SÅ fine!

 • 26.07.2017 - 15:40

God ettermiddag kjære lesere :) Her om dagen fikk jeg nemlig en pakke i posten der disse fine sminke børstene var inni så følte jeg at jeg bare måtte vise de fram! Børstene er inspirerte fra filmen Skjønnheten og udyret og de er bare rett og slett nydelige å se på♥​


Kostet meg under 100 kroner på Ebay. Du får kjøpt de HER

C.S

For deg som ønsker et mykere hår

 • 24.07.2017 - 20:03Jeg er en person som sliter med slitte tupper og tørt hår iblant og da bruker jeg som regel hårkur og balsam, men jeg kan likevel ha tørt hår så da er det ganske greit å kan bruke produkter som denne som er en hårolje som gjør håret ditt mye mykere. Jeg har prøvd Moroccanoil sin og Elvital sin, men denne er det som gir best lukt og best resultat. Denne kjøpte jeg hos en frisørsalong i utlandet da, men denne kan fås i Norge også :)

Håper dette var til nytte!
C.S

Denne ansiktsmasken funker!

 • 11.07.2017 - 16:32

Hei dere, hvordan har deres dag vært sålangt? Jeg har iallefall hatt en del dårlige dager i det siste med at jeg føler meg konstant sliten. Har sovet dårlig i det siste og tror det kan være det som er årsaken. Husker dere den svarte masken som alltid ble reklamert for? Det er den jeg har på meg akkurat nå :) Jeg har lenge vært nysgjerrig på denne masken og siden jeg har så tørr hud iblant så tenkte jeg dette kunne være noe for meg. Denne masken skal altså ta bort død hud, hudormer og legge igjen en glatt og fin hud. Denne kjøpte jeg billig på Ebay da så den funker ikke på selve hudormene, men funker på død hud og glatthet. 

Slik funker den: Du legger det flytende på panne, nese(litt utover nesen også) og hake. Det dere har sett på nett og videoer om at man skal ta det på hele ansiktet er bare tull og ikke minst smertefullt! Det er ikke alltid denne masken er like enkel å få av uten at det kjennes som du river av en tapebit etter du har vært å tatt blodprøver liksom. Så det anbefales IKKE å ta det over hele ansiktet. Unngå helst der det er tynn hud. Man lar det sitte på 15-20 min også river man det av med å ta tak i kanten av masken siden masken blir så tørr at du kan kjenne at det er vanskelig å lage visse ansiktsutrykk som du ser på filmer haha.

Denne får du også kjøpt på lokale butikker som f.eks vita.
Hva slags opplevelser har dere som har prøvd denne hatt med denne masken? :)

♥​C.S

Makeup Mekka favoritter

 • 23.11.2016 - 22:05

Som de fleste vet er Makeup Mekka et kjent sminkemerke som er kjent for å være billig MEN bra. Alle sminkemerker har oftest noe de er best på. Det kan være foundation, lip stick, mascara, dip liner, eyeshadow osv. Jeg har så langt testet ut mesteparten av det Makeup Mekka har å tilby ut av sminke og det jeg kan si jeg liker best er Contour paletten deres.

Jeg har både krem og pudder contour palette og jeg liker best pudderet til å contoure alt utenom nesen for den bruker jeg krem paletten på. Ut av hightlight liker jeg best krem paletten. For de meg rød tone i huden sånn som meg bør styre unna de fargene med rød tone i. For at det skal dekke godt på dere med rød tone i huden burde dere forholde dere til de nøytrale fargene eller de med gul tone i. Da har jeg fått delt mine meninger om dette sminkemerket iallefall! Så dette er mine favoritter.

Hvilke favoritter har dere fra Makeup mekka? :)
♥C.S

Denne hårkuren lukter som godteri

 • 18.10.2016 - 21:10Det begynner å bli en stund jeg har kommet med produkt anbefaling så da er vell på tide med et. Jeg vil anbefale denne hårkuren fra Luxeoil som er en keratin kur og lukter kjempegodt. Den funker veldig bra på håret og lukter som godteri. Eneste minuset med denne er at jeg synes den blir fort tom. Iallefall om man har langt hår som jeg har for tiden. Prisen ligger på litt over 300,- hos frisørsalongen.

Utenom denne bruker jeg også morrocoanoil sin hårkur .
Hvilke hårkur bruker du? :)

♥C.S

Sminke dilla

 • 08.10.2016 - 16:22

Gjett hvem som skal sminke seg mer fremover? Normalt sett sminker jeg meg ofte, men nå har jeg iallefall en god grunn for å gjøre det. Har fått meg mye sminke for lite penger og det er ikke ofte det skjer, spesielt ikke når det gjelder et sånt type merke.Jeg har ærlig talt aldri prøvd makeup mekka før nå. Jeg fikk høre mye positivt om merket og siden de hadde et gigant salg nå, så passet deg meg utmerket å få teste det ut :)Det tok 3 dager før jeg fikk det. Fikk alt for 300 og det er ingenting for SÅ mye sminke. Jeg som trengte mye sminke, fikk endelig sjansen uten å trenge å bruke flere 1000 på noe jeg kunne skaffet i butikken eller noe.

Trykk HER for å komme direkte til siden deres.
(Dette er ikke et sponset innlegg)
♥C.S

Ny halloweenbrus?

 • 05.10.2016 - 20:20

Jeg var innom coop extra idag og kom over denne brusen. Med smak av blodappelsin så da følte jeg at jeg måtte nesten prøve den. For flere år siden solgte de en jus i butikken som var av blodappelsin og den var jo supergod. Vet ikke om dere husker den? Jeg har jo glemt hvordan blodappelsin smaker så da fristet det på en måte å smake det igjen da og for å være helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg syns. Det var en god smak, men kanskje litt rart med kullsyre? Det er iallefall en tilvenning.

Ble pizza på meg idag. Jeg som ikke er så fan av grandiosa synes denne er kjempegod. Vet ikke om jeg skal tro på alt som står her, men 600 kalorier i en hel pizza er jo ikke så mye da. Det er jo det inntaket man trenger i et middagsmåltid. Eneste er at denne pizzaen holder bare til 1 person siden det ikke er like mye mat i denne som det er i de andre. Anbefales!

Har du smakt noen av disse?
♥C.S

On my wish list!

 • 27.09.2016 - 19:57Har dere prøvd denne? Den har vell vært ute en stund nå, men jeg vet ikke om noen som har kjøpt eller prøvd den enda. For de som ikke vet hva dette er så er det en rettetang børste som da blir det samme prinsippet som en rettetang. Den skader mindre på håret og skal ifølge videoer og tilbakemeldinger være lettere å bruke enn en rettetang. Prisen skal visst heller ikke være så ille. Det finnes selvfølgelig forskjellige type merker så noen er vell bedre enn andre. 
 Tenkte jeg kunne legge ved en video som viser hvordan produktet fungerer :) 
Du finner den blant annet HER


Den er garantert på min ønskeliste!
C.S

My new favorite

 • 06.09.2016 - 16:00

God morgen/ettermiddag dere. For noen dager siden var jeg i Lillehammer og nå er jeg her i Trondheim. Å få oppleve mine 2 andre hjem på så kort tid er ganske kos. Eneste som er synd akkurat nå er at det regner. I lillehammer var det iallefall sol hehe. 


Jeg tenkte jeg skulle dele min nye favoritt. Den slags favoritt man tar med seg i vesken overalt man går. Nemlig NYX sin lip gloss med farge 09. Jeg fikk prøvd den ut for første gang mens jeg var i Lillehammer sammen med min søster og det var hun som lånte meg den. Fargen kledde meg så godt at jeg måtte bare ha den selv haha. Bruker den nesten hver dag nå :)


Tok en liten selfie med lip glossen på. Fargen er forresten mye finere i virkeligheten. Den er våt mens den påføres og blir tørr ganske fort og det skal litt til for at den går av, men ikke mye. Må sikkert påføres noen få ganger daglig.

Hva synes dere om fargen? Noen flere farger dere vil anbefale fra NYX? :)
♥C.S

Hvem sier det må være dyrt?

 • 25.07.2016 - 15:13

Sminke er noe som betyr mye for oss jenter. Igjennom årene har det blitt mer og mer press og eksperimenter med det å sminke seg. Det kan fort gå rundt 1000 kroner for sminke og noen 1000 kroner til bare for selve sminkeutstyret. Bare jeg skal ha en foundation og en dip liner blir det fort litt over 300 kroner

Men hvem sier det trenger alltid å være så dyrt for sminke?
Denne øyenskyggen kjøpte jeg hos Ebay for 15 kroner ca. Den holder godt og jeg virkelig elsker fargene. Kombinerer du de rett får du en amazing look og det er kun for 15 kroner. 

Lyst å prøve? Du finner den HER

♥C.S

Pakke i posten

 • 16.03.2016 - 17:57

Nå fikk jeg endelig pakken min fra Nelly♥ Jeg bestiller sjeldent klær for tiden, men siden det var 70% salg så fristet det veldig å skaffe seg et par nye plagg. Siden jeg holder på å bytte ut mye klær for tiden for noe nytt så var dette en veldig grei start


Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Toppen jeg bestilte.
Processed with VSCO with p5 preset
Den gleder jeg meg til å bruke :) Håper den ser bra ut på meg da. Enda ikke prøvd den hehe. Den så litt mer oransje ut på bilde, men den er egentlig knall rød.

Processed with VSCO with t1 preset

Da blir det snart Allegiant med søsteren min om hun ikke ditcher haha. Har gledet meg sykt til denne filmen så!

Hva er deres planer for kvelden?
♥​C.S

Kosttilskudd jeg tar daglig

 • 24.02.2016 - 20:58Vitaminer er viktig for oss alle, men alle er ikke like flink på dette og dermed får man dårligere helse og immunforsvar. Jeg mangler f.eks myye D-vitamin så jeg går på sånne tabletter du kun får tak i på apotek som er litt sterkere enn vanlig tilskudd tror jeg. Multivitamin er også veldig greit å ta siden det er mange type vitaminer som er da slått sammen. 

Hva vitamin D og vitamin B er godt for:

D-vitamin sikrer nok opptak av kalsium fra tarmen, opprettholde god helse, forebygger en del sykdommer og kreftformer.
D-vitamin gjør også sånn at du ikke blir fort sliten og hjelper mot leddsmerter.
Kort sagt trenger du D-vitamin for å beholde sterkt skjelett og tenner.
D-vitamin kan du finne i fet fisk og i lever.

B-vitamin er nødvendig for produksjonen av røde blodlegemer og nervenes nydannelse. forebygger hud og nerveproblemer. omsetting av sukker og fett. energistoffskkiftet i kroppens celler. betydning for vekst av hud, hår og negler. Betydning for nervesystemet, fordøyelsen, musklene og hjertet. B-vitamin finner du ris, kornprodukter, bønner, melk, kjøtt, ost, egg, poteter, fisk, grønnsaker og frukt.
Dette gjelder for de fleste B-vitamin typene.


(kilder, nettdoktor.no og wikipedia.no)

Alle vitaminer er viktig, men vitamin D og vitamin B er de jeg tar mest av :)
Visste du alt dette?

-C.S

 

My every day makeup

 • 22.02.2016 - 18:40


Hei dere! Nå er det blitt mandag og jeg tenkte jeg kunne dele litt om hva jeg bruker til hverdagslig sminke. Alt dere ser på bildet er det jeg bruker omtrent hver dag utenom enkelte dager der jeg kanskje bruker en annen type øyenskygge.

1. Først påfører jeg Superstay foundation med en sminkekost og deretter litt dekkekrem rundt øyenene.
2. Jeg bruker da Master brow palette for brynene og bruker litt av øyenskygge som jeg da påfører i fronten av brynene.
3. Kombinerer som regel 2 farger av øyenskygge. Ene litt lys og den andre noen hakk mørkere. (dette varierer)
4. Legger på da Master piece lineren og går over med Glossy eyeliner som jeg da bruker til å lage vinger med.
5. Når det gjelder maskara bruker jeg en vippetang og påfører et lite fiberlag av mascaraen False lash superstar og deretter legger på mascara fyllet fra Lash sensational.


I dag gikk jeg for litt smokey eyes, men det er ikke så ofte jeg gjør sånt :)

Hvilke type sminke bruker dere hverdagslig? Gjerne kom med tips!
-C.S

3 av mine favoritt parfymer

 • 22.12.2015 - 19:05Tenkte jeg kunne dele litt om de parfymene jeg bruker mest som jeg også anbefaler. Jeg er jo veldig glad i parfyme generelt. Både på meg og andre (spesielt mannfolk). Det at man lukter godt har mye å si og jeg synes det virker mer hygienisk. Jeg liker jo selvfølgelig flere parfymer enn disse, men disse er noen av mine favoritter. 

1. Den til venstre fra Christina Aguilera bruker jeg mest til fest. Den skiller seg veldig ut fra mange parfymer. Den er søt, men ikke supersøt. Har brukt den i flere år.
2. Den i midten fra Selena Gomez bruker jeg både daglig og på fest. Den lukter godteri og mange spør meg om den. Den er kjempegod!
3. Den til høyre fra Christina Aguilera bruker jeg daglig. Den er både søt og litt mektig. Mange har spurt meg om denne også.

Der vet dere iallefall hvilke parfymer jeg bruker og som dere kan sjekke ut til neste gang dere skal prøve ut noe nytt :)

Hvilken parfyme bruker du?

♥C.S 

Dette produktet får meg til å spare penger på hårfarge

 • 15.12.2015 - 17:17


Hei dere! Jeg tenkte jeg kunne dele litt om noen av produktene jeg bruker daglig og disse er noen av dem. Jeg fikk faktisk ikke brukt opp den til høyre før jeg skiftet farge til rødlilla så det var litt synd siden jeg betalte en del for produktet.

Litt om produktet

Produktet heter Nutri Color og er en slags hårkur som også brukes til hårfarge. Dette produktet er ment for de som farger håret hos frisøren. Siden hårfarger hos frisører blir ofte fortere utvasket så er disse ment for å piffe opp/gjenopprette hårfargen i håret ditt. Istedenfor å kjøpe en dyr liten flaske på frisørsalongen som da holder kun til 1 gang kan man heller kjøpe en av disse som skal holde opp til flere vask. Du påfører det som en vanlig hårkur og lar den sitte litt i håret før du vasker det ut.


Dette produktet kostet meg litt under 300 kr.
Du får tak i det på frisørsalongen :)

♥C.S

Beste likøren jeg har smakt!

 • 11.12.2015 - 18:05Denne her altså, det var kjærlighet ved første blikk♥
Jeg så deg og du så meg og vi ble begge enige at du skulle være med meg hjem!

Dette var en nyhet som kom ut på vinmonopolet for ikke så lenge siden. Bare noen uker siden faktisk og når jeg så flasken og leste beskrivelsen så tenkte jeg "hmm, kan denne være noe god da? Hørtes iallefall veldig god ut" Så nølte jeg egentlig ikke så mye før jeg bestemte meg for å prøve den ut da. Den smakte himmelsk! Det var som slags milkshake som hadde veldig mye jordbær smak i seg. Jeg kan ikke beskrive det så mye mer enn det og at den var litt "kremete" som drinken "Orgasm" kan man si.
Når denne flasken dukket opp på forrige fest så skulle alle smake og alle syns den var knallgod, men veldig søt da.


For dere jordbær elskere der ute. Prøv denne altså!

♥C.S


Dette produktet redder meg

 • 08.12.2015 - 22:37

Nå har jeg vært hos legevakten og de sa jeg dessverre har fått betennelse i armen igjen, men nå har jeg heldigvis fått betennelsesdempende så forhåpentligvis klarer jeg å bruke armen litt mer i morgen :)
Så hadde jeg tenkt å dusje i dag, men fikk ikke muligheten pga alt styret med armen og da hadde jeg heldigvis min tørrsjampo i hyllen på badet som jeg bruker mest til sånne dager som i dag, der jeg ikke får tid eller mulighet til å dusje håret og da redder dette produktet meg hver eneste gang♥

Litt om produktet

Det er en tørrsjampo som da du sprayer på håret ditt på samme måte som du gjør med hårspray. Du sprayer den helst ved hodebunnen siden det er der håret ditt antageligvis er mest fett (som det er til meg) og den dufter så godt at man skulle trodd at du nettopp hadde vasket håret :) 
Den er også gjennomsiktig så det ikke blir sånn hvit farge i håret det du sprayer, veldig grei å bruke! Jeg er faktisk snart tom for denne så må kjøpe ny nå snart :( Den kostet meg 79 kr ca på Vita.

Du finner den her

♥C.S


Nå skal jeg få lengre vipper!

 • 13.11.2015 - 18:09

Hei dere, Nå har jeg endelig fått pakken fra Blivakker.no!


.


Blir spennende å prøve ut dette produktet.
Kan si litt om produktet og hva den skal gjøre med kroppen.
Flasken heter Castor Oil og kan brukes til følgende

- Den øker vekst av øyenbryn og øyevippene dine så de blir fyldigere og lengre.
- Den lindrer migrene.
- Den skal hjelpe mot forstoppelse.
- Den skal hjelpe mot betente og hovne ledd.
- Den øker blodtilførselen til områdene den blir påført.
- Den skal gi næring til huden og redusere fine linjer.

Dette produktet ble anbefalt av en spørreundersøkelse og anbefalt av en blogger.

Dette er ikke en sponset produkt! Blir sikkert å komme med resultater senere så får dere høre :)
Men nå skal jeg ut å feire venninnen min som blir 20 år i dag så dere får ha en fin kveld alle sammen.

♥C.S


Dette fant jeg på Vita!

 • 04.11.2014 - 20:45

Trodde aldri dette skulle dukke opp i en lokal butikk.
Har enda ikke prøvd det da, men det frister!Sheer cover!

Nå har det lenge vært snakk om dette produktet på Tv og mye positivt, men er det bare for å selge eller er det virkelig noe som fungerer bra?
Prisen er ikke alltids det billigste som dere kan se! Spørsmålet er jo alltids om det er verdt det eller ikke.
Kan kanskje være noe å undre på og lese om dette produktet har noen gode anmeldelser (:
 
Hvis du har prøvd dette produktet så gjerne kommenter nedenfor!

-C.S
 

Anbefalt hårkur

 • 24.10.2014 - 14:30


Denne hårkuren er den beste hårkuren jeg vet om.
Det er proteinkur som er akkurat hva håret trenger og derfor funker den så bra.
Frisører har sikkert anbefalt denne til mange for det var sånn jeg fant den.
Den kostet meg 300 kr på nikita.
Du trenger ikke så store mengder hver gang du tar den i håret og du lar den være i håret i rundt 5 minutter før du skylder den ut.
De som har veldig slitt hår BURDE prøve denne.

Og foresten, den lukter godt :)

-C.S

Er mytene sanne om Cola zero?

 • 22.10.2014 - 22:49

Jeg har lenge fått hørt mye rykter og snakk om at stoffet Aspartam som er i Cola zero og andre light brus er farlig. Det at stoffet er kreftfremkallende i store mengder. I følge ernæringsfysiologer og andre kilder som Wikipedia er det ikke funnet noe forbindelse mellom kreft og Aspartam. Så spørsmålet ligger ved hva som er sant. Mytene om at det er farlig eller det som sies hos en del ernæringsfysiologer.
Det eneste jeg har fått hørt flere ganger er at cola generelt skader skjelettet.


Vet dere noe om dette?

C.S
 

Beste hårsprayen!

 • 22.10.2014 - 18:15Den i midten er den jeg bruker nå.
Den kjøpte jeg i Bulgaria faktisk, men finnes sikkert i Norge en plass.
Den lukter godt, den holder veldig bra uten at den er så klissete som den jeg brukte før. Got2Be (Glued)
For de som liker en hårspray som holder håret på plass anbefaler jeg den :)

-C.S


Endelig!

 • 14.02.2014 - 16:37

Endelig fikk jeg zelda dekselet mitt som jeg har ventet på i posten!I dag er det valentines day så snart blir det middag også får vi se hva dagen bringer (:
Har allerede tatt litt bilder fra dagen, men blogger om det senere.

Happy valentine!

-C.S

Tips for de med tørt eller slitt hår

 • 12.02.2014 - 21:57

Regner med det er mange som allerede vet om dette, men for en stund tilbake begynte jeg med olivenolje når håret var skikkelig slitt! Det pleier håret og er lurt å bruke hvis du nettopp har bleket håret eller skadet det så mye at ikke hårkur alltids hjelper så godt.
Jeg våknet opp her om dagen med at tuppene på håret mitt var utrolig tørt! Så jeg tok i olivenolje rett før jeg skulle dusje og tok det i tuppene og lot det være i opp til en halvtime eller mer før jeg vasket det ut.
Jeg kuret håret som vanlig med proteinkur (anbefales) som man får hos frisøren. Kjente forskjell med en gang etterpå jeg var ferdig med å dusje og tørket håret.
Hvis man skal gjøre dette burde man ikke ta det i hele håret, men kun i tuppene hvis man ikke vil risikere at det blir fettete øverst i håret.


Håper dette var til hjelp (:

-C.S
 

Big eyes mascara vs The rocket mascara

 • 12.02.2014 - 19:40

Jeg har prøvd ut 2 forskjellige maskaraer i det siste og har sammenlignet disse 2.


Denne hadde god volum og mye fylde. 
Jeg følte den kanskje ga ut litt for mye på kosten av og til
og fylte vippene litt for mye sånn at det ble mye kliss
så man måtte bruke litt tid på å få den ordentlig på hvis man vil vippene skal fordele seg.
Det var nok med å bruke den 1 gang på hvert øye.
Ut av terningkast gir jeg denne 4.


Dette er den nye jeg har prøvd. Den hadde en god kost for de som har lange vipper.
Den ga volum, men ikke så mye fylde.
 Den blir stiv etter tatt i bruk som får den ikke til å renne, men kan være vanskelig å få av.
Den virket grei i bruk, men kjente man måtte bruke kosten 2 ganger på hvert øye.
Ut av terningkast vil jeg gi denne 4 også.

På dette bilde brukte jeg The rocket maskaraen.
Man kan se den gir volum, men ikke så veldig mye fylde.

Hvilken liker du best?

-C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits