Min magiske gjerning for idag

  • 30.09.2016 - 17:55

Tenkte jeg skulle fullføre den magiske utfordringen som da er å gjøre eller fortelle om noe magisk jeg har gjort for noen idag. Siden jeg ikke er så flink på å gjøre gode gjerninger utenfor hjemmet så tenkte jeg å kunne prøve på noe av det samme andre bloggere har gjort. Det å komme med blogg anbefalinger som jeg hadde tenkt å gjøre snart uansett så da blir det 2 fluer i en smekk :)

1. Hva er magisk med høsten?
2.Hva er magisk med deg?3.
3.Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpåLisa Rorvik: Jeg har fulgt henne en stund nå. Hun blogger mye om sitt hverdagslige liv med sykdommen anoreksia der hun kjemper om å bli bedre for hver dag som går og skriver mye om sine egne erfaringer som andre med spiseforstyrrelser kan relatere til. Hun legger også ut gode og sunne oppskrifter som jeg vurderer å få prøve ut snart :) Hun er en kjempefin og tøff jente som setter pris på alle sine lesere og er god med dem. Du finner bloggen hennes direkte ved å trykke HER


Henriette Celin: Hun er det ikke så veldig lenge siden jeg begynte å følge. Hun blogger mye om hverdagen, antrekk, fotografering, oppskrifter, produkter osv. Jeg synes hun har en veldig variert type blogg akkurat som jeg har og det liker jeg :) Hun gir meg stadig gode kommentarer og det setter jeg megapris på! Hun er så søt :D Hvis du vil ta en titt igjennom hennes blogg kan du det ved å trykke HER

Processed with VSCOcam with f2 preset
Rebecca Holder: Hun har jeg nylig begynt å følge. Hun blogger en del om sin hverdag og deler sine antrekk. Hun kommer også med gode tips om produkter som i tillegg er innenfor økonomien for de som ikke vil bruke flere 100-1000 på gode produkter. Hun legger også igjen fine kommentarer hos meg og det er alltids kos :) Synes hun er veldig pen og ikke minst fotogen! Du kan ta en titt selv, med å trykke HER


Lene Kristin Mellingen: Hun har jeg fulgt en god stund nå. Hun blogger om det meste som sin hverdag, oppskrifter, konkurranser, utfordringer, tips og slikt. Jeg føler vi har en del til felles og jeg storkoser meg når jeg leser innleggene hennes. Hun legger alltids igjen fine kommentarer og jeg ser på hun som en bloggvenninne :) Du finner bloggen hennes HER
Håper dette var en god nok magisk gjerning for dere for da er jeg ferdig med utfordringen . Synes slike utfordringer er litt kos så skal se om jeg finner noe mer som jeg kan prøve ut :) Nå skal jeg tørke litt støv og begynne med middag snart også blir det besøk senere. 

Håper dere får en fin kveld videre!
♥C.S

Det mest magiske som har hendt i år

  • 29.09.2016 - 17:38

Da fortsetter jeg med den magiske utfordringen!

1. Hva er magisk med høsten?
2.Hva er magisk med deg?3.
3.Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå


Processed with VSCO with c1 preset

Det mest magiske som har hendt meg i år er vell egentlig flere ting. For det første så er dette første gangen jeg faktisk bor uten familie eller kjæreste. Så økonomisk sett måtte jeg hjelpe meg selv uansett om jeg endte opp som samboer med en av mine bestevenninner og det tyder jo på selvstendighet så det er en stor sak for meg iallefall. For det andre så var jeg i Egypt i sommer og da fikk jeg opplevd pyramidene og lærte en del historie som er et av mine mål i livet. Det å få oppleve verden og historikken i det hele. For det tredje så har jeg møtt noen som jeg tror kan ha en stor påvirkning på livet mitt og for meg er alt dette magisk :)

Hva er det mest magiske som har hendt dere i år?

♥C.S

Det magiske jeg gleder meg til?

  • 28.09.2016 - 18:22Da er det dag 3 i den magiske utfordringen. Denne tror jeg nesten blir for enkel hvis jeg skal være ærlig!


1. Hva er magisk med høsten?
2.Hva er magisk med deg?3.
3.Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå


Processed with VSCO with c1 preset

Det jeg ser frem fram til er.... JULEN! Det er noe av det mest magiske jeg vet om. Det er når den gode stemningen kommer i kroppen og da alle de kjære og nære samles og viser sin kjærlighet for hverandre. Det at man viser at man er glad i hverandre og bruker tid sammen som man normalt sett bruker muligens mindre av resten av året. De gode middagene man har og de koselige tingene man gjør som pepperkakebaking, nissefester, julebord pynte juletreet, høre på julemusikk og se julefilmer. Jeg er også veldig glad i å gi mer enn å få faktisk.
Nyttårsaften er også en veldig magisk dag for meg. Er veldig glad i fyrverkeri og synes det gjør dagen magisk :)

Hva ser dere fram til?
♥C.S

Hva er magisk med meg?

  • 27.09.2016 - 15:44

Da er det dag nummer 2 i "Unni's magiske utfordring" og jeg tror denne dagen blir en av de vanskeligste siden jeg skal skrive om meg selv og hva som er magisk med meg. 

1. Hva er magisk med høsten?
2.Hva er magisk med deg?
3. Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå
Det mest "magiske" med meg må være det at jeg er veldig empatisk av meg og er veldig forståelsesfull. Jeg tilgir alt for lett og gir for mange sjanser. Det er vell ikke en dårlig sak.Noen kan jo mene det, men jeg ser mer positivt på det enn negativt. Jeg har evnen til å se historien til hver en side. Om jeg havner i midten av en krangel så er jeg fucked. Jeg klarer som regel ikke å kun forstå den ene og ikke den andre. Jeg kan selvfølgelig føle den ene har mer rett enn den andre, men det betyr ikke at jeg ikke forstår begge uansett. En ting til jeg synes er magisk med meg selv er hvor oppfinnsom jeg kan være når det kommer til ord og musikk. Det at jeg har så mye inni meg jeg kan lage om til noe vakkert. Håret mitt må vell kanskje også være litt magisk, siden det har tålt så mye gjennom årene uten å falt av haha.

Det var vell det jeg kunne skrive om meg selv... håper alle får en fin dag videre :)
♥C.S

Hva som gjør høsten magisk

  • 26.09.2016 - 21:29

Da er det på tide med en ny utfordring. Denne kalles da for "Unni's magiske utfordring". Utfordringen har jeg sett flere har prøvd seg på. Søtmonsen som jeg er en fast leser av var den første jeg så som prøvde seg på denne utfordringen. Jeg fikk da lyst å prøve den selv. 


1. Hva er magisk med høsten?
2. Hva er magisk med deg?
3. Noe magisk du gleder deg til?
4. Hva er det mest magiske som har hendt med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen idag (det kan være hva som helst) og fortell om det på bloggen etterpå!


Hva jeg synes er magisk med høsten er...... FARGENE! Det er vell det mest magiske med høsten vil jeg si. Jeg er så glad i farger og når jeg ser at naturen kan bli så fin helt naturlig så føler jeg det er magisk. Samtidig så liker jeg at det blir litt mørkere på kvelden og det at det blir kjølig på rommet når man skal sove. Høsten er også en veldig fin tid for å dra på hyttetur og få ordentlig hyttekos med peis, kakao og pledd. Liker også gåturer på høsten :)


Hva føler dere er magisk med høsten?
C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits