Virtual reality

  • 22.10.2016 - 19:46

God kveld lesere. I går var jeg å prøvde Virtual Reality for første gang til en kompis. Jeg har lenge hatt lyst å prøve dette. Et steg nærmere spillverden der man føler seg en stor del av den. Det finnes jo forskjellige typer av denne konsollen til hver sin konsoll som f.eks playstation og pc. Dette var da til playstation og da fikk jeg prøvd ut forskjellige demoer. En type der du kun sto i ro og opplevde det som skjedde rundt deg og demoer der du fikk prøve med kontrolleren der du skulle enten stable noe oppå hverandre og bevege apparater rundt deg osv.Det som plaget meg mest var at jeg ikke hadde hansker på meg som kunne få meg til å føle mer av den spill virkeligheten. Jeg vet jo at det finnes, men usikker på om det er lett å få tak i. For det første koster disse rundt 3000-4000 kr. Avhengig av hvor du kjøper det og til hvilken konsoll muligens. Dette er jo enda veldig nytt så jeg føler at mye forbedringer kan komme etterhvert og da kommer jeg nok til å skaffe meg sånt selv med tiden. Dette er det nærmeste man kommer seg inn i spillverden og for oss som elsker å spille videospill er dette noe jeg vil anbefale uansett om jeg kun har testet det ut 1 gang :)

Kjempemorsomt og fascinerende!

Har dere prøvd ut dette før?
♥C.S

Pokemon Go

  • 15.07.2016 - 18:05

Som de fleste vet er Pokemon Go kommet ut i verden. Det er enda ikke kommet ut i Norge, men det har ikke stoppet meg og andre i å få tak i appen uansett. Jeg var nylig i Trondheim og der var det så og si bare folk ute på pokemon jakt i byen og på kirkegårder osv. Folk plasserte seg rundt pokemon stops og rundt pokemon gym. Jeg selv har blitt avhengig, men ikke nok til at det tar over hele dagen enda hehe.


Min avatar :)
Jeg hadde faktisk en Drowzee inne i leiligheten min.Dette er de jeg har så langt. Fikk ikke med alle på bildet, men de fleste.

Dette er noe som har fått oss latsabber ut på tur. Det er morsomt å tenke på at et spill kan faktisk gjøre noen godt. Flere har kommet seg ut av huset og blitt mer aktiv som er bra for kroppen og ikke minst mer sosial :)

Hva tenker dere om dette?
♥C.S

Åpen verden i det neste spillet av The legend of zelda

  • 16.08.2014 - 14:15

Jeg følger jo mye med på nettsider der det blir erklært nye ting om det nyeste spillet av Zelda og nå har det blitt mer info om spillet som sikkert ikke alle der ute har fått med seg.
Eiji Aonuma fortalte for ikke så lenge siden at det nyeste Zelda spillet skulle få en åpen verden. Senere ble det snakk om at folk kanskje har fått feil inntrykk på hvor STOR det er snakk om.
De fleste tenker kanskje at det blir like stort som Skyrim og ærlig talt vet jeg ikke hva det innebærer. Vet at Skyrim er en veldig stor og åpen verden, men tviler på at det blir like stort.
Jeg blir fornøyd uansett hvor stort det blir så lenge det blir større enn de andre spillene og mer åpent og fritt. Jeg gleder meg som en liten unge!

 


                           Her får dere en liten "smakebit" av spillet som forhåpneligvis kommer i 2015 (:

                                                                         Hvem gleder seg??

                                                                                    -C.S
             

Nye zelda spillet til Wii Ü

  • 13.02.2014 - 15:55

Jeg er zelda fan, vet ikke om hvor mange andre her inne på blogg som er det?
Men det kommer nå et nytt spill till wii Ü, men desverre ikke det vi alle har ventet på..
Året 2014 var året da det nye store spille skulle komme ut, men ser ut til det blir utsettet.
Så dette spillet føler jeg blir et slags ventespill som vi skal holde ut me fram til det nyeste kommer.
Tittelen så langt er Hyrule warriors.Noen bilder fra spillet.Det ser jo bra ut, vet ikke hva dere syns?

-C.S 

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits