Christina Stenersen

Choker back in style?

 • Skrevet 29.11.2016 klokka 16:48
 • Kategori: Skjønnhet

I det siste har jeg sett at denne stilen har begynt å komme tilbake fra 90-tallet. Jeg husker det så godt da vi brukte å gå med disse smykkene der vi ofte følte oss litt "kvelt" haha. Det var liksom en vanesak. Noen av disse er jo garantert ubehagelig å ha på, men det kommer vell helt an på stoffet og på hvor stramt smykket er. Forskjellen på før og nå er jo at trenden har utviklet seg siden sist. Det finnes mer utvalg nå enn før. Det er mye du kan velge imellom og det kan jeg ikke huske at det var sånn før.

Hva synes dere om at trenden er tilbake? Kunne dere tenkt dere å gått med en sånn igjen?

♥C.S

Hårstiler for deg med langt hår

 • Skrevet 20.11.2016 klokka 21:00
 • Kategori: Skjønnhet

Mange med langt hår føler at de blir så lei av håret sitt fordi de vet ikke hva de skal gjøre med det. Det er utrolig masse du kan gjøre med håret ditt om du virkelig går inn for det! Det å ha langt hår er faktisk noe av det fineste. Det å kunne forme det til det man selv ønsker. Nedenfor har du noen eksempler på hva du kan gjøre med håret ditt :)


[Bildene er tatt fra google]

Det er også masse du kan gjøre med hår som er litt lengre ned for skuldrene. Mye av disse hårstilene krever ikke så veldig langt hår engang. Så lenge det er langt nok til å flettes osv så skal de fleste hårstilene funke! Jeg anbefaler hair tutorials på youtube blant annet. En jeg liker å følge og få idèer ifra er en youtube kjendis (hairstyler) som kaller seg selv for Lilith Moon. Hennes kanal kan du finne HER.


Håper du finner noen ideèr for håret ditt :)
♥​C.S

 

New hair

 • Skrevet 21.09.2016 klokka 20:50
 • Kategori: Skjønnhet

Idag var jeg til min søster for å ordne håret. Meningen var å få striper i mitt eget hår, men pga behandlingen som gjorde at gråfargen ble borte ifra håret mitt ble håret så slitt at det var ikke å anbefale siden fargen jeg ville ha i håret kom til å slite det enda mer. Jeg vil helst unngå at håret faller av så det hun gjorde var at hun tok i tape håret i mitt hår. Jeg ble stort sett fornøyd, men jeg føler jo selvfølgelig at stripene på toppen av håret mangler. Akkurat nå føler jeg mer nesten som at jeg har en slags ombre egentlig. Må bare la håret hvile litt :) Ble iallefall blond igjen! Er ikke granny lenger nå.Var så uheldig med å bli dårlig mens jeg var på frisørsalongen. Jeg fikk migrene og det har vært i nesten hele dagen så nå skal jeg ta det med ro etter å ha sittet i 7 timer i en stol. Det er utrolig at jeg i det hele tatt får til å skrive dette innlegget.

Hva syns dere så langt da? :)
♥C.S

Tomorrow

 • Skrevet 20.09.2016 klokka 16:14
 • Kategori: Skjønnhet

I morgen skal jeg til søsteren min for å farge håret. Hun er lærling hos en frisørsalong som heter "Unik" så nå får hun en utfordring. Håret mitt har aldri vært enkelt å ha å gjøre med. Frisører stadig undervurderer håret mitt så det er jo et minus for meg også hvis det ikke helt går min vei, men det håper jeg det gjør i morgen. Fargen skal bli matchende som det på bildet. Jeg har ordnet tape hår sånn at jeg får lengre hår fremover. Jeg hadde tape hår i en periode tidligere da jeg hadde håret mitt rødt og det kledde jeg veldig godt, men med tiden ble jeg lei av tape hår og i tillegg hadde jeg faktisk lengde på håret så jeg trengte egentlig ikke lengre hår på den tiden som nå er rundt 1 år siden. Jeg klipte meg kort i januar og jeg angrer noen ganger uansett om håret trengte det. Jeg er lei av å ikke ha lengde på håret så derfor vil jeg ha tape hår igjen :)

Wish me luck!
C.S

Todays makeup

 • Skrevet 17.08.2016 klokka 15:01
 • Kategori: Skjønnhet

Følte for å ha matchende øyenskygge til antrekket idag. Ble ikke 100% fornøyd med sminken, men syns den ikke ble dårlig heller :)Hvordan er deres sminke idag? 
♥C.S

 

Back in action

 • Skrevet 13.07.2016 klokka 19:55
 • Kategori: Skjønnhet

Hei dere. Nå er det begynt å blitt en stund siden sist jeg blogget. Det har vært mye som har fått meg til å mistet lysten, men den har sakte men sikkert kommet tilbake igjen og nå håper jeg lysten blir der en stund. Jeg føler jeg har sviktet en del lesere og det beklager jeg for. Det er ikke lett å være en blogger og det regner jeg med dere andre forstår som selv er bloggere. Det er som en jobb og det å holde det aktivt i tillegg til å ha et liv utenom er svært utfordrende. 

Jeg har fått nytt hår da! Jeg vet ikke om dere husker at jeg skulle bli blond fra å ha rødt hår? Jeg har gått den langsomme veien ned og nå er det grått  :) Jeg anbefaler virkelig at dere bruker god tid på å få håret så lyst som dette. Ikke gå i fella med å gjør alt på en gang.
Har gått igjennom et helvette for å få det sånn. Håret er meget slitt og det er brukt flere 1000 kroner på. I tillegg har jeg extensions i håret :)

Hva syns dere?
♥C.S

Hairstyles

 • Skrevet 05.03.2016 klokka 14:08
 • Kategori: Skjønnhet


Jeg har alltid vært fan av hårstiler. Det å leke med håret og ikke se helt lik ut hver dag. Noen ganger kan man bli litt lei av å se seg selv i speilet og da er det veldig fint å kan style håret på forskjellige måter. Disse hårstilene er fra Tomb raider, Game of thrones, The hunger games og the 100

Har du noen hårstiler du er glad i?

♥C.S

chrissieste

Jeg er en jente på 24 år som blogger om litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

hits