Endelig!

  • 17.07.2017 - 15:13Nå er Sesongen ENDELIG ute. Jeg har ventet siden april for det er egentlig da det bruker å komme! Så ble det utsettet til Juni og nå juli, men ble heldigvis ikke noe lengre ventetid. Det som er synd er at sesong 8 ikke blir før kanskje 2019 og det er alt for lenge til :( Denne sesongen har dessverre mindre episoder enn de andre sesongene og av tanke på hvor lenge vi ventet så skulle det vært flere.MEN denne sesongen tror jeg skal bli veldig spennende. Vinteren er her og krigen kommer. Begynnelsen på slutten er her! Jeg tror det blir en sesong som handler mye om The white walkers og muligens konflikten om "The iron throne" som fører til en del krig i tillegg mot The white walkers. Komisk at mine 3 favoritt karakterer i denne serien faktisk er på dette bildet. Jeg håper jo selvfølgelig på at Daenerys blir den som får tronen og det er både velfortjent og fordi hun så og si er den rettmessige arvingen.

Nå har jeg enda ikke sett første episoden, men skal se den ikveld tenkte jeg :)
Hvem håper dere vinner krigen om tronen?
♥C.S

Filmer jeg definitivt skal se på kino neste år!

  • 19.11.2016 - 21:25

Det er ikke lenge til 2017 og da er det mye interessante filmer som kommer ut! Jeg har merket at det er mye superhelt filmer dette året som kommer og det gjør meg fint lite. Har alltid vært fan av superhelt filmer så :) De filmene jeg gleder meg mest til er nok Fifty shades darkerBeauty and the beast og Pirates of caribbean. Jeg likte selve "Love storyen" i Fifty shades of grey og nå fortsetter den i en film som ser bedre ut enn den første filmen nesten. Beauty and the beast er rett og slett fordi jeg elsker disney filmene og den filmen er det enda ikke laget noe realitetsfilm ut av enda og jeg liker den filmen veldig godt. Synes den er utrolig koselig og budskapet i filmen om at det er det indre i en person som telles og dermed blir man fin på utsiden også. Pirates of caribbean er en filmserie jeg liker utrolig godt og har håpet på flere filmer ut av den og nå blir det en til så da må jeg selvfølgelig se den!Det er iallefall de viktigste filmene som står på listen min til neste år så får håpe jeg får sett alle på kino :) 

Noen av disse dere skal se?
♥C.S

Once upon a time is back

  • 03.10.2016 - 21:02Serien jeg har ventet på er tilbake! En av mine favorittserier. Nå begynner sesong 6 og jeg er usikker om det blir den siste sesongen eller ikke. Håper jo egentlig på flere, men noen ganger må man jo stoppe mens leken er god :) For de som ikke vet hva serien handler om så handler det om en by med navnet Storybrook som er en by fylt med eventyrkarakterer som starter med å ikke huske hvem de er på grunn av en forhekselse som er kastet av den onde dronningen og de kan ikke forlate byen. Hver episode viser tidligere hendelser av hver karakter samt som de viser nåtiden og sammenhenger. Jeg som elsker eventyrene synes dette er en serie å anbefale til alle de som liker eventyrene fra barndommen og disney filmene :)

Flere der ute som elsker denne serien?
♥C.S

PLL ikke tilbake før april?!

  • 08.09.2016 - 17:30

Som alle Pretty little liars fans vet var sommer finale episoden nå for rundt 1 uke siden og den episoden var jo helt syk eller hva? Det var utrolig mye som skjedde. Både godt og vondt. Det fikk meg til å vil se mer med en gang også finner jeg ut at resten av sesongen kommer ikke ut før april? Det bruker som regel å komme tilbake rundt januar, men denne gangen tok de det for langt.. Det er jo faktisk et halvt år til. Det er vell bare å glede seg da. Det er tross alt den SISTE sesongen. Noe som både er trist og greit siden de har drøyd serien ganske lenge nå. Mange har blitt lei og sluttet å se på, mens jeg er like avhengig som alltid haha. Det er en utrolig bra serie som jeg føler aldri er kjedelig. Kanskje ikke anbefalt for gutter, men for jenter vil jeg anbefale den sterkt :)
Hva tenker dere om dette? Nevnte jeg at det er ikke snakk om før i slutten av april altså? :(

Share your thoughts!
♥C.S

Serier som returnerer i høst

  • 25.08.2016 - 14:59

Høsten er nesten her og det betyr mer serie er på vei! Jeg som elsker serier blir jo helt i 100 når jeg ser hva som venter meg snart. Dette er da seriene jeg følger som returnerer med en ny sesong fra september og oktober. De fleste returnerer i oktober. The vampire diaries får nå sin siste sesong. Det har blitt bekreftet at Nina dobrev (Elena) Skal returnere noen episoder i sesong 8. Noe som skulle egentlig bare mangle siden hun er hovedpersonen som bare droppet ut etter 6 sesonger, men gjør det kanskje opp for seg i sesong 8. 

Flere som følger med disse som gleder seg? For det gjør jeg!
C.S

Favoritt trilogier

  • 04.03.2016 - 19:44Jeg er skikkelig fan av Trilogier. Spesielt disse 3. Det å se en actionfylt film med oppfølgere er det som får meg filmgira. Nå er jo 1 av disse ferdig og det består bare 2 filmer igjen av de siste 2 trilogiene og den ene er snart på vei! Allegiant

Hvilke trilogi er dine favoritter? :)
♥​C.S

Serier jeg følger

  • 29.02.2016 - 23:37Noen av serierene jeg følger med på for tiden. Enkelte av disse er jo nesten 1 år med pause imellom, men sånn er det bare. Har selvfølgelig flere serier jeg følger, men disse er noen av de jeg har fulgt med på en stund og som jeg finner veldig avhengende og underholdende. Noen av disse er jo overnaturlige og det er fordi jeg liker sånne type serier. Så er jo en del av disse chick flicks serier og det liker jo vi jenter sant? :) Iallefall oss flest.

Disse anbefales iallefall!
-C.S

6 julefilmer verdt å se

  • 02.12.2015 - 19:39


Nå begynner det å nærme seg juletiden og da trenger man jo selvfølgelig noen gode julefilmer å se?
Her har jeg noen tips til dere som kanskje ikke har fått med dere alle disse julefilmene som virkelig er verdt å se. Så jeg har lagt ved litt beskrivelse av filmene uten å spoile noe særlig.
Love actually handler om 8 par som har hver sine liv og hverdager å takle rett før jul. Det er ikke så mye å si om  denne filmen, men synes den er veldig koselig. Kan sammenlignes med filmene Valentines day og New year's eve.
Bad santa er en veldig komisk film. Den handler rett og slett om en mann som er miserabel og utkledd som julenissen og med sine "hjelpere" som har en plan om å rane butikker på senteret, men mannen kommer i bekjentskap med en liten unge som tror han er nissen og ting blir ikke like enkelt lenger.
A Christmas carol er en nyere versjon av en tidligere film med samme navn. Det er en film med sterk historie om en miserabel, grådig og rik mann som trenger en "wake-up-call" ettersom han behandler alle rundt seg som dritt og lar seg ikke komme nær. Han deretter får seg en overraskelse når han får 3 ulike ånder fra fortiden, nåtiden og fremtiden som viser han skremmende ting i håp om at han vil forandre seg før hans skjebne havner på tynn is.


Home alone handler om en gutt som blir glemt hjemme etter at foreldrene har stresset med å komme seg på ferie med familien. Han er uheldig nok med å 2 tyver på døren som tror familien er bortreist og at det er ingen hjemme. Klar for å rane huset gjør lille Kevin seg forberedt med en "liten" felle her og der.The santa clause handler om en mann som med et uhell klarer å drepe julenissen. Han merker på et magisk vis at han mer og mer begynner å ligne på julenissen og i mot sin egen vilje er ment til å erstatte julenissen. 

Miracle on 34 th street handler om en liten jente og en advokat som skal bevise en mann som mener han er julenissen er ekte. Nå er det lenge siden jeg har sett denne filmen, men den er en av mine favoritter så anbefales!

Jeg tror jeg har sett de fleste av julefilmer i forskjellige varianter og i år har jeg lastet ned mange filmen jeg enda ikke har sett og som jeg har sett. Har alltid vært glad i julefilmer og det vil jeg fortsette å være.

Har du sett noen av disse? Hvilken er DIN favoritt? ^^

♥C.S

Tv Programmer jeg savner

  • 03.11.2015 - 21:15

Husker dere den tiden da vi alltid så på Fox kids som byttet navn til Jettix?
Også cartoon network som da enda finnes, men usikker på om alle programmene enda går der da.
Har iallefall en liste med program jeg savner som hvertfall før i tiden var veldig underholdende!

Kommer ikke på flere akkurat nå, men vedder på det er flere!
Noen tv programmer dere savner fra barndomstiden?

♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits