1 week roadtrip

 • 21.08.2017 - 16:08

Hei dere. Nå er det ca 1 uke siden jeg reiste sørover på biltur med kjæresten. Må si det er godt å være hjemme igjen etter en så lang tur med mye kjøring og lite hvile. Vi startet turen med å reise ned til Lillehammer for å besøke faren min i et par dager. Var godt å se byen igjen siden den er så fin om sommeren og det er som regel alltids god stemning der. Senere kjørte vi nedover til Rjukan for å besøke tanta og onkelen til typen. Mener jeg aldri har vært der før og må si det var en liten by, men koselig uansett om vi nesten ikke så noe til folk hehe. Reiste da en dagstur til deres hytte og var der i noen timer før vi reiste tilbake til Rjukan for å grille. Dagen etter reiste vi til Oslo og lå over til søskenbarnet til typen. Kjøpte oss 2 billetter med dagspass til den store festivalen Findings i Norge som vi gledet oss til. Søsteren min skulle på samme festival så møtte også hun. Artistene var veldig bra og stemningen på topp, men vi kjente at etter noen timer så ble det bare for mye. Det var stappa fullt på hele området og det ble mye tårer, mennesker som ble skadd, personer som rett og slett ikke klarte å oppføre seg med å kaste alkohol på folk osv. Når det vart så ille fikk jeg rett og slett klaus og ville holde meg på tribunen. Du fikk med deg så og si like mye derifra. Artistene som vi fikk med oss var Galantis, Julie Bergan, Alan walker, Tiesto også var det 1 til, men husker ikke navnet.


[Lillehammer]


[Rjukan]


[Oslo]


[Tusenfryd]

Dagen etter festivalen tok vi oss en liten tur til et annet søskenbarn av typen og var der noen timer før vi tok oss turen til Tusenfryd. Det var faktisk lite kø av tanke på at det bruker å være mer så ble litt sjokkert egentlig, men siden jeg blir fort sliten og er utålmodig i tillegg passet det meg ypperlig :) Var bare på Tusenfryd i noen få timer før vi bestemte oss for å begynne å reise hjemover. Vi stoppet da innom hytta til Faren min som han nettopp har fått seg da som var på turen hjemover ved Rena så lå vi over der 1 natt før vi reiste videre hjemover dagen etterpå. Jeg tror tilsammen har vi reist over 20 timer med bil og det føles mye. Tror det blir en stund til neste gang vi velger en så lang biltur iallefall. Fikk ikke skrevet så mye detaljert, men skulle jeg gjort det hadde dette blitt et veldig langt innlegg så tror jeg stopper her :)

Da vet dere iallefall hvorfor jeg har blogget veldig lite i det siste. Blir nok bedre tid på å blogge på nå!
♥C.S

VG-lista

 • 12.07.2017 - 21:56I dag var VG lista i Trondheim (som sikkert noen av dere visste) og jeg som aldri har vært på noe sånt tidligere ville jo være med på det. På den plassen jeg kommer ifra så hadde vi vært flere som hadde tatt bilder lagt ut på insta med plakater om å få VG lista dit. Det gikk ikke helt som vi hadde håpet. Siden jeg har flyttet til Trondheim nå så ble jo dette enklere. Må si at været ikke var helt på topp da... Eller egentlig langt ifra. Det var flere ganger det pøsregnet og noen få ganger det var opphold. Så hadde de klart å tukle med skjermen og fått det til å se ut som vi hadde finere vær enn det vi hadde, rart. Klarte uheldigvis ikke å komme noe særlig frem i publikumet.Så fikk jeg hatt denne søte piken med meg da :) Vet vi ble filmet et par ganger, men aner ikke om vi havnet på tvn eller ikke. Ble en koselig dag da uansett om været skulle vært bedre. Kald sommer i Trondheim for å si det mildt. 

Det var iallefall min dag, hvordan var deres? :)

♥C.S

Grand aquarium

 • 26.08.2016 - 17:56

Jeg tenkte jeg skulle dele noen flere bilder fra turen i Egypt. Det var en dag vi var på en plass som heter Grand Aquarium som lå et stykke unna hotellet. Der hadde de både sjødyr og landdyr. Det kuleste vil jeg si var den tunnelen under vannet der fiskene svømte over oss. Denne var veldig fascinerende. Det er et skjelett fra en slags type dinosaur som levde i vann før i tiden. En slags hval som spiste andre hvaler. Veldig ekkel type. Den hadde en lang hale..

Hadde tatt flere bilder, men de ble så uklare. Dette var de beste bildene jeg tok. 
♥C.S

Verket 2016

 • 18.08.2016 - 23:29

I år har jeg meldt meg som frivillig på verket. Helgeland sin største festival som arrangeres rett her ved jeg bor hvert eneste år. Jeg var egentlig usikker på om jeg skulle melde meg som frivillig, men av å gjøre dette får jeg et gratis dagspass og i tillegg oppleve festivalen på innsiden mens jeg jobber. Det er en opplevelse i seg selv og det har som regel vært mye trivsel rundt dette. Flere 100 som bidrar hvert eneste år for å holde denne festivalen og tradisjonen oppgående. Det er faktisk veldig fascinerende. Fikk da denne genseren på møtet i dag. Som frivillig skal jeg være med på opprigging og stå i baren på underverket (arrangement for de unge) der jeg blir å servere snacks og brus osv. I tillegg har jeg fått mitt kjære søskenbarn med på å jobbe sammen med meg på festivalen så håper det blir kos :)

Noen av dere som har hørt om denne festivalen? 
♥C.S

 

Back from Egypt

 • 16.08.2016 - 16:07

Hei lesere. Nå har jeg ikke akkurat fått blogget siden jeg var i Egypt så det ble en stund imellom og det har ikke akkurat vært meningen. Jeg var i Trondheim noen dager etter jeg kom frem til Norge igjen og da jeg kom hjem har jeg kun brukt tid på å slappe av siden jeg har vært syk de siste ukene. Jeg ble matforgiftet i Egypt og det har ikke begynt å gi seg før nå og i tillegg ble jeg forkjølet den siste dagen i Egypt så det har ikke vært så morsomt den siste uka. 

Tenkte jeg skulle dele noen bilder av oss mens vi var i Egypt og tok selfies på hotellrommet :)
Det har vært en opplevelse å få opplevd Egypt med 2 av mine nærmeste venninner. Vi har hatt noen nedturer, men når jeg skal tenke tilbake på denne turen så vil jeg bare huske alt det gode og glemme det vonde. Det er viktig å beholde minner og spesielt de gode minnene. Takker for turen snuppene mine♥ Håper det blir flere i fremtiden.Flere bilder fra turen vil komme etterhvert.
♥C.S

Båttur

 • 05.08.2016 - 00:31

Da ble det visst tid til enda et innlegg her i Egypt. I går var vi på båttur der vi fikk dykke med svømmeføtter og snorke, sitte på sofabåt og bade med både sklie og greier. I tillegg fikk vi lunsj og solet oss :)


Gjett om vi fikk skille! Solen i Egypt er ikke som andre plasser altså. 

Mer bilder og sånt fra båtturen kommer senere :)
♥C.S

 

Da var man i Egypt!

 • 02.08.2016 - 22:40

Da fikk jeg endelig blogget litt! Ankom da Egypt tidlig i går. Ble ikke noe søvn på turen så og si. Vi reiste i 15 timer med bil og ventet på flyplassen i 5 timer før vi tok flyet som også var i 5 timer og det ble en halvtime søvn på flyet og litt i bilen.  Da vi kom frem ble det rett til rommet og så frokost. Jeg og Annette tok da en drink imellomtiden mens Ida sovet på rommet i 1 times tid før hun vart med oss i badinga. Allerede frem til nå hadde bi blitt tvunget med til både trening og dansing i vannet haha. Hotellet var kjempefint da!


I dag badet vi i det røde hav. Det er ikke mulighet å bade rett ved stranda så vi måtte gå et stygge på en lang brygge og der gikk det ned en trapp som man kunne gå ned for å bade i havet. Det er slikt at det området vi badet på er helt krystallklart vann og rundt det er det helt mørkt og mye steiner og veldig grunt. Det føltes ut som vi badet i basseng siden vannet var varmt og vannet var helt blått. 

I morgen blir det båttur med både bading med snorkel og muligens sofabåt som jeg håper virkelig blir noe av! Har alltids lyst til sånn type vannsport :) Og ja forresten... Vi syngte karaoke på scenen i går foran mange folk. Alle oss hadde sceneskrekk og siden vi ikke visste til sangen ordentlig ble det ikke helt som vi håpet. Well Well.

Det har vært full rulle disse 3 dagene så det forklarer lite blogging. Satser på flere innlegg igjennom uken :)
♥C.S

Egypt, her kommer jeg!

 • 24.07.2016 - 21:56

Da er det bare 1 uke igjen til jeg og mine kjære venninner skal til selveste Egypt! Byen vi skal til heter Hurghada som da blir et godt stykke unna Kairo.  Nå har det seg sånn at de fleste bekymrer seg over hvor vi skal hen og vi vet selv at det har vært mye tull i Egypt de siste årene, men ifølge flere artikler skal byen Hurghada være en av de tryggeste plassene og i tillegg blir vi litt utenfor byen så håper på det beste :)

Hotellet vårt er 5 stjerners og vi har i tillegg All inclusive og dette fikk vi for under 6000 kroner per person og det innebærer også transport og sånt så det er ikke en pris jeg vil si er ille for alt dette. Man sparer mye penger når det kommer til mat og alkohol osv. 

Her har jeg lagt ut litt bilder da av hvordan hotellet ser ut :)


Blir en 5 timers lang tur med fly og resten av reisen blir med bil til Oslo så det blir litt av en tur. For å se pyramidene må man til Kairo så spørs om vi tar turen dit da siden vi bare skal være der 1 uke og det tar noen timer med buss for å komme seg dit. Skulle virkelig ha opplevd å se dem så får se! 

Noen av dere som har vært i Egypt? Isåfall, hvordan var det? 
♥C.S

Marmorslottet

 • 18.07.2016 - 18:00

Får noen få måneder siden var jeg for første gang på en plass med navn Marmorslottet og det var litt av en tur dit. Måtte sitte i en bil i 1 time ca der veiene var ofte hompette og i tillegg måtte vi gå i rundt en halvtime eller mer for å nå fram og snøen var ikke borte så vi klarte å tråkke oss igjennomvåt hele veien til vi var framme. Jeg husker jeg sa "dette burde virkelig være verdt det" og det var jo på en måte det da uansett om vi var der i bare 15 min, men å få oppleve dette selv uten å se det på bilder var jo magisk.

Bildene er ikke redigert. Det er faktisk sånn det ser ut :) Tror det blir flere turer dit etterhvert.

♥C.S

Når hangoveren tar over

 • 29.02.2016 - 14:03


Nå har det gått 1 dag siden jeg har blogget og overskriften forteller hvorfor. Jeg var da på utelivet i trondheim på lørdagen og jeg ble visst en smule full... Jeg tror jeg drakk 2 vinflasker på et par timer så det sier jo en del + noen drinks ute på byen. Jeg klarte selvfølgelig å miste bankkortet igjen! Det er bare 4 uker siden sist og jeg lærte tydligvis ikke av sist gang. Jeg tror jammen universet prøver å si meg noe angående meg og alkohol altså. Nå blir ikke banken noe særlig blid på meg for å si det mildt, men ja jeg ble megadårlig i går og heele gårdagen + togturen hjem var jeg dårlig. Det frister lite med alkohol fremover.

Anyways, et par bilder jeg tok før jeg dro ut på fylla!


Processed with VSCO with f2 preset
Ble Pizza date med venninna mi.


Processed with VSCO with c1 preset
Jeg vil tilbake! Blir sikkert noen uker før til neste gang :(

Utenom dette var det en koselig helg.
Hvordan var din?
-C.S

Hårmodell og kos i trondheim

 • 26.02.2016 - 20:51

Hei dere! Da var jeg endelig kommet fram til Trondheim og det føles godt! Fikk ikke sovet noe på toget da så dere kan tenke dere til hvor trøtt jeg er nå etter å ha sittet i 7 timer på tog og i tillegg 7 timer hos Nikita. Ja dere leste rett. Jeg satt på Nikita i hele 7 timer og det var søsteren min som fikset håret :) Var hårmodell for henne siden hun var utplassert hos Nikita i noen få dager.

Dette ble da resultatet! Jeg var brunette tidligere og nå er jeg blond. Skulle egentlig bare stripe det litt, men var visst mer enn som så. Måtte gå igjennom 3 behandlinger for å få det sånn. Bleiking, korigering og farging. Hadde veldig gyldent hår fra starten av så nå er det ikke så gyldent lenger ^^

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Jeg måtte selvfølgelig handle godis <3


Middagen etter flere timer med stolsitting.

Processed with VSCO with c1 preset
Trondheim er så vakker by! Får virkelig håpe jeg kan få flyttet hit en dag. Nå blir det netflix kos med lille søss som har vært så flink idag :)


Hva synes dere om resultatet av håret?
-C.S

Godt nytt år!

 • 03.01.2016 - 23:01

Hei og godt nytt år alle sammen! Jeg beklager for en treg oppdatering, men bedre sent enn aldri :) Jeg feiret nyttårsaften med søsteren min og familien til søskenbarnet mitt i år. Var utrolig koselig å få feire sammen med dem. Ble fyrverkeri oppskytning klokken 18 i byen og maten ble rundt 21.00 ca. Maten skulle egentlig være ferdig tidligere, men vart litt senere enn forventet. Hadde en plass jeg skulle være rundt 21 tiden så det ble litt stress, men det ordnet seg. Kjolen min i år♥Søster til venstre og søskenbarnet mitt. De betyr alt..Tre-kløveren vår♣


Magical.Maten var kjempegod, synd jeg fikk plass til så lite.


Bilde fra festen. Annette snuppa♥

Jeg synes dette var en av de beste nyttårsaftenen jeg har opplevd på lenge. Dette året kommer til å bli spennende på mange måter og det kommer til å bli nye ting å tilvenne seg, men det går seg til. 2015 har vært et år jeg har opplevd  mye på, fått nye venner og et år der tårer har vært lite av og det føles bra.

Håper dere hadde en bra nyttårsaften! Godt nytt år fra meg :)
♥C,S

Mine topp 5 drømmesteder

 • 26.11.2015 - 21:59

Jeg er jo en person som elsker å reise og oppleve ting. 
Hvert år reiser jeg til syden og det har blitt en tradisjon at jeg reiser utenlandsk minimum 1 gang i året. Så langt har jeg vært i Sverige, Tenerife, Spania, Gran Canaria, Kreta, Bulgaria og Tyrkia. I år vet jeg ikke hvor det blir, men har veldig høge tanker om enten Rhodos eller Tenerife igjen siden jeg bare var 11 år sist gang jeg var der.

Men tenkte å skrive litt om de plassene jeg vil oppleve før jeg dør så her er mine topp 5! 

5.


London

4.


Paris


3.


Florida


2.


Roma1.


Bahamas

Der har dere min topp 5 liste og forhåpentligvis får jeg opplevd ihvertfall noen av dem før jeg dør :)
Har dere vært på en av disse plassene? Og hvilke steder har du ønske om å dra til?

♥C.S

Halloween!

 • 02.11.2015 - 19:18

Så var det halloween denne helgen, og som de fleste som kjenner meg så elsker jeg halloween :D Det skulle vært flere sånne dager i året der man kler seg ut som på en måte er "obligatorisk" hvis dere skjønner. Men altså, det er vell hva man gjør det til eller hva? Så lenge det er flere som er engasjert så kan man lett få det til!

Skulle egentlig ha feiret halloween på lørdagen, men det vart fredagen i år siden jeg vart invitert på halloweenfest den dagen. Fikk desverre alt for lite bilde av kvelden! Skulle gjerne fått flere bilder av de andre som var på festen, men tiden flyr og man lett glemmer iblant :(
Skal virkelig skjerpe meg på det altså, I promise!

Var ikke helt fornøyd med kostymet i år. Var for det meste kappen som jeg ikke likte noe særlig. Den var veeldig lang så måtte klippe den opp og den tålte ingenting siden det var noen ute på byen som dro i den og plutselig var den ødelagt! Følte meg så naken resten av kvelden siden ingen kunne se hvem jeg var :(
Sminken fikk man ikke se så mye av på bildene, jeg hadde følgt en "tutorial" på youtube som jeg fikk sånn høvelig til, men kunne vært bedre.Så nå er det mandag da! Er bare noen få dager til bursdagen min og da blir det litt mer festing :D
Blir Black&White fest med jentegjengen så håper det blir bra.

Hvis det er noen bloggere som vil dele hvordan dere kledde dere ut på halloween så kan dere godt legge ved link til bloggen deres i kommentarfeltet^^


♥C.S

Photoshoot!

 • 14.10.2014 - 18:38

Når vi var i Bulgaria så vi en god del folk som gikk rundt i fine kjoler som i gamle dager og vi lurte på hva det var for noe. Vi skjønte det da vi så at de sto i kø etterpå for å bli tatt bilde av. Det var jo meningen at man skulle ta bilder og få bildene rammet inn osv, men vi tenkte
"Hva er vitsen med det?" Vi ville jo dele bildene med andre så vi spurte om å få bildene på en CD.

Her er noen av bildene.Det var mange av bildene vi ikke ble fornøyd med, men sånn er det bare.
Vi fikk kun velge ut kjolene selv, men resten valgte de som fikset oss.
Det var morsomt og lenge siden jeg hadde vært på photoshoot og håper det ikke blir så lenge til neste gang (:

-C.S 

Mitt opphold i Golden sands

 • 11.10.2014 - 16:46

Jeg kom på at jeg enda ikke har fått lagt ut bilder fra turen min i Golden sands i Bulgaria.
Så da tenkte jeg å få gjort det nå :)


Her var hotellrommet vårt. Det var ikke så stort og fint, men det var helt greit (:

Dette var i 4 etasje, var bar, basseng og resturang

Engelsk frokost heter dette, var kjempe godt!

Den første cocktailen vi drakk het Peach daiquiry som var nam

Klarte ikke å spise halvparten av dette engang

Utsikten fra hotellrommet til kjæresten og kompisen

Dette var en resturang i tillegg til et museum

Kalte denne drinken for smurf heheh

Haha

Meg

Dette var kebab på en tyrkisk resturang de fleste anbefalte.

Dette var i byen Varna

Her var vi på minigolf som var veldig morsomt men det luktet rart derDette var kvalmende haha

Orange cake + Milka = NAM 

Frokosten på hotellet

Utenfor hotellet

På badelandet vi var på


 
Her spiste vi kinesisk mat som var mye for pengene

Vannpipe med jordbærsmak uten nikotin hahaHer var vi på delfinshow :D

Så søte!De var veldig flinke

Enda et bilde tatt i Varna

Fikk ordnet håret til frisøren vi hadde på hotellet en dag

kostet meg litt over 100 kr

Stranda


Dette var noen av bildene jeg tok. Bildene fra dyreparken vil jeg heller legge ut senere.
Bulgaria er en billig ferieplass men for å være ærlig likte jeg ikke plassen så veldig godt.
Det var en plass for bare festing og ikke så god mat og folk visste ikke hvor ting lå hen og ikke alle var like hyggelige.
Men vi klarte å kose oss en del av tiden :)


-C.S 

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits