1 år med beste

 • 25.08.2017 - 14:32


Det har nå gått 1 år siden jeg ble sammen med denne fantastiske mannen. I løpet av dette året har vi gått igjennom mye sammen på både godt og vondt. Vi har opplevd tider mange andre par kanskje ikke går igjennom så tidlig sammen og vi har støttet hverandre hele denne tiden. Det startet med et avstandsforhold som utviklet seg til et samboerskap. Vi hadde vell et avstandsforhold i et halvt år ca før jeg flyttet nedover til han. En del spør oss om hvordan vi fant hverandre siden vi er fra 2 forskjellige plasser og det morsomme er at vi fant hverandre på Tinder ut av alle ting. En tilfeldighet som jeg ser på som skjebnen i grunn. Han var på jobbtur oppe hvor jeg bodde og vi ble enige om å møtes etter noen dager med prat over tinder og melding. Ting skjedde fort mellom oss samtidig som vi brukte god tid på å bli sammen. Jeg ville ikke forhaste meg med å hoppe i noe nytt etter mitt forrige langvarig forhold, men følelsene mine for denne gutten ble bare sterkere som tiden gikk. Gikk ikke så lang tid før jeg fant ut jeg elsket han. Jeg vet at nyforelskelse bruker å vare et halvt år ca for de fleste, men til meg denne gangen har det kommet og gått hele tiden og det er sånn jeg føler det skal være.Every day you make me feel warm inside.
It's enough for me just to see your smile.
My love for you is big and true.
You can see it in the looks I give you.

I like the person I am with you beside me.
Being close to you is everything I want to be.
I can't see myself without you in my life.
I look forward to the day I become your wife

♥ Christina StenersenJeg er så glad for at jeg fant deg og at du ble sugd inn så fort i livet mitt. Når jeg til og med hadde mistet troen på avstandsforhold fikk vi det likevel til å funke og kommet dit vi er i dag. Jeg fikk meg en gutt fra min favorittby i Norge og jeg angrer ikke på et sekund. Jeg har troen på oss og jeg kommer til å gi oss opp på noen som helst måte. Du er min og jeg er din så lenge du vil ha meg. Gratulerer til oss, elsker deg kjære♥


♥​C.S

Hvilke hårfarge?

 • 08.08.2017 - 18:27

Som de fleste vet så er jeg en person som trenger å forandre meg hele tiden. Fornye meg selv som jeg liker å kalle det. Det er nesten som en forbannelse siden det er noe som tar tid, sluker penger og ikke minst skader håret utrolig mye i lengden. Jeg har gått igjennom mange forskjellige hårfarger siden jeg var rundt 13 og tror jeg har hatt over 20 hårfarger tilsammen. Jeg tror rekorden min ligger på ca 7-8 måneder som jeg kan huske at jeg ikke har endret hårfarge på. Jeg har faktisk fått hørt at jeg er kjent for å farge håret hele tiden og det er litt morsomt å høre. Jeg ser for meg at jeg blir lei igjen om ikke så alt for lenge så jeg hadde et spørsmål til dere. Hvilke hårfarge synes dere jeg kler best? Disse hårfargene på bildene er de fargene jeg har vært mest fornøyd med så jeg har litt lyst å høre deres mening om fargene så jeg kan ha de meningene under vurdering :) Har nominert bildene så det er bare å skrive ned tallet til bildet. Setter veldig pris på å høre meningene.

1.    2.

   


      3.

                                  


   4.

    


        5.
 
              


              6.            
      


7.

             

Den siste fargen er den fargen jeg har nå.
♥C.S

Ny instagram

 • 19.07.2017 - 19:22

Ville egentlig bare informere om at jeg har fått en ny bruker på Instagram for noen måneder siden i tillegg til den gamle jeg enda bruker til alt og ingenting mens den nye brukeren går ut på alle bildene jeg redigerer med et program på mobilen. Har lagt ved noen få bilder under av bilder jeg har jobbet med :)


Hvis du finner disse bildene interessant så gjerne følg cs_photodreams på Instagram for det hadde betydd mye! Det er ikke så mange bilder som er laget enda, men jeg jobber med saken. Trenger bare litt inspirasjon :)
Takker på forhånd!

♥C.S

Derfor er syden bra for meg

 • 11.07.2017 - 19:30

Jeg er en person som elsker å reise og det handler mest å få oppleve ting for å føle at man virkelig lever og får minner for livet.I mitt tilfelle er det ikke bare derfor jeg reiser til syden lenger, men det er vell det de fleste tror.


Etter en god del år nå har jeg hatt mye plager i ledd og vært mye utmattet. Energien har ikke vært sånn den skal være og det har vært mye smerter (spesielt i bena). Etter et par turer til Syden merket jeg en veldig stor forandring i kroppen. Energien var tilbake og jeg var ikke like stiv i kroppen lenger og smertene begynte å lindre. Før jeg fant ut hva jeg slet med og hva slags diagnose jeg hadde så ga dette ingen mening, men jeg forsto jo at det var noe som ikke stemte om jeg liksom skulle vært "normal" i kroppen. Så fikk jeg diagnosen FM (fibromyalgi) i fjor og etter det så har ting gitt mye mer mening. Det er bevisst at de med FM får faktisk en bedre helse av å dra til et varmere klima. Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor og jeg vet at FM er blitt alt for lite forsket på og spesielt av Helsenorge så det er mye vi enda ikke vet som f.eks hvor smertene kommer ifra.Uheldigvis er det ikke sånn at man får behandingsreiser når man har den sykdommen. De med FM må oftest betale reisene selv og de som får penger fra NAV kan bli trekt i penger om de reiser til utlandet..

Jeg har et mål om å få reise til Syden minst 1 gang i året bare for å investere i min egen helse. Får man en sånn tur til å gi litt så kan det medføre gode resultater for de dagene du etterpå skal gå igjennom som da betyr hverdagen. Dette anbefales for alle som sliter med revmatiske plager.


♥C.S
 

Jeg er tilbake

 • 10.07.2017 - 16:07

Da har det blitt en god stund siden jeg har blogget sist. Jeg mener det var i fjor vinter? Jeg trengte en pause og det gjorde meg godt. Blogging i lengden kan være veldig slitsomt så det anbefales en pause for de fleste. Det tar veldig mye av dagen din og det er tidspress om man vil være en vellykket blogger eller om man bare vil blogge et par ganger i uken så er det også greit, men det kommer helt an på hva målet ditt er.

Så her er hva som har skjedd i mellomtiden!


♥Ny boplass. Ja, i slutten av januar flyttet jeg til Trondheim og flyttet inn hos kjæresten. Jeg har lenge ønsket å få bodd her i denne vakre byen og nå fikk jeg endelig det uansett om det var flere som ikke noen gang kom til å tro at det kom til å skje haha. Måtte bare finne drømmegutten først :) Vil si jeg trives av tanke på selve byen og han jeg bor med, men jeg må innrømme at jeg føler det alltids er noe som mangler og det er jo selvfølgelig familie og mine nærmeste. Hadde de vært her hadde det antageligvis blitt perfekt.♥Ny hårfarge. Jeg har faktisk hatt flere hårfarger iløpet av den tiden mens jeg har bodd i Trondheim.Jeg ble brunette rett før jul og etter det har jeg vært rosalilla i håret rett før jeg farget det turkis. Har jo en frisør som søster som gjør alt dette mye enklere for meg heheh. Hun er som regel den som hjelper meg hver gang jeg vil gjøre noe nytt med håret, men denne gangen la jeg farge selv i håret og ble ganske fornøyd egentlig :)


♥Babyshower. Første babyshowern jeg har vært med på og har deltatt så mye på. En av mine nærmeste venninner skal nemlig få baby i år og det skal bli en jente! Jeg kunne ikke vært mer glad på hennes vegne. Uansett om hun bor en god del mil unna meg nå så skal jeg få vært der så mye jeg får til og bli en del av hennes baby's liv også♥ Kanskje det blir min tur snart? Hehe, tankene er der iallefall :)

Utenom alt dette er det ikke så mye som har forandret seg egentlig. Helsa har bare blitt verre og verre og nå er jeg på ny utredning igjen for å finne ut mer av hva som foresaker plagene mine. Det er også en del jeg ikke velger å skrive her angående noe som har skjedd i det siste, men de fleste vet om det allerede ut av de som trenger å vite det så det er ikke noe jeg velger å dele offentlig. Forhåpentligvis får jeg til å blogge mer fremover så lenge tiden og motivasjonen er der.

♥​C.S

Slutte å blogge?

 • 01.12.2016 - 22:51

Den siste tiden har jeg tenkt mye over det med blogging og om jeg skal ta en pause fra det eller ikke. Jeg har som regel tatt noen pauser fra det tidligere da jeg oftest mistet motivasjonen og det er litt sånn som det er nå. Jeg føler det blir brukt mye tid på blogging og jeg føler et press for å må få det gjort hver dag. Til og med de dagene jeg egentlig ikke har tid. 

 
Det er mye mer arbeid enn det virker som. Dette kan sikkert dere andre bloggere forstå. Jeg har oppdaget at det er flere bloggere som vurderer å slutte. Enten fordi de mister motivasjonen eller fordi de vil heller leve livet sitt enn å være for opptatt med å dele det. Jeg vil jo helst ha en mellomting, men så har det blitt litt mindre lyst nå i det siste også har jeg mistet en del lesere og det hjelper ikke på saken så mye.. Jeg har enda ikke bestemt meg da. Tror jeg skal kjenne på det litt mer før jeg tar et valg om å ta en pause eller ikke. Skal jeg være en blogger skal jeg være en aktiv blogger og ikke en som blogger litt her og der.

Hva tenker dere?
♥C.S

Redd for å vise hvem jeg egentlig er

 • 17.11.2016 - 18:47

Noe jeg har tenkt over i lengre tid er at jeg ikke føler jeg er meg selv 100% og det er veldig få jeg er det rundt. Jeg vet jo at de fleste ikke er seg selv 100% rundt alle, men de viser mye av seg selv uansett. De deler sine meninger, gjør handlinger de føler for og lar sine indre ønsker komme fram. Er det noe de vil så er det ofte det kommer i lys. Jeg er mer tilbaketrukken enn de fleste føler jeg. Det er såå mange ganger jeg bare har lyst å si noe og jeg har ordene i munnen, men de kommer ikke ut. Det var alltids sånn da jeg gikk skole og mens jeg har vært rundt store mengder med folk.Jeg føler jeg har blitt bedre nå i noen tilfeller, men det er likevel mye av denne jenta som ønsker å vise mer av seg, men gjør det ikke.


Den sosiale angsten ligger der enda.  Det er noe jeg har slitet med i flere år nå. Jeg tror jo selvfølgelig at mye av det kan ha påvirket personligheten min. Det går jo ut på å unngå ubehagelige sosiale situasjoner. Jeg slet veldig mye med sosial angst tidligere der jeg slet med å være offentlig alene, slet med å være på skolen og være i større mengder med folk. Mye av den angsten har jeg jobbet med og jeg kan trygt si at jeg er mye bedre idag, men den angsten ligger der enda. Jeg merker også at hvis jeg vil dele noe offentlig som er veldig personlig for meg så sliter jeg selv med å publisere det. Det er merkelig nok lettere å uttrykke seg med ord og jeg presser meg selv for å bli bedre. Jeg frykter veldig tanken på å bli dømt og kritisert. Jeg er veldig dårlig på å ta imot dårlig kritikk og det at jeg ikke deler så mye av mine tanker er stort sett fordi jeg er redd for responsen jeg får tilbake. Dette er en måte jeg beskytter meg selv på, men samtidig holder det så mye av meg igjen. Samme når det gjelder handlinger.

Noen som kjenner seg igjen?
♥C.S

 

Jeg vurderer video blogging

 • 03.11.2016 - 21:29

Hei dere. I går begynte jeg å tenke på at jeg savner faktisk video blogging. Det er mange år siden sist, men jeg føler jeg kanskje får vist litt mer av meg selv da og gir der litt mer personlig kjennskap til meg som blogger. Jeg vet ikke helt hva dere tenker om dette? Ville dere vært interessert i å se meg på den måten og min hverdag. Se litt hvordan mine dager er og få litt mer underholdning på bloggen eller skal jeg droppe det?Det er forresten 2 dager til bursdagen min så i morgen blir selve feiringen med venninnegjengen. Da blir det glamour tema og forhåpentligvis "a girls night out". Er iallefall planen. Jeg blir faktisk 24, så neste år er det stordag igjen :) Blir en stressdag i morgen. Skal vaske litt, dra til byen en tur, stelle meg og gjøre det klart her. Så blir nok lite blogging i morgen, men skal prøve å få til et innlegg.

Men ja, hva mener dere om det med vlogg?
♥C.S

Frykten for å gå tom for energi

 • 02.11.2016 - 22:14

Jeg begynte å tenke på det istad mens jeg var ute å gikk fra rema med 2 handleposer etter at jeg kom hjem hvor sliten jeg faktisk var. Posene var ikke noe særlig tunge heller. Hendene mine begynte å riste når jeg skulle holde i et glass eller noe smått. Følte nesten som jeg hadde sånn parkinsons. Jeg ble helt utslitt og det skremmer meg at det skal så lite til for at all energien min blir bare borte. Jeg skal jo tross alt leve med denne sykdommen jeg har som gjør meg fortere sliten enn normalt. Det er jo en byrde i seg selv for mesteparten av livet krever energi og det må man nesten ha for å fungere.Redd for at utmattelsen skal komme i veien. Det jeg frykter mest er når det kommer til arbeidslivet såklart. Det er jo det viktigste i livet føler jeg siden det er sånn du tjener deg penger og skal bygge et liv for deg selv og kanskje muligens en dag for noen andre? Jeg vil klare å stå på beina og ikke la noe presse meg ned. Jeg kjenner til kroppen min og jeg vet når den sier stopp, men noen ganger vil jeg bare ikke høre på den. Da virker jeg svakere enn de fleste og jeg vil ikke ha noe spesialbehandling. Jeg vil ikke at noen skal se på meg som en byrde eller noe som man ikke trenger. Hvem vil liksom ha en person som må ta seg ofte pauser for å lade seg opp igjen? Ingen som jeg kommer på. De fleste jobber krever bevegelser utenom kontorjobber og diverse, men de jobbene må man ha utdanning til og det kan ta sin tid. Nå er det ikke mye alternativer for meg og jeg må nesten ta det som er innenfor for meg og min helse. Jeg vil prøve mitt beste, men noen ganger frykter jeg at det ikke er nok... Jeg tar vitaminer og jeg trener, men noen ganger holder det bare ikke.

♥C.S

Årene går bare ifra meg

 • 28.10.2016 - 20:43

Hei dere, jeg beklager for et sent innlegg, men blogg.no har vært nede en stund i dag så når jeg egentlig skulle blogge fikk jeg ikke meg selv inn engang på bloggen... Noe som irriterte meg grundig, men nok om det. Nå har jeg snart bursdag om ca 1 uke og 1 dag blir jeg faktisk 24 år! Jeg føler årene bare springer ifra meg. Hadde jeg sett for meg denne alderen for 10 år siden hadde jeg sikkert trodd jeg skulle hatt fast jobb, lappen og muligens egen leilighet, men nei... Etter mye feilvalg med utdanning, helseplager og jobbsøking har ikke ting gått som det skulle. Jeg har enda et mål jeg vil nå, men det tar bare litt lengre tid enn det har gjort til de fleste. Mange er til og med i samme båt som meg, men noen ganger føler man seg bare alene om alt rundt seg.Ting går heldigvis fremover for meg. Om ting går som det skal blir jeg nok å flytte etter jul en gang. Da er målet å ha en midlertidig jobb frem til høsten og begynne med skole. Jeg vil helst ha generell studiekompetanse så det er det jeg håper på å få meg sånn at skolegangen videre blir lettere. 

Jeg var forresten på et jobb intervju idag og føler det gikk bra, men denne følelsen som jeg stadig har inni meg om at jeg ikke er god nok kommer stadig frem når jeg minst trenger det,så jeg forventer selvfølgelig det verste, men har et håp om å få jobben. I morgen er det halloween feiring og jeg har enda ikke fått kostymet mitt.. Jeg begynner å overvurdere fraktetiden fra ebay altså! Sinna :( Satser på det kommer i morgen eller så blir det en plan B jeg må gå etter.

Skal dere feire halloween i år? Isåfall, hvilke kostyme? :)
♥C.S

Når du fortrenger automatisk

 • 19.10.2016 - 22:51

Dette er noe jeg begynte med for noen år siden. Jeg vet ikke helt hvorfor eller hva som fikk meg til å begynne med det, men igjennom årene fant hvis kroppen ut at den taklet ikke all sorgen lenger. Det kunne være alt fra kjærlighetssorg til at noen døde eller det at jeg faktisk holdt på å miste noen. Alt dette skjedde vell innen 2 år. Hvis jeg begynner å gå inn på detaljer må jeg utnevne visse personer og for å respektere dem og deres privatliv vil jeg unngå å gå inn på den biten om hvorfor jeg er som jeg er nå i dag.Hvordan jeg merket at jeg begynte å fortrenge. Jeg er en veldig overfølsom person av meg og det har jeg så og si vært siden jeg var lita. Først og fremst er det mye av den tidligere mobbingen som jeg husker lite ut av siden jeg har fortrengt mye av det. Når det kom til senere i livet var det situasjoner der jeg normalt sett ville ha sørget og bearbeidet meg selv, men istede levde jeg livet videre som om ingenting hadde skjedd. Det kunne være et dødsfall, et brudd fra et forhold eller noe som definerer sorg. Jeg kunne noen ganger gå for lenge uten å sørge eller det å i det hele tatt være lei meg og det kunne noen gange føre til at jeg plutselig brøt sammen mens jeg var alene. Der det ble et overflod av følelser som måtte ut før de gjorde indre skade på meg psykisk.

Det var sånn jeg merket at kroppen begynte å fortrenge automatisk. Jeg hadde aldri valgt dette selv om det var opp til meg. Det er bare sånn kroppen har funnet ut at den takler alt rundt seg best. Jeg vet innerst inne at det er bedre å jobbe med følelsene sine enn å sperre dem ute, men siden jeg er så overfølsom av meg så tror jeg at jeg hadde gått i veggen om jeg skulle taklet alt som hadde skjedd rundt meg. Den eneste tiden jeg er ordentlig følsom og blir påvirket av andre er når jeg skal få mensen liksom. Det er på en måte godt å føle noe på den tunge måten for å føle at man er i livet og er enda et menneske enn å gå rundt å føle seg som en robot hver dag. Se på filmer og gråte er faktisk godt. Det er det nærmeste jeg kommer til å føle noe tungt for tiden. resten sperrer jeg ute som regel.


Hver person har hver sin måte å takle sorg på, men dette er dessverre min.
♥C.S

Hva som gleder meg

 • 12.10.2016 - 14:29

God morgen til alle dere der ute som leser dette. Idag tenkte jeg at jeg skulle hive meg med på dette innlegget som handler om glede. Hva som gleder oss bloggere, og siden jeg ikke har skrevet et sånt innlegg tidligere så hvorfor ikke bare gjøre det nå mens flere bloggere gjør det samme :)Hva som gleder meg i livet er:
- Jul
- Familie
- Sjokolade
- Videospill
- Ferie
- Sommer
- Blogge
- Venner
- Musikk
- Ny hårfarge
- Koselige arrangementer
- Gaver
- Sminke
- God mat
- Forelskelse
- Serier
- Synge
- Vinne
- Filmer
- Overaske andre
- Skrive sanger
- Danse
- Opplevelser
- Daglige lesere

Dette er noen få av de tingene som gleder meg. Om jeg skal ramse opp alt, blir det nok en veldig lang liste. Nå vet dere iallefall hva som gleder meg og jeg føler på meg at mye av dette gleder dere også eller hva? :)

Hva gjør DEG glad? 
♥​C.S 

Jeg føler meg mindreverdig og dette er grunnen til hvorfor

 • 06.10.2016 - 18:24

God dag kjære lesere. Dagen min har ikke startet så bra og jeg vet ærlig talt ikke hvorfor. Jeg tror det kan være drømmene jeg hadde og det med at jeg har kontaktet personer iforhold til hjelp angående forskjellige ting, men ingen svarer. Jeg får disse tankene noen ganger der jeg bare vil gi opp alt som har med livet mitt å gjøre og det skremmer meg. Dager der jeg ikke føler jeg kommer meg noe lengre i livet og bare sitter fast. Deprimert av å se hvor langt andre jeg kjenner har kommet seg og at jeg er flere steg bakom dem. Det å faktisk få følelsen av å føle seg mindreverdig.Da tankene begynte var da jeg var i ung alder på rundt 10 år. Jeg hadde flyttet fra en helt annen plass i landet til dette stedet og jeg følte alt startet så bra, men så startet mobbingen. Det var noe som holdt på å flere år der det ble så ille at det forandret meg som person og på mitt syn om livet. Jeg følte meg utenfor, annerledes, usynlig og ikke minst mindreverdig. Selvtilliten var så og si helt borte. Jeg vet ærlig talt ikke hvor den tok veien. Den bare var ikke der lenger og det tok meg flere år før det vart bedre. 

Da var det tenårene når flere år med fortvilelse og følelsen av å føle seg mindreverdig begynte å hope seg mer opp til en høy depresjonsperiode. Jeg begynte å gå til psykolog, kuttet meg selv og gjemte meg bort fra verden. Jeg forandret stilen min og var sur nesten hele tiden. Jeg hadde i tillegg begynt å få smaken av det å ha spiseforstyrrelse. Jeg likte ikke meg selv og det ville jeg verden skulle få se. Jeg ønsket ikke å leve lenger og tankene begynte å presse på, men i slutten av tenårene begynte ting å bli bedre. Jeg gikk med lysere klær og jobbet mye med meg selv iforhold til angst og depresjon. Jeg fikk tilbake viljestyrken og følelsen av å vil leve.

Da jeg var begynt å bli voksen fikk jeg helsesmessige plager og brukte flere år med undersøkelser, fysioterapi og operasjoner før jeg fant ut hva som feilet meg. Jeg fikk diagnosen fibromyalgi (kroniske leddsmerter) som er noe som ligger i familien. Jeg hadde en magefølelse på at det kunne være det og det hadde min mor også siden hun har det samme, men når jeg tok det opp med legen så nektet hun meg å undersøke det fordi hun trodde at vi ikke kunne finne det ut via blodprøver osv, men det viste seg at det kunne man! Jeg byttet deretter lege og tegn på revmatiske trekk ble funnet i blodet mitt og etter et besøk til en revmatolog fant de ut at det var en uspesifisert sykdom som tydet på fibromyalgi og dermed ble diagnosen satt. Dette gjorde at jeg slet mye med arbeidslivet og nå lever jeg med følelsen av det å føle meg mindreverdig hver eneste dag. Følelsen av forhindringer og det av å ha begrensninger i hverdagslivet. Det er en følelse selv jeg må jobbe med resten av mitt liv og det beste jeg kan gjøre akkurat nå er å ha håp for det bedre.

Vell, jeg gir ikke opp og disse tankene må jeg nesten bare klare å mestre selv om det kan ta flere år. Jeg vet jeg kommer ingen vei om jeg ikke engang prøver og det er akkurat det jeg gjør og skal gjøre. Bare vent å se :)

♥C.S

Jeg ser opp til dere

 • 19.09.2016 - 18:21

Jeg har nødt å innrømme at det har blitt enda lettere å blogge for tiden og det er takket være dere som tar dere tiden til å lese bloggen min hver dag. Det å få tilbakemeldinger på det jeg skriver og føle at dere er der for meg. Det at dere deler deres tanker om enkelte ting jeg skriver om. Dere får meg til å vil blogge og dere får meg til å bli mer interessert i å lese andre sine blogger. Jeg prøver noen ganger å gi tilbake for det dere gir meg og dere vet hvem dere er. Med andre ord. Jeg ser opp til dere!
Thank you for being there.
♥C.S

My dream home

 • 15.09.2016 - 20:05

Lenge har jeg drømt om eget hus. Et hus der man dekorer alt selv og lager sitt eget hjem. Et hus der alt kan skje. Minner blir laget, en familie som blir til og ikke minst der du føler deg hjemme. Jeg vet ikke hvor mange idéer jeg har allerede sett for meg. Jeg vil ha et hus med 5 soverom. Et hoved soverom, et gjesterom, et "geekrom" der du har alle konsoller, pc, spill, plakater, figurer osv og 2 rom for fremtidige unger. 4 rom kan også gå, men da må man nesten kombinere "geekrommet" og gjesterommet haha. Jeg vil også ha walk in closet. Hjemmekino om mulig og 2 bad. Et bad med boblebad. Stue for seg og kjøkken for seg. Det er hva jeg ønsker meg i et hus iallefall :) Alt annet har jeg egentlig ikke tenkt mye på. Farger og sånt er bare bagateller man finner ut etterhvert, men ser for meg mye hvitt kanskje eller turkis som på bildene nedenfor. Også vil jeg selvfølgelig ha et fint hus som ser fint ut utenfra med en stor og fin hage!Disse bildene er bare eksempler på hvordan jeg kunne tenkt meg drømmehuset. Håper det i en gang tid blir (a) Har man vært lotto millionær hadde dette blitt kjempe enkelt å fått til! 

Hvordan har du sett for deg ditt drømmehjem? :)
♥C.S

Disse tingene får meg motivert som blogger

 • 30.08.2016 - 21:30

Det å være blogger er ikke alltid like enkelt. Det er det å finne noe å skrive om hele tiden og holde det rimelig oppdatert så folk ikke slutter å lese. Det å beholde leserne sine og ikke minst beholde gleden som blogger. Jeg regner med mange av dere kjenner dere igjen i det jeg skriver. Jeg har hatt flere oppturer og nedturer som blogger, men til syvende og sist er det disse tingene som motiverer meg som blogger. 

Leserne: Det å se at folk i det hele tatt interesser seg i det jeg skriver er det som holder meg gående. Jeg blir så glad når jeg ikke forventer noe som helst og bare skriver utifra det jeg har opplevd eller mener og ser hvor stor interesse det faktisk får er virkelig rørende. Det er like koselig hver gang :)

Bloggerne: De jeg følger som legger ut interessante innlegg. Dere får meg ofte inspirert og dere hjelper meg med å bli en bedre blogger! Jeg har fått hørt det gjennom den siste tiden hvor fin blogg jeg har og at jeg er en flink blogger. Flinkere vil jeg bli siden det å skrive er det som er livet mitt. En dag håper jeg jo på det å skrive skal bli en stor del av min karriere. 

Kommentarene: Til dere som kommenterer. Det er kjempekoselig å få kommentarer fra dere. Jeg setter virkelig pris på det hver eneste gang :) Dere fortjener å få like mange kommentarer tilbake fra både meg og andre. Ikke noe tvil om!
Jeg setter pris på dere alle! 
♥C.S

Har min blogg blitt bedre eller verre?

 • 29.07.2016 - 19:51

Jeg har over lengre tid hatt det veldig variert på bloggen min og jeg begynte jo nylig å blogge igjen. Sist gang var rundt påsken og før der igjen tror jeg nesten det var rundt 1 år siden eller noe. Jeg husker ærlig talt ikke. Av tanke på at jeg har fått flere lesere vil jeg jo tro at bloggen har blitt bedre og det med at jeg byttet design osv, men så lurer jeg egentlig på hva folk innerst inne mener og da tenker jeg mest da på mine faste lesere.Eller så kan jeg bare spørre generelt dere som leser dette. Hva synes dere egentlig om bloggen? Er det noe jeg burde blogge om mer av som dere liker med den? Isåfall har det hjulpet å fått litt tips og at dere ROPER ut om det skulle mangle noe.

♥C.S

Det å være en kreativ person

 • 28.07.2016 - 17:00

Jeg har aldri sett på meg selv som en smart person eller som en person som har vært skoleflink. Hvis det er noe jeg er så er det en kreativ person. Dette kan både være en "gave" eller en "byrde". Du kan komme langt med å være kreativ om du virkelig har et talent eller virkelig går inn for det, men det hjelper deg ikke noe særlig i hverdagslivet som f.eks når det kommer til jobb eller skole. Det er vanskelig å finne noe man trives å jobbe med hvis man ikke interesserer seg for noe av det "normale". Jeg vet at mange av dere skjønner hva jeg prater om og vet nøyaktig hva jeg mener.Jeg er en type person som ikke følger noter når jeg f.eks skal spille på keyboard. Jeg beveger meg selv fram med hendene og føler meg fram til musikken. Jeg kan skrive en bra sang på under en halvtime og synge på en sang jeg aldri i mitt liv har hørt før. Jeg bruker lite tid på å skrive innlegg til bloggen min og finner som regel noe å blogge om som ikke er det samme gamle.

Dette er noe jeg brukte flere år på å finne ut av. At jeg var en av disse personene og det begynte da i ettertid å gi mening det med at jeg enda ikke har funnet meg selv og hvorfor jeg enda sliter med å vite hva jeg skal bli og ha som en karriere. Det er et mysterium, men jeg føler jeg har kommet et skritt nærmere.

Flere som kjenner seg igjen?
♥C.S

Nå er jeg lei

 • 27.07.2016 - 19:10

I den siste tiden har det vært mye om og men i forhold til det at jeg og mine venninner skal til Egypt. Det har vært mye bekymringer og sånne kommentarer som "pass på at dere gjør sånn og sånn og holder dere til sånn og sånn". Jeg vet jo at det er en helt annen kultur der enn i de fleste sydenland og at det er andre regler og sånt, men jeg føler at det blir så mye folk mener vi burde passe på at det til slutt ikke blir noe å kose seg med lenger. Jeg føler ikke gleden som jeg f.eks følte for noen uker siden. Vi er 3 venninner og jeg får høre at vi burde ha mannfolk med oss fordi det er ikke trygt å være der bare oss jenter og sånne kommentarer får meg ikke til å bekymre meg noe mindre. Tror dere ikke jeg har tenkt på det selv? Jeg skal for første gang på en tur med bare jenter og den trygghetsfølelsen blir selvfølgelig mindre og da vil jeg ikke høre mer negativt enn positivt. Hvordan skal det gjøre meg noe godt? Jeg vet at folk bryr seg og vil advare fordi man bekymrer seg. Jeg vet det har skjedd en del i Egypt de siste årene, men jeg har nesten ikke hørt en eneste kommentar som "Det høres koselig ut!" eller "Må dere bare kose dere masse". Egypt er en plass der man kan oppleve mye og det ligger mye historie der. Jeg har alltids ville dratt dit for jeg vil nemlig reise jorden rundt og det skal jeg jammen prøve meg på! Så please vis litt positivitet og ikke kun negativitet. 

Måtte bare få det ut :)
♥C.S

 

Hva vil det si å være en sterk person?

 • 17.07.2016 - 16:03

Når jeg får høre at jeg er en sterk person
Dette er noe jeg grubler på hver gang jeg får høre det ordet. Det å være "sterk". Hva det egentlig vil si for da menes det ikke fysisk sterk, men mentalt. Jeg vil si det finnes mange psykiske sterke der ute i verden. Jeg kjenner flere av de og er nær flere av de, men jeg anser meg ikke sterk på den måten jeg føler de er sterk på. De takler hverdagene sine med både sorg, sinne og glede og det er som regel synlig på at de har det tøft uansett om de prøver å skjule dette fra verden. Det er mange som ikke klarer å se igjennom dette skjoldet de holder. 


Håndterer følelser på feil måte

Jeg er en person som ofte har følt sorg i livet mitt og latt det gå så langt at jeg valgte å heller stenge de følelsene ute. Før var det åpenbart om jeg sleit for det kunne være tårer her og der og man kunne se på meg at det gikk dårlig og det kunne gå lengre perioder med de type følelsene.

Dagen idag
Jeg blokkerer ut det meste av sorg og føler meg tom. Dette er noe jeg ikke gjør med vilje, men det er sånn kroppen har funnet ut at jeg takler det best på. Når man er en overfølsom person så føler man mer enn mange andre og jeg er dessverre en av de. Det føltes ut som jeg gråt hele tiden før og nå er det som jeg ikke har et hjerte omtrent. Jeg sliter med samvittighet. Jeg gråter en sjelden gang og jeg føler ikke det jeg burde føle og dermed blir jeg "sterk" som folk sier. Vet ikke om jeg kan kalle dette sterk av det å fortrenge følelser man burde føle. Man burde takle sånt på en annen måte.
Hva anser dere som det å være sterk?
♥C.S

Når de tunge tankene kommer

 • 03.03.2016 - 20:55

Det er fakisk utrolig skummelt når disse tankene kommer. De dreger deg så ned og du vet ærlig talt ikke hvor du skal gjøre av deg. Du kan ikke gjemme deg og du kan ikke rømme. Det er de dagene du noen gang får og føler alt bare går galt. Ingenting går din vei og alt føles bare feil ut. Jeg sliter jo psykisk så disse dagene for meg har alltid vært ekstremt tunge noen ganger. Der består det av å finne noe som i det hele tatt kan holde et håp oppe for meg så jeg ikke tar noen drastiske valg. Heldigvis kommer ikke de tankene så ofte lenger som før, men jeg har dager der jeg ikke kjenner livsgleden og bare lever for å leve. 


Denne dagen har vært veldig tung, men jeg er her enda uten noen tanker som handler om å gjøre meg selv noe ondt. Livsgleden er ikke på plass i det hele tatt. Jeg sørger, men vil ikke gå inn på detaljer. Er ikke helt klar for å dele alle tankene som surrer i hode. Det eneste man ser fram til på sånne dager som dette er når man skal gå å legge seg for da slipper man unna virkeligheten en kort stund og forhåpneligvis blir hode fyllt med andre tanker. Man våkner opp til en ny dag der man håper på man føler seg bedre og som regel gjør man det. Kommer man seg igjennom dagen kommer man seg som regel igjennom det meste.

-C.S

Er dette begynnelsen på et nytt eventyr?

 • 24.02.2016 - 13:55

Nå har jeg kommet til et punkt i livet der ting begynner å komme på plass og det føles godt for en gang skyld.. Jeg har gått med den usikkerheten der jeg prøver å finne meg selv så lenge uten å vite hvilken vei jeg skal gå og hva mine muligheter har kunne vært og nå vet jeg mer. Helsen har selvfølgelig vært den største utfordringen så langt, men jeg vil ikke la den definere fremtiden min og stå i veien. Jeg har nå bestemt meg for å søke meg inn på skole til høsten og se om jeg kommer inn. Siden dette da er voksenopplæring har jeg ikke rettigheten før til neste år, men det er verdt å prøve! Jeg vil da ta skolegangen for å få generell studiekompetanse og deretter søke meg videre inn på høgskolen for få bachelor. Hvor enda vet jeg ikke enda, men det finner jeg ut! Jeg kan si ærlig talt at allmenfag er noe av de kjedeligste jeg vet om, men så lenge jeg har et mål skal jeg nok få det til.. Jeg ser fram til et nytt eventyr iallefall :)Hva jeg vil bli? Nei det har vært utrolig mange tanker angående det i hode mitt de siste månedene. Alt fra Rådgiver til Psykolog til Sekretær til Ernæringsfysiolog til Eiendomsmegler til Spaltist. Det er noe jeg må finne ut av nærmere fremover.

Kommer med oppdatering!
-C.S

På tide å blogge igjen?

 • 17.02.2016 - 14:02

Hei dere. Beklager for at jeg ikke har blogget på en stund. Jeg har hatt en del ting som har hindret meg den siste tiden. Blandt annet at jeg har flyttet inn med en venninne og hatt en del ting å tenke på som da har dratt ned humøret mitt og ikke minst motiveringen til å blogge. Alle går vell igjennom drastiske endringer iblant og da forstår dere sikkert hvorfor jeg ikke er så motivert lengre. Jeg beundrer virkelig dere andre bloggere der ute som får til å blogge uansett hva som skjer uten noe særlig pusterom! Dere får jammen noen klapp fra meg :)


I går var jeg hårmodell for en god venninne av meg. Jeg begynte å bli veldig lei av hårfargen min og ikke minst etterveksten så hun fikk håret mitt til nesten samme farge som jeg hadde det før det ble rødt. Nemlig lysebrunt :) Jeg er virkelig stolt av jenta mi. Hun fortjener mye ros for alle de timene hun brukte på håret mitt.Tror jeg satt der i 5 timer. Håret mitt har alltids vært vanskelig og derfor burde man være stolt hvis man får noe til med mitt hår.

Min plan er å bli lysere i håret, men vet ikke hvor lys enda :) Spørs hva som kler meg, men nå får jeg bare la håret kvile.

Jeg vet virkelig ikke om jeg får til å blogge hver eneste dag fremover, men jeg kan prøve!
Hjelper iallefall på hvis dere enda leser bloggen min <3

-C.S

New look

 • 05.01.2016 - 22:16Ja dere hørte rett. I dag var jeg til frisøren og klippet meg kort! Mistet ca 20 cm av håret eller noe. Mange lurer på hvorfor jeg skulle gjøre dette og det er nemlig pga håret var veldig slitt og trengte en god klipp. Jeg valgte da å ha en litt lang bob for å få det til å se litt mer "classy" ut.  Jeg er fornøyd, men jeg har aldri likt å ha kort hår så det blir litt av en tilvenning.Dro ut å spiste i dag. Denne pastaretten var kjempegod! Kostet ikke så mye heller. Bare synd jeg ble veldig dårlig i magen av fløten..Suger å ha laktoseintoleranse.  Man glemmer det så fort noen ganger.

Så hva synes dere?
♥C.S

Nyttårsforsett

 • 30.12.2015 - 20:59
Få en mer trent kroppFitness sporty woman showing her well trained body isolated on white background. Strong abs showing. Black and white photo with copyspace for text.

Dette er noe jeg har prøvd på en stund, men aldri fått til. Det har alltids vært noe som har kommet i veien for å nå dette målet, men jeg håper jeg får dette til dette året som kommer. Å føle seg bra er veldig viktig så denne er nok en av de viktigste punktene.

Dra på ferieI år er det snakk om jentetur og jeg er spent på om vi får det til. Har kun vært på sånne type ferier med kun familie eller kjæresten så det blir spennende om vi får det til :)

Bruk mer tid på familienDette er noe jeg ikke har vært noe særlig flink på siden jeg flyttet ut fra hjemme. Jeg var vell 19 da jeg flyttet ut og sammen med kjæresten min. Familie blir fort "glemt" når man ikke bor med dem lenger så dette er noe jeg må bli flinkere på! For jeg er kjempeglad i familien min.

Få mer utdanningI år fant jeg ut at jeg vil få mer utdanning til neste år. Jeg har lenge ikke visst hva jeg har hatt lyst til å bli og prøvd å finne meg selv og føler jeg står stille både pga helsen min og pga jeg har lite utdanning og vil ha en ordentlig jobb. Så jeg ser for meg at det blir skole på meg neste år :)

Dra på hytteturÅ dra på hyttetur er så koselig! Jeg skulle ønske jeg hadde en hytte, men det får jeg nok ikke i den nærmeste fremtid dessverre, men jeg håper virkelig på at jeg kommer meg på en eller annen hytte til neste år med gode venner eller familie. Det er så kos.

Vær mer sosial


Jeg føler jeg aldri er nok sosial. Jeg treffer venner flere ganger i uken og jeg prater jo med de på nett, men jeg føler jeg kunne vært flinkere på dette og ta mer initiativ på å være mer sosial med andre utenom de jeg normalt prater med. Er sikkert mange der ute som føler seg litt glemt og det vil jeg virkelig de ikke skal føle. 

Dra på fisketur


Nå er det vell 4 år siden jeg var sist på fisketur og det begynner å blir alt for lenge siden. Jeg husker jeg fanget 1 fisk sist gang hehe. Jeg er ikke en så veldig natur person av meg som jeg var tidligere, men det er vell en god del grunner for det. Jeg synes iallefall at fisketur er morsomt :)

Gled andre


Jeg elsker å glede andre. Det er noe jeg synes er en stor fordel med julen. Det at jeg kan glede andre på en måte jeg føler jeg er god på, men jeg liker å glede andre generelt med både humoren min og gjøre snille ting for dem. Prate med dem når de er lei seg osv. Jeg føler jeg burde gjøre mer av dette for det gleder meg også!

Bruk mindre penger på mat og mer på annet


Jeg tror det går noen 1000 på mat hver måned og jeg som ikke har så bra råd til vanlig synes det blir lite penger til overs til andre ting som f.eks klær, sparing, ting jeg trenger, kino osv. Det handler om å prioritere så får bare bli bedre på å holde et budsjett eller noe. Det går også mye penger på å dra på byen så får bli mindre av det også!


Der har dere mitt nyttårsforsett :)
Har dere noen av disse punktene som nyttårsforsett?
♥C.S

Fylleangst

 • 28.12.2015 - 22:32Ja.... Jeg kan vell si at jeg husker svært lite av kvelden i overgår. Jeg har heller ikke fått hørt så mye av hva jeg har gjort og sagt og det irriterer meg veldig! Det er en ting når man husker ingenting nesten, og blir sagt alt det teite man har gjort, men det at ingen omtrent sier hva du gjorde eller sa gjør jo det nesten verre? Det er jo i disse situasjonene man får fylleangst og blir helt rar i hode av tankene som surrer i det merkelige hode mitt. Det er ikke sånt jeg tror jeg gjorde noe virkelig ille, men det er jo visse personer jeg husker jeg har møtt, men husker ikke hva vi har snakket om. Den eneste tanken som trøster meg er at de jeg møtte ikke husker så mye de heller for jeg vedder på jeg sa utrolig mye dumt. Jeg synes det er verst da når man får flashback og husker noen glimt av det som skjedde i fylla og tenker" hvorfor i faen sa/gjorde jeg det der?".  Heldigvis havner jeg i disse tilfellene 1 av 10 ganger så det er ikke så veldig ofte. Håper på en bedre hangover neste gang for dette var lite morsomt.

Jeg skulle forresten kåre "ukens blogg" i går, men pga lite blogging og lesing utsetter jeg det til neste søndag :)

Har dere noen gang hatt fylleangst?
♥C.S

Stor fornøyd med gavene i år!

 • 25.12.2015 - 22:15Er det bare meg? Jeg er som regel takknemlig hvert eneste år, men i år føltes det som at ønskene ble ordentlig hørt! Jeg fikk en god del av det jeg ønsket meg og mer. Den beste gaven var nok bærbar-pcn jeg fikk, men det er fordi jeg ikke hadde en pc lenger. Lånte bare av samboeren liksom. Så fikk jeg en god del gavekort og penger faktisk! Penger er ikke noe jeg bruker å ønske meg, men det er jo noe man trenger så synes det var ganske greit å få det egentlig. Nei altså, alt dette blir jeg nok å bruke så jeg er kjempefornøyd med gavene i år :) Takk til de som ga meg dette♥

Hvilken julegave ble du mest fornøyd med i år?
♥C.S

Dette blir nok håret mitt etter nyttår

 • 13.12.2015 - 21:52Hei dere, hvordan har deres helg vært?
Jeg har slappet av helt siden i går og det føles godt.
Det har kun vært date med sofaen og tvn med både serier og julefilmer.

Jeg har nå bestemt meg for å klippe meg kort og det blir både skummelt og spennende. Jeg har ikke hatt kort hår siden 2012 så det er jo faktisk noen år siden nå. Håret mitt da var jo gyllenbrunt og da hadde jeg en liten bob og nå vurderer jeg litt mer skarpere bob som på bildet. Hovedsaken med dette er jo for å fjerne alt det slitte håret og da må det dessverre bli så ekstremt som dette. Det kommer til å bli en stor forandring for å si det sånn. Gru gleder meg allerede!

Hva synes dere? Kommer dette til å bli bra på meg tror dere?
♥C.S

Mine gode og dårlige egenskaper

 • 09.12.2015 - 18:07
Jeg har aldri vært noe spesielt glad i å dele negative ting om meg selv og jeg liker heller ikke å innrømme mine feil. Men vi har alle våre gode og dårlige sider som gjør oss til den vi er og finner du de godeste personene så føler du at det må være noen sider av dem som er svært negative siden verden baseres på en balanse som f.eks svart og hvit, god og ond, mørk og lyst, dag og natt, flaks og uflaks, liv og død.


Så her er noen få ting jeg kan da innrømme om meg selv på godt og ondt

Gode egenskaper

- Forståelsesfull

- Omsorgsfull
- Empatisk(hobby-psykolog)
- Ser mine egne feil
- Godhjertet
- Klarer å skille hva som er rett og galt
- Liker å glede andre
- Direkte
- Jeg er tullete (random)
- Imøtekommende
-Hjelpsom (til en viss grad)

Dårlige egenskaper

- Utålmodig
- Perfeksjonist
- Blir fort irritert
- Klarer ikke å beregne tid
- Jeg er sta
- Detaljorientert
- Gjerrig
- Baksnakker en del
- Klumset
- Pessimistisk
- Direkte
- Dramatisk
- Kritisk
- Stort temperament 
- Små sjenert


Det er sikker flere ting jeg er, men dette er hva jeg kommer på nå iallefall!

Kanskje du kjenner deg igjen? Gjerne del litt om dine gode og dårlige egenskaper :)

♥C.S

Du var min verden

 • 20.11.2015 - 12:30

Du var der ifra jeg ble født. Du så meg vokse opp. Du viste meg verden. Du var den eneste som ga meg smil og viste meg hvordan jeg skulle bruke dem. Vi var din verden og du vår. Helt til tiden kom da du dro. Hva skjedde? Jeg gråt, hvor var du? Du sier du må dra, men hvorfor? Var det noe jeg gjorde? Jeg føler dette er min feil. Jeg forstår ingenting, jeg er bare et lite barn. Du er på tur ut døren, men du bryter sammen i det vi gråter etter deg. Nå har du funnet deg en ny familie og vi ser deg bare noen helger i måneden. Vi har ikke råd til å bo i dette store huset lenger som du bygde så vi må flytte... Nå ser vi bare deg noen ganger i året.
Du har fått en sønn nå. Han er verden for deg. Den verdenen vi var en gang i tiden for deg og du for oss. Du forandrer deg, jeg kjenner deg ikke igjen lenger.. Hvor ble det av den pappaen jeg en gang elsket? Den pappaen jeg vokste opp med som hadde et helt annet syn på livet.

Jeg er tenåring nå, vi prater nesten ikke sammen lenger.
Jeg ser deg 2 ganger i året. Vi prater en sjelden gang på telefon.
Du spør meg kun om min fremtid i skolegangen og jeg unngår som regel spørsmålet. Jeg vil ikke dele med noen som bare dømmer meg.

Jeg er ung voksen nå, vi prater kun på bursdagen min og på julaften.
Jeg oppfordrer deg til å ringe oftere og du lover du skal bli flinkere.
Jeg ser deg ikke lenger. Jeg har mitt eget liv og du har ditt.

Jeg er voksen nå. Du ringer fortsatt like lite som før.
Jeg besøkte deg en gang i sommer fordi jeg ville.
Dette krever mye for meg å gjøre, men for deg er det bare et mangel.Det er ikke ord for å beskrive hva jeg har følt de siste årene.
Hvor mange ganger jeg ville kjefte deg opp for å ha såret moren min.
På den måten du gjorde og hvor lite du fortjener fra oss, men hvor mye vi derimot fortjener fra deg. Vi er nesten bortglemt og det er som vi lever i forskjellige verdener. Alle minnene mine er nesten borte av deg og jeg tror jeg vet hvorfor .Jeg har fortrengt så mye og det jeg husker mest er det som såret meg. Jeg skrev en sang om deg om hvor mye du har gitt skade til livene våre. Noen ganger prøver jeg å forestille hvordan livene våre hadde vært om du ikke hadde gjort som du gjorde. Hvor lite problemer jeg har kommet til å hatt og hvor lite tårer det hadde vært for deg de gangene jeg bare brøt sammen.


Det tok en del styrke å skrive om dette..
Det er veldig lite detaljert, men nok til å kan kjenne seg igjen i innlegget.

♥C.S

Best of both worlds

 • 11.11.2015 - 20:05

Regner med en del av dere har sett denne filmen? Visst ikke, så må du gjøre det!
Alle filmer har et budskap i seg føler jeg, og i denne filmen viser det hvordan 2 helt forskjellige personer/søstre kan fortsatt være utrolig gode venner.
Jeg så filmen New York minute forje helg med en venninne og da begynte jeg å tenke på hvordan livet mitt egentlig er. Hvordan type person jeg faktisk er.Stilen min
Den er kjempe variert. Jeg kan gå i dongeri jeans, tights, slakkisbukser, kjole, alt ettersom.

Jeg kan være litt "rocka" en dag og "classy" en annen dag.
Følger både trender og ikke trender.
Kombinerer alt som jeg føler passer sammen fargemessig. Elsker farger!
Så vil nok kalle stilen min Alternativ om den skulle hatt noe navn :)

Vennene mine
Jeg har all slags type venner.

Venner som elsker anime og spill til venner som liker mote, sminke og festing. Jeg er veldig åpen for mennesker som har ulike interesser. Jeg har ingen "faste" type venner. Derfor er det ikke alltid like lett for mine venner å komme overens på samme måte som jeg gjør med dem så det er ofte jeg "deler" dem opp av og til.

Musikksmaken min
Jeg elsker musikk, men jeg er veldig kresen.
Jeg kan høre på det meste av det som da i dag er "populært" og inn for tiden, men hører mest på det som passer meg og har mer mening i seg.
Hører sjeldent på disse sangene som kommer på radioen hele tiden. Når andre setter på musikk og synger med sitter jeg der som et spørsmålstegn og vil bare bytte sang. Hører som regel på epic musikk, dubstep, heavy metal, rock, punk, pop, epic pop, chillstep osv.
Hører iallefall lite på topplisten som de fleste hører på.

Personeligheten min
Jeg kan ikke beskrive meg som 1 type person egentlig.
Jeg spiller spill, jeg sminker meg, jeg elsker mote, jeg redigerer musikk, jeg ser mye serier, jeg er mye med venner, jeg skriver sanger, jeg bytter hårfarge hvert halvår.
Det er dager jeg velger å være sammen med venner og bare chille og andre dager jeg bare vil være alene og spille spill. Jeg har kanskje ikke et spennende liv, men jeg elsker å reise og oppleve ting! Jeg er random, jeg babler mye og noen ganger sier jeg nesten ikke et pip, jeg fantaserer, jeg sover mye, jeg er irritabel og noen ganger er jeg bare glad.
 
Å være 1 type person høres bare kjedelig ut så hvorfor ikke være flere?


Det er utrolig hvor godt man kan få det og ha det hvis man finner glede i 2 helt forskjellige verdener eller fler:)
Hva tenker du?

♥C.S

Min ønskeliste i år

 • 10.11.2015 - 23:24

Mange har spurt meg om hva jeg ønsker meg i julegave i år og hver gang så sier jeg "vet ikke".
Nemlig på grunn av jeg vet faktisk ikke for alt jeg vil ha er for dyrt eller må bestilles.
Jeg har 0 problem med å bestille gave på nettet, men vet det ikke er mange som liker å gjøre det.
Jeg synes det både er enklere og bedre utvalg!
Her er min både urealistiske og realistiske ønskeliste i år :)
Jeg er en gamer så ja, jeg ønsker meg spill..Er ikke så glad i skrekkspill, men dette så faktisk interessant ut!


Jeg elsker å synge så ja, vil ha meg ordentlig utstyr.Jeg har begynt å interessere meg for musikk veldig mye de siste årene.
jeg både komponerer, synger, remixer og nå vil jeg bli hobby Dj!
Har faktisk prøvd ut Dj utstyr før og det var kjempemorsomt!


Alltids ønsket meg en sånn type seng♥


Åååhh jeg er så zelda geek, disse sokkene så både fin og gode ut♥

Sååå jeg har en spesiell ønskeliste som dere kan se ^^
Hva ønsker DU deg i år?

♥C.S

Birthday girl

 • 08.11.2015 - 17:53

Da er jeg blitt 23 år og enda føles det ut som jeg er 20 eller mindre! Jeg får i allefall høre hver helg at jeg ser ut som jeg er mye mindre enn det jeg er og tar det som regel som et kompliment siden jeg begynner å bli eldre og vil helst se ung ut jo eldre jeg blir. 

Nå har jeg ikke fått blogget på noen dager da. Var torsdagen jeg hadde bursdag på og da var det mest sånn kosedag bare, men tok selve feiringen på fredagskveld med en god del venninner. Hadde temafest der man skulle enten komme i svart eller hvitt, men det endte opp med at alle kom i svart! Litt komisk, men forstår den altså.
Ble en "Girls night out" og vi klarte å holde oss sammen fra begynnelsen til slutten så er veldig stolt av oss faktisk som klarte å holde oss sammen hele kvelden! ^^
Ble både kortspill, prating, dansing og synging. Alt man kan forvente seg fra en jentekveld altså.
Var virkelig en koselig bursdagsfeiring uansett om en del var savnet der, som skulle helst ha kommet, men kunne ikke..Sånn er det vell bare noen ganger.

Anyways, her er noen bilder  :D
Fikk gavekort fra kjæresten♥ Hvilken jente kan ikke bli glad for sånt?


Hadde bursdagsmiddag med noen venninner. Mye mat for lite penger!
Bursdagsgaver fra Annette og Ida♥


Denne jenta kom hele veien ifra Fauske som er over 2 timer med bil bare for å feire meg♥


Ble noen bilder fra fredagen også, men skulle gjerne hatt flere bilder!
Får kanskje bare legge til flere senere om jeg finner flere.

Nå får jeg snart familiebesøk så er det farsdag i dag så regner med mange skal kose seg litt ekstra i dag ^^
Blir i allefall kaker her! Kos dere

♥C.S

Str.38, here I come!

 • 09.08.2014 - 18:49

Jeg gikk fra str.36 til 38 for noen år siden og det var helt jævelig for meg, men det var før jeg opplevde str.40 i bukser og shorts...Som var mer jævelig
Noen sier det er de kvinnelige formene som kommer, men jeg vet godt at det ikker er helt 100% sant.
Jeg har lagt på meg gjennom de siste årene og det vet jeg og er ikke redd for å innrømme det.
Det er selfølgelig en grunn til hvorfor, men det kommer senere.
Jeg er på rett vei og har begynt å passe str.38 igjen!
 Har et vell rotete bad, jeg vet!

Hva skal folk i kveld?

-C.S 

I'm back!

 • 04.08.2014 - 02:39

Da var jeg tilbake! Vet ærlig talt ikke hva som fikk meg til å slutte, men tror det var noe "random"
som skjedde etter jeg begynte å ha mere å gjøre om dagene.
Probleme er at det er en stund siden det var mye pågang og enda blogget
jeg ikke så det var lite motivasjon og inspirasjon inne i bildet desverre..

Jeg er jo en person som elsker å skrive, det var jo hele livet mitt før så hva skjedde?
Er lenge siden jeg skrev en sang og i det hele tatt et dikt, det har bare vært alt for lite inspirasjon rundt meg.
Hva kan man gjøre med det?

Jeg har i det siste hatt alt for lite å gjøre og det vekker opp gamle minner.
Da jeg hadde fucka døgnrytme og ikke noe å stå opp til. Ettersom jeg venter på å bli oppringt av Rana produkter for mer arbeid har det blitt mye kjedelig i dagliglivet.
Det blir alt for mye fritid rett og slett og kostholde mitt er helt fucka opp og jeg blir deppa av vekta mi.
Så i dag slo det meg at ting skulle endre seg.  Jeg skal ordne døgnrytmen og jeg skal begynne å spise bra og trene. Det med treningen er vanskelig ettersom jeg har noe som heter patellofemoralt smertesyndrom som påvirker hverdagene mine.
Jeg skal likevell få til noe trening så den følelsen jeg har inni meg går vekk i det minste.
Den følesen som man får av å ikke ha prøvd noe for å nå målet man har.
 Jeg skal til syden om 2 uker da, så heldigvis får jeg opplevd noe i 1 uke. Blir å poste bilder senere (: 

Skal til Golden sands i bulgaria foresten, noen som har vært der? (: -C.S 

Da begynner man på kurs!

 • 06.03.2014 - 19:35

I dag vart jeg ringt opp av Rana produkter og de sa de hadde nå en ledig plass til meg (:
Da blir det vell kurs og kartlegging osv de neste ukene også forhåpneligvis begynner man i jobb.
Blir å være aktiv hver dag fremover nesten og det blir sikkert uvant, men samtidig godt.
Håper dette påvirker meg på en positiv måte Ü C.S

Mine forbilder

 • 14.02.2014 - 01:52


Disse har vært med på å skape den jeg er i dag. De var mine idoler og inspirasjoner når det kom til mote.

Avril lavigne

Jeg utviklet meg etter hvordan Avril utviklet hennes stil og det startet med at jeg gikk i slips og rutete klær og brukte hansker som var lange og etter hvert gikk det til at jeg begynte med farger i hvert eneste plagg. Rosa bukser, prikkete plagg, skull head i farger osv. Jeg begynte å danne min egen stil, men har hatt henne som inspirasjon i mange år og enda er hun et slags idol for meg.

Hannie dropkick

Hannie var den som påvirket håret mitt mest. Det ble kalt for "scene" og handlet for det meste om håret og muligens piercinger. Jeg begynte med snakebites og tok ut den ene piercingen fordi den ble betent og til slutt måtte jeg ta ut den andre. Håret handlet mest om å ha mye volum og diverse farger. Som regel måtte fargene være mikset så det ble 2 farger i håret. Det var også noe som ble kalt coontails som jeg hadde i en periode som er vannrette striper som på bildene nedenfor. Jeg har enda perioder jeg liker å ha 2 farger i håret eller noe knæsj. Det varierer og det er en del av stilen min.
Hvem har vært dine forbilder når det kommer til mote?


Noen år tilbake


-C.S 

Katten min

 • 14.02.2014 - 00:06

Ville blogge litt om katten til meg og kjæresten (:
Vi trodde det var en jente først så vi kalte han for kitty, men etter vi fant det nærmere ut at det var en gutt så navnet vi han gråtass (:
Han er så søt og så rolig av seg når han er inne, men han
har mye energi i seg og skal lite til for han blir redd.
Han er redd lyder, katter og andre mennesker, men kan kose med folk fra tider til tider.
Tror han er rundt 1 år nå, han er egentlig veldig liten til å være så stor og har et pandatryne! Helt nusselig :D

Her er noen bilder fra han er liten til hvordan han ser ut nå til dags (:
Når vi nettopp fikk hanSimba er kompisen til gråtass hehe, de liker å leke sammen, men han bor ovenfor oss.


Glad i han<3 Babyen min


-C.S 

Kontakt

 • 12.02.2014 - 21:09

Hvis du vil kontakte meg eller ha andre kilder til meg kan du bruke de kildene nedenfor.

E-mail

Christinastenersen@hotmail.com

Instagram

Ch5rissie 

Serier jeg følger med på for tiden

 • 11.02.2014 - 21:30

Jeg er en loner, er lite ute med folk og det varierer mye fra perioder til perioder.
Men det stopper meg uansett ikke fra å se på det jeg elsker, nemlig serier!
Jeg liker serier mer enn filmer, vet ikke helt grunnen til det.
Sikkert pga det varer lengre og du trenger ikke å sitte å vente så lenge når det skjer noe spennende!

Her er de seriene jeg følger med på for tiden (:

 
Awkward er en ganske "jordnær" serie. Baseres mye på det typiske tenåringsliv og hvordan situasjoner er når man er så ung når kanskje mye er nytt eller det at man ofte havner i kleine situasjoner med andre. Synes dette er en superkoselig serie, men passer sikkert mest for jenter.


Glee er en serie som også handler mye om tenåringslivet, men utvikler seg litt gjennom sesongene. Mye sang er i serien og det kan være plagsomt eller koselig for de som liker det. For meg er det både og. Synes de første sesongene er best, men er enda litt koselig å se på.


HMIMYM er en komedieserie som handler om hvordan en mann møtte moren til sine unger. Han forteller hver episode som det er en del av historien og det er forskjellige ting som skjer fra dag til dag og handler mest om han og vennene hans som gjør omtrent alt sammen. Kjempe morsom serie (:


New girl er en serie om en jente som flytter inn sammen med 3 mannfolk som da blir hennes "roomates" og den er egentlig ganske random. Vanskelig å forklare sånn ca hva den handler om, men det er mye humor i serien og det som er drama blir mer om til humor etter min mening. Nylig begynt å se på denne.


Once upon a time er en serie som handler om eventyrfigurene fra bøker og filmer som har blitt samlet sammen i en by med navnet "storybrooke" i den virkelige verden, men vet ikke hvem de selv er og er under den onde dronningens forbannelse og det er kun en som kan bryte den forbannelsen. Veldig spennende serie.


Ravenswood er en spin-off serie av serien pretty little liars. Handler mye om ravenswood byens fortid og om de mystiske hendelsene som har foregått alle årene og en gjeng med ungdommer prøver da å finne ut mer om hendelsene og får vite mer om fortiden deres med det samme. Serien kan virke litt små skummel, men synes den ikke er like bra som pretty little liars.


The originals er en spin-off serie av serien Vampire diaries. Den handler om de orginale vampyrene som prøver å få tilbake byen de følte en gang var deres hjem, men det er en slags krig mellom vampyrene og heksene som gjør at ting ikke blir like enkelt. Lite kliss i denne serien, noe jeg liker. Synes faktisk denne serien slår vampire diares.


Once upon a time in wonderland er en spin-off serie av once upon a time. Handler om da Alice som i selve eventyre bortsett fra at i denne serien er ting litt anderledes. Hun forelsker seg i en "genie" og hun tror han blir drept. Han er tatt til fange av "the red queen" og hennes partner Zafar og Alice vil da prøve å finne han.
Synes serien er helt grei, men once upon a time er bedre etter min mening.


Pretty little liars er en serie som handler om 4 jenter som mister sin bestevenninne. De ble separert etter venninnen ble savnet og vart deretter samlet igjen når venninnens død ble bekreftet, men det stopper ikke der. De begynner å få rare teksmeldinger av samme person som kaller seg selv "A" og denne personen er en stor trussel i deres liv og leker mye med deres liv og får det til å virke som deres venninne enda er i livet så de prøver da å finne ut hvem denne personen er.
Det er en serie som gjør deg utålmodig, men er virkelig verdt å se på. Elsker serien.
Den passer de som like mysterium (:


Two and a half men er en komedieserie som handler om 2 brødre som bor sammen. Den ene er rik og den andre ganske så fattig. Man kan si de både er glad i hverandre og noen ganger går hverandre på nervene, men denne seren vart egentlig basert på skuespilleren Charlie sheen, men han ble byttet ut med skuespilleren Ashton kutcher som da kom inn i sesong 9. men synes serien var bedre med Charlie sheen.


Vampire diaries er en serie som handler om 1 jente som er en dobbeltgjenger av en annen jente med navnet "Kathrine" som da var en jente 2 brødre elsket. Hun ble borte for en stund og imellomtiden fant en av brødrene en jente som lignet helt på henne og falt for henne pladask. Historien ser ut til å gjenta seg, men det stopper ikke der. Serien kan være litt klissete, men synes det er en bra miks av kliss og action. 


Carrie diaries er en serie som handler om Carrie (fra sex and the city) som ung og hennes tenåringsliv. Hvordan hennes kariere startet og hvordan hun møter noen av de vennene hun har i fremtiden. Synes serien er veldig koselig, men er lite humor i serien. Typisk jenteserie.


Ser du på noen av disse?
Er det noen serier du vil anbefale?

-C.S 

Fordeler og ulemper med stor panne

 • 11.02.2014 - 01:34


Jeg har ofte blitt fortalt at jeg har en lang/stor panne, og det vet jeg jo at jeg har.
Men vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvdt å skjult det gjennom årene, Spesielt på bilder.
Men hva kan man gjøre? Jo man kan skjule det med å ha lugg hele tiden eller akseptere det.
Jeg har begynt å bli bedre på å akseptere det, men enda irriterer meg over det.
Det sies at de med lang panne blir å se ungdommelig ut lengre, får håpe det er sant da!
En ting som er positivt med lang panne da er at de som har det kler lugg bedre enn andre Ü

 


Her er noen kjendiser med litt lang panne, og de er nydelige som de er.Angelina Jolie

Jennifer Garner

Christina Ricci

Rihanna

Mena SuvariNoen flere som kjenner seg igjen når det gjelder dette emne?
-C.S

Om meg

 • 10.02.2014 - 19:47

Mer om meg

Jeg heter Christina Stenersen.
Er født 05.11.92
Bor i Mo i Rana.
Orginal Brunette.
Grønne øyner.
1.67 I høyden.

Interesser

Dans, Musikk, Mote, Dikt, Spill, Serier.

-Jeg har gått mye på dansing som mindre, men ikke nå lengre.
Jeg liker varierende musikk. Alt fra Rock til Pop til Electro til Dub step til Country til Heavy metal osv.
Jeg elsker å synge og jeg liker å spille på keyboard/piano eller noe lignende. komponere egen musikk.
Liker at klær matcher og at hårstilen passer og sminke. Designer litt i kladden noen ganger.
Har skrevet dikt siden jeg var 11 og sanger. Har skrevet over 100 dikt og rundt 40 sanger ca.
Elsker videospill, spesielt Nintendo. Liker også Playstation. Zelda er mitt favorittspill.
Seriene varierer. Once upon a time, Vampire diaries, The originals, Pretty little liars, Awkward er noen av seriene jeg liker godt.

Bloggen min

Jeg har skrevet mye blogg før, men har aldri vært helt flink på å fortsette.
Man blir enten mye opptatt eller glemmer å blogge og kanskje ikke er motivert nok eller inspirert nok..
Men Bloggene mine handler som regel om Daglige livet og mine sterke meninger og av mine egne interesser.

Håper det sa litt om meg (:
-CS
 

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits