ble ca 26 stykk, men det avhenger av hvor stor muffinsformene er :)

♥C.S


Middagstips

  • 14.12.2015 - 21:32


Juleplse i lompe med sennepdressing og salat

I dag bestemte jeg meg for prve noe annet enn det samme gamle siden man blir s fort lei og det er spennende prve ut noe nytt iblant. S fant jeg denne oppskriften og tenkte "Hmm det hrtes bde enkelt ut og godt ut" s prvde jeg meg p denne da og det var faktisk kjempegodt! Det er bare noen f ingredienser man trenger og det tar ikke noe lang tid tilberede s dette kan jo man fort finne p lage flere ganger, men siden det er juleplse man trenger s er vell lettest f tak i rundt juletiden vil jeg tro. Det skal egentlig vre med tyttebr, men jeg liker det ikke s kuttet bare ut det, men for dere som liker det er det sikkert godt ha med :)

Oppskriften finner dere HER

Bon appetit!
♥C.S

chrissieste

Jente p 24 r som bor for tiden i Trondheim. bloggen gr p litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits